2024, 12 21, 06:08:29

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951046 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mrzed

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Virtuous Unity v1.29 Radio: 26.09.04.11_M2
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16950 Dátum: 2013, 02 09, 10:53:13 »
A Sabsa P 13-nak nincs OTA verziója, vagy csak vaksi vagyok?

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #16951 Dátum: 2013, 02 09, 19:16:30 »
Sziasztok,

Felraktam az XXXpatchaXXX nero 2.2-t. Minden funkció megfelelően működik.

A Tweaks indításánál a következőt írja ki: "Unable to start activity".
Valamiért nem indul el.
5 Let ?

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16952 Dátum: 2013, 02 10, 00:59:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kipattintották a VHD 2.1.0 át: (egyelőre csak OTA)

Venom Equalizer: 20 different sound enhancers
    Improved sound quality

na erre kíváncsi leszek, ezt eddig minden changelogban ott szerepelt, aztán vhogy sosem jött össze :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #16953 Dátum: 2013, 02 10, 07:16:57 »
Valaki tud ajánlani egy jó gyors romot Sense nélkül ami stabil és nincs tele hibákkal? Fontos lenne hogy működjön az átlátszó statusbar.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #16954 Dátum: 2013, 02 10, 09:56:22 »
na erre kíváncsi leszek, ezt eddig minden changelogban ott szerepelt, aztán vhogy sosem jött össze :)

Azóta kint van a 2.1.1 hát nagy csalódás , friss telepítéssel tettem fel, 2.0.0 -> 2.1.0 (OTA)-> 2.1.1 (OTA) majd a végén a build prop fix.
A rom nem rootolot, a supersu nem tud elindulni.... a proci alapból ondemand, 1200MHz,  100% megy állandóan, így a tegnap 23 körül felrakott rom, ma reggel nyolcra 0-ra szopta az aksit.....
A hangkorrekciós modul működik.... végül is. Bár nem egy nagy durranás, a Sabsa V12 -jé klasszisokkal jobb.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16955 Dátum: 2013, 02 10, 11:03:47 »
Azóta kint van a 2.1.1 hát nagy csalódás , friss telepítéssel tettem fel, 2.0.0 -> 2.1.0 (OTA)-> 2.1.1 (OTA) majd a végén a build prop fix.
A rom nem rootolot, a supersu nem tud elindulni.... a proci alapból ondemand, 1200MHz,  100% megy állandóan, így a tegnap 23 körül felrakott rom, ma reggel nyolcra 0-ra szopta az aksit.....
A hangkorrekciós modul működik.... végül is. Bár nem egy nagy durranás, a Sabsa V12 -jé klasszisokkal jobb.

Igen, több probléma előjött az új Viper Rommal, de az új Sabsa Rommal is. Az xda fórumon Torxx a Viper egyik fejlesztője írta is, hogy soha többet nem fog engedni a felhasználók "nyomásának", és nem adnak ki mégegyszer ilyen elkapkodott verziót.

Nem elérhető csikimara

• PDA: Samsung Note 4 SM-N910F
  • PDA ROM: PDA ROM:gyári 6.0.1
« Reply #16956 Dátum: 2013, 02 10, 12:36:08 »
Én nem tudok rosszat mondani a romról,igaz,hallgattam a jó szóra,és felraktam a PachaRX-VS4-2.0 kernelt+kernel tunert. Abszolút gyors,laggmentes,az aksi is lazán bírja 1 napig. Ami fura,hogy nem működik az automata fényerőszabályzó,de lehet,hogy a közelségérzékelő és a magnetic szensor után már ez is megadta magát.A hangkorrekciós modul meg nem érint,kizárólag kabarét hallgatok a készüléken.

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #16957 Dátum: 2013, 02 10, 12:59:25 »
Én nem tudok rosszat mondani a romról,igaz,hallgattam a jó szóra,és felraktam a PachaRX-VS4-2.0 kernelt+kernel tunert. Abszolút gyors,laggmentes,az aksi is lazán bírja 1 napig. Ami fura,hogy nem működik az automata fényerőszabályzó,de lehet,hogy a közelségérzékelő és a magnetic szensor után már ez is megadta magát.A hangkorrekciós modul meg nem érint,kizárólag kabarét hallgatok a készüléken.
Neked a SuperSU működik a romban? Nekem azzal indíz hogy a binárist frissíteni kell, kattollok a frissítésre:
" A telepítés sikertelen!"
A honosítás is hiányos kissé.

