2024, 11 17, 14:39:41

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321596 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3500 Dátum: 2011, 01 11, 20:46:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
a vudu 5.1 nagyon fogyaszt.
mindenkinél
idleben is
back to sm:)
Azután raktam fel, hogy ezt írta tegnap este twitterre supercurio:
"No bug report so far, i prepare the public release :)"
Szóval az, hogy 3 óra alatt lemerül az nem bug. Megint okosabb lettem :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #3501 Dátum: 2011, 01 11, 20:53:33 »
Ha feltetted a "color" kernelt, láttál változást?

Semmi változás. Ennek semmi értelme sincs... Csináltam direkt before-after fotókat, de semmi változás a színekben.

Közben rájöttem, hogy max fényerőn nincs benne kék, míg minimumon sokkal inkább kéknek látszik, főként ha nem szemből nézi az ember.

Nem elérhető SAABROS

• Nem: Férfi
  • PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3502 Dátum: 2011, 01 11, 20:54:13 »
Főzz egy másik romot, töltsd le, majd csomagold ki. A System/app-ban megtalálod, Musicplayer.apk.

köszi szépen!neked is Bala!megoldódott közben.Bala küldött linket:)
voodoo 5.1nek jó étvágya van eddig:)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #3503 Dátum: 2011, 01 11, 21:06:05 »
Nekem még mindíg a bejövő hívás csörgésével van problémám:
Ha bluetooth-ra kapcsolódok az autóba akkor eltünik a csörgés a telefonról! Csörög a kihangosító! Ha lekapcsolom akkor az első telefonálás csörgése egy csippanás a következőtől általában megjavul! Nem lehetne valahogy a bluetooth részt cserélni a romba?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3504 Dátum: 2011, 01 11, 21:14:30 »
köszi szépen!neked is Bala!megoldódott közben.Bala küldött linket:)
voodoo 5.1nek jó étvágya van eddig:)
direkt nem linket kuldtem, hanem inkabb irtam ezt a megoldast, hogy onkiszolgalok lehessetek ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3505 Dátum: 2011, 01 11, 21:47:27 »
JL2 modemet tudom ajánlani. A fogyasztása egészen jó, gps meg nagyon jó. Hangja is szép.

Ti miért nem ajánljátok a Romkonyha segítségben?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3506 Dátum: 2011, 01 11, 22:00:36 »
direkt nem linket kuldtem, hanem inkabb irtam ezt a megoldast, hogy onkiszolgalok lehessetek ;)

Arra kitalálták már azt a nagy, piros-sárga M betűs valamit!  :D Amúgy igazad van, néha a bonyolultabb út a jobb, mert az ember akkor legalább gondolkodik, és fejleszti az ismereteit! ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3507 Dátum: 2011, 01 11, 22:37:00 »
Ezt a kikapcsoltva töltésest is csináltad?
csináltam én már mindent! azt is persze.
(még csak 2.1-et nem raktam vissza)  :hmm:

DE mivel akkukat cserélgetek így szerintem felesleges is a batt.stat. nekem  :shock:
ennek egy akkuval lenne értelme, gondolom én  :p ha állandóan cserélem akkor a fájl befonja a haját  :D

szerk: délután fullratöltöttem kikapcsolva is :D majd batt.stat törlés
most merült le intenzív használat mellett , ráindítottam de egyből kikapcsolt... töltőre fel és egyből bekapcs.
 :shock: 39%-ot mutatott
ezt már nem tudom épp ésszel követni komolyan  :zzz:

Nem elérhető pparker

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #3508 Dátum: 2011, 01 11, 22:53:24 »
Nos Urak!

Az új Voodoo 5.1 igencsak gyorsan merít....
Azt hiszem vissza a régi 5.0.3

Nem elérhető slo

• PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3509 Dátum: 2011, 01 11, 23:05:14 »
Nos Urak!

Az új Voodoo 5.1 igencsak gyorsan merít....
Azt hiszem vissza a régi 5.0.3
Hááát nem tudom... én felraktam délután 3-4 között egy nowipe 7.5-ös romot voodooval az előző wipe-os 7.1.1-re (ami nekem másfél napot bírt ki akksival, normális használat mellett (wifi, hsdpa, telefonálás, gmail szink, folyamatosan bekapcsolt bluetooth). Akkor az akksi 96% körül mozgott a rom felrakása után. Megcsináltam biztos ami biztos alapon az SGS toolsban" clear_thumb_db.zip" indítását, majd újraindult a készülék. Most 67%-on áll a töltöttség, de úgy, hogy ebben volt 1óra 15 perc folyamatos telefonálás. Szerintem ez nem olyan rossz azért.

