0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Total commanderben felismeri viszont mikor rákattintok a meghajtóra akkor hibát ír ki és h nincs ilyen meghajtó, viszont ott figyel. . . Tariattila mondta h vmit le kell tölteni és cwm - ből kell telepíteni, de Ő most eltünt vhova:)
Lehet, hogy rádférne egy clean install...de ugye a csatolásra rányomtál az SGS-en?wipe romot raktad fel?kernel?
CSatolásra rányomtam. A microsdt felismeri. Wipot raktam fel sztyupira ahogy a leírásban benne van. Mindent megcsináltam. Aztán volt néhány kernel csere cwm - ből. Jelenleg k11b 256 sm van fent.
A K11B kernel miatt van vélhetően. Tedd fel You are not allowed to view links. Register or Login a fixet (CWM-ből), és próbáld meg újra.
Útközben rájöttem h megvan a belső, csak cd meghajtónak ismeri fel. 11b előtt k10k volt fent és annál is ezt produkálta. Köszönöm szépen a segítséget:D CWMből kell felrakni ugye? Most már teljes a boldogság:D Remélem nem jön ki újabb doc! Mert kb. két - három naponta frissítek:D
A JPX-en is van ilyen hiba? Azt hittem, hogy csak JPU-n... mert ha valóban CD-meghajtóként ismeri fel, akkor az általam előzőleg linkelt fix lehet, hogy nem fogja orvosolni a problémát. Ahhoz a CD-meghajtós fix kéne, de abból tudtommal csak JPU-s verzió van.
Igen, jpx en is ez a hiba. viszont cwmből feltoltam az általad linkelt fixet és án kijavította. Mükxik rendesen. Nem cd meghajtóként ismeri már fel:D:D:D Nagyon, nagyon köszönöm.
AZ ELSŐ 3 HOZZÁSZÓLÁS FRISSÜLT!Ha hibát találtok, vagy kiegészítésetek van, akkor légyszi piviben jelezzétek, és mihamarabb javítom, vagy kiegészítem!
Hát ez nem kis munka volt, köszönjük.
Hi all.Melyik az a téma Doc V6 ra ami nem bug-os.?
Doc által készített témára gondolsz, vagy más forrásból származó is szóba jöhet? Bezke témájának Anzo-s áttdolgozása abszolút bugmentes, én azt használom.
De durva, itt van előttem két SGS, egyiknek sárgásabb a kilejzője, gyáá, hátha sm cool kernel segít rajta.
Nem segített, sárgásabb a kijelző, van erre valami segítség. k11b 500hz cool kernelt probáltam, most a k11b 256 van rajta, és mitől van ez egyáltalán ?
Ez sokkal átláthatóbb, mint ami volt! Köszönöm!Egy kérdés: a v6 nem JPX alapú? Mert a kezdőlapon JPU van
Akkor az el lett írva! JPX alapú, V5-től kezdődően.
Én annyira nem kedvelem a 7zip alkalmazást, de ugye kinek a pap, kinek a paplan! Én a legtöbb esetben a WinRAR-t szoktam használni (még akár .apk kibontáshoz is használható), és így Nekem eddig mindig működött a művelet!