2024, 11 27, 19:29:28

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 322034 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #1025 Dátum: 2010, 12 08, 09:28:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy tudom előcsalogatni a 3 gombos recoveryt miután feltettem a Doc ROM-ot? Csak a CWM jön be nekem azóta... Vagy azt hogy tudom törölni?
Miért akarod törölni a CWM-et? Annál jobb recovery nincsen jelenleg. Amennyiben főzött romot használsz akkor nem tudod egyszerűen visszavarázsolni a gyári recoveryt de mondom nem értem miért kellene letörölni vagy lecserélni.

Nem elérhető inn3rcity

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1026 Dátum: 2010, 12 08, 09:31:39 »
Ha később Odinnal szeretnék valamit felrakni, akkor nem a 3 gombos dolog kell?
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1027 Dátum: 2010, 12 08, 09:34:42 »
Ha később Odinnal szeretnék valamit felrakni, akkor nem a 3 gombos dolog kell?
Ja nem, bocs, 3 gombos download...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1028 Dátum: 2010, 12 08, 09:54:11 »
Ja nem, bocs, 3 gombos download...

de az kell.....gondolom megy is:-)

home+hangerő LE+ power
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1029 Dátum: 2010, 12 08, 10:14:02 »

Felrakhatod a JPE modemet nyugodtan, majd számolj be, milyen a GPS...nekem nem jött be egyébként...de hátha neked jó lesz:-)

Rakd fel az sdre a jp5 modemet is, ha vissza akarnál váltani, egyszerűbb legyen:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető matepeer

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Doc's RomMod XXJPU v1.1 + stock kernel
« Reply #1030 Dátum: 2010, 12 08, 10:42:52 »

Felrakhatod a JPE modemet nyugodtan, majd számolj be, milyen a GPS...nekem nem jött be egyébként...de hátha neked jó lesz:-)

Rakd fel az sdre a jp5 modemet is, ha vissza akarnál váltani, egyszerűbb legyen:-)

Próbálom követni egy ideje a dolgokat, de felmerült egy kérdés ezzel kapcsolatban :)

Fent van a Sztupy-féle multi 3.0 rom speedmod k10i kernellel, gps viszont elég gyatra. Ha ki szeretném próbálni ezt a jp5 modemet, akkor csak szimplán odinnal a modemhez betallózom a modem fájlt és lefuttatom?

Update: és akkor a második kérdés, samfirmware-n csak USA-hoz tartozó jp5-öt találok, ami persze csak egy fájl a három helyett. Hol találom a jó verziót?  :oops:

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #1031 Dátum: 2010, 12 08, 11:44:52 »

Próbálom követni egy ideje a dolgokat, de felmerült egy kérdés ezzel kapcsolatban :)

Fent van a Sztupy-féle multi 3.0 rom speedmod k10i kernellel, gps viszont elég gyatra. Ha ki szeretném próbálni ezt a jp5 modemet, akkor csak szimplán odinnal a modemhez betallózom a modem fájlt és lefuttatom?

Update: és akkor a második kérdés, samfirmware-n csak USA-hoz tartozó jp5-öt találok, ami persze csak egy fájl a három helyett. Hol találom a jó verziót?  :oops:
Sztem CWM-el kell updatelni. Letöltöd az 1. hsz-ban lévő linkről a modemet, felteszed belső sd-re, majd CWM-el apply zip from sd. Kiválaszt, rányom, reboot, örül :)

bezke

• Vendég
« Reply #1032 Dátum: 2010, 12 08, 11:46:04 »
A speedmod k10i-től kezdve az ajánlott lagfix hardcore (speedmod) és supercurio (voodoo) tesztjei alapján:

1. ext4: data<--ajánlott
2. ext4: all

Az összes többi lagfix séma esetén (ext4nj, ext2, loop, bind, jfs) nagyobb az adatvesztés kockázata.

A k10i kernelben tweakelve lett az ext4 időzítése, hogy jobban takarékoskodjon az akksival, valamint biztonságosabbá váljon a fájlrendszer.

