"elszállt a telefonom ha vakuztam fényképezésnél."
Mit mondjak ez ki szánalmas ...
Már majdnem elkezdtem ajánlani a Sabsa v13-at amikor zenét akartam vele hallgatni.
A "hangkorrekció" ebben a romban annyit jelent hogy vagy bekapcsolod a Beats-audiót, vagy ki.... hihetetlen milyen ostoba ságokkal el lehet baszni egy viszonylag jó romot.
Ma ismét feltettem a Sabsa 13-at. Főleg amiatt mert ma sokat kísérleteztem a hangkorrekciós modulokkal és végre sikert értem el! Végre rájöttem mi az oka annak, hogy az ICS/JB romok nagy részében szar az audió hangminőség (tudom a szokásos mániám). Sikerült kitökölnöm, hogy melyik modulok hiányoznak és milyen konfigokat kell módosítani, hogy működjön az srs. A módosítás után gyári felületről sajna nem érhető el az srs aktiválása csak az Sndui programmal, ugyanúgy, mint a JB romokban. (Gondolom ahhoz már a htc-s ui-t is moddolni kellene.) Végül csináltam egy flashelhető patchet, és tökéletesen működik! :-D A legjobb eredmény úgy érhető el, ha equalizerrel felszerelt lejátszót használ az ember, tehát a gyári lejátszó nem a legjobb. Én Subsonic lejátszót használok, így az asztali gépemen lévő összes zenét elérem. Abban van EQ! Ha aktiválom az srs-t, az AKG fülesemmel hallgatva 15 fokozatból, max 3-4-ig elviselhető a basszus, mert a füles lerepül a fejemről! Állat! :-D
Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről