2024, 11 19, 09:22:32

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321669 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Trevis

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung I9195
  • PDA ROM: I9195XXUBML4
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #2450 Dátum: 2010, 12 21, 14:21:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát nézd én hiszek neked. De amit leírtam nem kitaláltam :) nem tömörítettem ki, csak belementem tcvel és bemásoltam a dolgokat. Ez meg kérdezgetett a kódolás mikéntjéről, és kipróbáltam az uni-8at, meg már nem tudom melyiket, de nem fogadta el. Tehát akkor én is feladom... Szerintem a kódolással lesz a baj, de akkor mégis melyik kódolást válasszam, ha már mindenképpen kell egyet választani. Anélkül nem megy tovább. Lehet egy oldscool tcvel próbálkoztam, mert nem az otthoni gépemnél vagyok jelenleg és az első tc-t választottam a gugliban.
Nem is vettem észre, hogy kint van a v6hoz témád. Tolom is fel, és látatlanban is dícséretem hozzá :)

Veletlenul amit beletettel sajat app-ot a neveben nem volt szokoz? Mert az nem lehet a progi neveben a zip-en belul.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #2451 Dátum: 2010, 12 21, 14:32:14 »
X - mas special JPY V6

mikor már megbékéltem a JPX V6-al és szépen hátradőltem(volna) :D

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2452 Dátum: 2010, 12 21, 14:40:59 »
X - mas special JPY V6

mikor már megbékéltem a JPX V6-al és szépen hátradőltem(volna) :D

Hi.

Változás xxpx hez képest?

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2453 Dátum: 2010, 12 21, 14:42:55 »
Hi.

a linkek nem élnek (és egyéb változást sem találtam leírva, lehet rossz helyen keresem? :oops:)

Nem elérhető zorromoto

« Reply #2454 Dátum: 2010, 12 21, 14:48:13 »
Hi.

:D
Ez. Már beteges  :D O->-
Gondolom karifás ikonok vannak benne és jézuska boot az elején

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2455 Dátum: 2010, 12 21, 14:56:53 »
:D
Ez. Már beteges  :D O->-
Gondolom karifás ikonok vannak benne és jézuska boot az elején
valahol tényleg az!
de ugye van a két csoport:
-telefont használó
-telefont nonstop bütykölő (néha használó)
szerintem a pfc ezen topikjait látogatók utóbbihoz tartoznak kivétel nélkül :D :ok:

failed

• Vendég
« Reply #2456 Dátum: 2010, 12 21, 15:02:24 »
valahol tényleg az!
-telefont használó
szerintem a pfc ezen topikjait látogatók utóbbihoz tartoznak kivétel nélkül :D :ok:

sajnos, ez nagyon igaz :'(
és a baj hogy én is átléptem az 1-esből a 2-es táborba >:(

Nem elérhető zorromoto

« Reply #2457 Dátum: 2010, 12 21, 15:03:23 »
valahol tényleg az!
-telefont használó
Az utóbbi pár napba (hétbe) gyakorlatilag rommolok meg telefonalgatok oszt annyi.Közbe meg egy csomó jo kis progit ki kellene próbálni de minek mikor holnap új lelket kap a drágaság. :D

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #2458 Dátum: 2010, 12 21, 15:08:35 »
valahol tényleg az!
-telefont használó
Kikérem magamnak  :D
Mennyivel jobban nézett volna ki a XXJPXX-mas  :D
Na kíváncsi vagyok change log-ra, nem is értem, hogy Samsungéknál mi ez a tempó, mikor kb itt van a 2.3  :shock:

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2459 Dátum: 2010, 12 21, 15:49:33 »
Hali!le írtam már a bezke topicbe de azt ahogy nézem kevesen látogatják,gondoltam szólok itt is:az uj bezke teljesen tönkretette nekem a docv6ot..be még bebootol de már pin-t nem tok beirni.képernyözárat nem lehet feloldani folyamatosan médiakeresés meg rezeg állandoan.csak szólok nem fikázni akartam!:)
tudom h a rom verzio sem az ami a profilomba van de mindennap más,amit megállapodok frissítem:)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető zorromoto