Teszt: boot során akksi levétel. Ezt csak alagfixek közül csak az ext4 viselte adatvesztés nélkül a k10i kernel beállításaival, a többinél könnyen provokálható a károsodás.

Hát azért szerintem az előző laggfix bikább volt, de ha ez biztonságos akkor megéri. ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1033 Dátum: 2010, 12 08, 11:54:29 »
DocRambone
Old  Today, 11:33 AM

An update will be out to all roms tonight  :taps:

Marcedli: jól elbeszéltetek egymás mellett avval az ausztrál csókával, pedig a felvetésed, hogy legyen rendes fr, azt én is támogatnám!  :ok:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1034 Dátum: 2010, 12 08, 11:55:40 »
DOC 11:33

An update will be out to all roms tonight visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1035 Dátum: 2010, 12 08, 11:56:41 »
DocRambone
Old  Today, 11:33 AM

An update will be out to all roms tonight  :taps:

Marcedli: jól elbeszéltetek egymás mellett avval az ausztrál csókával, pedig a felvetésed, hogy legyen rendes fr, azt én is támogatnám!  :ok:

jaja:-) mind1... kretén:-)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1036 Dátum: 2010, 12 08, 12:09:17 »

Kicsit kotnyeles, kicsit okostojás, mintha ez lett volna az első romfrissítésed!  ;)

De a lényeg: ma sem fekszünk korán, remélem megéri majd feltenni a frissítést!  ;D

Ui.: mindegy, úgyis mindenképp feltesszük...  rotfl

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1037 Dátum: 2010, 12 08, 12:16:38 »
Annak csak a modem lehet az oka, hogy nem talál gps jelet a teelfon?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1038 Dátum: 2010, 12 08, 12:22:05 »
Annak csak a modem lehet az oka, hogy nem talál gps jelet a teelfon?

Így elsőre igen, próbáltál már többféle modemet?

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #1039 Dátum: 2010, 12 08, 12:25:16 »
Így elsőre igen, próbáltál már többféle modemet?
Visszatettem a BUJP5-öt és most azzal jó.

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
« Reply #1040 Dátum: 2010, 12 08, 13:20:15 »

"te, én?
Kretén" :D

Akkor most lesz friss rom megint?:)
This way or that way?

Nem elérhető Robertoq

• PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #1041 Dátum: 2010, 12 08, 13:43:00 »
Fel szeretném rakni a doc's rom-ot, de van pár kérdése. Jelenleg Sztupy 3.0 van fen(XWJPM). Kérdések:

- Melyiket töltse le: Doc RomMod Froyo 9.0.1 Wipe vagy Doc RomMod Froyo 9.0.1 Non-wipe. A jelenlegit nemrég raktam fel, nincs igazán belakva még, melyik a javasolt ennek függvényében.

- Lagfix nincs, tehát a #3 telepítési leírást követném, de a 6. pont miszerint "Ha megvan, újrabootol már CWM recovery-be, telepítjük a superuser-t (root) az advanced ULK-ból, javasolt a simple" nem tudom szükség van, hisz a Sztupy rom-ban már benne van

- A kernelt automatikusan lecseréli "speedmod-kernel-vK10a-256Hz"-ra és ehhez még a ext4 No Journal ALL kell választani?

Egyéb tudnivaló ami fontos lehet? Pl mennyi ideig tart kb? Thx

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1042 Dátum: 2010, 12 08, 13:55:47 »
DOC 11:33

An update will be out to all roms tonight visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nagyszerű!  :taps: Az esti programom úgyis ugrott, szóval legalább lefoglalom magam!  :D (Bár aludni azért nem ártana, egész nap álmos vagyok...)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1043 Dátum: 2010, 12 08, 14:20:24 »
Visszatettem a BUJP5-öt és most azzal jó.

