mondtad, hogy visszatértél a sztupyhoz, aztán raktál fel egy wipe-ot: ez egy clean install...amit esetleg még próbálhatsz, az a JM9, aztán Fact reset, és utána egy wipe doc rom..
Fontok: You are not allowed to view links.
Register or Login
Az eredeti a comfortaa, mind cwm-es.
Igen, én is úgy értettem, hogy a sztupys kezdés az clean, csak reménykedtem, hogy van még valami, ami even cleaner . Holott a probléma gyökere, vagy legalábbis a megoldása nem ott rejtőzött (magad uram, ha szolgád nincs), hátha valaki másnak is segítségére lesz adott esetben. Biztosan van elegánsabb, szakszerűbb, de nekem megy most, úgyhogy mit izgatna.
- samu a 192.168.1.100 címen csatlakozott dhcp-vel, de nem volt internet kapcsolat
- átállítottam .103-ra fix ip címre, internet elindult
- routeren letiltottam a .100-t (101-re állítottam a tartomány kezdetét, router reboot
- samun dhcp-t ismét engedélyeztem, 103-as címen felépült a kapcsolat, internet megy
Köszi a tippet a fonthoz.
Szvsz (ezt tőled plagizálom, bár nem értem, miért használod, a hozzászólásaid alapján felesleges, de is most mégsem biztos
) a comfortaa mégsem az eredeti. Ágyúval verébre: nyomtam egy no-wipe-ot, az helyreállította
, közben megtaláltam az ajánlott xda oldalon a default-ot: DroidSans. Szóval mégis birka vagyok...
Mielőtt elfelejteném: nagyon köszönöm!