2024, 11 16, 00:38:09

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321445 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája
« Reply #4325 Dátum: 2011, 02 14, 00:20:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
khm, khm, hát hogy is kezdjek hozzá... éppen bútol a Darky9.3+bezke téme befele  :D
úgy érzem, politikailag kiegyensúlyozottabb, ha egyet innen, egyet onnan (és néha desszertnek CM-et is)
majd holnap wipeolok a mai nowipe helyett

hát igen... sajnos egy kicsit mindig késik a d fiú a frissítésekkel, mert előbb neki is meg kell várni, hogy tudjon főzni egy alap romot a konyhán :p ;)

egyébként meg no comment  :hmm:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #4326 Dátum: 2011, 02 14, 00:46:25 »
hát igen... sajnos egy kicsit mindig késik a d fiú a frissítésekkel, mert előbb neki is meg kell várni, hogy tudjon főzni egy alap romot a konyhán :p ;)

egyébként meg no comment  :hmm:
fátylat rá  :D
ha jól emlékszem, régóta tagrak-ot használsz. elégedett vagy vele? hasnzálod a lagfixet?
most nézem, hogy kiadta a 16-os bétát...
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4327 Dátum: 2011, 02 14, 01:25:32 »
fátylat rá  :D
ha jól emlékszem, régóta tagrak-ot használsz. elégedett vagy vele? hasnzálod a lagfixet?
most nézem, hogy kiadta a 16-os bétát...

igen, nagyon csipázom.....
a 16 update 1 van fent, és be van lőve a onenand lagfix... hát elég morcos
kisséinstabilnak tűnik az update zipek telepítése, de állítólag most megy minden rendesen, ha cwmből csinálod...
ha kell majd hozzá segítség, szólj bátran....

a legjobb kernel imho, neked bátran ajánlom... akár d alatt is futhat
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4328 Dátum: 2011, 02 14, 10:02:36 »
1-es HSZ frissült az újdonságokkal, valamint felkerült a clean install leírása is.

Csak egy info az épp folyó dolgokról:

tervbe van véve egy odinos verzió megalkotása is, ami azért lesz érdekes, mert kíváncsi vagyok, hogy jön össze a konyha használatával :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4329 Dátum: 2011, 02 14, 10:51:56 »
1-es HSZ frissült az újdonságokkal, valamint felkerült a clean install leírása is.

Csak egy info az épp folyó dolgokról:

tervbe van véve egy odinos verzió megalkotása is, ami azért lesz érdekes, mert kíváncsi vagyok, hogy jön össze a konyha használatával :)
szerintem a baseromnál pipálod majd, hogy odin... utána végigmész a konyhán és végül 3 fájlt fog lefőzni  :D
vagy ez túl egyszerű lenne? hmmm

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4330 Dátum: 2011, 02 14, 11:18:53 »
szerintem a baseromnál pipálod majd, hogy odin... utána végigmész a konyhán és végül 3 fájlt fog lefőzni  :D
vagy ez túl egyszerű lenne? hmmm

gondolod te....repartition, nem repartition...egy code fájl vagy code+modem+csc...milyen alapromra menjen amit letöltesz...vannak itt nyitott kérdések még:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4331 Dátum: 2011, 02 14, 13:46:51 »
gondolod te....repartition, nem repartition...egy code fájl vagy code+modem+csc...milyen alapromra menjen amit letöltesz...vannak itt nyitott kérdések még:)
szerintem úgy a logikus, hogy reparticionálva kell majd felrakni és akkor nem lényeg a base rom :oops:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4332 Dátum: 2011, 02 14, 14:04:05 »
szerintem úgy a logikus, hogy reparticionálva kell majd felrakni és akkor nem lényeg a base rom :oops:

igen, csakhogy ahhoz olyan baserom kell, amiben megvan minden partíció...és az újabb froyok (a samfimware-en) a JPM óta bizony nem olyanok, bár van közöttük olyan buherált fajta is máshol....mindenesetre nem annyira egyértelmű, hogy mit hogyan lehet megvalósítani, de azért az okosok dolgoznak a kérdésen :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4333 Dátum: 2011, 02 14, 14:08:11 »
igen, csakhogy ahhoz olyan baserom kell, amiben megvan minden partíció...és az újabb froyok (a samfimware-en) a JPM óta bizony nem olyanok, bár van közöttük olyan buherált fajta is máshol....mindenesetre nem annyira egyértelmű, hogy mit hogyan lehet megvalósítani, de azért az okosok dolgoznak a kérdésen :)
eddíg úgy tudtam HA a 3 fájlos verziót flasheljük repart.-al akkor teljesen mindegy mi volt az előzmény és hogy az hogy volt particionálva...

