Sziasztok,
speedmod kernel van fent, de nem tudom működésre bírni a hívásértesítés funkciót.. (BLN) CWM-ben hiába kapcsolom be, ki is írja, hogy enabled, a nem fogadott hívások után mégsem villog.. Mi baja lehet?
Szia!
Ahhoz, hogy a LED-ek világítsanak, illetve villogjanak nem fogadott hívások után is, külső alkalmazást kell hozzá feltelepíteni. Vagy a Missed Call-t teszed fel a Marketből, vagy pedig a BLN Control Pro-t.
Missed Call-ban hozzá kell adni a Call servicet.
Én a BLN Control Pro-t ajánlanám, mert tudja villogtatni a LED-eket, és részletesebb beállításokat tartalmaz. Itt is aktiválni kell a nem fogadott hívások jelzését.
Lacus:Nem kell SM kernelt feltenni, a voodoo kernel is alkalmas arra, hogy update.zip-eket telepíts. Mindenképpen ki kell kapcsolni a lagfixet (ha jól látom, ez már megtörtént), de én a biztonság kedvéért létrehoznék még egy voodooo/disable lagfix mappát is a belső SD kártyán.
Ezután pedig mehet rá a Doc ROM.
A nagyon különleges eseteket leszámítva biztosan menni fognak az apk-k, amiket a bezke témája használ. Én úgy csinálnám a bemásolást, hogy az eredeti .apk-kat átnevezném .bak-ra (pl. google.apk--->google.apk.bak), és ha esetleg valami bugja lenne, könnyedén rendbehozhatod a dolgokat.
Persze ez akkor működik, ha van kis időd, és rászánod, hogy egyesével másold be ezeket az .apk-kat...