0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
szerintem a non wipe-al nem érsz el túl sok eredményt (ha regenerálni szeretnéd akkor a wipe többet érhet)de majd aki vágja kijavít!!!én nem piszkálnám a meglévőt ha nem rakoncátlankodik (ha bajt okoz valahol a sok kernel csere majd érzékeled úgy is és ráérsz akkor újrarakni)amúgy hamarabb lesz új rom ami miatt úgy is újrarakod várnék a helyedben és használnámmajd minden nap cserélem én is a legújabbra de semmi gond nincs (még)
Én teljesen egyetértek Julien királlyal, ha már úgy érzed baj van, akkor mindenképp wipe, de ma este ígéretet kaptunk új romokra, tehát az estét már megvárnám a helyedben!
ezekről az új romokról csepegtetnél néminemű infót?
XXJPU alapú, már DOC szerkesztette is az első hozzászólást, ma este már kész lesz, ez egy friss decemberi ROM, 2.2.1 a verziója!
és mond valamit a Doc tore hogy a 2.2.1 mit jelent a 2.2-höz képest?nahh Marcedli lesz dolgod megint mire mindent up to date-elsz
Samsung I9000 Firmware I9000XXJPU (Android 2.2.1) December 3. 2010. ONLINE!XX= valszeg multicsc europe lesz---- az jó neked? A doc téma cime már megváltozott...benne van a JPU SGS-eket kérem töltőre helyezni!
3%-on van... Remélem, hogy mire kijön a JPU, addigra legalább a 30%-ot eléri... Úgyis rég frissítettem ROM-ot, már kezd hiányozni...
Doc:Yes, this is the best froyo up to this date. Major update visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
"Zene" füleimnek... Már tűkön ülök...
SGS-eket kérem töltőre helyezni!
Ginger AOSP email Install from recovery. You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
Remek, ma úgyis teljesen kifagyott, de akkor ezt még megvárom...
két feltöltött akkum van! itt pörgetem őket az újjaim között a "gyerekes" programunk után találkozhatunk itt! addig Doctóre is farigcsálhat
Csak nem megint az a csúnya "témázgatás"?
(Annyira ciki egy orvosi rendelőben, amikor bámulják a kijelzőt, hogy jé meg hűűű, meg ha, aztán kifagy, és ki kell venni az akkut )
Nem igazán. Egyszercsak elsötétült, és csak az akku ki-be keltette életre.(Annyira ciki egy orvosi rendelőben, amikor bámulják a kijelzőt, hogy jé meg hűűű, meg ha, aztán kifagy, és ki kell venni az akkut )