az egy fájlosnál már nem egyértelmű ez (számomra)
de úgy olvastam, hogy raktak fel csak PDA-ba tallózva repart.-al romot :oops:

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #4334 Dátum: 2011, 02 14, 15:51:33 »
Most föztem meg a legújabb docot. Wipe-ot. Nem indul. Tököm. Galaxy s felirat fel és eltünik... nem is rezeg. Csak eltünik és újra bejön. Èn így még sosem jártam. Lehet darky bosszúja :) Most szomcsi leszek... 6kor megyek csak haza, és akkor lesz adatkábelem :(.
Nah nekiugrom még néhány wipe opciónak a recoveryven.

Nem elérhető freetaki

« Reply #4335 Dátum: 2011, 02 14, 16:12:42 »
Most föztem meg a legújabb docot. Wipe-ot. Nem indul. Tököm. Galaxy s felirat fel és eltünik... nem is rezeg. Csak eltünik és újra bejön. Èn így még sosem jártam. Lehet darky bosszúja :) Most szomcsi leszek... 6kor megyek csak haza, és akkor lesz adatkábelem :(.
Nah nekiugrom még néhány wipe opciónak a recoveryven.
úúúúú!
Nah tippeljetek ki az akinek úgy rémlik mintha kapcsolt volna lagfixet, mert úgy érezte a dárki galéria lassú? Ès erröl a rom felrakása elött teljesen megfeletkezett, mert már egy ideje nem használ lagfixet?
Aszta beszartok! rányomtam egy ext4 konvertálásra backup nélkül factory resettel, erre meg miután befejezte, felállt a rendszer, rom újrarakás nélkül. Hát mégilyet!

Nem elérhető freetaki

« Reply #4336 Dátum: 2011, 02 14, 16:34:09 »
úúúúú!
Nah tippeljetek ki az akinek úgy rémlik mintha kapcsolt volna lagfixet, mert úgy érezte a dárki galéria lassú? Ès erröl a rom felrakása elött teljesen megfeletkezett, mert már egy ideje nem használ lagfixet?
Aszta beszartok! rányomtam egy ext4 konvertálásra backup nélkül factory resettel, erre meg miután befejezte, felállt a rendszer, rom újrarakás nélkül. Hát mégilyet!
Félsiker. Mert 1x elindult aztán próbáltam állítgatni, azóta se semmi. Mi az ide illö odinos rom amit ha hazamegyek tegyek fel?
Szyupi volt eddig az aduász, de hallottam valami bugot benne, ami miatt nem ajánlják. Vagy félrehallottam?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4337 Dátum: 2011, 02 14, 16:39:45 »
Félsiker. Mert 1x elindult aztán próbáltam állítgatni, azóta se semmi. Mi az ide illö odinos rom amit ha hazamegyek tegyek fel?
Szyupi volt eddig az aduász, de hallottam valami bugot benne, ami miatt nem ajánlják. Vagy félrehallottam?
a ROM (3.0) tökéletes ... amiről Te hallottál az a lagfix kernel (ulk 0.3)
szerintem nyugodtan rakd azt... majd rá odinnal egy cwm kernel

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4338 Dátum: 2011, 02 14, 16:40:32 »

Hogy őszinték legyünk, tökmindegy. A lényeg, hogy Froyo-s legyen, és legyen hozzá illő CWM-es Odinos kernel. Jó a Sztupy 3.0, vagy akár egy JPU is.
Vélhetően te az ULF 0.3-ra gondolsz (kernel), amiben nincs kijavítva a /system RFS bug!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freetaki

« Reply #4339 Dátum: 2011, 02 14, 16:56:34 »
Na most segítsetek. megint felállítottam a rendszert. Minden ok volt. Flesselés közben soha nincs bent az external 16gigás memóriakártyám. Most sem volt. Rajta minden fontos adatom. Betettem a galaxyba, erre megnyitom és töküres. Vissza a gépbe, de ugyan az. Minden adat kép minden, elveszet... Miiiiééééééééért?????? Váááááááá!!!! Valami progi amivel esetleg visza lehet hozni? undelete? valami?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4340 Dátum: 2011, 02 14, 17:08:13 »
Na most segítsetek. megint felállítottam a rendszert. Minden ok volt. Flesselés közben soha nincs bent az external 16gigás memóriakártyám. Most sem volt. Rajta minden fontos adatom. Betettem a galaxyba, erre megnyitom és töküres. Vissza a gépbe, de ugyan az. Minden adat kép minden, elveszet... Miiiiééééééééért?????? Váááááááá!!!! Valami progi amivel esetleg visza lehet hozni? undelete? valami?