« Reply #2460 Dátum: 2010, 12 21, 15:50:14 »
Tudom hogy ez nem a helye ,de szeretném megkérdezni hogy  csinált már valaki  itt  DOC  v6  vs  Darky v6 Rom párbajt ? Ha már lúd ....... no és persze mert itt már tényleg az őrűltek tanyáznak  :D

Nem elérhető zorromoto

« Reply #2461 Dátum: 2010, 12 21, 15:52:03 »
Hali!le írtam már a bezke topicbe de azt ahogy nézem kevesen látogatják,gondoltam szólok itt is:az uj bezke teljesen tönkretette nekem a docv6ot..be még bebootol de már pin-t nem tok beirni.képernyözárat nem lehet feloldani folyamatosan médiakeresés meg rezeg állandoan.csak szólok nem fikázni akartam!:)
tudom h a rom verzio sem az ami a profilomba van de mindennap más,amit megállapodok frissítem:)

Bizony így van töviről hegyire nekem is. Reméljük mihamarabb  javítja mert sztem az előző is  pofás főleg hogy már animált.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2462 Dátum: 2010, 12 21, 15:53:08 »
Áááázta mindenit!  :D Ez a Rambone gyerek tényleg beteges... alig, hogy kijött a JPY, már elkészíette hozzá a ROM-ot.

Ja!  :shock: És elvileg új a böngésző!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2463 Dátum: 2010, 12 21, 15:56:05 »
valahol tényleg az!
-telefont használó

Ez nagyon igaz... ki is írhatnánk, mint az év PDAFanclubos igazsága!  :taps: :D
Sajnos / nem sajnos (Nekem nem sajnos :P) én is az utóbbi csoportba  tartozom, de már vagy legalább 4 éve. A munkahelyemen meg is jegyezték, hogy "Manapság már az számít extrának, ha lehet vele telefonálni..." Hát (tudom, nem kezdünk vele mondatot) van igazuk, mit ne mondjak!  :D

Ahogy nemrég írtam, legszívesebben két PDA-t tartanék: egyiket használni, másikat szanaszét ROM-olni, de ugye 2 x 100.000 forint csak a hobby miatt, hát azért az kicsit húzós.

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2464 Dátum: 2010, 12 21, 16:05:44 »
Bizony így van töviről hegyire nekem is. Reméljük mihamarabb  javítja mert sztem az előző is  pofás főleg hogy már animált.
Lemondtam róla..pedig az 1ik legjobb téma amit próbáltam eddig.. : (
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #2465 Dátum: 2010, 12 21, 16:17:10 »
Ez nagyon igaz... ki is írhatnánk, mint az év PDAFanclubos igazsága!  :taps: :D
Sajnos / nem sajnos (Nekem nem sajnos :P) én is az utóbbi csoportba  tartozom, de már vagy legalább 4 éve. A munkahelyemen meg is jegyezték, hogy "Manapság már az számít extrának, ha lehet vele telefonálni..." Hát (tudom, nem kezdünk vele mondatot) van igazuk, mit ne mondjak!  :D

Ahogy nemrég írtam, legszívesebben két PDA-t tartanék: egyiket használni, másikat szanaszét ROM-olni, de ugye 2 x 100.000 forint csak a hobby miatt, hát azért az kicsit húzós.
Asszed így lenne? belepusztulnál, ha az egyik sgsed szebb vagy jobb lenne mint a másik. Vagy te magad párbajoztatnád darkyt meg docot. És akkor nem hogy 2x annyi időd menne el a romolásra, hanem még a harcoltatásuk is az idődet rabolná.
Engem bnőm fog kivágni, mert mást sem lát belőlem mint nyomkodom az sgst, felpattanok odarohanok a géphez, összedugom, tökölök egy órát, aztán előről az egész :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2466 Dátum: 2010, 12 21, 16:24:19 »
Asszed így lenne? belepusztulnál, ha az egyik sgsed szebb vagy jobb lenne mint a másik. Vagy te magad párbajoztatnád darkyt meg docot. És akkor nem hogy 2x annyi időd menne el a romolásra, hanem még a harcoltatásuk is az idődet rabolná.
Engem bnőm fog kivágni, mert mást sem lát belőlem mint nyomkodom az sgst, felpattanok odarohanok a géphez, összedugom, tökölök egy órát, aztán előről az egész :)

