2024, 11 16, 02:57:45

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321452 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hammerjoe

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája
« Reply #4275 Dátum: 2011, 02 11, 19:20:00 »
Kicsit furcsa, hogy a kezdőképernyő hátterét nem lehet normálisan beállítani. Mindig rázoomol, ha beállítom, pedig nem így kellene működnie!! Ennek a kijavítása valahogy mindig elmarad. Kár, mert nekem tetszett........ meg a legújabb rom már újra tudja!! Kérdem én (laikus), akkor miből gyúrja össze a romot, ha a javított dolgok kimaradnak belőle? Valaki "perfekt angol" jelezné neki, hátha....? Köszönöm. ;)
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #4276 Dátum: 2011, 02 11, 20:19:10 »
Hi.

Nekem a jpy alapú doc romban jól működött a kezdő képernyő beállítás, álló képnél nem zoomolt rá.
Ha feltettem egy témát pl Bezke. akkor már nem volt jó.

Szerintem ha nem teszel fel témát jónak kellene lennie a kezdőképernyő beállításnak, mindjárt ujra is teszem no wipe val a romot és megnézem ezt a dolgot is, meg azt is, hogy a Bezke téma írja e át a rom nevét.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #4277 Dátum: 2011, 02 11, 20:26:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hi.

Nekem a jpy alapú doc romban jól működött a kezdő képernyő beállítás, álló képnél nem zoomolt rá.
Ha feltettem egy témát pl Bezke. akkor már nem volt jó.

Szerintem ha nem teszel fel témát jónak kellene lennie a kezdőképernyő beállításnak, mindjárt ujra is teszem no wipe val a romot és megnézem ezt a dolgot is, meg azt is, hogy a Bezke téma írja e át a rom nevét.
Köszönöm! Ha így van, akkor viszont Bezkével kell "értekezni"  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4278 Dátum: 2011, 02 11, 20:28:02 »
Minden okénak tünt fél napig, utána ujraindult az sgs amikor IGO-val navigáltam.Ezt egyik rom-al sem csinálta.
Telefon névjegyénél BUILD száma
                            FROYO.

Ez. hogyan lehet, hogy nem Doc akármi van oda írva?
Build száma:
FROYO.DocRom_V9.6_XWJS5
9.1.4-re raktam No Wipe-al... Gen X témával

amit nekem produkált ma:
- kb 28%-nál zsebreraktam és egy óra múlva elővettem... ki volt kapcsolva, bekapcs után 24%-ot mutatott
- gtalk közben lefagyott (böngésző a háttérben adatkapcsolatos pfc-s küzdelemben volt) de home-ra visszatért...

ezeket leszámítva remek a termék

Nem elérhető alufempolir

« Reply #4279 Dátum: 2011, 02 11, 21:06:43 »
Kicsit furcsa, hogy a kezdőképernyő hátterét nem lehet normálisan beállítani. Mindig rázoomol, ha beállítom, pedig nem így kellene működnie!! Ennek a kijavítása valahogy mindig elmarad. Kár, mert nekem tetszett........ meg a legújabb rom már újra tudja!! Kérdem én (laikus), akkor miből gyúrja össze a romot, ha a javított dolgok kimaradnak belőle? Valaki "perfekt angol" jelezné neki, hátha....? Köszönöm. ;)

Tökéletesen müködik a kezdőképernyő beállítás, ha témát teszel fel az rontja el,pontosabban az 5ikonos téma tuti elcseszi.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #4280 Dátum: 2011, 02 11, 22:04:10 »
Build száma:
FROYO.DocRom_V9.6_XWJS5
9.1.4-re raktam No Wipe-al... Gen X témával

amit nekem produkált ma:
- kb 28%-nál zsebreraktam és egy óra múlva elővettem... ki volt kapcsolva, bekapcs után 24%-ot mutatott
- gtalk közben lefagyott (böngésző a háttérben adatkapcsolatos pfc-s küzdelemben volt) de home-ra visszatért...

ezeket leszámítva remek a termék

Feltettem no wipe romot, rendesen ki is írta, hogy doc rom....

