2024, 12 25, 01:55:15

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951284 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető HUNited

• Nem: Férfi
  • Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16225 Dátum: 2012, 11 04, 09:57:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
[off]
hát nem tudom... volt szerencsém felhasználói és szerveroldali munkához is velük és nem azt mondom h leányálom (melyik az?), de eléggé összetett rendszer ahhoz h ha van pénzed akkor megkapj mindent és jó minőségben. próbáltam nem egy levelezőt, irodai csomagot, ha csak a felhasználói szempontot nézem és az office nyomába egyik sem ér, sajnos ki kell mondani. os tekintetében lehet isteníteni a mac-et meg a linux-ot, azért nem csak a "marketing" miatt nincsenek elterjedve jobban közel 20 éve mint most. mindkettő speciális szegmens kiszolgálásában erős, nem pedig általános igényben. ugyanez szerver oldalon is elmondható.. ha nincs spec igény akkor egy tartományvezérlésre (főleg h a gépeken is win megy) a win-nél nincs kézenfekvőbb.
mobilokon fáziskésésben vannak, de azért nem szabad lebecsülni őket... egy teljesen más szemszögből álltak a dolgokhoz, lehet szeretni, nem szeretni, létjogosultsága sztem van. nem utolsósorban komplett rendszerrel jönnek amiről max a google mondhatja el h van, bár ott minden full cloud (docs, mail, calendar) míg a microsoft erre külön programmal rendelkezik ami ráadásul full kompatibilis egymással egy összevissza vannak egymásba integrálva.. ez bőven ad olyan pluszt ami miatt a "szeretem-nemszeretem"-et megéri félredobni..
nem mellesleg amikor pda-t (gps) vásároltunk régen akkor az volt a szempont h win legyen rajta mert azt meg lehet törni ;)

Naná hogy lehet törni. Az a Windows legfőbb ismerve.
Én a magam részéről Linux párti vagyok, bár mint mondtam a munkám engem is a Windowshoz köt.
Az Office-ról annyit, hogy semmilyen szabványt nem követ, csak amit ő elképzel magának (Mikrofos). A Gdocs és a Libre Office tudnak egymással együttműködni? (Amíg nincs sok formázás és egyedi beállítás, addig a mikrofos is használható). Megjártunk már vele, hogy csak arra a gépre vettük meg az Office-t méreg drágán, amelyikre feltétlenül kellett. Libre meg utána nem tudta normálisan megjeleníteni.
Levelezőnél is ízlések és pofonok, én Thunderbirdet használok, mert az sokkal kezesebb és jobban testre szabható (pedig megvan legálisan az Office csomag). Úgy állítok be pl. levélpapírt (céges levélpapírt) fiókonként, ahogy akarok. Office-ban (Outlookban) ezt nem lehet... A Designját is változtathatom. A másik, meg hogy még a html szabványt sem használja. Lol kategória, de a 2010-es Outlookban csak Wordel(!sic) létrehozott, nehézkes és átláthatatlan kódú levélpapírt lehet használni... Ha a cégnek van egy szép, igényes forráskódú levélpapírja, azt nem tudja használni... Beimportálod a worldbe, és a 100%-ban valid kódod rémálomként jelenik meg a szemed előtt...

Szóval ízlések és pofonok, de szerencsére egyre több helyen rájöttek, hogy van élet mikrofos nélkül is. Most már egyre több iskolában is azt tanítják, hogy van linux és Libre (open) office. A mai generáció már talán nem lesz ennyire hozzáláncolva egy mocskos birodalomhoz, melynek a csillaga szerencsére egyre inkább leáldozóban van.

Hja igen, és Linuxra rengeteg jó minőségű, messze winfos minőség feletti alkalmazás létezik.

Az meg hogy win-es gépeknél a tartományvezérlést leginkább win-el tudod megtenni, az meg megint a rendszer minőségét és a felhasználó kiszolgáltatottságát jelzi.
[/off]
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető Sotti

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, ...GO
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: RcMix3D Runny v4.0 Radio: 12.65.60. 29U_26.14.04.28_M
« Reply #16226 Dátum: 2012, 11 04, 15:53:20 »
Sziasztok!

