Szerintem az új Sense romokkal csak szívatjátok magatokat. Mindenképpen érdemes várni amíg kijönnek a hibajavítások. Számomra az utolsó Sense rom amivel maradéktalanul elégedett voltam az a Blackout 3.2. Tudom, hogy nem Sense 4.xx, de emiatt legalább nem rusnya. Én most nagyon jól elvagyok a kedvenc JB romommal, totál hibátlan, már nem hiányzik a Sense. Jóval gyorsabb, egyszerűbb, stabilabb. A mindennapi használathoz sokkal több könnyítést ad szerintem olyan jópofaságokkal, mint az emelkedő csörgés hangerő, a képernyőzár késleltetés, pl. nálam 5 percig nem kapcsol be a zár, emiatt ha megnyomom a power gombot rögtön az "asztal" fogad, elmulasztott hívásnál a "roló" lehúzásánál mutatott hívófél mellett egyből ott van a "visszahívás" gomb, ráadásul ha a bal oldalon húzom le az eseményeket mutatja, ha a jobb oldalon akkor meg a beállítások gyorsmenüje jelenik meg, helyből lehet működési profilokat létrehozni, és még az is beállítható, hogy a hívás végeztével is rezegjen egyet. Baromi sok dolog testreszabható. A hardware gombok hosszú megnyomására is tettem egy-egy új funkciót. :-) Minden kézreáll, nagyon megszerettem. Nagyon szép átlátszó widgeteket szedtem le hozzá és indítónak az Apex Launchert használom. Naponta van új buld, de csak a hétvégén szoktam rátölteni az új verziót egy wipe cache után. A frissítéssel sem volt sosem gondom!
Egyébként ezt használom: You are not allowed to view links.
Register or
Login A 360-380MB szabad ram is igen baráti, mondjuk Titaniummal "lesavanyítottam" a fölös dolgokat.
A hangminőség tökéletes, most éppen a legújabb 3.0.62-es KangBang kernellel használom, de nincs igazán jelentősége, mert a kernel megjelenése utáni következő rom build már szintén a 3.0.62 verzára épült.
Szóval van élet a Sense után...
vagy a jó Sense előtt...