2024, 11 20, 12:30:49

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321720 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #1825 Dátum: 2010, 12 14, 23:42:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Túl sokat biztos nem fog, de belefér, a modem pl. nagyobb részt vállal a készülék fogyasztásának kérdésében.
Amúgy a helyzet ismerős... anno még meg sem jött még a Galaxy-m, de fejben már tudtam ROM-ot frissíteni!  :D
:D :D :D :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1826 Dátum: 2010, 12 14, 23:46:15 »
Elnézést, kicsit OFF a téma, de szerintem sokunk jóval többször nézi a DOC (és az i9000-as) topiko(ka)t, ezért szívesen megosztanám Veletek a legújabb szerzeményem, a neve Typoclock (beismerem, kicsit iPhone 4 feeling, de azért nem rossz, na!  :D)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Letölteni (ingyen) You are not allowed to view links. Register or Login lehet.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #1827 Dátum: 2010, 12 14, 23:57:22 »
Hello, fel tettem a V4 et, hát nekem nem nagyon jön be, nem tudom mért de valahogy a Gallery-át is elég nehezen nyitja meg ha meg meg nyitja a képeket nehezen olvassa be, ez csak nálam van igy, mert a BUJP8_Doc_V9 -hez képest ez lassú,  quadrant is csak 1290 pontot adott. kernel is fent . érdekes na. várom a többiek véleményét is.

Nem elérhető dysan0201

• PDA: SGS
  • PDA ROM: C-Rom Mackay kernel
« Reply #1828 Dátum: 2010, 12 15, 00:14:56 »
Hmm.. Van k10K256,k10k500, és ami érdekes hogy ezekből mind van cool verzió.Marcedli ötlet hogy miért? Ugyanis ott van hogy mi a jelentése,de annó emlékszem volt egy ilyen kernel és egész jó statisztikája volt.

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1829 Dátum: 2010, 12 15, 00:49:14 »
Hello, fel tettem a V4 et, hát nekem nem nagyon jön be, nem tudom mért de valahogy a Gallery-át is elég nehezen nyitja meg ha meg meg nyitja a képeket nehezen olvassa be, ez csak nálam van igy, mert a BUJP8_Doc_V9 -hez képest ez lassú,  quadrant is csak 1290 pontot adott. kernel is fent . érdekes na. várom a többiek véleményét is.

Ezt nem mondod komolyan? szerintem az a baj, hogy pontszám alapján itéled meg a romot, a gallery meg egyáltalán nem lassú, nemtudom te miről beszélsz.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1830 Dátum: 2010, 12 15, 01:10:53 »

Nem igazán értelek...  :( Lagfix nélkül - ha már mindenképp a Quadrant-hoz rakaszkodunk - az 1290-es érték több, mint jó.
Amúgy a Quadrant eredménye abszolút nem mérvadó. Qualcomm processzorokhoz készítették (= HTC készülékekhez), a Hummingbird valódi erejét pontosan képtelen meghatárnozni.

Amúgy a Galéria nálam sem lassú, sőt, hogy még tegyek is rá: gyorsabb, mint az előző verzióban!  :)

Wipe verziót tettél fel vagy no-wipe-ot? JP8 volt az alaprom, amiről feltetted a V4-et? (a profilod alapján igen, mivel nincs frissítve!  >:( :p). Amikor eltérő rendszer-verziószámú ROM-ról teszel fel egy új verziószámút, akkor érdemes a Wipe változatot használni az adott ROM-ból, hogy a kettő keveredéséből adódó hibákat elkerüljük. Ha nem így tettél, és tényleg lassú a készülék, akkor tolj neki egy Wipe-ot!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #1831 Dátum: 2010, 12 15, 01:19:48 »
ne kérj elnézést, a wifi kapcsolódási probléma jellemzően adott AP-kra vonatkozik, a többin megy....szvsz nem fog neked továbbra sem kapcsolódni otthon, ha ez a helyzet, próbáld ki a wifi static progit a marketből, és állítsd be rajta az otthoni hálózatot...átmeneti megoldásnak jó, aztán ha kijön a v4, csinálj egy clean installt..

Csak részben volt igazad, de gy annál rosszabb. A V4-sem javította meg, pedig többször is próbáltam, visszamentem a sztupy 3.0-ig. Tök szívás.  :'( A wifi static-ot  felraktam, ahhoz elég fáradt vagyok, hogy elmerüljek benne. Hogy a csudába ment el az én kis itthoni wifi-s internet kapcsolatom??? Mi változott meg, mi mászott el, a samun valami vagy a router-en?
Nem lehet valahogy visszacsinálni?
Okos emberek, nincs valami tippetek?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1832 Dátum: 2010, 12 15, 02:28:34 »
Khm, sajnos vissza kell vonnom valamit. Az Anzo téma letörlődött (mondtam én, hogy no-wipe sem 100%-os garancia arra, hogy semmi nem törlődik le), de csak két kattintás, és vissza tudod tenni CWM-ből.
Jelen esetben Nekem nem is olyan nagy probléma, mivel úgyis ki akarom próbálni a Dark Transparent témát.
Az természetes, hogy a non-wipe verziónál törlődik a témád mivel a system mappa törlére majd újra telepítésre kerül a téma pedig elsősorban a system/framework-res mappát használja.
Más:

Áruljátok el miért jó az extended power menű én egyetlen egy hasznát látom és az a download mód a quick boot -al véleményem szerint sokkal gyorsabban lehet recoveryben indítani az SGS-t más funkcióját pedig soha nem használtam.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1833 Dátum: 2010, 12 15, 07:43:42 »
DOC által javasolt Clean Install

Ha valakinek nem akar összejönni rendesen a telepítés:

Töltsd le You are not allowed to view links. Register or Login.
Tömörítsd ki a pc-n.
Benne van a JM9, pit512, odin és egy hardcore kernel.
Szedd le a doc romot az 1. HSZ-ből és az addont, tedd a belső sd-re.
Backupolj, amit akarsz.
Lépj download módba.
Még ne dugd rá az USB-re.
Győződj meg arról, hogy a kies nem fut (task manager), ha igen, lődd le.
Indítsd el az Odin-t, tallózd be a pit fájlt, pda-t, modemet, csc-t, pipáld ki a repartitiont.
Dugd rá a PDA-t az USB-re, és nyomd meg a start gombot, miután csatlakozott az odinhoz.
A PDA a flashalés végeztével újraindul. Ha meghallottad a boot up hangot, vedd ki az akksit, tedd vissza, és lépj download módba.
Zárd be az Odin-t, majd indítsd el újra.
Tallózd be a speedmod kernelt a PDA-hoz, az Auto reboot elől vedd ki a pipát.
Nyomd meg a start gombot.
Ha befejezte (PASS), vedd ki az akksit és tedd vissza.
Lépj be recovery módba
Csinálj egy factory resetet.
Install zip from sd > choose zip :kiválasztod a Doc rom zipjét, felrakod, majd choose zip, kiválasztod az addont, felrakod.
Visszalépsz, és reboot system.
Kész
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1834 Dátum: 2010, 12 15, 08:00:08 »
Marcedli! Gondolom Te siman cwm bol felraktad

az mitol van ugyan hogy valakinek nem jon ossze?
Nekem eddig mindegyik elsore ment minden zokkeno nelkul

Ennek a clean installnak a vegeredmenye mas mint a cwm nek?
Az odin se  nyul a belso sd hez  :oops:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1835 Dátum: 2010, 12 15, 08:08:34 »
Az természetes, hogy a non-wipe verziónál törlődik a témád mivel a system mappa törlére majd újra telepítésre kerül a téma pedig elsősorban a system/framework-res mappát használja.
Más:

Áruljátok el miért jó az extended power menű én egyetlen egy hasznát látom és az a download mód a quick boot -al véleményem szerint sokkal gyorsabban lehet recoveryben indítani az SGS-t más funkcióját pedig soha nem használtam.

