2024, 11 26, 21:01:41

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321946 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #550 Dátum: 2010, 11 29, 13:20:08 »
Marcedli: A Lagfix menűbe melyik ALL? Az első a tippem.  :hmm:

- Ext4 No-Journal All (a=e4nj)
- Ext4 All (a=e4)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #551 Dátum: 2010, 11 29, 13:36:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Marcedli: A Lagfix menűbe melyik ALL? Az első a tippem.  :hmm:

- Ext4 No-Journal All (a=e4nj)
- Ext4 All (a=e4)

mind a kettő, csak az első (a=e4nj) az újfajta, a másik a régi
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #552 Dátum: 2010, 11 29, 13:41:27 »
mind a kettő, csak az első (a=e4nj) az újfajta, a másik a régi
Az elsőt választottam.  ;) Köszi  O->-
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #553 Dátum: 2010, 11 29, 13:59:42 »
A videók készítése során használt konfig:

-Doc Rommod v9
-K10 256Hz kernel
-a=e4nj lagfix
-Anzo theme (még jó...)
-wifi on
-külső 8G sd
-74 alkalmazás a listában
-51 alkalmazás a /data/app-ban
-Futó widgetek:
  • beautiful smaller home weather
  • agenda widget
  • widgetsoid switcher x 2
  • LP facebook widget

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #554 Dátum: 2010, 11 29, 14:21:05 »
Doc 10:24

A minor update will come tonight to all roms. Bugfixes and updated apps.

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #555 Dátum: 2010, 11 29, 14:27:27 »
próbáld meg először simén, ha nem megy, akkor a rom után odinnal rakj fel egy cwm-es kernelt (pl k10), majd mehet a restore

...hát... egy határozott igennek vagy nemnek jobban örültem volna...  :D
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #556 Dátum: 2010, 11 29, 14:32:40 »
...hát... egy határozott igennek vagy nemnek jobban örültem volna...  :D

Csakhogy nem eldöntendő kérdést tettél fel. Vicces lett volna a válasz ;)

-így csináljam, vagy úgy?
-Igen
-Nem

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #557 Dátum: 2010, 11 29, 14:47:58 »
Csakhogy nem eldöntendő kérdést tettél fel. Vicces lett volna a válasz ;)

-így csináljam, vagy úgy?
-Igen
-Nem

így sokkal jobb, köszi!  :taps:
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #558 Dátum: 2010, 11 29, 14:50:16 »
Hát ilyet sem mondtam volna még nemrég, de most vagyok 100%-ig megelégedve az SGS-sel...
Az eddigi felállásokkal mindegyikkel volt kicsi nyűgöm, hol ez-hol az...de gyakorlatilag a v9 felrakása óta már csak egy bajom volt: a téma, ami ezennel megoldódott.

Az összes többi nyalánkság (kernelcserék sorban, lagfix ide-oda) csak azért van, hogy ne írjak itt olyasmit, amit nem próbáltam, meg egyébként is imádom :D

szóval ez az telefon most, amit meg akartam venni 3 hónapja.

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #559 Dátum: 2010, 11 29, 19:05:19 »
Hát ilyet sem mondtam volna még nemrég, de most vagyok 100%-ig megelégedve az SGS-sel...
Az eddigi felállásokkal mindegyikkel volt kicsi nyűgöm, hol ez-hol az...de gyakorlatilag a v9 felrakása óta már csak egy bajom volt: a téma, ami ezennel megoldódott.

Az összes többi nyalánkság (kernelcserék sorban, lagfix ide-oda) csak azért van, hogy ne írjak itt olyasmit, amit nem próbáltam, meg egyébként is imádom :D

szóval ez az telefon most, amit meg akartam venni 3 hónapja.
KB én is most vagyok így ezzel. Egy kollégámmal megnéztem az Avatar Extended 720p-s változatát, hogy hogy viszi a telefon, illetve hogy megy egy SE X10-en. Azt kell mondanom, hogy tökéletesen élvezhető volt sgs-n. Az X10 alapból le sem játszotta. Kipróbáltunk pár másik lejátszó programot is, ami software-ből le tudta játszani az mkv-t, de hadd ne mondjam milyen FPS-t produkált. A kérdés, hogy mitől függ, hogy egy telefon hardware-esen lejátsza az mkv-t? A rockplayer enged választani a render engine között, és megnéztem én is software-esn, de az SGS is kellemesen akadozott a softwares renderrel.

Más.
GPS tracklogot nézett már valaki ezzel a rommal? Nekem gyorsan fixet talál, de hosszabb távon még nem mentem navigálva. Másik kollégám panaszkodott ugyancsak SGS-el, de DOC 7.6-al, hogy a hungária körúton dobálta néha az utcák között. Valaki tapasztalta már a V9-es rommal ezt.