Jellytime R23 van fennt, akksiidő tökéletes, sebesség tökéletes. Ami viszont gyenge az a mobilnet és a wifi erősség. Akkor nézem h én egy ideje nem cseréltem rádiot: ez van most: 12.65.30.29U_26.14.04.28_M
Mi kellene a mostani rendszerhez h jó legyen?
Még egy dolog: lezárt képernyőnél időjárás engedélyezve de mégsincs semmi.Valami ötlet / ha nincs akkor sem gáz kikapcsolom csak érdekes h nem megy...

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #16227 Dátum: 2012, 11 04, 16:54:17 »
Sziasztok,

Kéne egy kis segítség. Elérkezettnek látom az időt, hogy megpróbálkozzam a sense nélküli élettel. Hozzáteszem, hogy maximálisan sense függő vagyok. Kéne egy kis segítség, hogy mit ajánlotok helyette: lancher, widget-ek stb.
Három nagyon fontos dolog:
1. Milyen keyboard-ot használtok, tudom-e valahogy telepíteni azt ami a sense-ben van?? Mindenképp olyan kéne ami tudja a magyartot is és nyilak is vannak rajta..
2. Tárcsázó! Milyen tárcsázót tudtok, ami (minimum) ugyanazt tudja, mint a sense-s, azaz bármire, bárhogy lehet benne keresni, pl elkezdek írni akkor dobja a találatokat szám alapján/kezdő betűk alapján, de megtalálja akkor is ha nem kezdő karakterekről van szó, hanem a név közepén szerepel a keresendő string.
3. Szerintem ez a legneccesebb  :'(, mivel lehetne sense használata nélkül összerendelni a névjegyeket. Gondolok itt arra, hogy vannak google-s, exchange-s, facebook-os stb névjegyek. Ezeket a sense össze tudja rendelni. Hogy tudom ezt megcsinálni nélküle??

Ha ezek megvannak belevágok  :D
előre is köszi a segítséget.
duji

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16228 Dátum: 2012, 11 04, 17:01:56 »
R25 alatt van egy olyan bibi, már sokadszorra futok bele, hogy ha kikapcsolom wifit, nem áll vissza a mobilnet, csak újraindítás után. (azé kell kikapcsolni, mert upc-nél még tiltva van smtp porton, nemrég költöztem ide, és még nem volt időm elintézni a megnyitást, és csak így tudok levelet küldeni K9-el.)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16229 Dátum: 2012, 11 04, 17:05:53 »
Sziasztok,

Kéne egy kis segítség. Elérkezettnek látom az időt, hogy megpróbálkozzam a sense nélküli élettel. Hozzáteszem, hogy maximálisan sense függő vagyok. Kéne egy kis segítség, hogy mit ajánlotok helyette: lancher, widget-ek stb.
Három nagyon fontos dolog:
1. Milyen keyboard-ot használtok, tudom-e valahogy telepíteni azt ami a sense-ben van?? Mindenképp olyan kéne ami tudja a magyartot is és nyilak is vannak rajta..
2. Tárcsázó! Milyen tárcsázót tudtok, ami (minimum) ugyanazt tudja, mint a sense-s, azaz bármire, bárhogy lehet benne keresni, pl elkezdek írni akkor dobja a találatokat szám alapján/kezdő betűk alapján, de megtalálja akkor is ha nem kezdő karakterekről van szó, hanem a név közepén szerepel a keresendő string.
3. Szerintem ez a legneccesebb  :'( , mivel lehetne sense használata nélkül összerendelni a névjegyeket. Gondolok itt arra, hogy vannak google-s, exchange-s, facebook-os stb névjegyek. Ezeket a sense össze tudja rendelni. Hogy tudom ezt megcsinálni nélküle??

Ha ezek megvannak belevágok  :D
előre is köszi a segítséget.