Hú, Anzo, ez nem semmi mondat! :p
Én is csak a recoverybe jutást használom belőle, arra tökéletes, főleg témázgatós embereknek! ;)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #1836 Dátum: 2010, 12 15, 08:12:49 »

Marcedli,
Mit gondolsz, érdemes lenne megpróbálnom a fenti módszert a wifi/ap problémám megoldásához? Éjszaka újra belaktam a kütyüt, feleslegesen nem túráztatnám magam.

más
a jpu szerintem már elég gyors ahhoz, hogy az egyes változatok közötti különbség nem szignifikáns, és erősen szubjektív lehet, nekem mindenesetre a V4 mintha lomhábbnak tűnne a a V3h-hoz képest, de semiképpen nem látom gyorsabbnak. Az akksifogyás továbbra is tetemes, de nem olyan vadállati, mint a V3-nál tapasztaltuk többen.

mégmás
a Zegoe fontról hogy lehet visszatérni a gyárira? letölthető valahonnan, mint flipfont?

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1837 Dátum: 2010, 12 15, 08:17:53 »
Marcedli,
Mit gondolsz, érdemes lenne megpróbálnom a fenti módszert a wifi/ap problémám megoldásához? Éjszaka újra belaktam a kütyüt, feleslegesen nem túráztatnám magam.

más
a jpu szerintem már elég gyors ahhoz, hogy az egyes változatok közötti különbség nem szignifikáns, és erősen szubjektív lehet, nekem mindenesetre a V4 mintha lomhábbnak tűnne a a V3h-hoz képest, de semiképpen nem látom gyorsabbnak. Az akksifogyás továbbra is tetemes, de nem olyan vadállati, mint a V3-nál tapasztaltuk többen.

mégmás
a Zegoe fontról hogy lehet visszatérni a gyárira? letölthető valahonnan, mint flipfont?

Ha gondolod, feltöltöm az eredetieket, és rootexplorerrel visszamásolod, felülírod... :ok:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1838 Dátum: 2010, 12 15, 08:25:06 »
Most vettem észre, hogy ebben a v4-ben már megint nincs trés APN! >:(
De már tanultam belőle, APN backup vissza!  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1839 Dátum: 2010, 12 15, 08:28:17 »
produkt gondolom a szokasos XEE ?
A 9.0.1 utan visszaraktam PAN ra de latom arra a par napra amig jon uj rom nem eri meg vergodni vele  :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1840 Dátum: 2010, 12 15, 08:31:06 »
produkt gondolom a szokasos XEE ?
A 9.0.1 utan visszaraktam PAN ra de latom arra a par napra amig jon uj rom nem eri meg vergodni vele  :D

Igen, XEE, én mindig csak az aktuális .bin .md5 párost törlöm, a .bak-ok ugye jók, reboot után meg visszaáll TMH-ra. Trés vagyok ugye.  :ok:

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #1841 Dátum: 2010, 12 15, 08:42:06 »
Jó reggelt mindenkinek, Igen JPU8 ra tettem fel és a Wipe verziót, annyi hiba van hogy Firmware verzió nál nem 2.2.1 et ir hanem 2.2. de ezt olvastam hogy ez nem lényeges mert csak egy kis hiba, de azon kivül gyorsabb mint tegnap, hagytam hogy az összes képet megnyissa és ezek után már begyorsult, Nem quadrant alapján itélek de azért jó ha magas pontot kap a kütyü

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1842 Dátum: 2010, 12 15, 08:44:54 »
Marcedli! Gondolom Te siman cwm bol felraktad

az mitol van ugyan hogy valakinek nem jon ossze?
Nekem eddig mindegyik elsore ment minden zokkeno nelkul

Ennek a clean installnak a vegeredmenye mas mint a cwm nek?
Az odin se  nyul a belso sd hez  :oops:

Senki nem tudja, mint az odin, a cwm is csinál néha nem tökéletes flash-t...mindig van egy-két ember, akinek nem jön össze, de senki nem tudja miért. Ezt a  clean install használjuk többen is errefelé, többször volt már szó róla: sok romolás után nem árt néha...

