2024, 11 16, 19:44:06

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321562 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3950 Dátum: 2011, 01 19, 22:21:14 »
hali!
segítsetek pls!
7.1.1-es van fent, doc nekem, mit kell tennem hogy fel tudjam tenni no-wipe-al valamely úgy doc romot? lagfixet hogy kell kilőni? szükséges valami előmunkálat vagy simán főzök egy romot, és mehet is fel? illetve csc-t mit válasszak? a v9.1.2 és a v8.1.1 között mi a különbség? nem értem az angolt és nem is vágom ezt annyira :)
előre is köszi

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3951 Dátum: 2011, 01 19, 22:27:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hali!
segítsetek pls!
7.1.1-es van fent, doc nekem, mit kell tennem hogy fel tudjam tenni no-wipe-al valamely úgy doc romot? lagfixet hogy kell kilőni? szükséges valami előmunkálat vagy simán főzök egy romot, és mehet is fel? illetve csc-t mit válasszak? a v9.1.2 és a v8.1.1 között mi a különbség? nem értem az angolt és nem is vágom ezt annyira :)
előre is köszi
a 9.1.2 az az új base rom (XWJS3)
a 8.1.1 az JPY

cwm-ből kapcsold ki a lagfixet (disable lagfix) ha no wipe romot raksz akkor wipe cache kell és az advanced menüben wipe dalvik
factory reset nem!  :p
utána mehet fel a no wipe rom

csc-t azt választasz ami tetszik (szolgáltatódnak megfelelőt vagy a defaultot ami XEU) mind1

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #3952 Dátum: 2011, 01 19, 22:30:56 »
tiszta sor, akkor cwm-ben kikapcs lagfix, szintén cwm-ben wipe chas, dalvik?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3953 Dátum: 2011, 01 19, 22:42:15 »
szerintem mehet  :oops: (én a wipe-ot raktam)
szerintem a k12p kernelt is rakd fel az sd-re ha már arra jársz  :D
Köszi a választ, délután 17h óta most engedett belépni a fórumra, így nem bírtam kivárni a választ.
Felraktam a no wipe-ot.  ;)  azért az sd-n rajta hagytam az elötte levő romot, hátha kell, de nem volt rá szükség.  ;)  :taps: :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3954 Dátum: 2011, 01 19, 22:48:54 »
elvileg a 9.1.2-ben a market update szerepel
többen arra panaszkodnak, hogy mégsem megy a market rendesen (lehet persze semmi köze a romhoz)
próbálni még nem próbáltam mert a 9.1-en vagyok (itt jelentkezett letöltési hiba de wipe cache és download manager cache törlés óta megy)

a JPY 8.1.1 is visszakerült? milyen megfontolásból szerintetek?
Nekem semmi gondom a markettel, a 9.1.2 feltelepítés után a GMail kényszerbezárással leállt, de a marketből frissítettem és azóta tökéletesen működik.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3955 Dátum: 2011, 01 19, 22:55:10 »
Nekem semmi gondom a markettel, a 9.1.2 feltelepítés után a GMail kényszerbezárással leállt, de a marketből frissítettem és azóta tökéletesen működik.  :)
na nekem a 9.1 szenvedett mire rendesen ment a letöltés
utána az említett módon megjavult de azóta se frissíti önmagát az új skinre
most megy fel a 9.1.2 no wipe  :D
ez már betegség komolyan... pedig megfogadtam, hogy a tökéletes 8.1.1-ről nem mozdulok amíg komolyabb fejlesztés nem lesz oszt itt vagyok... :p

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3956 Dátum: 2011, 01 19, 23:08:20 »
na nekem a 9.1 szenvedett mire rendesen ment a letöltés
utána az említett módon megjavult de azóta se frissíti önmagát az új skinre
most megy fel a 9.1.2 no wipe  :D
ez már betegség komolyan... pedig megfogadtam, hogy a tökéletes 8.1.1-ről nem mozdulok amíg komolyabb fejlesztés nem lesz oszt itt vagyok... :p
Soha ne fogadj olyan dolgot, amit nem tudsz betartani, nem ismered még magad? Te is kiváncsi vagy.  :D :D ;) Viszont bármikor visszatehető az elöző rom, de hát minek, mostanába a készítőknek és a tesztelőknek hála nekem nem volt gondom a romokkal  :taps: :taps: :taps:  ;)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3957 Dátum: 2011, 01 20, 01:09:09 »
Én lagfixelt trasigra húztam vudús wipe 9.1-et (nem akartam, hogy zajongjon az irodában  :D), és nem volt semmi gondja
Hát annyit fuznek ehhez a kurucos kijelentesemhez, hogy azota az osszes hoba elojott nalam, amirol.csak olvastam az elmult honapokban. Mast ne mondjak, elkezdem olvasgatni a haromgombos elocsalogatasa cimu topikot. Bocs a mezitlabas betukert, nem tudok semmit telepiteni, anysoftketboardot sem. Hahahaaaa, kezd izgalmassa valni a dolog  :D
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3958 Dátum: 2011, 01 20, 05:44:51 »
elvileg a 9.1.2-ben a market update szerepel
többen arra panaszkodnak, hogy mégsem megy a market rendesen (lehet persze semmi köze a romhoz)
próbálni még nem próbáltam mert a 9.1-en vagyok (itt jelentkezett letöltési hiba de wipe cache és download manager cache törlés óta megy)

