Tisztelt OTee !A következő helyzet van!Én 50 éves vagyok!Ez idáig csak is win.mobilos pda-m volt!Angolul nem tanultam/nem is tudok/,a mi időnkben Oroszt tanítottak.A google fordító semmit nem ér!Ne haragudjatok ha hülyeségeket kérdezek,csak ajánlották és javasolták ezt az oldalt,mert azt mondták hogy itt egy nagyon segítő kész ,jó fej csapat van és mindenben segítenek,bármi kérdésem lenne,akár szájba rágósan is!Én be vallottam hogy teljesen sík vagyok az egész androidhoz,ezért kérnék segítséget!Miért baj az hogy volt egy kérdésem arra utalva hogy telepíthető rá win.Ha van rá mód,akkor igen,azt szeretnék.minden programom egyébként is arra van és ahhoz értek egyedül?Miért nem olyat vettem akkor ?Jöhetne a kérdés!Mert nem kaptam pld hd2-öt és ez jobban is tetszik külsőben.Viszont még mindig nem tudom hogy lehet-e rakni rá win-t vagy sem!ha nem ,akkor hogy tudom magyarítani?Teljesen tényleg szájba rágósan az elejétől.Amúgy végig csináltam a dolgot hardreset-tel is és nincs benne a magyar nyelv lehetősége.Köszönöm az ajánlott oldalt is,de az is valóban kínai számomra.
Ezek szerint 1 kicsit mégis csak pharaszt voltam kicsit
bocsánat.
Én 44 vagyok, Winmobil, WM5, WM 6.5 után váltottam droidra, és isten mentsen meg a Windóztól újra!!
Ami az olvasást illeti, továbbra is fenntartom: Tessék átnyálazni a fórumokat! MINDEN le van írva magyarul több helyen is, itt is a legtöbben ilyen módon szerezték a tapasztalataikat. Hidd el, megéri!
Ha nem akarsz ilyen mélységig eljutni, akkor is megtalálod (ha keresed/akarod) a segítséget a kezdeti lépésekhez.
A droid és a win összehasonlítása felesleges, más dimenzió....
Ami nincs meg androidra az nem is létezik
Amennyiben tényleg kínai az, ami pl. ennek a fórumnak az alapja, akkor esetleg keress valakit a környéken, aki személyesen tud kicsit "korrepetálni" Androidból, mert erre a fórum kevésbé alkalmas szerintem.
Ami a win telepítést illeti azt már a többiek leírták elég részletesen, én annyit tennék hozzá, hogy éppen a fordítottja ami divat: HD2-re Androidot! Éppen emiatt keresgélek HD2-t (20k körül már láttam
) mert olcsón lenne 1 1GHz procijú nagy kijelzős telóm a gyereknek!!! Teljesen korrekt 2.3.6 és 4.X romok vannak rá!
Egyébként pedig Szeretettel üdvözlünk itt közöttünk, nézd el kérlek, hogy 1 kicsit kioktató stílusban reagáltunk a hozzászólásodra, de az itt lévők (aktív, beirkálós) többsége elég "kocka" és az istene a DHD (a HOXosok is
) segítünk ha tudunk!
OTee