2024, 11 17, 15:18:07

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321597 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3475 Dátum: 2011, 01 11, 13:53:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem, még most fogom feltenni, wipe romal együtt egybefőzve, és pont azért kérdeztem, mert akkor csinálok is egy voodoo mappát. Köszi a gyors választ, erre vártam és már teszem is fel,

voodoo.app ami a hangerő dologhoz kell az jó ami a marketen van?  You are not allowed to view links. Register or Login

most mondanám, hogy GYIK, de inkább azt mondom, hogy RomKonyha segítség :)

egyébként igen, az való hozzá
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3476 Dátum: 2011, 01 11, 13:58:10 »
most mondanám, hogy GYIK, de inkább azt mondom, hogy RomKonyha segítség :)

egyébként igen, az való hozzá

Köszi.

Olvastam,hogy írtad nemrégen, hogy neked a no wipe nem jött be, most hogy tapasztalod? 7.1.1 ről simán mehet a 7.5 no wipe? én igaz clean installal csináltam, de egy havernak tenném fel, és ha lehet no wipet.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3477 Dátum: 2011, 01 11, 14:08:07 »
nekem nem kell...túl sokat romolok..gyors mint állat így is...

de ha jól sejtem, te máris ext4-en vagy a /systemet illetően :)
nézd meg recoveryben a lagfix menüpont alatt:)

De most látom, igen hiába csináltam meg voodoo mappa benne disable-lagfix akkor is systemet convertálta , vagyos otvan recoveryben, hogy  system lagfix conversion"yes"

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3478 Dátum: 2011, 01 11, 14:12:48 »
Köszi.

Olvastam,hogy írtad nemrégen, hogy neked a no wipe nem jött be, most hogy tapasztalod? 7.1.1 ről simán mehet a 7.5 no wipe? én igaz clean installal csináltam, de egy havernak tenném fel, és ha lehet no wipet.
Ugyan én határozottan nem vagyok marcedli, de talán érdekes lehet: Darky's V8+trasig 68.2 (vagy 68.3???) kombóról léptem Doc 7.5+lastsufo-ra no-wipe-pal, és nem volt semmi gebasz. Lagfix-et persze leszedtem előtte.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3479 Dátum: 2011, 01 11, 14:13:06 »
Köszi.

mehet a no wipe nyugodtan, baj nem lesz belőle:)

De most látom, igen hiába csináltam meg voodoo mappa benne disable-lagfix akkor is systemet convertálta , vagyos otvan recoveryben, hogy  system lagfix conversion"yes"

mondanám, hogy nézd meg a RomKonyha segítséget a kerneleknél, de nem mondom:)

nem csak az kell, system-as-rfs mappa is:)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3480 Dátum: 2011, 01 11, 14:16:07 »
mehet a no wipe nyugodtan, baj nem lesz belőle:)

mondanám, hogy nézd meg a RomKonyha segítséget a kerneleknél, de nem mondom:)

nem csak az kell, system-as-rfs mappa is:)

Köszönöm szépen.  :ok:

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #3481 Dátum: 2011, 01 11, 15:36:53 »
Sziasztok!

Próbálkoztam pár modemmel,hogy melyikkel jobb a gps.aztán oda jutottam hogy nem tudom eldönteni:) szerintetek itt Magyarországon melyikkel a legjobb ha van ilyen?
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3482 Dátum: 2011, 01 11, 15:41:43 »
Sziasztok!

Próbálkoztam pár modemmel,hogy melyikkel jobb a gps.aztán oda jutottam hogy nem tudom eldönteni:) szerintetek itt Magyarországon melyikkel a legjobb ha van ilyen?
a JPU állat volt emlékeim szerint...de az meg kissé eszi az akksit..fene tudja
nekem nincs bajom a jpy-al sem
a jp5 jó volt még nagyon, ami a jp8 romban olt

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3483 Dátum: 2011, 01 11, 15:44:57 »
a JPU állat volt emlékeim szerint...de az meg kissé eszi az akksit..fene tudja
nekem nincs bajom a jpy-al sem
a jp5 jó volt még nagyon, ami a jp8 romban olt

köszi!szóval nincs olyan ami kiemelkedő lenne az újak közül..akkor lehet marad a jpy.
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3484 Dátum: 2011, 01 11, 15:47:31 »
Na végre, már azt hittem, sohasem jön ki új verziós Voodoo kernel!  :D A v69.2-t már egy kicsit untam, meg elegem is lett belőle, mert elkezdett furcsaságokat művelni!  :-X

Épp most ment fel Odinnal, igazán kíváncsi vagyok a hagminőség-beli javulásokra.
A Quadrant lagfixszel együtt: (3 mérés átlaga) ~1560, de szinte semmiféle lassulás / akadás sem tapasztalható, szóval nagyon egyben van az egész!  :ok:

SAABROS: A 2.2.1-es időszak kezdete óta (tehát a JPU ROM óta) Nekem a legjobban a JPY-s modem jött be. GPS talál és fog is holdat (kb. 5-6-ot) még házon belül is, ráadásul nem is közvetlenül a nyílászáróknál. Az akku-fogyasztása átlagos, a hangminőség kiváló! Legutoljára a JPU volt még ilyen jó, csak azzal nagyon sokat evett a GS...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3485 Dátum: 2011, 01 11, 15:52:15 »
Na végre, már azt hittem, sohasem jön ki új verziós Voodoo kernel!  :D A v69.2-t már egy kicsit untam, meg elegem is lett belőle, mert elkezdett furcsaságokat művelni!  :-X

Épp most ment fel Odinnal, igazán kíváncsi vagyok a hagminőség-beli javulásokra.
A Quadrant lagfixszel együtt: (3 mérés átlaga) ~1560, de szinte semmiféle lassulás / akadás sem tapasztalható, szóval nagyon egyben van az egész!  :ok:

SAABROS: A 2.2.1-es időszak kezdete óta (tehát a JPU ROM óta) Nekem a legjobban a JPY-s modem jött be. GPS talál és fog is holdat (kb. 5-6-ot) még házon belül is, ráadásul nem is közvetlenül a nyílászáróknál. Az akku-fogyasztása átlagos, a hangminőség kiváló! Legutoljára a JPU volt még ilyen jó, csak azzal nagyon sokat evett a GS...

és zabálja is az akksit a kis vudu...

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3486 Dátum: 2011, 01 11, 16:00:05 »

Köszi a választ! nekem is csinált furcsa dolgokat a v69.2 1200MHz-n..de stabilitással nem volt gond még 1200on sem.próbálom az újat én is addig is kicsit fellélegezhet a cpu:)

SM- N960F√

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #3487 Dátum: 2011, 01 11, 16:12:55 »
Sziasztok!

Azt vélem felfedezni mostanában a galaxymon, hogy nagyon kékesek a színei. Rémlik valami, mintha lett volna anno a sm kernelekből ilyen sárgásabb verzió is a kékesség ellen, de most nem találok már ilyesmit. Mit lehet tenni ellene? Más nem tapasztal ilyet?

Szerk.:
Közbe megtaláltam, még mindig van "more yellow" és "more blue" verzió sm-ből, csak én roszz helyen kerestem.
Voodoo kernel alatt nincs megoldás erre?

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3488 Dátum: 2011, 01 11, 17:00:14 »
Sziasztok!

Azt vélem felfedezni mostanában a galaxymon, hogy nagyon kékesek a színei. Rémlik valami, mintha lett volna anno a sm kernelekből ilyen sárgásabb verzió is a kékesség ellen, de most nem találok már ilyesmit. Mit lehet tenni ellene? Más nem tapasztal ilyet?

Szerk.:
Közbe megtaláltam, még mindig van "more yellow" és "more blue" verzió sm-ből, csak én roszz helyen kerestem.

Itt találsz.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3489 Dátum: 2011, 01 11, 17:12:41 »
Még az éjjel feltettem a voodoo kernelt.
Reggel 6,45-kor húztam le a töltőről. Reggel megcsináltam a lagfixet, mert már hónapok óta lagfix nélkül használom mindegyik rommal és kernellel, mondom kipróbálom. Jobbnak érzem a voodoot mint az SM kernelt. (Darkyval is voodoot használtam csak lagfix nélkül) 
Délelőtt kb. 1 órát ment a navi töltővel (!!!), egy 5 perces telefon volt, 3 oldalt olvastam el a fórum legutolsó hszeiből 3G-n, és a szinkronizálás aktiv volt.
14 órakor kikapcsolt.
Akkut cseréltem fél 3-kor (94%-ot mutatott a csere után), most 60%-ot látok. Közben BT be volt kapcsolva, és wifin neteztem. Láthatóan fogy a töltöttség.
Sajnos ragaszkodom a biztos nagyon akkugyilkos progjamjaimhoz, és nem fogok a wipe batteryvel szórakozni napokig, hogy hátha akkor majd kibír legalább 6 órát.
Szép meg jó, de nem annyival, amennyivel több bosszúságot okoz a mérhetetlen étvágya.   >:(
Kíváncsian figyelem a többiek fogyasztási adatait :)

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető SAABROS

« Reply #3490 Dátum: 2011, 01 11, 17:27:43 »
Valaki tudna adni linket az alap samsung os zenelejátszóhoz?mert kimaradt a főzésnél.vagy apk vagy cwm vagy vmi biztos létezik de nem találtam.köszi elöre is!

