2024, 12 27, 01:09:54

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951483 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
Re: HTC Desire HD előzetes információmegosztás
« Reply #175 Dátum: 2010, 10 24, 13:44:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jó reggelt ;)
Nálam még 11-óra körül,amikor utoljára néztem,még nem adott lehetőséget a frissítésre. :hmm:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #176 Dátum: 2010, 10 24, 13:52:11 »
Nálam még 11-óra körül,amikor utoljára néztem,még nem adott lehetőséget a frissítésre. :hmm:
Érdekes, tegnap nálam lefutott,igaz nekem kellett manuálisan frissíteni.De hogy mi változott, azt ne kérdezzétek :hmm:

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #177 Dátum: 2010, 10 24, 15:47:09 »
Huhh, rájöttem, hogy miről nem kérdeztem még (biztos van még sok más is  :D ), egy "normális" farmer zsebben, elfér rendesen a készülék? Rosszabb vele leülni, mint pl. HD2-vel?
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #178 Dátum: 2010, 10 24, 16:19:23 »
Huhh, rájöttem, hogy miről nem kérdeztem még (biztos van még sok más is  :D ), egy "normális" farmer zsebben, elfér rendesen a készülék? Rosszabb vele leülni, mint pl. HD2-vel?
Szerintem ugyanolyan rossz. Mármint a telefonnak :D.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #179 Dátum: 2010, 10 24, 16:52:02 »

Eszembe sem jutna odarakni, nem is értem miért jó ott hordozni akármit...

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
« Reply #180 Dátum: 2010, 10 24, 17:22:41 »
Eszembe sem jutna odarakni, nem is értem miért jó ott hordozni akármit...

Mi az, hogy eszedbe sem jutna? Te hol hordod? Kezembe csak nem vihetem folyamatosan... :D Nyakamba "egy téglát" meg nem szeretnék akasztani, meg különben sem igazán szeretném, ha ott lógna egy ekkora értékű készülék. Komolyan kíváncsi lennék rá, hogy hol hordod :D

Kustorica: Jól van, "megnyugtattál" :D Am HD2-mnek sem lett semmi baja (szerencsére), és SGS-emnek sem eddig (szintén szerencsére ;) )
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #181 Dátum: 2010, 10 24, 17:36:04 »
Mi az, hogy eszedbe sem jutna? Te hol hordod? Kezembe csak nem vihetem folyamatosan... :D Nyakamba "egy téglát" meg nem szeretnék akasztani, meg különben sem igazán szeretném, ha ott lógna egy ekkora értékű készülék. Komolyan kíváncsi lennék rá, hogy hol hordod :D

Kustorica: Jól van, "megnyugtattál" :D Am HD2-mnek sem lett semmi baja (szerencsére), és SGS-emnek sem eddig (szintén szerencsére ;) )
Én övre fűzhető bőrtokot hordok, szerintem  jobb megoldás, mint zsebben. De hát mindenkinek más a jó!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #182 Dátum: 2010, 10 24, 17:51:18 »
Tud valaki infót írni arról, hogy flash tartalmú internetes oldalakkal hogy bírkózik meg? köszi

Nem elérhető Zwiebel

« Reply #183 Dátum: 2010, 10 24, 17:57:44 »
Én övre fűzhető bőrtokot hordok, szerintem  jobb megoldás, mint zsebben. De hát mindenkinek más a jó!

Az igaz, ebben megint van valami, csak... na jah, mindenkinek más a jó :D

szubsztrat: Ha nézel videókat róla neten látni fogod, hogy minden nagyon klappul mükszik. Egy oldalon van olyan aminél szétakad a telefon (nameg persze amiről tudunk, és bevallottak), az valami Egyesült Államoki Egészségügyi szervezet honalpja  :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #184 Dátum: 2010, 10 24, 18:37:18 »
Mi az, hogy eszedbe sem jutna? Te hol hordod? Kezembe csak nem vihetem folyamatosan... :D Nyakamba "egy téglát" meg nem szeretnék akas

ztani, meg különben sem igazán szeretném, ha ott lógna egy ekkora értékű készülék. Komolyan kíváncsi lennék rá, hogy hol hordod :D

Övtokot használok, amióta létezik ilyen. Praktikus, kényelmes. ;)

Nem elérhető Nostromo

• PDA: HTC One X
« Reply #185 Dátum: 2010, 10 24, 18:56:53 »
Üdv!