A PC is üresnek látja?  :shock:

Lacus_

• Vendég
« Reply #4341 Dátum: 2011, 02 14, 17:14:53 »
Na egyszer én is így jártam egy másik készüléknél, semmi nem látta hogy van-e rajta valami, üresnek látta, de mikor a tulajdonságait megnéztem pont annyival kevesebb volt az egész amennyi volt rajta  :hmm:
4GB kártyából lett 2.valamennyi, formázással jött rendbe  :hmm:

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #4342 Dátum: 2011, 02 14, 18:26:52 »
Van már valami vélemény a 9.6.6-ról?
Behalt az SGS, nem tetszett neki, hogy a gyári romra felment az SMS k13a 500-as kernel. KÉt napig pedig jó volt...

Kéne egy új rom.  :(
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4343 Dátum: 2011, 02 14, 19:17:57 »
Már nem csak az avi és az fbl file-ok törlődnek random módon, hanem az egész sd?  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető freetaki

« Reply #4344 Dátum: 2011, 02 14, 20:25:04 »
Már nem csak az avi és az fbl file-ok törlődnek random módon, hanem az egész sd?  :shock:
bizony bizony. De a törlődés viszonylag felületes. Nem állt neki formázni a kártyát :)
Megmenthető egy profi számára. Namármost én 6 óta szenvedek vele. Plusz leejtettem az egyik hangfalamat, ami 1 hetes, és most érintkezési hibás lett. Szétszedtem, és megvan a gond. Már csak egy forrasztó kellene. Szegény "kis" 500 wattos hangfalpárom :(

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #4345 Dátum: 2011, 02 14, 20:27:57 »
bizony bizony. De a törlődés viszonylag felületes. Nem állt neki formázni a kártyát :)
Megmenthető egy profi számára. Namármost én 6 óta szenvedek vele. Plusz leejtettem az egyik hangfalamat, ami 1 hetes, és most érintkezési hibás lett. Szétszedtem, és megvan a gond. Már csak egy forrasztó kellene. Szegény "kis" 500 wattos hangfalpárom :(

Hát basszus...  :( Ez nem a te napod az elektronikai kütyük terén. Részvétem érte. Remélem, hogy mindkét probléma hamar megoldódik!  :ok:

The Captain

• Vendég
« Reply #4346 Dátum: 2011, 02 14, 20:30:56 »
én root explorer-el csináltam a system/etc mappában keresd meg a gps.conf file-t majd nyisd meg szerkesztéshez és ird át az első sorban a "europe.pool.ntp.org"-t  "hu.pool.ntp.org"-re

Én is a root explorer-el csináltam volna, de nem engedi átírni. Milyen fájl kezelő jöhet még szóba?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4347 Dátum: 2011, 02 14, 20:35:19 »
Én is a root explorer-el csináltam volna, de nem engedi átírni. Milyen fájl kezelő jöhet még szóba?
Engedi az, csak biztos nem jól csináltad  ;) Hosszan nyom, majd Open in Text editor, átír, Menü gomb, save changes.
Ha nem írná át akkor nincs R/W-ben.
Tedd fel ezt, és a custom kiválasztása után írd be.  You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

The Captain

• Vendég
« Reply #4348 Dátum: 2011, 02 14, 20:42:57 »
Engedi az, csak biztos nem jól csináltad  ;) Hosszan nyom, majd Open in Text editor, átír, Menü gomb, save changes.
Ha nem írná át akkor nincs R/W-ben.
Tedd fel ezt, és a custom kiválasztása után írd be.  You are not allowed to view links. Register or Login

Így csináltam, az open in text editornál warning-t ír csak ki!
Próbálom a fasterfix-et! Köszi....

The Captain

• Vendég
« Reply #4349 Dátum: 2011, 02 14, 20:51:39 »
A fasterfix nem akar menni, 3x is próbáltam. Európára nyomtam, és OK. De mindannyiszor csak kényszerbezárással lehetett leállítani :(