2024, 11 18, 15:41:15

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321633 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Tovi

• Nem: Férfi
  • Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2875 Dátum: 2010, 12 30, 00:58:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerk: mégis csak berúgtam a csapóajtót és már tálcán a kajcsi  :D

Jo neked, en kitartoan probalkozok vele, de nem megy meg....  Gondolom kisse tulterheltek. :D

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #2876 Dátum: 2010, 12 30, 01:03:50 »
You have chosen:
Doc's Wipe ROM, using supercurio's kernel, coupled with a JPY modem and TouchWiz30Launcher as your default launcher.
Thank you for generating Doc's incredible ROM using stefun's incredible generator :)
This may take some time, so please be patient.
WOOT! You got a spot! Generating is taking place. Please allow up to 30s or more to generate!

Download link HERE!
After downloading, please check the MD5 checksum of the file to make sure you have got a perfect file.
You can do that using MD5 Summer under a windows operating system or, on a linux operating system, using md5sum -c.

MD5:
5203071c10c3d3a998f7ac1765a20784 XXJPY_Wipe.zip

Csak a letöltés nem igazán indult el még  :)

Nem elérhető endaer

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock, rooted
« Reply #2877 Dátum: 2010, 12 30, 01:17:57 »
Kár, hogy a Tap&Talk vagy mi nem működik... :( És egyáltalán miért nem működik?  :hmm:

Tap&talk csak vBulletin motorral megaldott forumokon mukodik, ha jol tudom, aminek a licensze fizetos, ez a forum SimpleMachines ami meg ingyenes. Ha tevedek, nyugodtan javitson ki vmelyik admin. :)

A KONYHA nekem tovabbra is elerhetetlen, keptelen betolteni a bongeszom; hiaba no, egy ilyen hirre az egesz vilag felkapja a fejet, nem csodalom ha leterhelt a szerver, barmilyen gyors masinarol es netkapcsolatrol legyen is szo... :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #2878 Dátum: 2010, 12 30, 01:23:55 »
Tap&talk csak vBulletin motorral megaldott forumokon mukodik, ha jol tudom, aminek a licensze fizetos, ez a forum SimpleMachines ami meg ingyenes. Ha tevedek, nyugodtan javitson ki vmelyik admin. :)

A KONYHA nekem tovabbra is elerhetetlen, keptelen betolteni a bongeszom; hiaba no, egy ilyen hirre az egesz vilag felkapja a fejet, nem csodalom ha leterhelt a szerver, barmilyen gyors masinarol es netkapcsolatrol legyen is szo... :)

Működni fog, amint átköltöztünk.

"Q: Which forum system does it currently support?
A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.7.x/3.8.x/4.0.x, Invision Power Board (IPB) 3.0.x and Simple Machine Forum (SMF) 1.1.x/2.0.x are supported."
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2879 Dátum: 2010, 12 30, 01:28:57 »
Nos hát Doc és Stefun Újévi ajándéka számunkra az 1. és 2. hsz-be bekerült.

A gyikot majd frissítem, ha lesz kérdés ezzel kapcsolatban)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető endaer

« Reply #2880 Dátum: 2010, 12 30, 01:29:19 »
Működni fog, amint átköltöztünk.

"Q: Which forum system does it currently support?
A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.7.x/3.8.x/4.0.x, Invision Power Board (IPB) 3.0.x and Simple Machine Forum (SMF) 1.1.x/2.0.x are supported."

remek hír, koszi!  :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2881 Dátum: 2010, 12 30, 01:34:33 »
Megette a samikám az új konyha főztjét  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #2882 Dátum: 2010, 12 30, 07:30:38 »
Hajh.... éjszaka azzal álmodtam, hogy főzöm a konyhában az új romomat... ez már beteges azt hiszem... Felkelek, galaxis 100%-ra töltve, laptop bekapcs, fel XDA fórumra... mit látok..