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3510 Dátum: 2011, 01 11, 23:11:22 »
Semmi változás. Ennek semmi értelme sincs... Csináltam direkt before-after fotókat, de semmi változás a színekben.

Közben rájöttem, hogy max fényerőn nincs benne kék, míg minimumon sokkal inkább kéknek látszik, főként ha nem szemből nézi az ember.

Budaörs szerviz kijelzőcsere. Ha vidéki vagy regelj samu weblapon plusz gari meg szervizfutár. Hozzák viszik. Forditva  :D

tapasztalatbol irom. Amugy romlik a kijelző olyan 3 hónap után. Egyik sgs en ezt tapasztaltam
Nekem sem használt sose egyik color kernel sem. Automata fényerőnél nagyon látszott,hogy kékes. Vagyis fehérhez nem sok köze volt.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3511 Dátum: 2011, 01 11, 23:19:36 »
JL2 modemet tudom ajánlani. A fogyasztása egészen jó, gps meg nagyon jó. Hangja is szép.

Ti miért nem ajánljátok a Romkonyha segítségben?

Hi igazából a mi régiónkba a jpp modem lenne kitalálva. Gondolom azért nem ajánlják mert teljesen más régió lehet. Egyáltalán sgs modem az? Kiváncsi vagyok mit mond marcedli mester.

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3512 Dátum: 2011, 01 11, 23:39:51 »
No feltettem a 7.5 JPY DocROM-ot, (wipe-ot és no wipe-ot is kipróbáltam) és azt hiszem besokalltam..
Bármelyik launchert használom, ha a böngészőben egy képre hosszú katt és úgy le akarom menteni a képet, akkor hibaüzenet jön:
"Sorry! The application Internet (process com.android.browser) has stopped unexpectedly. Please try again later."
magyarul: "Bocsánat! A(z) Internet alkalmazás (com.android.browser folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra."

Darky ROM-ban is ezek a 'váratlanul leállt' hibaüzenetek kísértettek, úgy tűnik a DOCromot is utolérte a végzet..

Kérlek Titeket próbáljátok már meg, hogy tudhassam, mindenkinél van ez a bug, vagy csak nálam?
Már tényleg nem tudom mit kezdjek vele..

ps. már próbáltam RootExplorerrel kicserélni a Browser.apk-t egy 'másikra' (itt a PFC-n találtam valahol, egy zipben az összes gyári apk benne volt), de nem lehetett telepíteni, factory reset után pedig meg is halt az egész rom (bejelentkezésnél csak rezgett a telefon, de fekete képernyő és nem indult el), úgyhogy újra kellett tenni.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3513 Dátum: 2011, 01 11, 23:58:22 »
No feltettem a 7.5 JPY DocROM-ot, (wipe-ot és no wipe-ot is kipróbáltam) és azt hiszem besokalltam..
Bármelyik launchert használom, ha a böngészőben egy képre hosszú katt és úgy le akarom menteni a képet, akkor hibaüzenet jön:
"Sorry! The application Internet (process com.android.browser) has stopped unexpectedly. Please try again later."
magyarul: "Bocsánat! A(z) Internet alkalmazás (com.android.browser folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra."

Darky ROM-ban is ezek a 'váratlanul leállt' hibaüzenetek kísértettek, úgy tűnik a DOCromot is utolérte a végzet..

Kérlek Titeket próbáljátok már meg, hogy tudhassam, mindenkinél van ez a bug, vagy csak nálam?

ps. már próbáltam RootExplorerrel kicserélni a Browser.apk-t egy 'másikra' (itt a PFC-n találtam valahol, egy zipben az összes gyári apk benne volt), de nem lehetett telepíteni, factory reset után pedig meg is halt az egész rom (bejelentkezésnél csak rezgett a telefon, de fekete képernyő és nem indult el), úgyhogy újra kellett tenni.
Nálam még egy Doc rommal se jelentkezett hiba.  :ok:

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3514 Dátum: 2011, 01 12, 00:00:09 »
Nekem az új rom az asphalt ikonját install után eltünteti. Mindig azt hiszem hogy nincs feltelepítve, mikor letöltöm írja:) hogy installálva van.
Szóval ez fura, tapasztalt valaki még ilyen problémát?

Nem elérhető vid

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: JS7 Doc v9.8.1 + SM k13c
« Reply #3515 Dátum: 2011, 01 12, 00:03:43 »

Nekem megy a képletöltés.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3516 Dátum: 2011, 01 12, 01:01:31 »

a 7.5ben a jp6 browser.apkka van, aminél ismeet ez a bug, cserébe a leggyorsabb böngésző.
ha mégis kell neked, az sgs toolsban upgrade stock apps, és cseréld arra a böngészőt (useragent)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3517 Dátum: 2011, 01 12, 06:46:46 »
7 óra elteltével 90%-on az akksi  :taps: :ok: (óránkénti facebook,twitter,e-mail,widget,stb  frissítéssel)

Nem elérhető pparker

« Reply #3518 Dátum: 2011, 01 12, 07:42:18 »
Ez mit csinál egyébként?
"Megcsináltam biztos ami biztos alapon az SGS toolsban" clear_thumb_db.zip" indítását, majd újraindult a készülék."