1. Nova launchert használok, beautiful widgettel. Mindkettő fizetős. Billentyűzet: AnySoftkeyboard. Van benne Sense skin is, ha függő vagy... És jó a magyar csomagja - EclipSim félét használom. A nyilak bekapcsolhatóak benne.
2. Nekem a stock tárcsázók is tudják ezt.
3. Öööö ebben nem vagyok biztos, de szerintem a stock is összerendezi.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető duji

« Reply #16230 Dátum: 2012, 11 04, 17:21:13 »
1. Nova launchert használok, beautiful widgettel. Mindkettő fizetős. Billentyűzet: AnySoftkeyboard. Van benne Sense skin is, ha függő vagy... És jó a magyar csomagja - EclipSim félét használom. A nyilak bekapcsolhatóak benne.
2. Nekem a stock tárcsázók is tudják ezt.
3. Öööö ebben nem vagyok biztos, de szerintem a stock is összerendezi.
Gondoltam, hogy a 3as pont lesz a kritikus  :D Nem baj ha fizetős csak jó legyen!
Köszi a választ, akkor nincs más hátra mint előre....... nagy levegő, ha tudtok még hasznos progikat stb pls írjátok!
Tényleg időjárásra mit használtok? Illetve Navi-ra?
köszi
duji

Nem elérhető duji

« Reply #16231 Dátum: 2012, 11 04, 17:27:47 »
Gondoltam, hogy a 3as pont lesz a kritikus  :D Nem baj ha fizetős csak jó legyen!
Köszi a választ, akkor nincs más hátra mint előre....... nagy levegő, ha tudtok még hasznos progikat stb pls írjátok!
köszi
Néztem egy youtube-s videot a nova launcher-ről, jónak tűnik  :taps: Hülye a kérdés, de azért felteszem. Gondolom jóval kevesebb erőforrást használ mint a sense?
és jól skin-ezhető (legalábbis ami az ikonokat illeti)
duji

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16232 Dátum: 2012, 11 04, 17:28:26 »
köszi

Időjárás van a Beautifull widgetben.
Navira Google térkép + SVOX + Mariska (fizetős) tökéletes, de ha offline navi kell, akkor van (iGO) Primo, ami nagyon sokat tud (de irgalmatlan a mérete...), viszont csak okosban lehet beszerezni, mivel hivatalosan nem adták még ki. Ha utcanév felolvasós hanggal (tts támogatással) akarod használni, ahhoz sem árt a Mariska és a SVOX. Ha jó a sima "A következő lehetőségnél fordulj balra" hang, akkor oké (A TTS-es hang ezt mondja: 100 méter múlva fordulj balra a Nevesincs utcára).
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #16233 Dátum: 2012, 11 04, 17:32:04 »
R25 alatt van egy olyan bibi, már sokadszorra futok bele, hogy ha kikapcsolom wifit, nem áll vissza a mobilnet, csak újraindítás után. (azé kell kikapcsolni, mert upc-nél még tiltva van smtp porton, nemrég költöztem ide, és még nem volt időm elintézni a megnyitást, és csak így tudok levelet küldeni K9-el.)
Szia!

Én az R25_n4-et tettem fel és azzal még nem fordult elő ilyen hiba, bár látom már van R26.2 is  :ok:

Üdv: MaciLaci1970

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16234 Dátum: 2012, 11 04, 17:34:27 »
Néztem egy youtube-s videot a nova launcher-ről, jónak tűnik  :taps: Hülye a kérdés, de azért felteszem. Gondolom jóval kevesebb erőforrást használ mint a sense?
és jól skin-ezhető (legalábbis ami az ikonokat illeti)

Sense mindennél több memóriát használ, bár azért jóval összetettebb a szolgáltatáskínálata (amik között nagyon sok a bloatware kategória, ami csak lassít és semmi haszna nincs).
Skinezhető? Most rákerestem, igen, skinezhető. Ugyan azt a fájlstruktúrás használja, mint a Go meg Apex launcher. Én még sosem telepítettem hozzá témát.