Úgy látszik mégis a modem volt a hibás, én is ezt használom (BUJP5, a DOC standard), nekem nem volt bajom vele.  ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1044 Dátum: 2010, 12 08, 14:28:23 »
Fel szeretném rakni a doc's rom-ot, de van pár kérdése. Jelenleg Sztupy 3.0 van fen(XWJPM). Kérdések:

- Melyiket töltse le: Doc RomMod Froyo 9.0.1 Wipe vagy Doc RomMod Froyo 9.0.1 Non-wipe. A jelenlegit nemrég raktam fel, nincs igazán belakva még, melyik a javasolt ennek függvényében.

- Lagfix nincs, tehát a #3 telepítési leírást követném, de a 6. pont miszerint "Ha megvan, újrabootol már CWM recovery-be, telepítjük a superuser-t (root) az advanced ULK-ból, javasolt a simple" nem tudom szükség van, hisz a Sztupy rom-ban már benne van

- A kernelt automatikusan lecseréli "speedmod-kernel-vK10a-256Hz"-ra és ehhez még a ext4 No Journal ALL kell választani?

Egyéb tudnivaló ami fontos lehet? Pl mennyi ideig tart kb? Thx

Doc RomMod Froyo 9.0.1 Wipe verziót ajánlom, ez gyakorlatilag egy teljesen új telepítést hajt végre, mindent leformáz stb. A kerneled le lesz cserélve igen, és ha még 9a előtti kerneled van, akkor a rom frissítés előtt meg kell csinálnod az első hozzászólás szerinti Telepítés #2-t

Nem elérhető Robertoq

• PDA ROM: GB JVB / Voodoo
« Reply #1045 Dátum: 2010, 12 08, 15:13:35 »
Doc RomMod Froyo 9.0.1 Wipe verziót ajánlom, ez gyakorlatilag egy teljesen új telepítést hajt végre, mindent leformáz stb. A kerneled le lesz cserélve igen, és ha még 9a előtti kerneled van, akkor a rom frissítés előtt meg kell csinálnod az első hozzászólás szerinti Telepítés #2-t

A jelenlegi kernelem: 2.6.32.9root@sep-42 #1   Elolvastam a #2 telepítést, de:

1. Töltsd le a K9a CWM kernelt és a Doc ROM-ot, tedd a belső sd-re. (Ha nem működne a link, innen bármelyik CWM-végű csatolt fájl mehet)
Az első link nem működik, az "innen"-ről leszedem a  k10i-256hz-CWM.zip (az 500hz úgy olvastam sokat fogyaszt) Vagyis újabb lesz mint a doc's romban, ami k10a-s! Akkor az a lépés kihagyható?

2. Lépj be a recoverybe.
3. CWM-mel rakd fel a K9 kernelt, nincs reboot!
Nekem még az alap recovery van, akkor előbb végezzem el a #3 telepítés 1. és 4. lépését?

Vagyis a sorrend:
#3 Telepítés: 1. és 4. lépés

#2 Telepítés: 2. - 5. lépés  Itt kérdés, hogy a kernelt az install zip from sd card-->choose zip módban rakom fel, tehát nem kell átnevezni semmit?

#3 Telepítés: 2. 3. 5. 7. 8. 9. lépések, kihagyva a 6.-at merthogy már van fent superusert?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #1046 Dátum: 2010, 12 08, 15:29:10 »
A jelenlegi kernelem: 2.6.32.9root@sep-42 #1   Elolvastam a #2 telepítést, de:

1. Töltsd le a K9a CWM kernelt és a Doc ROM-ot, tedd a belső sd-re. (Ha nem működne a link, innen bármelyik CWM-végű csatolt fájl mehet)
Az első link nem működik, az "innen"-ről leszedem a  k10i-256hz-CWM.zip (az 500hz úgy olvastam sokat fogyaszt) Vagyis újabb lesz mint a doc's romban, ami k10a-s! Akkor az a lépés kihagyható?