SM- N960F√

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3491 Dátum: 2011, 01 11, 17:37:21 »
Még az éjjel feltettem a voodoo kernelt.
Reggel 6,45-kor húztam le a töltőről. Reggel megcsináltam a lagfixet, mert már hónapok óta lagfix nélkül használom mindegyik rommal és kernellel, mondom kipróbálom. Jobbnak érzem a voodoot mint az SM kernelt. (Darkyval is voodoot használtam csak lagfix nélkül) 
Délelőtt kb. 1 órát ment a navi töltővel (!!!), egy 5 perces telefon volt, 3 oldalt olvastam el a fórum legutolsó hszeiből 3G-n, és a szinkronizálás aktiv volt.
14 órakor kikapcsolt.
Akkut cseréltem fél 3-kor (94%-ot mutatott a csere után), most 60%-ot látok. Közben BT be volt kapcsolva, és wifin neteztem. Láthatóan fogy a töltöttség.
Sajnos ragaszkodom a biztos nagyon akkugyilkos progjamjaimhoz, és nem fogok a wipe batteryvel szórakozni napokig, hogy hátha akkor majd kibír legalább 6 órát.
Szép meg jó, de nem annyival, amennyivel több bosszúságot okoz a mérhetetlen étvágya.   >:(
Kíváncsian figyelem a többiek fogyasztási adatait :)
Hát én már nem hiszek senkinek és semminek. Néha így néha úgy fogyaszt. Szerintem romoláskor van egy random szám generátor, ami meghatározza az adott romoddal, hogy fog merülni, ha netán újrateszed akkor a véletlen együtható miatt nem ugyan azt az eredményt kapod.
Tegnap este tettem egy v7.5-öt. 8kor le a töltöröl. Este, reggel még egy kis szörf, aztán 75% délelött 8kor. Azóta szinte egész nap ment a zene, systemet konvertáltam, lagfixet állítottam, és most állok 35%on. Ès még mindig megy a zene. De mennék már haza...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3492 Dátum: 2011, 01 11, 17:42:42 »
Valaki tudna adni linket az alap samsung os zenelejátszóhoz?mert kimaradt a főzésnél.vagy apk vagy cwm vagy vmi biztos létezik de nem találtam.köszi elöre is!
Főzz egy másik romot, töltsd le, majd csomagold ki. A System/app-ban megtalálod, Musicplayer.apk.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3493 Dátum: 2011, 01 11, 17:52:15 »
Hát én már nem hiszek senkinek és semminek. Néha így néha úgy fogyaszt. Szerintem romoláskor van egy random szám generátor, ami meghatározza az adott romoddal, hogy fog merülni, ha netán újrateszed akkor a véletlen együtható miatt nem ugyan azt az eredményt kapod.

:D Erre nem is gondoltam.
Amúgy én szerencsésnek mondhatom magam az akku-fogyasztással kapcsolatban. Igaz, hogy még csak 3 órája van fönt a legújabb Voodoo gyártmány, de a régi v69.2-es OC kernellel (igaz, hogy jó UV-beállításokkal) volt, hogy egy napnál egy picivel többet is bírt az akkuja. Erre az 5.1-es újdonságra nagyon kíváncsi leszek, de majd csak holnap, vagy inkább holnapután tudok a valóságnak is megfelelő, értékelhető eredményt mondani.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #3494 Dátum: 2011, 01 11, 17:55:11 »
MusicPlayer.apk

Nem elérhető alufempolir

« Reply #3495 Dátum: 2011, 01 11, 18:03:50 »
Sziasztok!

Szerk.:

Ha feltetted a "color" kernelt, láttál változást?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3496 Dátum: 2011, 01 11, 19:27:50 »
a vudu 5.1 nagyon fogyaszt.
mindenkinél
idleben is
back to sm:)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3497 Dátum: 2011, 01 11, 19:59:49 »
ez a battery stat. is érdekes egy állatfaj
2.1-en ez miért nem volt? sőt a 2.2.1 előtti froyoknál sem

7.1-en meg tudtam csinálni a töltés/stat. törlését úgy hogy 100%-ot mutasson
ezen a 7.5-ön eddig nem... de praktizálok :D

Pati! Darkynál is romolás után meg kellett csinálni a stat procedúrát nem?
mindkettőnek azonos esélyeket adtál?
és ezek után mégis mennyivel tud (és mitől) többet a Darky ?

Nem elérhető zorromoto

« Reply #3498 Dátum: 2011, 01 11, 20:38:26 »

Bár nem engem kérdeztél ,de ha érdekel akkor elmondom ,hogy  eddig nagyon meg vagyok elégedve  Darky 8.0-al. Másfél napot elment idág hogy avolt benne  wifi  , napi 10-15 telefon és  kb 5 percenként bekapcsol a kijelző mert kb anyit bírok ki hogy nem baxuráljam . Most felraktam  az 5.1 woodoo-t. lehet nem kellett volna ?Holnapra kiderűl.
Javítom is  az adataimat.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3499 Dátum: 2011, 01 11, 20:40:59 »

Ezt a kikapcsoltva töltésest is csináltad?

Nem emlékszem már mikor, mivel, hogyan csináltam wipe batteryt. Kipróbáltam ezt a fenti leírást is,de nekem utána se bírta tovább. Egy biztos, a korábbi doc után a darky felüdülés volt, magam se hittem el, hogy du 3-kor még van benne szufla :) visszarakom még az SM kernelt, mert a Doc romokat is nagyon szeretem, csak ez a fogyasztás beárnyékolja az együttélésünket.