2024, 11 18, 15:39:30

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321632 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

bezke

• Vendég
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2900 Dátum: 2010, 12 30, 13:30:59 »
Addig is próbáljátok ki az új témámat. A bezke Theme topic 1. hsz-ben az első link, vannak képek is. Szigorúan csak deodexelt XXJPU/X/Y romokra. 

Lacus_

• Vendég
« Reply #2901 Dátum: 2010, 12 30, 13:39:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
egyet kell értsek Marcedlivel, béta teszternek lenni egyáltalán nem jó dolog... a várakozást bírni kell, nem pedig kritizálni, hiszen önként áldoznak az idejükből, tudásukból valamire, amit végül nekünk már csak élvezni kell... nem fair az ilyesmiért nyafogni. Ráadásul egy ekkora terhelés elé néző szervert összerakni nem egyszerű, normális körülmények közt erre céget alapítanak és pénzt kérnének érte... mi meg legfeljebb donatelni tudunk, de még az se kötelező.
Szvsz egyébként nincs olyan v7 release amit bárki követelhet. V7 akkor lesz, ha megcsinálja magának az ember a konyhában. Amíg nincs konyha, nincs v7... tudod...: nincs kéz (jelen esetben türelem), nincs csoki (jelen esetben ROM).
Te valamit nagyon benéztél, a konyhával semmi gondom nincs, számítottam rá hogy nem fog működni, brutál szervernek kell lennie hogy nem csak mi magyarok használjuk.

A v7-el kapcsolatban meg, a konyháról miért lehet elérni ???
Idézet az 1HSZ: - XXJPY v7 a jelenlegi base rom

Ennyi részemről és itt a pont a mondat végére.

Nem elérhető endaer

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Stock, rooted
« Reply #2902 Dátum: 2010, 12 30, 14:14:23 »
Ennyi részemről és itt a pont a mondat végére.

Azt reméltem, világos lesz hogy nem veszekedni vagy "trollkodni" akarok... whatever.
a jelenlegi base rom valóban a v7, oké... de csak a konyhából érhető el az eredeti XDA-s téma alapján, így nem tudom, mit kell ezen magyarázni. Nincs konyja, nincs v7. Peace out...

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #2903 Dátum: 2010, 12 30, 15:03:02 »
Van valamilyen kézzelfogható előnye, ha valamelyik szakács munkáját támogatom?  :oops:
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető karaya

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #2904 Dátum: 2010, 12 30, 15:09:24 »
Van valamilyen kézzelfogható előnye, ha valamelyik szakács munkáját támogatom?  :oops:

Van, persze. Neki :)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2905 Dátum: 2010, 12 30, 15:09:41 »

Hi.

Hogyan támogatnád? Mit értesz támogatás alatt?

Nem elérhető endaer

« Reply #2906 Dátum: 2010, 12 30, 15:19:07 »

nem, számodra nem származik semmilyen előny abból, hogy támogatod. Hacsak az nem, hogy talán több kedve lesz újra meg újra előállni valami olyannal, amit te szíves-örömest használsz. Kicsit olyan, mint amikor egy barátodat meghívod egy sörre. Abból sincs hasznod, de mégis, szívesen megteszed, mert a barátod, aki feltehetően segített már párszor neked. A konyhafőnökök ugyan nem a személyes barátaid, mégis segítenek neked a munkájuk által - ezt szokás honorálni egy pár dolláros, vagy ha kedved úgy tartja, akár nagyobb összeggel is.

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #2907 Dátum: 2010, 12 30, 15:39:52 »
nem, számodra nem származik semmilyen előny abból, hogy támogatod. Hacsak az nem, hogy talán több kedve lesz újra meg újra előállni valami olyannal, amit te szíves-örömest használsz. Kicsit olyan, mint amikor egy barátodat meghívod egy sörre. Abból sincs hasznod, de mégis, szívesen megteszed, mert a barátod, aki feltehetően segített már párszor neked. A konyhafőnökök ugyan nem a személyes barátaid, mégis segítenek neked a munkájuk által - ezt szokás honorálni egy pár dolláros, vagy ha kedved úgy tartja, akár nagyobb összeggel is.