2. Lépj be a recoverybe.
3. CWM-mel rakd fel a K9 kernelt, nincs reboot!
Nekem még az alap recovery van, akkor előbb végezzem el a #3 telepítés 1. és 4. lépését?

Vagyis a sorrend:
#3 Telepítés: 1. és 4. lépés

#2 Telepítés: 2. - 5. lépés  Itt kérdés, hogy a kernelt az install zip from sd card-->choose zip módban rakom fel, tehát nem kell átnevezni semmit?

#3 Telepítés: 2. 3. 5. 7. 8. 9. lépések, kihagyva a 6.-at merthogy már van fent superusert?

Nem tudtam, hogy nincs CWM neken, de ha jól látom, tökéletesen leírtad a lépéseket, gratula!  :ok:
A k10i kernel természetesen jó lesz hozzá, de a Doc után majd újra fel kell tenned, vagy átírni a benne levőt, mert az csak a k10a!  :D

Nem elérhető matepeer

• PDA ROM: Doc's RomMod XXJPU v1.1 + stock kernel
« Reply #1047 Dátum: 2010, 12 08, 16:35:55 »
Sztem CWM-el kell updatelni. Letöltöd az 1. hsz-ban lévő linkről a modemet, felteszed belső sd-re, majd CWM-el apply zip from sd. Kiválaszt, rányom, reboot, örül :)

Minden sikeres volt, köszönöm a segítségedet!  :)

A BUJP5 nem vált be, műhódot lát, de nem lock-ol, ZSJPE jóval gyorsabb. Viszont az akksit jobban szívja, még a JPP-t kipróbálom.

Az új kernellel a lagfix egyébként mindenkinek jobban nyeli az akksit?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1048 Dátum: 2010, 12 08, 16:36:53 »
A segítségeteket kérném.
Ünnepek alatt lesz egy kis időm, Sztupy írta valahol, hogy a sok kernel csere nem tesz jót a romnak, ezért  frissíteném a Doc Romot.

A lépések: DocRom v9.0.1 non wipe-ot felrakom, majd utána a k10i 256hz kernelt hozzá. (Így megmaradnak a programjaim, ugye jól emlékszem?)

A kérdésem, a lagfix-et disable-val leszedem  :ok:, de a tweak-et hogy állítom vissza? Szügség van-e a visszaállításra a Doc Rom felrakásához?  :hmm:

Ha a Doc Rom v9.0.1 non wipe-t felrakom akkor az SGS úgy érzékeli, hogy az első kernel akkor kerül fel?
Van-e értelme ezt a rom frissítést megcsinálnom?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1049 Dátum: 2010, 12 08, 16:42:09 »
A segítségeteket kérném.
Ünnepek alatt lesz egy kis időm, Sztupy írta valahol, hogy a sok kernel csere nem tesz jót a romnak, ezért  frissíteném a Doc Romot.

A lépések: DocRom v9.0.1 non wipe-ot felrakom, majd utána a k10i 256hz kernelt hozzá. (Így megmaradnak a programjaim, ugye jól emlékszem?)

A kérdésem, a lagfix-et disable-val leszedem  :ok:, de a tweak-et hogy állítom vissza? Szügség van-e a visszaállításra a Doc Rom felrakásához?  :hmm:

Ha a Doc Rom v9.0.1 non wipe-t felrakom akkor az SGS úgy érzékeli, hogy az első kernel akkor kerül fel?
Van-e értelme ezt a rom frissítést megcsinálnom?
szerintem a non wipe-al nem érsz el túl sok eredményt (ha regenerálni szeretnéd akkor a wipe többet érhet)
de majd aki vágja kijavít!!!

én nem piszkálnám a meglévőt ha nem rakoncátlankodik (ha bajt okoz valahol a sok kernel csere majd  érzékeled úgy is és ráérsz akkor újrarakni)
amúgy hamarabb lesz új rom ami miatt úgy is újrarakod  :D várnék a helyedben és használnám
majd minden nap cserélem én is a legújabbra de semmi gond nincs (még) :-X