Ha beszerzed a prime változatot, ajánlom hozzá a Tesla Unread modult, aminek a segítségével az ikonra ráírja, hány nem fogadott hívásod, sms-ed, e-mailed van.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető duji

« Reply #16235 Dátum: 2012, 11 04, 18:06:49 »
Sense mindennél több memóriát használ, bár azért jóval összetettebb a szolgáltatáskínálata (amik között nagyon sok a bloatware kategória, ami csak lassít és semmi haszna nincs).
Skinezhető? Most rákerestem, igen, skinezhető. Ugyan azt a fájlstruktúrás használja, mint a Go meg Apex launcher. Én még sosem telepítettem hozzá témát.

Ha beszerzed a prime változatot, ajánlom hozzá a Tesla Unread modult, aminek a segítségével az ikonra ráírja, hány nem fogadott hívásod, sms-ed, e-mailed van.
Még 1x köszi, asszem csinálok egy full backup-ot az sd-re és belevágok. kb 4 éve van okosteló, de még csak sense-vel használtam  :D, amint feltettem vm. mást rögtön rongyoltam vissza... remélem most sikerül "megszabadulni" tőle, bár szerintem egy remekmű  :ok:

Miért használsz online navi-t? miért jobb? (gondolom nem csak a méret a lényeg  :)) Az offline-ból ezek szerint még mindig az igo a legjobb androidra (is)? (gondoltam itt mellette a navigonra meg a sygicre, illetve nem tudom mi van még), én eddig igo párti voltam.
duji

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16236 Dátum: 2012, 11 04, 18:30:56 »
Még 1x köszi, asszem csinálok egy full backup-ot az sd-re és belevágok. kb 4 éve van okosteló, de még csak sense-vel használtam  :D , amint feltettem vm. mást rögtön rongyoltam vissza... remélem most sikerül "megszabadulni" tőle, bár szerintem egy remekmű  :ok:

Miért használsz online navi-t? miért jobb? (gondolom nem csak a méret a lényeg  :) Az offline-ból ezek szerint még mindig az igo a legjobb androidra (is)? (gondoltam itt mellette a navigonra meg a sygicre, illetve nem tudom mi van még), én eddig igo párti voltam.

Ritkán navigálok, és akkor jó a gyors, magyarul beszélő, látványos és egyszerű navi. Amikor hosszú távra megyek, IGO Amigo. A miértre egyértelmű a válasz: Elérhetőek rá TopMap térképek, amik Magyarországon a leg jobbak! Ráadásul figyelmeztet gyorshajtásra, veszélyes helyekre, stb (ez kikapcsolható annak akit zavar, én direkt szeretem használni).
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16237 Dátum: 2012, 11 04, 19:36:39 »
Naná hogy lehet törni. Az a Windows legfőbb ismerve.
Én a magam részéről Linux párti vagyok, bár mint mondtam a munkám engem is a Windowshoz köt.
Az Office-ról annyit, hogy semmilyen szabványt nem követ, csak amit ő elképzel magának (Mikrofos). A Gdocs és a Libre Office tudnak egymással együttműködni? (Amíg nincs sok formázás és egyedi beállítás, addig a mikrofos is használható). Megjártunk már vele, hogy csak arra a gépre vettük meg az Office-t méreg drágán, amelyikre feltétlenül kellett. Libre meg utána nem tudta normálisan megjeleníteni.
Levelezőnél is ízlések és pofonok, én Thunderbirdet használok, mert az sokkal kezesebb és jobban testre szabható (pedig megvan legálisan az Office csomag). Úgy állítok be pl. levélpapírt (céges levélpapírt) fiókonként, ahogy akarok. Office-ban (Outlookban) ezt nem lehet... A Designját is változtathatom. A másik, meg hogy még a html szabványt sem használja. Lol kategória, de a 2010-es Outlookban csak Wordel(!sic) létrehozott, nehézkes és átláthatatlan kódú levélpapírt lehet használni... Ha a cégnek van egy szép, igényes forráskódú levélpapírja, azt nem tudja használni... Beimportálod a worldbe, és a 100%-ban valid kódod rémálomként jelenik meg a szemed előtt...