Értem, Köszönöm. Valahogy így gondoltam...
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető adp11

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #2908 Dátum: 2010, 12 30, 16:14:10 »
hali!
CWM ben hogy tudom leszedni a lagfix et? Hol találom? Egyébként újratelepítésnél még le kell valamit?

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2909 Dátum: 2010, 12 30, 16:32:13 »
Sziasztok!

Valamelyik nap olvastam a fórumon hogy vkinek feltöltött az sgs lehúzta és azonnal lement 2-3 százalékot.biztos kapott rá választ az illető de nem találom sehol.vki tudja mi a megoldás?mióta XXJPYv6 van fent azóta csinálja.ha rádugom újra akkor 2perc múlva jelez hogy feltöltött de lehúzom és ugyanaz és F E L I D E G E L! >:(  :)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #2910 Dátum: 2010, 12 30, 16:37:55 »
hali!
CWM ben hogy tudom leszedni a lagfix et? Hol találom? Egyébként újratelepítésnél még le kell valamit?

-Ha ki van kapcsolva, akkor semmit nem kell vele csinálni, kikapcsolni pedig a CWM Woodoo részében kell - azt hiszem a legalsó sor, a power gombbal tudsz belemenni.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2911 Dátum: 2010, 12 30, 17:06:26 »
Ma vettem észre egy dolgot:

Eddig nem volt fent cpu használat monitorom, most tettem fel egyet. cpuNotofy a neve.
Az a lényeg ha csatolva van a külső sd kártya azt mutatja, hogy megy a proci kb 80% on egyfolytában, ha leválasztom akkor visszaesik, nem tudom, hogy ez a kerneltől vagy mitől van de érdekes, Ha most nem lenne ez a cpunotify akkor nem venném észre csak annyit, hogy lemerül az aksi hamarabb mint kellene:D

Csináltam egy olyat, hogy leformáztam az sd karit(külsőt) majd visszamásoltam rá dolgokat, akkor nem volt ez a jelenség, de egy idő után, igaz romot cserélgettem megint előjött.

Akinek nagyon merül az aksi, és van külső sd kártya érdemes feltenni a marketből a cpuNotify progit, lehet neki is van ez a jelenség, és emiatt merül hamar az aksi.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2912 Dátum: 2010, 12 30, 17:21:51 »
Ma vettem észre egy dolgot:

Eddig nem volt fent cpu használat monitorom, most tettem fel egyet. cpuNotofy a neve.
Az a lényeg ha csatolva van a külső sd kártya azt mutatja, hogy megy a proci kb 80% on egyfolytában, ha leválasztom akkor visszaesik, nem tudom, hogy ez a kerneltől vagy mitől van de érdekes, Ha most nem lenne ez a cpunotify akkor nem venném észre csak annyit, hogy lemerül az aksi hamarabb mint kellene:D

Csináltam egy olyat, hogy leformáztam az sd karit(külsőt) majd visszamásoltam rá dolgokat, akkor nem volt ez a jelenség, de egy idő után, igaz romot cserélgettem megint előjött.

Fura, most csatoltam sd karit, ment a médiakeresés ami ugye szokott, médiakeresés vége, és utána 3 percig még nagyobb órajelen ment a proci, utána visszaállt normálisra.

Akinek nagyon merül az aksi, és van külső sd kártya érdemes feltenni a marketből a cpuNotify progit, lehet neki is van ez a jelenség, és emiatt merül hamar az aksi.

Nem elérhető endaer

« Reply #2913 Dátum: 2010, 12 30, 19:07:49 »
megnyílt a konyha! már a második romomat is megfőztem, nagyon jól összerakták, könnyű eligazodni.
Link: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #2914 Dátum: 2010, 12 30, 19:21:30 »
megnyílt a konyha! már a második romomat is megfőztem, nagyon jól összerakták, könnyű eligazodni.