Huha, vége a csapongásnak.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #560 Dátum: 2010, 11 29, 19:16:32 »
Felkerültek a videók Anzo témájáról az 1. hsz-ba.

A v1 videója jobb minőség, a v2 rosszabb, de a lényeg látszik, nézzétek meg mind2-t :D

Köszönjük Anzo még egyszer!

Nem akarok csúnyát mondani, de: Sh*t!  :shock: Ez a téma igen-igen jó... szerintem itt az ideje, hogy feltegyem a V9-et!  :D (vagy inkább várjam meg a legújabbat? Az is JP8 lesz?)
A V9 felrakása ugye nem érinti a belső SD tartalmát, csak a telepített programokat és beállításokat eszi meg?

Elnézést, ha a kérdés kicsit hülyén hangzik vagy triviális a megoldás, de létezik olyan program / megoldás, ami csak a feltelepített programokról csinál mentést? Olyanra gondolok, hogy ne kelljen minden egyes programról külön-külön backupot készíteni, hanem egyszerre csinál egy mentést az összesről, amit utána egy új ROM felrakása után vissza lehet állítani?
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
« Reply #561 Dátum: 2010, 11 29, 19:49:55 »
KB én is most vagyok így ezzel. Egy kollégámmal megnéztem az Avatar Extended 720p-s változatát, hogy hogy viszi a telefon, illetve hogy megy egy SE X10-en. Azt kell mondanom, hogy tökéletesen élvezhető volt sgs-n. Az X10 alapból le sem játszotta. Kipróbáltunk pár másik lejátszó programot is, ami software-ből le tudta játszani az mkv-t, de hadd ne mondjam milyen FPS-t produkált. A kérdés, hogy mitől függ, hogy egy telefon hardware-esen lejátsza az mkv-t? A rockplayer enged választani a render engine között, és megnéztem én is software-esn, de az SGS is kellemesen akadozott a softwares renderrel.

Más.
GPS tracklogot nézett már valaki ezzel a rommal? Nekem gyorsan fixet talál, de hosszabb távon még nem mentem navigálva. Másik kollégám panaszkodott ugyancsak SGS-el, de DOC 7.6-al, hogy a hungária körúton dobálta néha az utcák között. Valaki tapasztalta már a V9-es rommal ezt.

Huha, vége a csapongásnak.

Ja, én voltam a másik, akinek dobálta gps jelét a Hungárián.
Most még azon agyalok, hogy a K10-et külön feltegyem-e vagy maradjak a K9a-nál? :D
This way or that way?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #562 Dátum: 2010, 11 29, 20:58:31 »
Elnézést, ha a kérdés kicsit hülyén hangzik vagy triviális a megoldás, de létezik olyan program / megoldás, ami csak a feltelepített programokról csinál mentést? Olyanra gondolok, hogy ne kelljen minden egyes programról külön-külön backupot készíteni, hanem egyszerre csinál egy mentést az összesről, amit utána egy új ROM felrakása után vissza lehet állítani?

Igen, én a data/app tartalmát mentem az sd-re majd másolom vissza romcserekor. Jó százalékban működik majdnem minden.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #563 Dátum: 2010, 11 29, 21:03:29 »
Igen, én a data/app tartalmát mentem az sd-re majd másolom vissza romcserekor. Jó százalékban működik majdnem minden.

Köszönöm szépen, én kipróbáltam a MyBackup programot, és két progi (Navigáció és Maps[brut]) kivételével mindent visszaállított!  :)

Amúgy Anzo... ez a téma lehengerlően jó!  :shock: Hatalmas köröket ver rá a Dena-ra... esküszöm, hibátlan megoldás! Ahogy marcedli is mondta, szerintem én is "megépítettem" azt az SGS-t, amire már a megvásárláskor vágytam! Az 1.20GHz-s OC Raspdeep tökéletesen működik, az általam használt lagfixxel + a V9-es JP8 DOC ROM-mal a Galaxy gyorsabb, mint valaha, ráadásul itt van ez a csodás téma is... jobb, mint valaha!  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #564 Dátum: 2010, 11 29, 21:21:09 »
Egy kérdés: JP8-ra létezik olyan Extended Power Menu, mint amilyen a JPA-hoz volt? Ez az egy funkció hiányzik a "tökéletes" összeállításhoz!  :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #565 Dátum: 2010, 11 29, 21:26:26 »
Egy kérdés: JP8-ra létezik olyan Extended Power Menu, mint amilyen a JPA-hoz volt? Ez az egy funkció hiányzik a "tökéletes" összeállításhoz!  :D
még nem, de doc már dolgozik rajta, ma du kérdezte épp az xdan, hogy ki fejlesztette...szvsz valamit akar vele kezdeni, nem csak azért kell neki, hogy felrakja theme templatebe...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #566 Dátum: 2010, 11 29, 23:15:23 »
még nem, de doc már dolgozik rajta, ma du kérdezte épp az xdan, hogy ki fejlesztette...szvsz valamit akar vele kezdeni, nem csak azért kell neki, hogy felrakja theme templatebe...