Szóval ízlések és pofonok, de szerencsére egyre több helyen rájöttek, hogy van élet mikrofos nélkül is. Most már egyre több iskolában is azt tanítják, hogy van linux és Libre (open) office. A mai generáció már talán nem lesz ennyire hozzáláncolva egy mocskos birodalomhoz, melynek a csillaga szerencsére egyre inkább leáldozóban van.

Hja igen, és Linuxra rengeteg jó minőségű, messze winfos minőség feletti alkalmazás létezik.

Az meg hogy win-es gépeknél a tartományvezérlést leginkább win-el tudod megtenni, az meg megint a rendszer minőségét és a felhasználó kiszolgáltatottságát jelzi.
[/off]
off
a végtelenségig lehetne nyújtani, szerintem felesleges.
amit leírtál meg lehet tenni outlookban is, csak kicsit utána kell járni, ugyanakkor több profil használatát meg én nem találtam tb-ben, nekem meg arra van szükségem. de nem erre akartam kiélezni, hanem arra h a tb az egy levelező, az ms termék meg egy komplett egész része. naptár, feljegyzés, feladatkezelő stb. ha wines tartományvezérlőd van akkor ezeket központosítva tudod kezelni így rögön van egy komplett mini-vállalatkoordinálási rendszered.. és akkor most még csak a levelező funkciójáról beszéltünk
ha ehhez még hozzáveszem h mobilon full kompatibilitás mellett ugyanezt megkapod, az mindenképp lépéselőny a w8 számára.
nem hinném h ez leszólni anélkül h valójában ismernéd feltétlenül szükséges. én tudom helyén kezelni a linuxot és nem egyszer éreztem rá késztetést h átálljak, de kis hajtépés után mindig inkább azt mondtam h köszönöm nem. (2 hangkártya beüzemelése és együttműködésre bírása nem alapértelmezett funkció hanem 1 órás macera, utánajárás, állítgatás, és ez csak az első lépések egyike :) ) a felhasználói programokba inkább ne menjünk bele, van sok program, ez tény, de a választék... hát.. azt inkább ne emlegessük. a linux tűzfalnak, illetve minden biztonsági feladatot ellátó gépnek tökéletes... de mindennapi használatra főleg laikusoknak rémálom.
ami a szabványokat illeti, igen, ezzel az ms mindig hadilábon állt... ugyanakkor tegyük hozzá h ezzel a külön úttal olyan dolgokat is meg tudsz tenni az office termékekben amihez az egymással kompatibilis többi office közel sem ér... valami valamiért
egyszóval tudom mit mondasz, de azzal hogy csak a hátrányokat hangoztatod, még nem festesz teljes képet magadnak sem.. lehet valamit elvből szeretni, nem szeretni, meg lehet kizárólag funkcionalitás és saját "önérdeket" szem előtt tartva választani. én zenére és grafikára mac-et, biztonságra linuxot, minden másra wint használnék ha megtehetném h ekkora mennyiségű pénzt beleöljek. mert úgy járnék a legjobban. ezen az sem változtat h melyik cég szimpatikus illetve melyik nem.
on
tesztelem ezt a viperdhd-t elég jó kis cucc... egyedül az asztali átméretezéssel vannak gondok, de azt már javítják gőzerővel.
ellenben egyre inkább úgy tűnik h a 4-es fullsense-re tényleg gyenge a dhd :-S

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16238 Dátum: 2012, 11 05, 10:10:34 »
off
a végtelenségig lehetne nyújtani, szerintem felesleges.
amit leírtál meg lehet tenni outlookban is, csak kicsit utána kell járni, ugyanakkor több profil használatát meg én nem találtam tb-ben, nekem meg arra van szükségem. de nem erre akartam kiélezni, hanem arra h a tb az egy levelező, az ms termék meg egy komplett egész része. naptár, feljegyzés, feladatkezelő stb. ha wines tartományvezérlőd van akkor ezeket központosítva tudod kezelni így rögön van egy komplett mini-vállalatkoordinálási rendszered.. és akkor most még csak a levelező funkciójáról beszéltünk
ha ehhez még hozzáveszem h mobilon full kompatibilitás mellett ugyanezt megkapod, az mindenképp lépéselőny a w8 számára.
nem hinném h ez leszólni anélkül h valójában ismernéd feltétlenül szükséges. én tudom helyén kezelni a linuxot és nem egyszer éreztem rá késztetést h átálljak, de kis hajtépés után mindig inkább azt mondtam h köszönöm nem. (2 hangkártya beüzemelése és együttműködésre bírása nem alapértelmezett funkció hanem 1 órás macera, utánajárás, állítgatás, és ez csak az első lépések egyike :) ) a felhasználói programokba inkább ne menjünk bele, van sok program, ez tény, de a választék... hát.. azt inkább ne emlegessük. a linux tűzfalnak, illetve minden biztonsági feladatot ellátó gépnek tökéletes... de mindennapi használatra főleg laikusoknak rémálom.
ami a szabványokat illeti, igen, ezzel az ms mindig hadilábon állt... ugyanakkor tegyük hozzá h ezzel a külön úttal olyan dolgokat is meg tudsz tenni az office termékekben amihez az egymással kompatibilis többi office közel sem ér... valami valamiért
egyszóval tudom mit mondasz, de azzal hogy csak a hátrányokat hangoztatod, még nem festesz teljes képet magadnak sem.. lehet valamit elvből szeretni, nem szeretni, meg lehet kizárólag funkcionalitás és saját "önérdeket" szem előtt tartva választani. én zenére és grafikára mac-et, biztonságra linuxot, minden másra wint használnék ha megtehetném h ekkora mennyiségű pénzt beleöljek. mert úgy járnék a legjobban. ezen az sem változtat h melyik cég szimpatikus illetve melyik nem.
on
tesztelem ezt a viperdhd-t elég jó kis cucc... egyedül az asztali átméretezéssel vannak gondok, de azt már javítják gőzerővel.
ellenben egyre inkább úgy tűnik h a 4-es fullsense-re tényleg gyenge a dhd :-S

Azzal kezdtem a mondandómat, hogy windowst használok, és nem linuxot. Akkor szerinted tisztában vagyok a linux korlátaival? :) Nincs értelme ezen vitázni, mert alapvetően egyetértünk.

off vége :)
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető duji

« Reply #16239 Dátum: 2012, 11 06, 08:43:55 »

Felraktam az r26.2 jellytime-ot. És lenne pár probléma amiben kérném a segítségeteket.

Az első, hogy nem megy a google play. Mire megtaláltam az sem volt egyszerű, mert nincs a programok között, de nem indul el. Közben rájöttem, hogy csak a nova laucher-ben találtam meg és gondolom az csak egy beépített lehetőség. A másik launcherben egyáltalán nincs. Szóval rá tudom varázsolni valahogy?, mert nem találkoztam a ROM leírásánál ilyen hibával. Sőt az egyetlen hiba amit írtak a headset gombjai.

A következő a google fiók. A beállítások fóikoknán nem lehet google fiókot kiválasztani, csak email vagy vállalati van, az email-nél meg hiába állítom be a gmail-es fiókot csak az emaileket szinkronizálja. Ehhez le kell tölteni valamit a playből? (ami persze nem megy  :D)

Fogalmam sincs hogy miért, de egy csomószor (de nem mindig) amikor visszakapcsolom a képernyő standbyból a fényképezőt indítja el????:shock:

Két galéria és két fényképező ikon van a programoknál??? az egyik google.com-os a másikra már nem emléxem.  Ez a két launcher miatt van?? Ha már itt tartunk a Trebuchet a 4.1-es android default launcher-e??? root uninstaller-el probáltam leszedeni a novát, de nem tudtam. Ezt nem lehet???

