2024, 11 15, 00:37:12

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nuwanda

• PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: KYRILLOSv5
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája - JS8 9.9.5 a KONYHÁBAN
« Reply #4900 Dátum: 2011, 03 22, 11:42:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
cseréld le a modemet...ezek az újabbak nekem sem jönnek be itt Budapesten, nekem a jp5 és jpy vált be eddig leginkább.

én kezdő vagyok :D a konyhában úgy raktam össze, hogy unokatesóm mondta, hogy miket x-elgessek be, persze azóta egyedül frissíteni , de a modemek között mi a különbség? :O

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4901 Dátum: 2011, 03 22, 11:50:59 »
én kezdő vagyok :D a konyhában úgy raktam össze, hogy unokatesóm mondta, hogy miket x-elgessek be, persze azóta egyedül frissíteni , de a modemek között mi a különbség? :O
hát mondjuk olvasgasd el itt figyelmesen az első 3 hszt, aztán megtudod :)
van egy link is a modemek összehasonlításáról mind ott, mind a romkonyha segítségben (az aláírásomban) angol nyelven.

lecserélni cwm-ből lehet
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nuwanda

• PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: KYRILLOSv5
« Reply #4902 Dátum: 2011, 03 22, 15:45:50 »
hát mondjuk olvasgasd el itt figyelmesen az első 3 hszt, aztán megtudod :)
van egy link is a modemek összehasonlításáról mind ott, mind a romkonyha segítségben (az aláírásomban) angol nyelven.

lecserélni cwm-ből lehet

köszi szépen a segítséget!!

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #4903 Dátum: 2011, 03 22, 20:17:11 »
Sziasztok,

Most tettem föl az utolsó Doc Rom-ot (konyhából), de nem tetszik ez a két körös lock screen (ez az AOSP?), hanem az eredeti Samsung unlock-ot szeretném (akármerre húzod az "üveget",felold ) helyette.
Csomó helyen látom, hogy van embereknek Setting\Display\Unlock screen menüpont, de nekem nincs (se magyarul, se angolul).
Az miért van, és, hogy lehet segíteni rajta?
Másik: most hogy felraktam ezt a konyhás romot, CWM-el azért ugyanúgy tudok más témát tenni rá (persze ami kompatibilis ezzel a Doc-cal)?
Ill. még istennek se találom, honnan tudom letölteni Doc Theme v4-et, a nowipe-os újrafőzéstől a konyhában meg kicsit tartok, hátha nem lesz tökéletes felrakás után, le lehet Doc Theme v4-et tölteni külön is?

Előre is köszi.

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #4904 Dátum: 2011, 03 22, 20:29:35 »
Sziasztok,

Most tettem föl az utolsó Doc Rom-ot (konyhából), de nem tetszik ez a két körös lock screen (ez az AOSP?), hanem az eredeti Samsung unlock-ot szeretném (akármerre húzod az "üveget",felold ) helyette.
Csomó helyen látom, hogy van embereknek Setting\Display\Unlock screen menüpont, de nekem nincs (se magyarul, se angolul).
Az miért van, és, hogy lehet segíteni rajta?
Másik: most hogy felraktam ezt a konyhás romot, CWM-el azért ugyanúgy tudok más témát tenni rá (persze ami kompatibilis ezzel a Doc-cal)?
Ill. még istennek se találom, honnan tudom letölteni Doc Theme v4-et, a nowipe-os újrafőzéstől a konyhában meg kicsit tartok, hátha nem lesz tökéletes felrakás után, le lehet Doc Theme v4-et tölteni külön is?

Előre is köszi.

unlock screent a beállítások/kijelző/ Unlock Screen-ben tudod beállítani
témát meg szerintem fölteheted de azért elolvashatsz valami leírást róla nehogy valamihez ne legyen jó
a témát meg nemtudom de szerintem nyugodtan megfőzheted újra ha valaki nem tud ebben segíteni hogy külön fölrakd :)

Nem elérhető jasahu

« Reply #4905 Dátum: 2011, 03 22, 20:35:05 »
unlock screent a beállítások/kijelző/ Unlock Screen-ben tudod beállítani

Igen, ez kézenfekvő lenne, a lenne ilyen menüpontom, de nincs!  :shock:

Idézet
a témát meg nemtudom de szerintem nyugodtan megfőzheted újra ha valaki nem tud ebben segíteni hogy külön fölrakd :)

Az gond, hogy témát csak wipe-al, vagy nowipe-al enged főzni a konyha, update.zip-pel nem, nowipe-ot meg ellenjavalják, azért próbálnék külön feltenni egy Doc v4-et (már ha van benne samu unlock)

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4906 Dátum: 2011, 03 22, 21:25:26 »
ha gondolod tudok neked küldeni mailben egy témát énis ezt használom Bluestock a neve kerestem neten de nem találtam meg sajna ebbe bennevannak a zárak is!