Feltettem Gen X témát és voala megint FROYO. :D visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #4281 Dátum: 2011, 02 12, 00:30:11 »
Tökéletesen müködik a kezdőképernyő beállítás, ha témát teszel fel az rontja el,pontosabban az 5ikonos téma tuti elcseszi.
Köszi, hogy megnézted!! :ok:

Nem elérhető miklosa

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Phone XXJVK, Kernel Supercurio Voodoo, PDA Gingerbread XWJVB
« Reply #4282 Dátum: 2011, 02 12, 07:36:01 »

Nálam hibátlanul működik az XWJS5 , és idáig a leghosszabb üzemidőt adja. Nem az 5 gomb okozhatja a problémát. Én Doc témát használok, Go Launcherrel ami szintén 5 gombos. Szerintem a téma nem kompatibilis a ROM-al.
Nekem idáig ez a legjobb ROM összeállításom. (Az IGO-val sincs gondom, mentésre pedig a My Backup Root-ot használom ami szintén jól fut.)

Nem elérhető tvpisti

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S III
« Reply #4283 Dátum: 2011, 02 12, 08:35:08 »
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az új Doc Rom valóban kevesebbet fogyaszt az előzőnél? Mik a tapasztalatitok vele? Érdemes upgede-elni rá? Stabil?
Save the world, save the cheerleader!

Nem elérhető butyu

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami x4.3
« Reply #4284 Dátum: 2011, 02 12, 10:20:25 »
Az új ROM-mal van egy kis gondom.
1. nem tudok mms-t küldeni -pannonos csc van benne
2. semmit nem tudok letölteni a gyári böngészővel -telefon nem támogatja a formátumot, ezt irja jpg és apk letöltése esetén is
 :hmm: >:(

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4285 Dátum: 2011, 02 12, 10:23:54 »
Az új ROM-mal van egy kis gondom.
1. nem tudok mms-t küldeni -pannonos csc van benne
2. semmit nem tudok letölteni a gyári böngészővel -telefon nem támogatja a formátumot, ezt irja jpg és apk letöltése esetén is
 :hmm: >:(

Jók az APN beállítások?
A másodikra nagyon nincs ötletem... :oops: Próbáld ki egy másik böngészővel is (pl. Dolphin HD), hátha azzal nem csinálja.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #4286 Dátum: 2011, 02 12, 11:01:20 »
Sziasztok

Rászántam magam hogy romot főzzek  :hmm:
Kéne segítség, most JPX_v6 van fent kikapcsolt voodoo-val.
Jól értelmezem hogy elötte az SM kernelt kell feltennem ???
A másik kérdésem, a kész romba belemásolhatom felülírva az elkészített apk-kat amit Bezke témájában csináltam ???
Kezdésnek csak ennyi egyelőre  ;)

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #4287 Dátum: 2011, 02 12, 11:21:08 »
Sziasztok,

speedmod kernel van fent, de nem tudom működésre bírni a hívásértesítés funkciót.. (BLN) CWM-ben hiába kapcsolom be, ki is írja, hogy enabled, a nem fogadott hívások után mégsem villog.. Mi baja lehet?

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #4288 Dátum: 2011, 02 12, 11:25:12 »
Nálam hibátlanul működik az XWJS5 , és idáig a leghosszabb üzemidőt adja. Nem az 5 gomb okozhatja a problémát. Én Doc témát használok, Go Launcherrel ami szintén 5 gombos. Szerintem a téma nem kompatibilis a ROM-al.
Nekem idáig ez a legjobb ROM összeállításom. (Az IGO-val sincs gondom, mentésre pedig a My Backup Root-ot használom ami szintén jól fut.)
A probléma okozója a TwGTGLauncher. Ha egy kicsit figyelmesebb vagyok, akkor elolvashattam volna a Bezke témák első oldalán!
Más. Az alap témával el lehet érni valahogy, hogy az alkalmazások ABC sorrendben legyenek?