Ez nagyon jó hír! Kösz az infót (a többiek nevében is)!  :)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #567 Dátum: 2010, 11 29, 23:52:26 »
A CWM verziót igen:-)
Lagfix maradhat, esetleg ha később akarod, átrakhatod az újfajta lagfixre...
Ha esetleg beszólna bootnál, hogy megváltozott a config, akkor simán utasítsd el :)

simán feltolom recoveryben a cwm verziót és kész? rom és programok maradnak?
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #568 Dátum: 2010, 11 30, 00:35:06 »
közbe kijött a BUJP8 V9.0.1
wipe és non wipe változatban
és van hozzá extended menü! ;)

9.0-ra minden trükk nélkül felnyomható elvileg a non wipe verzió, és megmarad minden... gondolom
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #569 Dátum: 2010, 11 30, 06:15:20 »
simán feltolom recoveryben a cwm verziót és kész? rom és programok maradnak?
A kernelcsere nem bánt semmit (már ha kompatibilis:-)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #570 Dátum: 2010, 11 30, 07:13:57 »
Köszönöm szépen, én kipróbáltam a MyBackup programot, és két progi (Navigáció és Maps[brut]) kivételével mindent visszaállított!  :)

Amúgy Anzo... ez a téma lehengerlően jó!  :shock: Hatalmas köröket ver rá a Dena-ra... esküszöm, hibátlan megoldás! Ahogy marcedli is mondta, szerintem én is "megépítettem" azt az SGS-t, amire már a megvásárláskor vágytam! Az 1.20GHz-s OC Raspdeep tökéletesen működik, az általam használt lagfixxel + a V9-es JP8 DOC ROM-mal a Galaxy gyorsabb, mint valaha, ráadásul itt van ez a csodás téma is... jobb, mint valaha!  :ok:

Hi! Ès mennyivel eszi jobban az akksit a túlhúzott proci?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #571 Dátum: 2010, 11 30, 07:39:13 »
Frissítések 2010.11.30.

V9 JPA:       frissített alkalmazások: ADW launcher (optimalizálva, áthelyezve a /data-ba)
                  flash player, quicksearch, maps, youtube, hiányzó alkalmazások egy csomagban, tartalma a JP8-al
                  egyezik.
                  Új kernel:speedmod-kernel-k10a-256hz, zipalign és fatformat bugfixek beépítve
V9.0.1 JP8: Új optimalizált ADW, frissített alkalmazások (mint a v9 jpo/jpa-ban).
                  Zipalign, fatformat bugfix és market fix beépítve.
                  Új kernel:speedmod-kernel-k10a-256hz.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #572 Dátum: 2010, 11 30, 07:42:23 »
Frissítések 2010.11.30.

V9: JPO/JPA, frissített alkalmazások: ADW launcher (optimalizálva, áthelyezve a /data-ba) flash player, quicksearch, maps, youtube, hiőányzó alkalmazások egy csomagban, tartalma a JP8-al egyezik.
Új kernel:speedmod-kernel-k10a-256hz, zipalign és fatformat bugfixek beépítve
V9.0.1: Új optimalizált ADW, frissített alkalmazások (mint a v9 jpo/jpa-ban). Zipalign, fatformat bugfix és market fix beépítve.
Új kernel:speedmod-kernel-k10a-256hz.
Ha jól értem, nekem elég csak a 9.0.1 frissítési verziót felrakni és minden progim megmarad.  ;) ;) Semmi mást nem kell utána csinálni?  :hmm:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #573 Dátum: 2010, 11 30, 07:46:40 »
Ha jól értem, nekem elég csak a 9.0.1 frissítési verziót felrakni és minden progim megmarad.  ;) ;)

Szerintem nem muszáj felraknod.
A bugfixeket már felraktad, új kerneled fent van már...lényegében 9.0.1 fut a PDA-don :)
Esetleg akkor, ha ADW-t használsz.

De ha imádsz romolni, ki ne hagyd O->- O->- O->- :D :D :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #574 Dátum: 2010, 11 30, 07:50:36 »
Szerintem nem muszáj felraknod.
A bugfixeket már felraktad, új kerneled fent van már...lényegében 9.0.1 fut a PDA-don :)
Esetleg akkor, ha ADW-t használsz.

De ha imádsz romolni, ki ne hagyd O->- O->- O->- :D :D :D
Köszi, szeretek romolni, de ADW-t nem használok, akkor minden marad így, már belaktam és gyorsabbnak is érzem az új kernellel.  :D :D