a JPY 8.1.1 is visszakerült? milyen megfontolásból szerintetek?

Hi.

Sztem azért mert a 9.1.2 akármi még nem nagyon jó semmire.csak küszködni vele. ezért nem is cserélem a jó kis 8.1.1 et még egy ideig.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3959 Dátum: 2011, 01 20, 05:56:32 »
Hát annyit fuznek ehhez a kurucos kijelentesemhez, hogy azota az osszes hoba elojott nalam, amirol.csak olvastam az elmult honapokban. Mast ne mondjak, elkezdem olvasgatni a haromgombos elocsalogatasa cimu topikot. Bocs a mezitlabas betukert, nem tudok semmit telepiteni, anysoftketboardot sem. Hahahaaaa, kezd izgalmassa valni a dolog  :D

Van már ilyen dolog is konyhán       XWJS3 v9.1.2 ALTERNATIVE WIPE
                                                USE THIS BASE IF YOU ARE GETTING INSTALL ERRORS

ez még jobban megerősít,hogy még várni kell ezzel a rommal.

meg van voodoo is az új 2.2.1 hez   stock+Voodoo-Froyo-GT-I9000-XWJS3. You are not allowed to view links. Register or Login odinos a link.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3960 Dátum: 2011, 01 20, 08:34:42 »

Van már ilyen dolog is konyhán       XWJS3 v9.1.2 ALTERNATIVE WIPE
                                                USE THIS BASE IF YOU ARE GETTING INSTALL ERRORS

ez még jobban megerősít,hogy még várni kell ezzel a rommal.

meg van voodoo is az új 2.2.1 hez   stock+Voodoo-Froyo-GT-I9000-XWJS3. You are not allowed to view links. Register or Login odinos a link.

OK srácok és lyányok!

Úgy néz ki, sikerült meggyőznünk Docot, hogy hagyjon fel ezzel a sz*r edify scripttel (CWM3 támogatással )

Én mindenkinek azt javaslom, hogy hogy a régi amend scriptes wipeot válassza (ALTERNATIVE WIPE), az legalább tényleg wipeol.

Tegnapelőtt meg tegnap horror volt a támogatás, mindenki tele volt ezzel a market dologgal is...sajnos a market is átalakul, és ez összekavarta a dolgokat.

Véleményem szerint nem tesz jót a doc romnak, ha megbízhatatlanná válik, ez tegnap ki is lett fejtve neki, mostmár úgy néz ki, ő is fogja az adást.

Akkor néhány szentencia:

1. Ha valaki más csc-t rak a romjába, és no wipeot csinál....hát az nem fog összejönni....A csc-csere = factory reset, szóval ha valaki 7-es docromról jön, akkor azt a csc-t rakja bele, ami abban van (XEU), ha tényleg no wipe-ot szeretne...

2. Általánosságban elmondható, hogy a factory reset ajánlott, ha wipe romot raksz fel

3. gmail fc, hiányzó browser > javítva a konyhában, vagy browser SGStoolsból visszarakható, gmail a marketből
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3961 Dátum: 2011, 01 20, 10:19:49 »
OK srácok és lyányok!

Úgy néz ki, sikerült meggyőznünk Docot, hogy hagyjon fel ezzel a sz*r edify scripttel (CWM3 támogatással )

Én mindenkinek azt javaslom, hogy hogy a régi amend scriptes wipeot válassza (ALTERNATIVE WIPE), az legalább tényleg wipeol.

Tegnapelőtt meg tegnap horror volt a támogatás, mindenki tele volt ezzel a market dologgal is...sajnos a market is átalakul, és ez összekavarta a dolgokat.

Véleményem szerint nem tesz jót a doc romnak, ha megbízhatatlanná válik, ez tegnap ki is lett fejtve neki, mostmár úgy néz ki, ő is fogja az adást.