Nagyon klassz lett ez a konyha, csak kisse belevesztem a base apps es az misc. dzsungelebe, jo lenne tudni mi micsoda....  Mi az ami kihagyhato, es minek kellene maradni, mivel ennek a konyhanak ez a fo ertelme....

Ui.:  Kozben rajottem, hogy a show megnyomasaval kiadja a segitseget...

Nem elérhető Horusok

• Navigáció / Navigation: Garmin Nüvi2495LM
  • PDA: S6 G920F
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2915 Dátum: 2010, 12 30, 19:39:35 »

A kész ZIP-be, másolhatok még be apk fájlokat? Ami nekem még kellen. Lehet hülye kérdés?!
üdv

Horusok

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #2916 Dátum: 2010, 12 30, 19:45:19 »
most akkor a doc által készített romok már nem lesznek többé?
mindenkinek úgy kell saját magának összeállítani?

bezke

• Vendég
« Reply #2917 Dátum: 2010, 12 30, 19:49:39 »
Nekem bejött a Kitchenben egy oldal, amin ott a "download link Here" és ha rákattintok azt írja ki, hogy Its Works, de már vagy tíz perce és semmi. Mi lehet a baj.

Megjegyzés: Többek kérésére módosítottam a témám az 5 ikonos átlátszó noti barral. Letöltő link a bezke Theme topicban.

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #2918 Dátum: 2010, 12 30, 19:51:08 »
Nekem bejött a Kitchenben egy oldal, amin ott a "download link Here" és ha rákattintok azt írja ki, hogy Its Works, de már vagy tíz perce és semmi. Mi lehet a baj.

Megjegyzés: Többek kérésére módosítottam a témám az 5 ikonos átlátszó noti barral. Letöltő link a bezke Theme topicban.

Ugyanez a problémám.  :oops:

Nem elérhető slo

• PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #2919 Dátum: 2010, 12 30, 19:53:32 »

Hasonló gondom van nekem is... :(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2920 Dátum: 2010, 12 30, 20:18:58 »
Idézetet írta: DocRambone;10198837
One q from Stefunel:

"He may have deleted the tmp dir
And the scriptbwont run
I tink th" ?

Update: stefun looking into the bug. Hang on

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mitlageri

• PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #2921 Dátum: 2010, 12 30, 20:26:12 »
Feltettem az előbb egy kitchen-es romot, de eltűnt belőle a "Live wallpaper" választási lehetőség... Hogy tudom ezt visszavarázsolni? A főzőcske közben bepipáltam a LiveWallpaper.apk-t, be kellett volna a pickert is talán?

landor

• Vendég
« Reply #2922 Dátum: 2010, 12 30, 20:41:22 »
gyors, stabil...apróbb bugok
az a baj, hogy egy ideje a v7et használom, így nincs nagy küönbség, de a 6.2nél gyorsabb... és mivel a nagytöbbség nem fogja a teljes romot felrakbi, csak tényleg azokat a progikat, amiket használ, még jobb lesz, nincs sallang, csak amit szeretnél

Mit gondolsz; v7nél már értelmét veszti a lagfix?

Nem elérhető mitlageri

• PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #2923 Dátum: 2010, 12 30, 21:02:48 »
Feltettem az előbb egy kitchen-es romot, de eltűnt belőle a "Live wallpaper" választási lehetőség... Hogy tudom ezt visszavarázsolni? A főzőcske közben bepipáltam a LiveWallpaper.apk-t, be kellett volna a pickert is talán?

Bemásoltam a 6.2ből a LiveWallpaper pickert, és jó lett, mostmár ki tudom választani azokat is...

Nem elérhető alufempolir

« Reply #2924 Dátum: 2010, 12 30, 21:08:04 »
Hasonló gondom van nekem is... :(

Nálam is ez van az SGS el csinálom akkor is ha PC ről akkor is. gyááá :(

Valaki okos mondja meg mijez? :)