Írta valaki, hogy ő még flash elött szokta kidobálni a ROM-ból a felesleges dolgokat, légyszi írja le hogy hogyan.

Bocsi, de sense-hez vagyok szokva és ott általában minden simán megy  :D :D
duji

Nem elérhető duji

« Reply #16240 Dátum: 2012, 11 06, 08:48:44 »
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ezek ellenére tetszik és ha rendesen működne akkor simán el lehetne hagyni a sense-t. De most megy vissza a mentés, mert ma használni is szeretném.
duji

Nem elérhető access

• Metal Enciklopédia
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 - JB 4.2.2 Radio: 12.69.60.29_26.17.14.11_M http://www.metalenciklopedia.hu
« Reply #16241 Dátum: 2012, 11 06, 08:49:37 »
Felraktam az r26.2 jellytime-ot. És lenne pár probléma amiben kérném a segítségeteket.

Az első, hogy nem megy a google play...

A gapss (Google Apps) csomagot is flashelted miután feltetted a romot?

Nem elérhető duji

« Reply #16242 Dátum: 2012, 11 06, 09:46:10 »
A gapss (Google Apps) csomagot is flashelted miután feltetted a romot?

:D őőőő izé... köszi,
duji

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #16243 Dátum: 2012, 11 06, 11:51:48 »
Sziasztok, feltettem a JellyTime R26.2-ot illetve a codefireX SR3-at, egyik alatt sem működik a giroszkóp (nem fordul a kijelző). Ezek ilyenek, vagy nálam van a hiba ?

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #16244 Dátum: 2012, 11 06, 15:41:22 »
Sziasztok, feltettem a JellyTime R26.2-ot illetve a codefireX SR3-at, egyik alatt sem működik a giroszkóp (nem fordul a kijelző). Ezek ilyenek, vagy nálam van a hiba ?
Nálad lesz a baj. Beallitasokba  ki lehet kapcsolni a fordulast elvileg, nezd meg és kapcsold be ha ki lenne. Pontosan most nem tudom a helyet,de ha nem megy akkor megkeresem.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #16245 Dátum: 2012, 11 06, 18:39:48 »
Köszi, de minden lehetséges beállítást megnéztem, de nem jó sehogy. Próba képpen megnéztem a GPS Státus programban is (kezeli a girot) de meg sem mozdul benne. Közben rá néztem a fórumára, mások is jelezték a hibát.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One V-ről

Nem elérhető duji

« Reply #16246 Dátum: 2012, 11 06, 20:47:00 »
Szia ha nova-t használsz, akkor nova beállítások megjelenés és működés képernyő tájolás, tesztelni meg úgy is tudod, hogy beállítod háttérnek az élő időjárást és a fűnek dőlnie kell :))

Plusz: android beállítások megjelenés képernyő elforog.

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
duji

Nem elérhető oryi

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android: Virtuous Infinity v1.35.0, ICS, Sense4 Radio: 12.65.60.29_26.14.04.28_M
« Reply #16247 Dátum: 2012, 11 06, 23:02:14 »

Szia!
Ez kell neked: You are not allowed to view links. Register or Login
én is így jártam. Telepitettem az "Official RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1 STOCK ROOTED" romot és a probléma megoldódott. Csak ez a rom átkonvertálja az  ext4 particiókat ext3-ra, ugyhogy utána CWM-ből vissza kell ext4-re konvertálni.
Jó munkát! ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető duji

« Reply #16248 Dátum: 2012, 11 07, 06:55:50 »
Nálam is r26.2 van. Nincs benne az fm rádió app. Ezt hogy tudom visszavarázsolni? Nem találom sehol.

duji

Nem elérhető Lawrence74

Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16249 Dátum: 2012, 11 07, 08:12:35 »
Nálam is r26.2 van. Nincs benne az fm rádió app. Ezt hogy tudom visszavarázsolni? Nem találom sehol.

Neked elfordul a képernyő ?

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One V-ről