Hááát nem tudom... én felraktam délután 3-4 között egy nowipe 7.5-ös romot voodooval az előző wipe-os 7.1.1-re (ami nekem másfél napot bírt ki akksival, normális használat mellett (wifi, hsdpa, telefonálás, gmail szink, folyamatosan bekapcsolt bluetooth). Akkor az akksi 96% körül mozgott a rom felrakása után. Megcsináltam biztos ami biztos alapon az SGS toolsban" clear_thumb_db.zip" indítását, majd újraindult a készülék. Most 67%-on áll a töltöttség, de úgy, hogy ebben volt 1óra 15 perc folyamatos telefonálás. Szerintem ez nem olyan rossz azért.

Nem elérhető pparker

« Reply #3519 Dátum: 2011, 01 12, 07:46:41 »
Valószínűleg azért lehet, mert nem a telód belső memóriájába installálta fel a progit, hanem az sd kártyádra! Nézd meg a beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-fent jobb fül SD-kártyán!
Ha ott van, tedd át belső sd-re!
Ez csak egy ötlet volt részemről!

Nekem az új rom az asphalt ikonját install után eltünteti. Mindig azt hiszem hogy nincs feltelepítve, mikor letöltöm írja:) hogy installálva van.
Szóval ez fura, tapasztalt valaki még ilyen problémát?

Nem elérhető pparker

« Reply #3520 Dátum: 2011, 01 12, 08:00:38 »
Valakinek ha lenne kedve, leírhatná, hogy az SGS Tools-ban lévő dolgok mire jók, mit lehet velük csinálni, mert nemkem pl. nem egyértelmű sajnos!
Főleg ez a menü:
- Apply script ( na ez alatt lévő sok txt file nem tudom mire jó
  van itt pl. restore camera, restore gallery stb., illetve clean thumb db.txt, delete batterystats q.txt
  ezek mik? mire jók? mit csinálnak ha, ha rányomok?

Köszi előre is!

A másik! Feltöltöttem fullra az akksit tegnap este és ahogy levettem 96%-os töltöttséget mutatott. Mit tudnék vele kezdeni, hogy 100%-ról induljon? Kérlek titeket, ne angol leírású linket adjatok, hanem magyart!
Köszi!

És még egy!
Ha odinból felteszem a stock voodoo 5.0.3 verzióját, akkor felülírja a mostani no wipe-ban feltett 5.1-es voodoo-t?
Nekem nagyon zabálja az aksit. Töltőről levéve 1 óra alatt 96%-ról 76%-ra esett le, úgy, hogy csak a beállításaimat néztem végig! Ez nem normális szerintem! Van ötlet?

Nem elérhető pparker

« Reply #3521 Dátum: 2011, 01 12, 08:04:11 »
Hát ezt nem tudom hogy csináltad???????? :-X :hmm: :'(

7 óra elteltével 90%-on az akksi  :taps: :ok: (óránkénti facebook,twitter,e-mail,widget,stb  frissítéssel)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3522 Dátum: 2011, 01 12, 09:10:37 »
Látom jól elment a beszélgetés az akkumulátor irányába megint. Tényleg úgy tünik, hogy a véletlenen múlik kinél hogy teljesít egy-egy rom, meg kernel. Jelzem tegnap elött este 8-kor vettem le töltöröl. 10%-on állok.
Este repulö módba tettem és 7 óra alatt merült 2%-ot. Akik váltanak romot és siralmasnak érzik a fogyasztást, próbálják ki a repülö módot. Lehet a modem zabál???

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3523 Dátum: 2011, 01 12, 10:33:21 »
Hi all.

Tegnap én is pislogtam mennyire merül voodoo 5.1 el az aksi. Még tegnap este clean installal visszatettem a romot, wipe, sm12k 500 kernellel, jpy modem, utána no wipe komplett rom konyhában voodoo 5.1 el, jpy modemel főzve, este tőltő, reggel bekapcsol, és most tűrhetőnek tűnik normál használattal, bár az fura, hogy azt írja 84% de az aksi kijelző meg maxon van :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3524 Dátum: 2011, 01 12, 10:40:18 »
Bíztos pislogok majd amikor aksi kijelző fullról egyik pillanatról másikra lecsuklik majd felére. :D