Nem elérhető csikimara

« Reply #16958 Dátum: 2013, 02 10, 14:28:04 »
Neked a SuperSU működik a romban? Nekem azzal indíz hogy a binárist frissíteni kell, kattollok a frissítésre:
" A telepítés sikertelen!"
A honosítás is hiányos kissé.
Idáig nem néztem,a supersu tényleg nem működik,és most látom,hogy az automata fényerő szabályzás is rom hiba,nem a készülékem hibás.
Pedig bizisten minden mással teljesen elégedett vagyok...ráadásul ezek még a 2.0.0-ban működtek...át ez sz...pás.
Talán ha ezeket is kijavítják,akkor rendben lesz a rom.
Kíváncsi leszek,bár igaz,hogy a jövő hét végén elhozom a one X készülékemet,de egy darabig még ezt fogom "romolni",a másikat gari miatt nem. :(

Nem elérhető csikimara

« Reply #16959 Dátum: 2013, 02 10, 16:54:45 »
Már javítva is a supersu probléma,máris van root jogosultságunk. :)

Nem elérhető csikimara

« Reply #16960 Dátum: 2013, 02 10, 16:55:49 »
Már javítva is a supersu probléma,máris van root jogosultságunk. :)
Természetesen a Viper romról beszélek... :D

Nem elérhető ZoleeMusic

« Reply #16961 Dátum: 2013, 02 10, 18:08:37 »
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem most a Sabsa v13 sokkal jobb , mint bármelyik Viper. Sosem szerettem a Sabsa romokat, de most bejött, remélem az új csak jobb lesz! A Vipereket sosem tartottam meg sokáig, mindig cserben hagytak, hiba puffog a készítője, hogy csak a viper full sense, mégis csupa bug, lassú és az akksiidő sem jó, ennek ellenére kipróbálom a 2.1.2-t hátha az nálam is beválik.

Egy kérdésem is lenne: a Tükör nevű appot hogyan tudnám likvidálni? A Titanium backupban nem találtam, sem a system mappában semmit róla.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16962 Dátum: 2013, 02 10, 22:20:10 »
nyami :D

Nem elérhető D1L1ZS

• PDA ROM: Változó! :)
« Reply #16963 Dátum: 2013, 02 11, 10:03:59 »
nyami :D

Nem rossz, de egy "kicsit" drága lesz... :) :D

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #16964 Dátum: 2013, 02 11, 15:19:17 »
Vipernél a 2.1 frissítés lazán felmegy otán, aztán akarná feltenni 2.1.1-et, letölti, újraindul, de a 2.1-et teszi fel újraindít megint akarná a 2.1.1-et... Na most ezzel szopat. Nem akarnám újra rakni, mert amúgy tetszik. Van valakinek letölthető 2.1.1 frissítése?
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető csikimara

« Reply #16965 Dátum: 2013, 02 11, 15:38:51 »
Vipernél a 2.1 frissítés lazán felmegy otán, aztán akarná feltenni 2.1.1-et, letölti, újraindul, de a 2.1-et teszi fel újraindít megint akarná a 2.1.1-et... Na most ezzel szopat. Nem akarnám újra rakni, mert amúgy tetszik. Van valakinek letölthető 2.1.1 frissítése?
Ha ezt telepíted You are not allowed to view links. Register or Login akkor elvileg megoldódik a problémád,és utána felmegy normálisan az OTA frissítés.

Nem elérhető csikimara

« Reply #16966 Dátum: 2013, 02 11, 15:49:12 »
Majd még ezt is telepítsd,mert enélkül nem lesz root jogosultságod.
 :)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #16967 Dátum: 2013, 02 11, 15:58:55 »
köszi:)
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16968 Dátum: 2013, 02 11, 19:35:11 »
Szerintem az új Sense romokkal csak szívatjátok magatokat. Mindenképpen érdemes várni amíg kijönnek a hibajavítások. Számomra az utolsó Sense rom amivel maradéktalanul elégedett voltam az a Blackout 3.2. Tudom, hogy nem Sense 4.xx, de emiatt legalább nem rusnya. Én most nagyon jól elvagyok a kedvenc JB romommal, totál hibátlan, már nem hiányzik a Sense. Jóval gyorsabb, egyszerűbb, stabilabb. A mindennapi használathoz sokkal több könnyítést ad szerintem olyan jópofaságokkal, mint az emelkedő csörgés hangerő, a képernyőzár késleltetés, pl. nálam 5 percig nem kapcsol be a zár, emiatt ha megnyomom a power gombot rögtön az "asztal" fogad, elmulasztott hívásnál a "roló" lehúzásánál mutatott hívófél mellett egyből ott van a "visszahívás" gomb, ráadásul ha a bal oldalon húzom le az eseményeket mutatja, ha a jobb oldalon akkor meg a beállítások gyorsmenüje jelenik meg, helyből lehet működési profilokat létrehozni, és még az is beállítható, hogy a hívás végeztével is rezegjen egyet. Baromi sok dolog testreszabható. A hardware gombok hosszú megnyomására is tettem egy-egy új funkciót. :-) Minden kézreáll, nagyon megszerettem. Nagyon szép átlátszó widgeteket szedtem le hozzá és indítónak az Apex Launchert használom. Naponta van új buld, de csak a hétvégén szoktam rátölteni az új verziót egy wipe cache után. A frissítéssel sem volt sosem gondom!  ;)