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: iGo My Way
  • PDA: i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Doc 9.1.4 JS3 base, ZSJPE modem, speedmod k13A 500 Hz kernel
« Reply #4289 Dátum: 2011, 02 12, 11:25:58 »
Sziasztok,

speedmod kernel van fent, de nem tudom működésre bírni a hívásértesítés funkciót.. (BLN) CWM-ben hiába kapcsolom be, ki is írja, hogy enabled, a nem fogadott hívások után mégsem villog.. Mi baja lehet?

Szia!
Ahhoz, hogy a LED-ek világítsanak, illetve villogjanak nem fogadott hívások után is, külső alkalmazást kell hozzá feltelepíteni. Vagy a Missed Call-t teszed fel a Marketből, vagy pedig a BLN Control Pro-t.
Missed Call-ban hozzá kell adni a Call servicet.
Én a BLN Control Pro-t ajánlanám, mert tudja villogtatni a LED-eket, és részletesebb beállításokat tartalmaz. Itt is aktiválni kell a nem fogadott hívások jelzését.

Lacus:

Nem kell SM kernelt feltenni, a voodoo kernel is alkalmas arra, hogy update.zip-eket telepíts. Mindenképpen ki kell kapcsolni a lagfixet (ha jól látom, ez már megtörtént), de én a biztonság kedvéért létrehoznék még egy voodooo/disable lagfix mappát is a belső SD kártyán.
Ezután pedig mehet rá a Doc ROM.

A nagyon különleges eseteket leszámítva biztosan menni fognak az apk-k, amiket a bezke témája használ. Én úgy csinálnám a bemásolást, hogy az eredeti .apk-kat átnevezném .bak-ra (pl. google.apk--->google.apk.bak), és ha esetleg valami bugja lenne, könnyedén rendbehozhatod a dolgokat.
Persze ez akkor működik, ha van kis időd, és rászánod, hogy egyesével másold be ezeket az .apk-kat...
Galaxy S segítségnyújtás Debrecenben!!!

Lacus_

• Vendég
« Reply #4290 Dátum: 2011, 02 12, 11:31:04 »
Lacus:

Nem kell SM kernelt feltenni, a voodoo kernel is alkalmas arra, hogy update.zip-eket telepíts. Mindenképpen ki kell kapcsolni a lagfixet (ha jól látom, ez már megtörtént), de én a biztonság kedvéért létrehoznék még egy voodooo/disable lagfix mappát is a belső SD kártyán.
Ezután pedig mehet rá a Doc ROM.
Köszi, ezt is alapból így tettem fel a mappák bent vannak a belső SD-n.

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #4291 Dátum: 2011, 02 12, 12:33:36 »
Szia!
Ahhoz, hogy a LED-ek világítsanak, illetve villogjanak nem fogadott hívások után is, külső alkalmazást kell hozzá feltelepíteni. Vagy a Missed Call-t teszed fel a Marketből, vagy pedig a BLN Control Pro-t.
Missed Call-ban hozzá kell adni a Call servicet.
Én a BLN Control Pro-t ajánlanám, mert tudja villogtatni a LED-eket, és részletesebb beállításokat tartalmaz. Itt is aktiválni kell a nem fogadott hívások jelzését.

Köszi, működik!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4292 Dátum: 2011, 02 12, 12:42:38 »
Köszi, ezt is alapból így tettem fel a mappák bent vannak a belső SD-n.

Arra viszont ügyelj, hogy ha most Voodoo kerneled van, és Wipe ROM-ot szeretnél feltenni (én a helyedben biztos azt szeretnék :D), akkor a frissítés előtt végezz CWM-ből egy Factory Resetet!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #4293 Dátum: 2011, 02 12, 13:31:22 »
Arra viszont ügyelj, hogy ha most Voodoo kerneled van, és Wipe ROM-ot szeretnél feltenni (én a helyedben biztos azt szeretnék :D), akkor a frissítés előtt végezz CWM-ből egy Factory Resetet!
Miért is kell ??? :hmm:
Igen Wipe romot teszek fel, de még arra várom a választ hogy az apk-kat beletehetem-e  :hmm: :oops:

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #4294 Dátum: 2011, 02 12, 13:39:04 »
Miért is kell ??? :hmm:
Igen Wipe romot teszek fel, de még arra várom a választ hogy az apk-kat beletehetem-e  :hmm: :oops:

Az .apk-s kérdésedre már válaszoltam akkor, amikor a voodoos kérdésre is, olvass vissza.