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #4907 Dátum: 2011, 03 22, 21:30:01 »
Halihó mindenkinek. Egy kis help: sm kernelnél (13d) megoldható - e hogy külső sd - ről telepítsek romot? Azért kérdem, mert olvastam vmelyik changelogban, h megoldható. Vagy az nem azt takarta? Előre is köszönöm mindenkinek. Ha esetleg ez nem oldható meg akkor pedig lenne még egy kérdésem: hogyan tudnám rávarázsolni a belsőre a külsőről a romot egy be nem kapcsolható telónál? Boot animnál csak rezeg.

Nem elérhető jasahu

« Reply #4908 Dátum: 2011, 03 22, 21:30:37 »
ha gondolod tudok neked küldeni mailben egy témát énis ezt használom Bluestock a neve kerestem neten de nem találtam meg sajna ebbe bennevannak a zárak is!

Köszi, de nekem kéne a samu unlock, úgyhogy még várok egy kicsit, hátha kiderül melyik téma tudja azt nekem.

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4909 Dátum: 2011, 03 22, 21:32:42 »
Köszi, de nekem kéne a samu unlock, úgyhogy még várok egy kicsit, hátha kiderül melyik téma tudja azt nekem.

bocs lehet rosszul fogalmaztam de:
ebbe a témába benne van az összes lock bele értve a samsungosat is

Nem elérhető jasahu

« Reply #4910 Dátum: 2011, 03 22, 21:36:37 »
bocs lehet rosszul fogalmaztam de:
ebbe a témába benne van az összes lock bele értve a samsungosat is

az naccerű, akkor küldd lszi a linket, köszi

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4911 Dátum: 2011, 03 22, 21:45:36 »
az naccerű, akkor küldd lszi a linket, köszi

linket sajna nem találtam de e-mailre már feltöltöttem dobsz egy e-mailt és már megy is

Nem elérhető jasahu

« Reply #4912 Dátum: 2011, 03 22, 22:17:10 »
linket sajna nem találtam de e-mailre már feltöltöttem dobsz egy e-mailt és már megy is

Na teljesen jó lett, meg is jelent az 'Unlock screen' menüpont!

Köszi!  :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #4913 Dátum: 2011, 03 22, 22:58:43 »
[quote author=jasahu link=topic=2694.msg287514#msg287514 date=1300822505
Az gond, hogy témát csak wipe-al, vagy nowipe-al enged főzni a konyha, update.zip-pel nem, nowipe-ot meg ellenjavalják, azért próbálnék külön feltenni egy Doc v4-et (már ha van benne samu unlock)
[/quote]
Szerintem ha van egy wipe telepítésed, ami egyébként jól működik, csak elböktél valamit a főzésnél (téma, hang, bootani stb.), egy javító no-wipe nyugodtan mehet rá.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

R2D20208

• Vendég
« Reply #4914 Dátum: 2011, 03 22, 23:16:03 »
Hahó!
Kérdésem lenne. Letöltöttem samfirmwareről az utolsó JS8 as romot...Lejött rendesen. rar volt a vége ok. Amikor ki akartam csomagolni, nem kaptam meg a szokásos 3 fájlt. Csak egyewt : rendes ahogy kell XWJS8 as mappa, benne 3 fájl helyett egy ..Neve : NEE. Ezzel mit kezdjek? Már megvan főzve a docromom, de nem tudom felrakni az alapot. Help me please! :)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #4915 Dátum: 2011, 03 23, 01:45:52 »
Hahó!
Kérdésem lenne. Letöltöttem samfirmwareről az utolsó JS8 as romot...Lejött rendesen. rar volt a vége ok. Amikor ki akartam csomagolni, nem kaptam meg a szokásos 3 fájlt. Csak egyewt : rendes ahogy kell XWJS8 as mappa, benne 3 fájl helyett egy ..Neve : NEE. Ezzel mit kezdjek? Már megvan főzve a docromom, de nem tudom felrakni az alapot. Help me please! :)
Csak tar vagy md5 kiterjesztésig kell kicsomagolni!
De a js8-nál nem kell odinnal fel tenni a stock romot a js5-re mehet fel simán.

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4916 Dátum: 2011, 03 23, 13:53:29 »
Halihó mindenkinek. Egy kis help: sm kernelnél (13d) megoldható - e hogy külső sd - ről telepítsek romot? Azért kérdem, mert olvastam vmelyik changelogban, h megoldható. Vagy az nem azt takarta? Előre is köszönöm mindenkinek. Ha esetleg ez nem oldható meg akkor pedig lenne még egy kérdésem: hogyan tudnám rávarázsolni a belsőre a külsőről a romot egy be nem kapcsolható telónál? Boot animnál csak rezeg.