Akkor néhány szentencia:

1. Ha valaki más csc-t rak a romjába, és no wipeot csinál....hát az nem fog összejönni....A csc-csere = factory reset, szóval ha valaki 7-es docromról jön, akkor azt a csc-t rakja bele, ami abban van (XEU), ha tényleg no wipe-ot szeretne...

2. Általánosságban elmondható, hogy a factory reset ajánlott, ha wipe romot raksz fel

3. gmail fc, hiányzó browser > javítva a konyhában, vagy browser SGStoolsból visszarakható, gmail a marketből
Hát nem tom. Most megilyedtem. De ránézek a készülékemre, és azt látom hogy müködik. pda js3, phone jpy, csc meg trémobilos. és 7.5röl jöttem. és no wipeal. Lehet azért legyalulom, nehogy menet közben jöjjenek elö a dolgok...

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3962 Dátum: 2011, 01 20, 10:44:08 »
Hála a konyhán eleve belerakható quickboot-nak be tudtam cápázni recovery-be, és egy új, sm kerneles (biztonsági  :) ) wipe-pal újrahúztam. Háromgombos továbbra is el van tűnve magát.
Marcedli (még nem kezdtem el olvasni az adott topikot, fél háromkor belealudtam a titanium backupba): mit gondolsz, az alternative wipe erre is mogoldást jelentene, vagy semmi köze ehhez?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3963 Dátum: 2011, 01 20, 10:49:09 »
Hát nem tom. Most megilyedtem. De ránézek a készülékemre, és azt látom hogy müködik. pda js3, phone jpy, csc meg trémobilos. és 7.5röl jöttem. és no wipeal. Lehet azért legyalulom, nehogy menet közben jöjjenek elö a dolgok...

hmmmm...ez érdekesebb, mint gondoltam...:)

ne aggódj, ha jól megy, akkor jól megy..nincs ezen mit magyarázni.

Mindenkinek: mondhatok én akármit, vannak helyzetek, egyéni dolgok, amikor előjönnek bugok és van, mikor nem. Én próbálom mindig azt mondani, ami a legbiztosabb megoldás a bugok elkerülésére. Ha valaki nem úgy csinálja (többnyire én sem, mivel én pont a bugokra vagyok kíváncs), és nincs bug, akkor minden ok, nehogy valak9i csak emiatt egy másik utat válasszon.

Csak akkor kell új utat járni, ha a régi nem megy valami miatt!
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #3964 Dátum: 2011, 01 20, 11:27:24 »
mikor költözik az oldal? vagy lesz egyáltalán valami? Mert ezt még a commodorommal is lepipáltam volna: Az oldal 17.583 másodperc alatt készült el 26 lekéréssel.

Nem elérhető freetaki

« Reply #3965 Dátum: 2011, 01 20, 11:38:19 »
egy kérdés.
A 2.1röl való telepítés során amit Marcedli elsö hszban leírtál, az még aktuális? Mert ahogy néztem ugye update.zip-et is lehet kreálni a konyhában. Muszáj 2e recoveryröl cwmet feltenni, vagy megfözzük az update.zip-et fel a belsö sdre, 2e-ben meg update és kész?

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3966 Dátum: 2011, 01 20, 11:41:04 »
mikor költözik az oldal? vagy lesz egyáltalán valami? Mert ezt még a commodorommal is lepipáltam volna: Az oldal 17.583 másodperc alatt készült el 26 lekéréssel.

Én délután 5től este 11ig már meg sem próbálok belépni.. Csak az akksit merítem a hasztalan próbálkozásokkal.. :)

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #3967 Dátum: 2011, 01 20, 13:03:27 »
sziasztok!

2 kérdés!

1. No wipe-al 7.9.2-re mehet 8.1.1? Voodoo lagfix előtte kikapcs? És a no wipe-ba is voodoo van kiválasztva. Ettől nem lesz gubanc?
2. Ha wipe 8.1.1.szeretném feltenni és előről rakom a telót, akkor előtte wipe factory reset? Az integrált voodoo ilyenkor is mehet rögötön?

Csak azért kérdezem, mert ez a voodoo téma kicsit zavaros! Pár hozzászólással ezelőtt ez volt írva:

"Aki voodoo kerneles romot akar felrakni, az mindenképp másik kernelről tegye!!!!
tehát, ha most voodoot használsz, és továbbra is azt szeretnél, akkor:
1. flash sm kernel
2. flash az új rom , amiben a voodoo kernel van"...

Nem vágom!

Nem elérhető freetaki

« Reply #3968 Dátum: 2011, 01 20, 13:12:54 »
sziasztok!