A romkonyhában ez áll:
"This is the recommended version to use. Will wipe all user data. IF YOU INSTALL THE ROM ON A VOODOO BASED KERNEL, MAKE A FACTORY RESET BEFORE INSTALL."
Tehát hogy ja jelenleg voodoo alapú kerneled van, akkor előtte csinálj factory resetet, és csak utána telepítsd a doc romot. Enélkül ha jól emlékszem nem fog megfelelően végbenni a wipe.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4295 Dátum: 2011, 02 12, 13:55:26 »
Az .apk-s kérdésedre már válaszoltam akkor, amikor a voodoos kérdésre is, olvass vissza.

A romkonyhában ez áll:
"This is the recommended version to use. Will wipe all user data. IF YOU INSTALL THE ROM ON A VOODOO BASED KERNEL, MAKE A FACTORY RESET BEFORE INSTALL."
Tehát hogy ja jelenleg voodoo alapú kerneled van, akkor előtte csinálj factory resetet, és csak utána telepítsd a doc romot. Enélkül ha jól emlékszem nem fog megfelelően végbenni a wipe.

így igaz...

ha a rom zipbe bele akar valaki rakni saját apkkat, Az nem valószínű hogy menni fog, de meg lehet próbálni...

van már új béta is, szóval ez a hétvége sem unalmas :)
Ja, és aki bizonytalan valamiben, nézze meg a romkonyha segítséget....
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #4296 Dátum: 2011, 02 12, 14:06:30 »
így igaz...

ha a rom zipbe bele akar valaki rakni saját apkkat, Az nem valószínű hogy menni fog, de meg lehet próbálni...

van már új béta is, szóval ez a hétvége sem unalmas :)
Ja, és aki bizonytalan valamiben, nézze meg a romkonyha segítséget....
A meglévő apk-kat akarom lecserélni csak arra amiben az ikonokat lecseréltem, úgy se biztos hogy jó lesz ???

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #4297 Dátum: 2011, 02 12, 14:08:08 »
A meglévő apk-kat akarom lecserélni csak arra amiben az ikonokat lecseréltem, úgy se biztos hogy jó lesz ???

Úgy menni fog...Csak úgy csináld a biztonság kedvéért, ahogy írtam, és akkor ha esetleg valami nem menne, akkor vissza tudod hozni az előző állapotot...

Lacus_

• Vendég
« Reply #4298 Dátum: 2011, 02 12, 14:26:54 »
Úgy menni fog...Csak úgy csináld a biztonság kedvéért, ahogy írtam, és akkor ha esetleg valami nem menne, akkor vissza tudod hozni az előző állapotot...
Hát nem vígasztaltatok meg, inkább akkor a témával cserélem le, az biztosabb  :hmm:
Factory Reset után reboot vagy toljam egyből a romot ???

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #4299 Dátum: 2011, 02 12, 14:33:54 »
Hát nem vígasztaltatok meg, inkább akkor a témával cserélem le, az biztosabb  :hmm:
Factory Reset után reboot vagy toljam egyből a romot ???

Olyan, mint ha a falnak beszélnék... :hmm:
Felrakod a Doc romot, ott pedig Rootexplorerrel bemásolod az új apk fájlokat, és felülírod velük a régit...
Ha pedig azt akarod, hogy 100% biztonság legyen, a régi apk fájlok nevét kiegészíted egy .bak-kal, és bemásolod az új apk-t. Ilyenkor ha valami ne adj isten rosszul menne az adott alkalmazással, az új apk-t törölve, a mentés átnevezve vissza kapod a régebbi állapotot.

Ha update.zip-ként teszed fel, az nem csinál mást, mint hogy bemásolja az új apk-kat és felülírja a régieket... Itt pedig nincs visszaút... Szóval nincs miről beszélni tovább, világos, hogy melyik megoldás a biztonságosabb.