Egyébként ezt használom: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:

A 360-380MB szabad ram is igen baráti, mondjuk Titaniummal "lesavanyítottam" a fölös dolgokat.  :)
A hangminőség tökéletes, most éppen a legújabb 3.0.62-es KangBang kernellel használom, de nincs igazán jelentősége, mert a kernel megjelenése utáni következő rom build már szintén a 3.0.62 verzára épült.

Szóval van élet a Sense után...
vagy a jó Sense előtt...  :ok:

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16969 Dátum: 2013, 02 11, 20:30:31 »
Én is váltottam a viper-ről, a jellytimre 4.2 R6.1-re. Mit is mondhatnék nagyon jól esett a "nehéz" rom-ról valami "könnyűre" váltani. Nekem egyáltalán nem hiányzik a sense. Ez a rom gyors és elég stabilnak is mondható. Én is az Apex launchert használom vele és nagyon okés.Sok a free ram és agyon tudtam costumizálni :P Néhány kép:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16970 Dátum: 2013, 02 11, 20:35:38 »
Szerintem az új Sense romokkal csak szívatjátok magatokat. Mindenképpen érdemes várni amíg kijönnek a hibajavítások. Számomra az utolsó Sense rom amivel maradéktalanul elégedett voltam az a Blackout 3.2. Tudom, hogy nem Sense 4.xx, de emiatt legalább nem rusnya. Én most nagyon jól elvagyok a kedvenc JB romommal, totál hibátlan, már nem hiányzik a Sense. Jóval gyorsabb, egyszerűbb, stabilabb. A mindennapi használathoz sokkal több könnyítést ad szerintem olyan jópofaságokkal, mint az emelkedő csörgés hangerő, a képernyőzár késleltetés, pl. nálam 5 percig nem kapcsol be a zár, emiatt ha megnyomom a power gombot rögtön az "asztal" fogad, elmulasztott hívásnál a "roló" lehúzásánál mutatott hívófél mellett egyből ott van a "visszahívás" gomb, ráadásul ha a bal oldalon húzom le az eseményeket mutatja, ha a jobb oldalon akkor meg a beállítások gyorsmenüje jelenik meg, helyből lehet működési profilokat létrehozni, és még az is beállítható, hogy a hívás végeztével is rezegjen egyet. Baromi sok dolog testreszabható. A hardware gombok hosszú megnyomására is tettem egy-egy új funkciót. :-) Minden kézreáll, nagyon megszerettem. Nagyon szép átlátszó widgeteket szedtem le hozzá és indítónak az Apex Launchert használom. Naponta van új buld, de csak a hétvégén szoktam rátölteni az új verziót egy wipe cache után. A frissítéssel sem volt sosem gondom!  ;)

Egyébként ezt használom: You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:

A 360-380MB szabad ram is igen baráti, mondjuk Titaniummal "lesavanyítottam" a fölös dolgokat.  :)
A hangminőség tökéletes, most éppen a legújabb 3.0.62-es KangBang kernellel használom, de nincs igazán jelentősége, mert a kernel megjelenése utáni következő rom build már szintén a 3.0.62 verzára épült.

Szóval van élet a Sense után...
vagy a jó Sense előtt...  :ok:

van abban igazság amit mondasz én is használtam nem egy sense nélkül romot... aztán valahogy mégis visszakerültem a sense-hez..

nagy problémák nincsenek ezekkel se, csak szeretünk panaszkodni, mert nem mi fejlesztjük őket :D

mire egy cm romra felpakolom azokat amiket megszoktam a sense-ben addigra ugyanott vagyok mintha egy full sense-ből kiszedem azt ami nem kell.. ugyanis én is kiirtok minden felesleges cuccot és így már nincsenek zavaró teljesítményproblémák.. térkép szolgáltatások, naptár szolgáltatások, flickr, twitter részvények stb, a szolgáltatások fele alapból kuka, így pedig sense alatt is fixen ott a 200 mega szabad helyem.. ami azért nem rossz..

amiket írtál hardver gombok paraméterezhetősége késleltetett képernyőzár mind megvan a viperben illetve az alap sense-ben is, ellenben cm-ben még nem találkoztam beépített social share funkciókkal, meg olyan óra/időjárás widgettel ahol ráklattyolva egy helyen elérem az ébresztő/stopper/időzítő/óra funkciót. de ez csak két dolog a sok közül amiért én szeretem a sense-tmég ha kicst lassabb is.

persze ízlések és pofonok,l kinek a pap kinek a papné, de én szándékosan azért vettem htc-t lg samsung és sony helyett h ne csak egy alap androidom legyen teleszórva programokkal, hanem hogy legyen egy minőségi keretrendszerem az os-en.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16971 Dátum: 2013, 02 11, 20:41:49 »
Én is váltottam a viper-ről, a jellytimre 4.2 R6.1-re. Mit is mondhatnék nagyon jól esett a "nehéz" rom-ról valami "könnyűre" váltani...

Tyűha! Ez nagyon jól néz ki! :ok: Én is próbáltam a JT-ot, nekem volt vele néhány apróbb problémám, azért váltottam az általam említettre... Klassz, hogy ennyi választási lehetőségünk van!  :)

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16972 Dátum: 2013, 02 11, 21:07:05 »
Tyűha! Ez nagyon jól néz ki! :ok: Én is próbáltam a JT-ot, nekem volt vele néhány apróbb problémám, azért váltottam az általam említettre... Klassz, hogy ennyi választási lehetőségünk van!  :)

Így van , remélem még egy jó darabig így is marad :D

persze ízlések és pofonok,l kinek a pap kinek a papné, de én szándékosan azért vettem htc-t lg samsung és sony helyett h ne csak egy alap androidom legyen teleszórva programokkal, hanem hogy legyen egy minőségi keretrendszerem az os-en.

Ám még nem nézegettem más telefonok developmentjét , de tényleg csak a htc-nél van ez a széleskörű választék ? Tudtam, hogy még egy jó darabig htc-s leszek , de ez méginkább megerősített.

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
« Reply #16973 Dátum: 2013, 02 11, 21:11:13 »
amiket írtál hardver gombok paraméterezhetősége késleltetett képernyőzár mind megvan a viperben illetve az alap sense-ben is, ellenben cm-ben még nem találkoztam beépített social share funkciókkal, meg olyan óra/időjárás widgettel ahol ráklattyolva egy helyen elérem az ébresztő/stopper/időzítő/óra funkciót. de ez csak két dolog a sok közül amiért én szeretem a sense-tmég ha kicst lassabb is.

A JB gyári óra/időjárás widget is meghívja az óra+ébesztő stb beállítást! Sőt a státuszsor lehúzásánál megjelenő dátumra nyomva a naptár jön be. Ennek ellenére a főképernyőn a transparent weather/clock widgetet használom mert arra nyomva van részletes időjárás előrejelzés is.

Ilyen az enyém, nem olyan szép és egyedi mint Snorbi94 összeállítása, de elmegy:

Szeretem az átlátszó widgeteket, azokból sokat kipróbáltam... jelenleg forgalmi adatok mérője/naptár/torrent "távkezelő"/akku infó stb vannak a többi lapon...

Persze én is szeretem a változatosságot, ezért időnként visszaállok Blackout Sense-re, vagy valamelyik Sense 4.x rommal kísérletezek, de jelenleg a JB nagyon sok örömet okoz!   :taps:

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16974 Dátum: 2013, 02 11, 21:16:00 »
Így van , remélem még egy jó darabig így is marad :D

Ám még nem nézegettem más telefonok developmentjét , de tényleg csak a htc-nél van ez a széleskörű választék ? Tudtam, hogy még egy jó darabig htc-s leszek , de ez méginkább megerősített.

a samsung és a sony fejleszt vmit (a többit nem tudom) de összetettségét és kényelmét sehol nincs a sense-hez képest.