2 kérdés!

1. No wipe-al 7.9.2-re mehet 8.1.1? Voodoo lagfix előtte kikapcs? És a no wipe-ba is voodoo van kiválasztva. Ettől nem lesz gubanc?
2. Ha wipe 8.1.1.szeretném feltenni és előről rakom a telót, akkor előtte wipe factory reset? Az integrált voodoo ilyenkor is mehet rögötön?

Csak azért kérdezem, mert ez a voodoo téma kicsit zavaros! Pár hozzászólással ezelőtt ez volt írva:

"Aki voodoo kerneles romot akar felrakni, az mindenképp másik kernelről tegye!!!!
tehát, ha most voodoot használsz, és továbbra is azt szeretnél, akkor:
1. flash sm kernel
2. flash az új rom , amiben a voodoo kernel van"...

Nem vágom!
1. szedd le a lagfixed
2. szedj le egy speedmod kernelt, és tedd fel rá.
3. generálj romot, voodoo kernellel.
4. tedd fel

Nem elérhető pparker

« Reply #3969 Dátum: 2011, 01 20, 13:21:04 »
1. szedd le a lagfixed
2. szedj le egy speedmod kernelt, és tedd fel rá.
3. generálj romot, voodoo kernellel.
4. tedd fel
De akkor is ezt kell csinálnom, ha újrateszem az egész telót? Vagy csak no wipe-nál ez a folyamat?
És mi történik, ha nem csinálom meg?
"szedd le a lagfixet" == disable lagfix?
"szedj le egy speedmod kernelt" == melyiket és honnan? illetve az is bekapcsolja magát automatikusan mint a voodoo? A generált rom-voodo kerner felrakása előtt azt is ki kell kapcsolnom?

De a fő kérdés az első! "Akkor is ezt kell csinálnom, ha újrateszem az egész telót?"

Nem elérhető freetaki

« Reply #3970 Dátum: 2011, 01 20, 13:33:35 »
De akkor is ezt kell csinálnom, ha újrateszem az egész telót? Vagy csak no wipe-nál ez a folyamat?
"szedj le egy speedmod kernelt" == melyiket és honnan? illetve az is bekapcsolja magát automatikusan mint a voodoo? A generált rom-voodo kerner felrakása előtt azt is ki kell kapcsolnom?

De a fő kérdés az első! "Akkor is ezt kell csinálnom, ha újrateszem az egész telót?"
jajj...
"Aki voodoo kerneles romot akar felrakni, az mindenképp másik kernelről tegye!!!!" ez nekem azt jelenti mindenképpen! Ebböl bajod nem származhat!
igen, disable lagfix.
Speedmod kernel meg 1 hszben van pár link. Onnan. Felteszed belsö sdre, és install a cwmböl.

Nem elérhető pparker

« Reply #3971 Dátum: 2011, 01 20, 13:50:53 »
jajj...
"Aki voodoo kerneles romot akar felrakni, az mindenképp másik kernelről tegye!!!!" ez nekem azt jelenti mindenképpen! Ebböl bajod nem származhat!
igen, disable lagfix.
Speedmod kernel meg 1 hszben van pár link. Onnan. Felteszed belsö sdre, és install a cwmböl.
jajj... köszi

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3972 Dátum: 2011, 01 20, 15:02:51 »
egy kérdés.
A 2.1röl való telepítés során amit Marcedli elsö hszban leírtál, az még aktuális? Mert ahogy néztem ugye update.zip-et is lehet kreálni a konyhában. Muszáj 2e recoveryröl cwmet feltenni, vagy megfözzük az update.zip-et fel a belsö sdre, 2e-ben meg update és kész?

az az udate zip nincs szignózva, amit a konyhában csinálsz, tehát kell hozzá cwm, hogy felrakd.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3973 Dátum: 2011, 01 20, 16:42:08 »

Nem mintha nézném azt a bizonyos.. khmm... érdekes műsort, de mivel az Internet is ettől hangos, ezért: Mindíííg, minden körülmények között! :D
Ezt konkrétan arra értem, hogyha te a 8.1.1-es Doc ROM-ot szeretnéd feltenni - Voodoo-s kernellel - akkor mindenképpen egy, a Voodoo-tól különböző kernellel kell, hogy rendelkezz a ROM frissítése előtt! Akkor is, ha simán a 7.9.2-ről, de akkor is, ha közvetlen Clean Install után szeretnéd feltenni.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3974 Dátum: 2011, 01 20, 16:56:07 »
Europe CSC

XEH
XEH - Hungary    :ok: