Volt egy rövid, egyéjszakás kalandom a CM-mel, bitang gyors a kicsike, de kissé még nyers, és foghíjas...
...és van már AOSP lockos extended menü is
Éjszaka küzdöttem vele, de nem bírtam egyszerre használni az Anzo témával, pedig próbáltam többféleképpen. Mi a szekvencia?
Az Anzo V2 témát csak most próbálgatom, alapvetően tetszik (gratula!), de hadd kérdezzek két szentségtörőt:
- a legördülő értesítési ablak (ha jól mondom) háttérképét ki lehet-e cserélni, a bootaninál marhára tetszik ez a megoldás, örömmel nézem végig, de itt, a szépen kialakított értesítési mezők és a háttér PFC logója nekem disszonáns, túl sok a jóból, szvsz sima fekete háttér jobban érvényesítené a mezők grafikáját
- hogyan tudnám kicserélni az akksi kijelzőjét? a töltés alatt fel-felvillanó "Tiny" témát használnám, a jelenlegi kerék nekem túl duci, a szám nem jól olvasható szvsz, az UOT Kitchen-ben nem sikerült megpatkolnom a framework-res.apk-t, hibát letöltés helyett error log-ot kínál
- +1 kérdés: legelőször mintha színes piktogramok jelentek volna meg a menü gomb megnyomásakor feljövő alsó ablakon, a többszöri (jellemzően az extended power miatti) frissítések után egérszürke. Tényleg színes volt először, vagy csak káprázott a szemem? Ha színes volt, hogy lehet ismét előcsalogatni? (Többször ráhúztam a V2 témát, tehát a triviális megoldás nem segít, már ha tényleg színes volt, és nem én képzelődtem...)
Frissítések 2010.11.30.
V9.0.1 JP8: Új optimalizált ADW, frissített alkalmazások (mint a v9 jpo/jpa-ban).
Zipalign, fatformat bugfix és market fix beépítve.
Új kernel:speedmod-kernel-k10a-256hz.
- Optimized launcher pro and ADW launchers (
ADW is not present in JP8)