Hajh.... éjszaka azzal álmodtam, hogy főzöm a konyhában az új romomat... ez már beteges azt hiszem... Felkelek, galaxis 100%-ra töltve, laptop bekapcs, fel XDA fórumra... mit látok..
"Doc & Stefunel kitchen added
AND down due to server overload.
Back again later today "....és szomorúság önti el a szívem, hogy ismét várnom kell...
Na de ha már úgyis új romot fogok előbb-utóbb felrakni lenne egy-két kérdésem, hátha válaszra is találok...
Szóval, clean install után raknám fel a majdani új ROM-ot. Ami a FAQ-ban van gondolom teljesen jó erre. A kérdésem az, hogy megcsinálom az install-t, de még nem rakom fel az új főzött ROM-ot, hanem bekapcs a pda és csinálok egy belső sd kártya formázást, akkor azzal tönkreteszek e valamit? Azért akarom formázni a belső SD-t mert Darky kedves kis ROMinstallja felpakolt egy pár könyvtárat még mielőtt hibával elszállt volna a telepítő, meg amúgy is.... teljesen tiszta lappal szeretnék indulni.
A másik, már annyiszor találkoztam a Hard Reset említésével fórumokon, de még nem csináltam. Ez pontosan mit csinál egy főzött ROM alapú készülékkel? Mellesleg hol találom a hard reset funkciót?
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Wipe Dalvik Cache-re is.