Most próbálgatok épp egy-két 720as HD-t lejátszani rajta, és egyelőre nem nagyon akar megbirkózni vele...biztos bennem van a hiba, tudtok nekem olyan lejátszót, ami használható?
A Galaxy S minden további nélkül vitte ezeket a videókat, akkor nem hiszem, hogy ennek annyira nehezére kell hogy essen...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #186 Dátum: 2010, 10 24, 19:09:03 »
Épp tegnap teszteltem kicsit az autós programot, és azt kell mondjam nagyon ki van találva.
A navi program teljes egészében használható hangokkal együtt is 30 napig ingyenesen, utána kénytelen vagy díjat fizetni érte. Ez egy teljes Európa térkép esetében 50euro(persze régiókra lebontva is meg lehet vásárolni, és akkor olcsóbb), hangot azt olyat töltesz le amilyet akarsz ingyen hozzá, plusz vehetsz még szintén egész Európát lefedő traffic és kamera információt 10-10euro áron!
Véleményem szerint ez nagyon megéri, bár nem tudom mi az ára a különböző navi programoknak, de ez nagyon össze van rakva...legalábbis nekem tetszik.
A készülék pár másodperc alatt megtalálta a műholdakat, és már ki is számolta az útvonalat. Pontosan követ, elég sokat mentem vele, nem dobta el a jelet, tehát azt mondom a telefon tökéletesen használható navigálásra!

Ha navigálás közben bejön egy hívás, természetesen fogadhatod is, rögtön a hátsó hangszórón kihangosítva szól a hívó hangja.
Nem tudom mi a többiek véleménye, de én ajánlani tudom, míg az iGO úgy tudom nem tudja ezt a felbontást kezelni, csak a Motonav, amit viszont nem sokat használtam, így nem tudom összehasonlítani...
Remélem segítettem.

Hát, biztos én nem értek hozzá, de ha megnyitom a" Navigáció"-t nekem azt írja ki, hogy "A Google Térkép Navigációefyenlőre nem érhető el ezen a helyen."Ha nyomok rá egy "Útvonalak lekérése" gombot, akkor a sima Google Maps alkalmazásba vezet, ahol ugyan összeállítható a térképen a tervezett út, de navigálni nem fog.Meg lehet venni?HOL????HOGYAN???

Nem elérhető Nostromo

« Reply #187 Dátum: 2010, 10 24, 19:15:30 »
Idézet
Hát, biztos én nem értek hozzá, de ha megnyitom a" Navigáció"-t nekem azt írja ki, hogy "A Google Térkép Navigációefyenlőre nem érhető el ezen a helyen."Ha nyomok rá egy "Útvonalak lekérése" gombot, akkor a sima Google Maps alkalmazásba vezet, ahol ugyan összeállítható a térképen a tervezett út, de navigálni nem fog.Meg lehet venni?HOL????HOGYAN???

Van az appok között egy olyan, hogy ,,Locations,,. Na ott ha a menü gombra érintesz, azon belül is ,,Frissítés,, tudsz térképet meg mindenfélét vásárolni, de elvileg az első 30 nap használat ingyenes...legalábbis nekem az.
Ha ugyanitt a ,,Térkép,,-re mész, akkor fogod azt a térképet látni, amit a kezdeti videókon láttunk iránytűvel a jobb felső sarokban...
Ezen felül ha az ,,Autó panel,,-t elindítod, ott beírhatod a célt, és akkor odanavigál.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #188 Dátum: 2010, 10 24, 19:22:04 »
Üdv!

Most próbálgatok épp egy-két 720as HD-t lejátszani rajta, és egyelőre nem nagyon akar megbirkózni vele...biztos bennem van a hiba, tudtok nekem olyan lejátszót, ami használható?
A Galaxy S minden további nélkül vitte ezeket a videókat, akkor nem hiszem, hogy ennek annyira nehezére kell hogy essen...

Még mindig nem értem, hogy miért jó HD filmet nézni ilyen kicsi képernyőn, aminek ráadásul a felbontása kisebb mint HD. Felvágni a haverok előtt biztos jó, de gyakorlati értelme nincs szerintem. Félreértés ne essék, ez nem fikázás! :)
A marketben kerestél már erre programot?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #189 Dátum: 2010, 10 24, 19:29:24 »
Van az appok között egy olyan, hogy ,,Locations,,. Na ott ha a menü gombra érintesz, azon belül is ,,Frissítés,, tudsz térképet meg mindenfélét vásárolni, de elvileg az első 30 nap használat ingyenes...legalábbis nekem az.
Ha ugyanitt a ,,Térkép,,-re mész, akkor fogod azt a térképet látni, amit a kezdeti videókon láttunk iránytűvel a jobb felső sarokban...
Ezen felül ha az ,,Autó panel,,-t elindítod, ott beírhatod a célt, és akkor odanavigál.
Tényleg... :oops:
Köszönöm!
Ezért szeretem az androidot-és persze ezt a fórumot:mindig találok valami újdonságot! :taps:

Nem elérhető Nostromo

« Reply #190 Dátum: 2010, 10 24, 19:29:29 »
Még mindig nem értem, hogy miért jó HD filmet nézni ilyen kicsi képernyőn, aminek ráadásul a felbontása kisebb mint HD. Felvágni a haverok előtt biztos jó, de gyakorlati értelme nincs szerintem. Félreértés ne essék, ez nem fikázás! :)

Nos kerestem, beírtam azt is, hogy mkv, meg kerestem lejátszókat is, van amelyik kezeli is, de baromira szaggat.
Am mivel otthon a gépem monitora is fullHD-s, minden filmet HDban nézek, igaz valamit 1080-asban, azt meg alapból nyilván nem próbálom meg. De vannak kedvencek, amit szívesen rátennék 720ban, és ha már elvileg kezelnie kellene, akkor miért ne akarjam, hogy kezelje is? :P
Nem azt mondtam, hogy esténként ezen fogunk filmet nézni, hanem ha pl utazok valahova, miért ne nézhetnék rajta jó minőségű filmet a vonaton, zötykölődés közben???