Hú, Anzo, ez nem semmi mondat! :p
Én is csak a recoverybe jutást használom belőle, arra tökéletes, főleg témázgatós embereknek! ;)

benne van a romban az appok között a Quick boot progi...tedd ki főképernyőre, vagy dockra, aztán szevasz...
Marcedli,

mégmás

mondtad, hogy visszatértél a sztupyhoz, aztán raktál fel egy wipe-ot: ez egy clean install...amit esetleg még próbálhatsz, az a JM9, aztán Fact reset, és utána egy wipe doc rom..

Fontok: You are not allowed to view links. Register or Login
Az eredeti a comfortaa, mind cwm-es.

Igen, XEE, én mindig csak az aktuális .bin .md5 párost törlöm, a .bak-ok ugye jók, reboot után meg visszaáll TMH-ra. Trés vagyok ugye.  :ok:

ha a bakban az van, akkor igen ;)

de csak wipe esetén, no wipe-al marad

Jó reggelt mindenkinek, Igen JPU8 ra tettem fel és a Wipe verziót, annyi hiba van hogy Firmware verzió nál nem 2.2.1 et ir hanem 2.2. de ezt olvastam hogy ez nem lényeges mert csak egy kis hiba, de azon kivül gyorsabb mint tegnap, hagytam hogy az összes képet megnyissa és ezek után már begyorsult, Nem quadrant alapján itélek de azért jó ha magas pontot kap a kütyü

ez nem hiba, hanem azért van, hogy a marketben lásd az appokat (2.2.1-re nincs app, mivel ilyen froyo nincs kiadva még)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1843 Dátum: 2010, 12 15, 08:49:55 »
A Samsung apps-ba azért nézzetek bele...nem mintha használnám, de ritka látvány :shock:

Nem elérhető Robertoq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #1844 Dátum: 2010, 12 15, 09:05:19 »

Ha valakinek nem akar összejönni rendesen a telepítés:

Töltsd le You are not allowed to view links. Register or Login.
Tömörítsd ki a pc-n.
Benne van a JM9, pit512, odin és egy hardcore kernel.
Szedd le a doc romot az 1. HSZ-ből és az addont, tedd a belső sd-re.
Backupolj, amit akarsz.
Lépj download módba.
Győződj meg arról, hogy a kies nem fut (task manager), ha igen, lődd le.
Indítsd el az Odin-t, tallózd be a pit fájlt, pda-t, modemet, csc-t, pipáld ki a repartitiont.
Dugd rá a PDA-t az USB-re, és nyomd meg a start gombot, miután csatlakozott az odinhoz.
A PDA a flashalés végeztével újraindul. Ha meghallottad a boot up hangot, vedd ki az akksit, tedd vissza, és lépj download módba.
Zárd be az Odin-t, majd indítsd el újra.
Tallózd be a speedmod kernelt a PDA-hoz, az Auto reboot elől vedd ki a pipát.
Nyomd meg a start gombot.
Ha befejezte (PASS), vedd ki az akksit és tedd vissza.
Lépj be recovery módba
Csinálj egy factory resetet.
Install zip from sd > choose zip :kiválasztod a Doc rom zipjét, felrakod, majd choose zip, kiválasztod az addont, felrakod.
Visszalépsz, és reboot system.
Kész

Ha final akkor már én is felrakom  :)  Egyszer már próbálkoztam is egy korábbi verzióval, de majdnem rossz vége lett, előzmény:
Sztupy 3.0 van fent és erre akartam felrakni egy cwm-t. Átnéztem a leírásokat, rá is kérdeztem (You are not allowed to view links. Register or Login) és úgy tűnt minden oké, de a művelet nem sikerült, mint utólag kiderült azért, mert a cwm nem a kernelben volt és a II telepítés reboot-os része után a régi jött vissza. Át akartam beszélni, hogy mi és hogy, de ennek a leírásának a fényében a kérdésem:

- Mint említettem Sztupy 3.0 van fent, semmi kernel, semmi lagfix. Akkor ezen leírás alapján kezdhetem attól a ponttól, hogy kernel csere? Fel fog menni rendben erre vagy mindenképpen rakjam fel a JM9-et?

