Kész a Bezke_Theme_Final 1.3.
Ebben a verzióban már nem teljesen áttetsző egy-két menükép ami eddig zavaró volt, továbbá benne van az általam készített tárcsázó /reagál a nyomásra/ és hát... Nézzétek meg.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs hát érdekes dolgok folynak fentt az xda-n, mert van egy srác /Pauldiddy/ akivel sikerült összeröffennnem mert pár napja azt állította, hogy én is más ikonjait használom fel, mire én összeállítottam egy kisebb képet min rajta van úgy 40-50 ikon / munkám töredéke/ majd elismerte, például a böngésző fullra az enyém és az ext power....stb szinte a fele az volt. Erre felvette a nevem a thanks listába, de írt privit, hogy ő csak remixel, és én is mástól szerzem az ötleteket. Ekkor /még illedelmesen / megkértem, hogy felejtse el a munkámat. Majd ma látom, hogy a tárcsázó is ott virít a "remix"-ében.
Nem értem minek ez a cécó, a nagy dena írt pár privit és hozzászólást, és egyszerűen megköszönt dolgokat, én is neki, és kész. Ezért jó hogy ennyien törekszünk valamiért, de ilyen Óvodás besértődős "nekem áll feljebb" hozzáállásban abba fogom hagyni az egészet, csinálok magamnak és kész.
Ha ezt valaki az xda-n kifejtené neki, hogy kussoljon, mert köze nincs a dolgokhoz, azt megköszönném.
ja és éltessétek a topikot a hozzászólásaitokkal.
Köszi
"A CÉL A KONYHA"