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #191 Dátum: 2010, 10 24, 19:41:38 »
Nos kerestem, beírtam azt is, hogy mkv, meg kerestem lejátszókat is, van amelyik kezeli is, de baromira szaggat.
Am mivel otthon a gépem monitora is fullHD-s, minden filmet HDban nézek, igaz valamit 1080-asban, azt meg alapból nyilván nem próbálom meg. De vannak kedvencek, amit szívesen rátennék 720ban, és ha már elvileg kezelnie kellene, akkor miért ne akarjam, hogy kezelje is? :P
Nem azt mondtam, hogy esténként ezen fogunk filmet nézni, hanem ha pl utazok valahova, miért ne nézhetnék rajta jó minőségű filmet a vonaton, zötykölődés közben???
Az mkv lejátszására a Rock playert próbáltad?

Nem elérhető Zwiebel

« Reply #192 Dátum: 2010, 10 24, 19:49:44 »

Azért ez szerintem is durva dolog, hogy szaggat rajta a 720p... SGS simán viszi, Ő erősebb... vajon miért nem?  :shock:

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #193 Dátum: 2010, 10 24, 19:53:31 »
Azért ez szerintem is durva dolog, hogy szaggat rajta a 720p... SGS simán viszi, Ő erősebb... vajon miért nem?  :shock:
Gondolom itt is a 3D gyorsító driver licenc nem kifizetése  (ejnye HTC!!) a kulcs.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #194 Dátum: 2010, 10 24, 20:04:11 »

Sok helyet foglal, egy normál divxhez képest, én inkább ez utóbbi változatot raknám a kártyára. Egyébként szerintem is driver probléma lehet... A htcnek nem ez lenne as első ilyen húzása.

Nem elérhető Zwiebel

« Reply #195 Dátum: 2010, 10 24, 20:19:15 »
Sok helyet foglal, egy normál divxhez képest, én inkább ez utóbbi változatot raknám a kártyára. Egyébként szerintem is driver probléma lehet... A htcnek nem ez lenne as első ilyen húzása.

Na jah, de akkor is azért ez így nem jó, az ember nem azért vesz ilyen készüléket, hogy még egy olyan videót, amit tudnia kéne, ne vigyen...  >:(

Nem elérhető Nostromo

« Reply #196 Dátum: 2010, 10 24, 20:25:13 »
Na jah, de akkor is azért ez így nem jó, az ember nem azért vesz ilyen készüléket, hogy még egy olyan videót, amit tudnia kéne, ne vigyen...  >:(

Senki nem próbálta még rajtam kívül?
Am a RockPlayer is szaggat....... bár egy fokkal jobb, de akkor se megy rendesen... azért most kicsit kiakadtam...ötlet? Szerintetek lesz megoldás?

Nem elérhető compi

• Navigáció / Navigation: Wayteq n800, x620, x820BT, x920BT
  • PDA: Samsung i9000
  • PDA ROM: I9000XWJM2
« Reply #197 Dátum: 2010, 10 24, 21:26:01 »
Hát permanens root úgy néz ki nem lesz egyelőre se a HD-n se a Z-n, ugyan az a rootolás ellleni védelem van rajta, mint a Tmo G2-n (a Z USA változata) Amíg ez el nem esik (ha elesik egyáltalán valaha), addig nincs semmi komolyabb modolás ezeken a telefonokon, lévén a rendszert nem lehet maradandóan módosítani. Megasux.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #198 Dátum: 2010, 10 24, 21:57:39 »

Szerintem ez azért lehet fontos egyeseknek (nekem nem), mert amit leszednek, azt eleve HD-ben szedik le pl a TV miatt, és így ne kell levadászni ugyanazt megint, rosszabb minőségben.

Én viszont azt nem értem - visszacsatolva a korábbiakra -, hogy ki hordja manapság az övén a telefonját. No offense tényleg, de én nem nagyon látok manapság ilyen modoros embereket. Emlékszem, a haverokkal már 8 éve is megmosolyogtuk az ilyet :)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #199 Dátum: 2010, 10 24, 22:24:49 »
Én viszont azt nem értem - visszacsatolva a korábbiakra -, hogy ki hordja manapság az övén a telefonját. No offense tényleg, de én nem nagyon látok manapság ilyen modoros embereket. Emlékszem, a haverokkal már 8 éve is megmosolyogtuk az ilyet :)
Ha jól emlékszem Sharp és én írtuk, hogy ilyen tokban hordjuk a telefonunkat.
Nem hinném, hogy ez modorosság, elég sok embert látni az utcán ilyen tokokkal járkálni. Tudod ennek a szónak amolyan negatív jelentése van, de semmi harag, hiszen nem is vagyok biztos abban, hogy tudod mit jelent ;).
De talán maradjunk a DHD-nél.