"Doc & Stefunel kitchen added

AND down due to server overload.
Back again later today "

....és szomorúság önti el a szívem, hogy ismét várnom kell... :)

Na de ha már úgyis új romot fogok előbb-utóbb felrakni lenne egy-két kérdésem, hátha válaszra is találok...
Szóval, clean install után raknám fel a majdani új ROM-ot. Ami a FAQ-ban van gondolom teljesen jó erre. A kérdésem az, hogy megcsinálom az install-t, de még nem rakom fel az új főzött ROM-ot, hanem bekapcs a pda és csinálok egy belső sd kártya formázást, akkor azzal tönkreteszek e valamit? Azért akarom formázni a belső SD-t mert Darky kedves kis ROMinstallja felpakolt egy pár könyvtárat még mielőtt hibával elszállt volna a telepítő, meg amúgy is.... teljesen tiszta lappal szeretnék indulni.

A másik, már annyiszor találkoztam a Hard Reset említésével fórumokon, de még nem csináltam. Ez pontosan mit csinál egy főzött ROM alapú készülékkel? Mellesleg hol találom a hard reset funkciót?
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Wipe Dalvik Cache-re is.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #2883 Dátum: 2010, 12 30, 07:52:14 »

Back again later today "

De utálom, hogy ezt kell írjam, de előre szóltam... :-(
Én magam negyed háromig vártam bebocsátásra. Na, sebaj, majd összejön az, konyhára fel! :-)
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #2884 Dátum: 2010, 12 30, 08:34:37 »
Hajh.... éjszaka azzal álmodtam, hogy főzöm a konyhában az új romomat... ez már beteges azt hiszem... Felkelek, galaxis 100%-ra töltve, laptop bekapcs, fel XDA fórumra... mit látok..

Back again later today "

....és szomorúság önti el a szívem, hogy ismét várnom kell... :)

Na de ha már úgyis új romot fogok előbb-utóbb felrakni lenne egy-két kérdésem, hátha válaszra is találok...
Szóval, clean install után raknám fel a majdani új ROM-ot. Ami a FAQ-ban van gondolom teljesen jó erre. A kérdésem az, hogy megcsinálom az install-t, de még nem rakom fel az új főzött ROM-ot, hanem bekapcs a pda és csinálok egy belső sd kártya formázást, akkor azzal tönkreteszek e valamit? Azért akarom formázni a belső SD-t mert Darky kedves kis ROMinstallja felpakolt egy pár könyvtárat még mielőtt hibával elszállt volna a telepítő, meg amúgy is.... teljesen tiszta lappal szeretnék indulni.

A másik, már annyiszor találkoztam a Hard Reset említésével fórumokon, de még nem csináltam. Ez pontosan mit csinál egy főzött ROM alapú készülékkel? Mellesleg hol találom a hard reset funkciót?
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Wipe Dalvik Cache-re is.

HR: *2767*3855#
Azelőtt csináld, mielőtt odinnal clean installoznál. Nem teszel tönkre semmit, én is így csináltam.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető slo

• PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #2885 Dátum: 2010, 12 30, 08:39:02 »
HR: *2767*3855#
Azelőtt csináld, mielőtt odinnal clean installoznál. Nem teszel tönkre semmit, én is így csináltam.

Ok köszi, de egyébként a hard reset mint olyan mit csinál?

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #2886 Dátum: 2010, 12 30, 08:40:22 »
Ok köszi, de egyébként a hard reset mint olyan mit csinál?

formázza a belső sd-t (persze nem teljesen), utána már ne várd, hogy elindul a rom :) de engem is zavar ha tele van szemetelve az sd, ezért meg szoktam csinálni.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Lacus_

• Vendég
« Reply #2887 Dátum: 2010, 12 30, 10:43:51 »
Mondjátok már meg nekem, én vagyok vaksi vagy rossz helyen keresem ???  :hmm: >:(
Hol a JPY v7-es rom, és nem a beta ??? :hmm:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2888 Dátum: 2010, 12 30, 10:48:54 »
Mondjátok már meg nekem, én vagyok vaksi vagy rossz helyen keresem ???  :hmm: >:(
Hol a JPY v7-es rom, és nem a beta ??? :hmm:

Önmagában nem lehet letölteni a végleges V7-et. :( Majd a konyhából...