Nemtom milyen az a rom de szerintem nem lehet külsőről telepíteni mert recoveryben nem jeleníti meg azokat a fájlokat.
 Rávarázsokni úgy tudnád hogy samfirmware (nemtom hogy kell írni) leszedsz egy jpu romot és reló download módba tesz felrakod ha kész akkor kezdheted előről a romolást és lehetőleg a belső sd re tedd

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #4917 Dátum: 2011, 03 23, 15:11:09 »
Nemtom milyen az a rom de szerintem nem lehet külsőről telepíteni mert recoveryben nem jeleníti meg azokat a fájlokat.
 Rávarázsokni úgy tudnád hogy samfirmware (nemtom hogy kell írni) leszedsz egy jpu romot és reló download módba tesz felrakod ha kész akkor kezdheted előről a romolást és lehetőleg a belső sd re tedd

Pont ez lett volna a lényeg, h rom felrakása nélkül hogyan tudtam volna a belső sd re pakolni a no wipe romot. De már megoldottam. Köszönöm azért a választ.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #4918 Dátum: 2011, 03 23, 18:21:42 »
Pont ez lett volna a lényeg, h rom felrakása nélkül hogyan tudtam volna a belső sd re pakolni a no wipe romot. De már megoldottam. Köszönöm azért a választ.
Szerintem nyugodtan leírhatod hogy hogy oldottad meg,csak hogy más is okuljon majd belőle. ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #4919 Dátum: 2011, 03 23, 18:41:45 »
Szerintem nyugodtan leírhatod hogy hogy oldottad meg,csak hogy más is okuljon majd belőle. ;)

Nagyon egyszeruen oldottam meg: mindent ujra raktam. Viszont most mar van no wipe rom a belson:)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #4920 Dátum: 2011, 03 23, 18:47:28 »
Nagyon egyszeruen oldottam meg: mindent ujra raktam. Viszont most mar van no wipe rom a belson:)
ÁÁÁÁÁÁ,hát ez nem trükk.  ;D Azt hittem ez volt a lényeg hogy bekapcsolás nélkül másold a memóriakártyáról a belső sd-re a romot.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4921 Dátum: 2011, 03 23, 19:10:13 »
ÁÁÁÁÁÁ,hát ez nem trükk.  ;D Azt hittem ez volt a lényeg hogy bekapcsolás nélkül másold a memóriakártyáról a belső sd-re a romot.

Ez elvileg megoldható, de legfrissebb emlékeim szerint csak a Tegrak kernellel!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #4922 Dátum: 2011, 03 23, 19:36:14 »
hali, unlock screen menüben hiába állítok bármit is nem változik mindig az android unlock van, mit csinálok rosszul? előre is köszi!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4923 Dátum: 2011, 03 24, 07:45:39 »
unlock screen kérdésre egyszerű a válasz: mindenki rakjon fel olyan témát, amiben van!

a gyári témában nincs választási lehetőség, valamint a régebbi témák esetén sem, ahol pl. ott szerepelt, hogy AOSP lockscreen, vagy ilyesmi....

A mostani témáknál a 4 vagy 5 lockscreens ott szerepel a témák leírásában.

wipe - no wipe

aki azt mondja, hogy a no wipe nem javasolt, erősen téved: az, hogy a wipe javasolt, nem azt jelenti, hogy a no wipe meg nem....akinek kérdése lenne, legyen szíves elolvasni a GYIK-ot, asszem elég érthetően benne van, ha mégsem, akkor szóljatok.

külső sd-belső sd
nem lehet másolni csak úgy tegrakkal sem. A megoldás az lehet ilyenkor, hogy recoveryben elindítod az sgst, mountolod a /mnt/sdcard partíciót (a mounts and storage menüben), majd rádugaszolod az usb-re.
Az adb-t berakod a romzip mellé a PC-n, majd indítasz ott egy parancssort, és beírod
adb push ezittazénwipedocromomneve.zip /mnt/sdcard
oszt ennyi...

Samfimware-es romok
Hát ez bizony nem a megfelelő téma ezek megvitatására, de ha DocRom a cél, amit fel akar valaki rakni, akkor vegye komolyan a rom leírásánál azt a mondatot, hogy "bármilyen romra felrakható". Tehát bármilyen, akármelyik, mindegy melyik, ez is jó, az is jó, nem kell más alaprom. Ha valaki clean installt akar, az persze más tészta, de azt akkor használjuk, ha a működő romunkkal valami máshogy megoldhatatlan gond van.
Egyébként az odinos fájl mindig tar vagy md5 kiterjesztésű, ha egy fájl van egy romnak titulált zipben, akkor azt mindig a PDA-hoz kell betallózni és nincs repartition.

Bocs, hogy kissé keveset vagyok mostanság, csak kicsit sűrűvé vált errefelé az élet.

Jó romolást!
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4924 Dátum: 2011, 03 24, 08:22:11 »
Doc kiszáll...  :'(

a konyha megy tovább, Stefunel gondozza majd, és persze Doc kineveli az utódját.

Semmi sem tart örökké. :(