- Ha valami miatt (aksi használat) vissza akarnám tenni a Sztupy 3.0-át, akkor azt simán meg lehet csinálni?

- Ha felmegy Doc4.0 kell csinálni valami extárt batt stat meg ilyenek?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1845 Dátum: 2010, 12 15, 09:16:55 »
Ha final akkor már én is felrakom  :) 

- Mint említettem Sztupy 3.0 van fent, semmi kernel, semmi lagfix. Akkor ezen leírás alapján kezdhetem attól a ponttól, hogy kernel csere? Fel fog menni rendben erre vagy mindenképpen rakjam fel a JM9-et?

- Ha valami miatt (aksi használat) vissza akarnám tenni a Sztupy 3.0-át, akkor azt simán meg lehet csinálni?

- Ha felmegy Doc4.0 kell csinálni valami extárt batt stat meg ilyenek?

Final= rotfl rotfl olyan nincs:-) de jelenleg úgy néz ki, hogy talán a JPU-t nem buherálja többet doc...de ki tudja...

Jól gondolod, kernelcserétől mehet, de előtte azért legyen a wipe doc rom az sd-re másolva:-)

Odinnal bármikor visszatehetsz bármit, akár a sztupy romot is

Nem kell csinálni semmit, csak ha akarsz...a batt stat törlése valójában nincs összefüggésben a fogyasztással, csak a fogyasztás kijelzésével/érzékelésével (pontosabb lesz a számláló). Persze ez azt jelenti, hogy a pda, ha azt hiszi, hogy 0-n áll, ki fog kapcsolni akkor is, ha az valójában nem annyi...

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1846 Dátum: 2010, 12 15, 09:29:24 »
érzem ez egy fölösleges HSZ. lesz  :D DE miért pont JM9  :hmm:

2.2 nem lenne jó alapnak? magyarázzátok már ezt el mert nem fér az agyhelyembe

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1847 Dátum: 2010, 12 15, 09:42:28 »
Hmm.. Van k10K256,k10k500, és ami érdekes hogy ezekből mind van cool verzió.Marcedli ötlet hogy miért? Ugyanis ott van hogy mi a jelentése,de annó emlékszem volt egy ilyen kernel és egész jó statisztikája volt.

Cool=hűvös

Annyit tesz, hogy a kernel tweakelve van annak érdekében, hogy a színeket a hidegebb tartományba vigye el (színhőmérsékletet csökkenti - Color Temperature).

Akkor érdemes használni, ha sárgásnak találod a kijelződ.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1848 Dátum: 2010, 12 15, 09:43:40 »

Szép részletes és érthető leírás, (szőkenős  :D :D) köszönjük.  :taps: :taps: O->-

Ha a telepítéssel nincs gond, akkor nincs szükség a Clean Installra, ugye?  :hmm:

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1849 Dátum: 2010, 12 15, 09:45:24 »
Szép részletes és érthető leírás, (szőkenős  :D :D) köszönjük.  :taps: :taps: O->-

Ha a telepítéssel nincs gond, akkor nincs szükség a Clean Installra, ugye?  :hmm:
hali! na kezdjük??  :taps:

szerintem majd akkor lesz rá szükség ha a hagyományos módszer furcsaságokat eredményez... én is simán cwm-ből rakom most :D

szerk: csatlakozom Ibolyához! hasznos leírás! ki tudja mit hoz a  ma  :p