Péntek délután óta van meg a DHD,4 nap használat után néhány(szubjektív) észrevétel-hátha érdekel valakit:
Először a legfontosabb:az akkumlátor életideje valóban javult, tényleg kell hozzá 4-5 ciklus.Nálam közepes használat(ami ugye nagyon szubjektív:telefonok, wifi, GPS, állandó nyüstölés...) mellett most kb.18-20 órát bír ki.Ez még mindig kevesebb, mint a Desire esetében, de a nagyobb kijelző,nagyobb teljesítmény és a kisebb akku mellett azért nem olyan rossz...(néhány energiatakarékosság felé irányuló beállítással akár jelentősen javítható is lenne, de ezzel én nem foglalkoztam, van töltőm mindenhol
)
Minden másban viszont csak jót tudok mondani:gyors, betonbiztos, nekem az amoled után is kiválónak tűnik az SLCD,szóval 4 napja fülig ér a szám.
Egy kis negatívum:kicsit hiányoznak a fizikai gombok, és a velük történő életre keltés, a készülék tetején elhelyezett power gomb állandó keresgélése béna megoldásnak tűnik.
De egyébként, amint mondtam nekem nagyon bejött, pedig az elődje sem volt rossz!