Viszont merő csalódottság, hogy tegnap délután négytől körülbelül negyed egyig vártam éjszaka (természetesen rá ~ 20 percre nyitott meg a konyha, de nem baj :D), hogy kipróbálhassam az onlájn kicsönt, ma reggel pedig látom, hogy túlterhelt a szerver.  >:( Na nem baj... remélem lassan újra megnyitják!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #2889 Dátum: 2010, 12 30, 10:51:43 »
Önmagában nem lehet letölteni a végleges V7-et. :( Majd a konyhából...

Viszont merő csalódottság, hogy tegnap délután négytől körülbelül negyed egyig vártam éjszaka (természetesen rá ~ 20 percre nyitott meg a konyha, de nem baj :D), hogy kipróbálhassam az onlájn kicsönt, ma reggel pedig látom, hogy túlterhelt a szerver.  >:( Na nem baj... remélem lassan újra megnyitják!  :)
Na én nem is próbálkozom vele, tudtam hogy tulterhelt lesz, akinek sikerült tuti PÜ-ben kapta meg még azelött hogy publikus volt  :hmm:
Azért feltehetnék valahova a v7-et  :hmm: >:(

Nem elérhető adp11

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #2890 Dátum: 2010, 12 30, 10:54:30 »
sziasztok!
Doc4-et újra szeretném rakni, pár dolgot tönkretett a backup :S Azt szeretném kérdezni hogy a clean install a factory ill hard resetet takarja? Szeretném teljesen lecsupaszítani telefont és úgy újrarakni. CWM ben tudom leszedni a lagfixet és hasonlót ugye?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2891 Dátum: 2010, 12 30, 11:10:02 »
sziasztok!
Doc4-et újra szeretném rakni, pár dolgot tönkretett a backup :S Azt szeretném kérdezni hogy a clean install a factory ill hard resetet takarja? Szeretném teljesen lecsupaszítani telefont és úgy újrarakni. CWM ben tudom leszedni a lagfixet és hasonlót ugye?

Nem, a Clean Install You are not allowed to view links. Register or Login takarja, aminek mondjuk része a factory reset is.
A lagfixet pedig igen, CWM-ből tudod leszedni. Arra figyelj, hogy a V4-es ROM Wipe verziója mindenképp legyen fenn a belső SD-n!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #2892 Dátum: 2010, 12 30, 11:35:32 »
Na én nem is próbálkozom vele, tudtam hogy tulterhelt lesz, akinek sikerült tuti PÜ-ben kapta meg még azelött hogy publikus volt  :hmm:
Olvass vissza, én azután csináltam, hogy ide beírták. Fél 2-kor már fent is volt.

Lacus_

• Vendég
« Reply #2893 Dátum: 2010, 12 30, 11:57:01 »
Olvass vissza, én azután csináltam, hogy ide beírták. Fél 2-kor már fent is volt.
Ez a főzés dolog hidegen hagy, mert mázli kell hozzá hogy odaférjek, nekem a v7 kell és majd én megoldom a többit.
De nem igazán akarják közzé tenni látod  :hmm: >:(
Elhúznak itt az ember orra elött 2 mézesmadzagot, de egyikhez se fér hozzá  :hmm:

Nem elérhető adp11

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #2894 Dátum: 2010, 12 30, 12:36:51 »
Nem, a Clean Install You are not allowed to view links. Register or Login takarja, aminek mondjuk része a factory reset is.
A lagfixet pedig igen, CWM-ből tudod leszedni. Arra figyelj, hogy a V4-es ROM Wipe verziója mindenképp legyen fenn a belső SD-n!