Lehet, hogy Neked van igazad... sőt. Ebbe még bele sem gondoltam.
Hát kirúgni biztos nem fognak, mert azért nem nyomkodom egész nap az SGS-t, az általad említett "jelenség" miatt pedig Nekem sajnos jelenleg nem kell aggódnom... :( De ez már erősen :p

bezke

• Vendég
« Reply #2467 Dátum: 2010, 12 21, 16:53:13 »
Lehet, hogy Neked van igazad... sőt. Ebbe még bele sem gondoltam.
Hát kirúgni biztos nem fognak, mert azért nem nyomkodom egész nap az SGS-t, az általad említett "jelenség" miatt pedig Nekem sajnos jelenleg nem kell aggódnom... :( De ez már erősen :p

Kromosome, neked műxik az új témám, mert ketten már jelezték, hogy nem műxik náluk. Én most tettem újra a V6-ot wipe módban és mindkettő tökéletes. Nem értem  :( :( :( :shock:

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2468 Dátum: 2010, 12 21, 17:19:15 »
a V6.1 és addon már lejött csak a theme linkekre várok és megy fel
igaz még semmi change log (mi benne az x-mas edition  :oops: addig úgy is kijön még jópár rom :D)

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2469 Dátum: 2010, 12 21, 17:35:31 »

:D Ismerős a szitu, azzal kiegészítve, hogy még azért is ki akart nyírni, mert az ő SGS-ét is megromoltam, és sajna voodoo kernel nem jött jól, és nem bootolt be, ezért imajdnem megölt a tekintetével. :D

Nálam az a baj, én régen  az asztali PC-t tuningoltam nagyon, vga-ra V-mod,  cpu ra szárazjég, stb. :D
Visszaestem kb abba a dologba, igaz a ROM olás nem visz el tíz száz ezreket. :P mint a Pc tuning, mindíg megvenni a brutálisabb hardvert.

Lacus_

• Vendég
« Reply #2470 Dátum: 2010, 12 21, 17:39:30 »
igaz még semmi change log (mi benne az x-mas edition  :oops: addig úgy is kijön még jópár rom :D)
Ha feltetted nyilatkozz a böngészőről és a kezdeti halk csengést kijavították ???

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2471 Dátum: 2010, 12 21, 17:45:18 »

szvsz annyi benne az xmas, hogy doc azt mondta, hogy már karácsonyig nem ad ki újabb romot, erre....

megint bebizonyosodott, hogy nem érdemes ráugrani az első órában, mert úgyis jön vmi gyors fix:-)
egyébként a 6.0 és 6.1 között csak annyi a különbség, h az utóbbi voodoo jpy kerneles már.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #2472 Dátum: 2010, 12 21, 17:57:46 »

Majd lszi. nyilatkozz az új JPY-ről, kíváncsi vagyok rá! Ha hazaérek én is kipróbálom... ha hazaérek :P (Akkora köd van, az orromig se látok  :-X)

Bezke: Még nem próbáltam ki, de mivel úgyis megy fel majd a JPY, ROM fr. előtt teszek vele egy próbár.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #2473 Dátum: 2010, 12 21, 18:16:32 »
Majd lszi. nyilatkozz az új JPY-ről, kíváncsi vagyok rá! Ha hazaérek én is kipróbálom... ha hazaérek :P (Akkora köd van, az orromig se látok  :-X)

Bezke: Még nem próbáltam ki, de mivel úgyis megy fel majd a JPY, ROM fr. előtt teszek vele egy próbár.
amint megjelenik a link a jpy Doc V2 theme mellett már rakom is fel (addig nem... nem vagyok hajlandó egy percig se nézegetni a gyári akksikijelzőt :D)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2474 Dátum: 2010, 12 21, 18:20:22 »
A 2. hsz frissült az új rommal!

a többiről nem tudok nyilatkozni, de a litepro blue jpx téma kifogástalanul fut rajta.

majd a faqba is berakom, de changelog nem lesz soha, mivel a samu nem adja ki a romok közti különbségeket, mindig utólag derül ki, miben másabb, de ehhez idő kell.

Az akksi baromi szr rajta, ha lefut 0%-ra, kikapcsol :'(
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login