Köszi a választ. Érdemes egyébként megcsinálni? Vagy csak simán rakjam újra a doc4-et és kész.
Persze figyelek, máshogy fel sem tudnám rakni :)

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #2895 Dátum: 2010, 12 30, 12:37:49 »
Ez a főzés dolog hidegen hagy, mert mázli kell hozzá hogy odaférjek, nekem a v7 kell és majd én megoldom a többit.
De nem igazán akarják közzé tenni látod  :hmm: >:(
Elhúznak itt az ember orra elött 2 mézesmadzagot, de egyikhez se fér hozzá  :hmm:
+1 Nekem is a V7 kell  :taps: :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2896 Dátum: 2010, 12 30, 12:44:43 »
Köszi a választ. Érdemes egyébként megcsinálni? Vagy csak simán rakjam újra a doc4-et és kész.
Persze figyelek, máshogy fel sem tudnám rakni :)

Nem kell feltétlenül megcsinálni, ha felteszed a V4 Wipe verzióját, vélhetően ugyanúgy lepucolja a mostani - hibás - ROM-odat, és majdnem teljesen tiszta lappal indulsz. (A Clean Install viszont tényleg 99,9%-os, azaz mindent letakarít, nagyjából ismét a nulláról indulhatsz vele, ezért ez a biztosabb módszer, de az esetek legnagyobb részében egy Wipe ROM is elegendő szokott lenni)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2897 Dátum: 2010, 12 30, 12:58:12 »
hmmm...igen. És a nyitás előtt 2x kellett odinnal rábírnom a kicsikét működésre, cypher meg nyomott vagy 3 cleab installt, mire rendbeszedte a gépét. Gondolom te is erre vágysz, hogy hibás scriptek miatt használhatatlan legyen a telefonod.

Igen...gondok vannak a szerverrel, a vinyó nem igazán bírja a terhelést. Dolgoznak rajta, de ez csak akkot derülhetett ki, amikor egyszerre sokan próbálták használni. Ha nincs türelmed kivárni, akkor használj más romot, vagy foglalkozz a családoddal, barátaiddal. Vagy a v7b4-et módosítgasd, ugyanaz a base.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #2898 Dátum: 2010, 12 30, 13:08:48 »
hmmm...igen. És a nyitás előtt 2x kellett odinnal rábírnom a kicsikét működésre, cypher meg nyomott vagy 3 cleab installt, mire rendbeszedte a gépét. Gondolom te is erre vágysz, hogy hibás scriptek miatt használhatatlan legyen a telefonod.

Igen...gondok vannak a szerverrel, a vinyó nem igazán bírja a terhelést. Dolgoznak rajta, de ez csak akkot derülhetett ki, amikor egyszerre sokan próbálták használni. Ha nincs türelmed kivárni, akkor használj más romot, vagy foglalkozz a családoddal, barátaiddal. Vagy a v7b4-et módosítgasd, ugyanaz a base.
Kössz ha nincs v7 csak beta akkor nincs mit mondanom.

B.U.É.K.

Nem elérhető endaer

« Reply #2899 Dátum: 2010, 12 30, 13:29:34 »
Kössz ha nincs v7 csak beta akkor nincs mit mondanom.

B.U.É.K.

egyet kell értsek Marcedlivel, béta teszternek lenni egyáltalán nem jó dolog... a várakozást bírni kell, nem pedig kritizálni, hiszen önként áldoznak az idejükből, tudásukból valamire, amit végül nekünk már csak élvezni kell... nem fair az ilyesmiért nyafogni. Ráadásul egy ekkora terhelés elé néző szervert összerakni nem egyszerű, normális körülmények közt erre céget alapítanak és pénzt kérnének érte... mi meg legfeljebb donatelni tudunk, de még az se kötelező.
Szvsz egyébként nincs olyan v7 release amit bárki követelhet. V7 akkor lesz, ha megcsinálja magának az ember a konyhában. Amíg nincs konyha, nincs v7... tudod...: nincs kéz (jelen esetben türelem), nincs csoki (jelen esetben ROM).