2024, 12 25, 02:18:01

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951285 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető HUNited

• Nem: Férfi
  • Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16200 Dátum: 2012, 11 01, 10:22:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves Hox!Hálás köszönet!Magyar lett!A win.mobil-ról nem mondtam le,mert azt szeretném rá ha van mód.Te tudsz ilyet vagy egyáltalán lehetséges ez?

Nem tudok róla, hogy telepíthető lenne rá a Windows Mobile.
Ha pedig telepíthető is, akkor a 7 vagy az új 8-as verzió, az pedig teljesen más, mint az általad megszokott 6.5 vagy egyéb CE verzió.

Kérlek, adj egy esélyt az Androidnak, meglátod, hogy sokkal könnyebben kezelhető, mint bármelyik másik.
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
  • Navigáció / Navigation: Sygic 15.6.6 (megvásárolt) :)
  • PDA: Nokia 6
  • PDA ROM: Gyári
AW: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16201 Dátum: 2012, 11 01, 10:41:50 »
Nem tudok róla, hogy telepíthető lenne rá a Windows Mobile.
Ha pedig telepíthető is, akkor a 7 vagy az új 8-as verzió, az pedig teljesen más, mint az általad megszokott 6.5 vagy egyéb CE verzió.

Kérlek, adj egy esélyt az Androidnak, meglátod, hogy sokkal könnyebben kezelhető, mint bármelyik másik.
Teljesen egyetertek,adj eselyt.vannak mokolt windows szerusegek androidra de ez is olyan mint Mac-ra Windows vagy forditva.Androidos maradj , gyorsan kiismered meglatod.
Gesendet von meinem HTC One X

Hiszek a nagy "Manipulátor"-ba

Nem elérhető zdrobino

• Navigáció / Navigation: nemtom
  • PDA: Omnia
  • PDA ROM: wm6.5
« Reply #16202 Dátum: 2012, 11 01, 12:01:27 »
Köszi srácok.Az a baj ,hogy minden progim ahhoz van és azokat is szoktam meg!Pld nagyon szeretem az SPB-t és erre nem tudom rárakni.Az igo primo 2-vel is gondom van,mert az nekem full-os,amit pedig erre raktam,az meg sem közelíti.Aztán a többi sok hasznos progi.Én már nem igazán tudok ebbe bele tanulni.Ha hiszitek,ha nem,ez olyan dolog,hogy sok év alatt valamit használtál és megszoktál,hirtelen meg újra kellene mindent elölről kezdeni.Főleg hogy 2 infarktuson vagyok túl,ki tudja érdemes-lenne-e.Nem tudni,de ha nem lehet,akkor inkább megpróbálom elcserélni valakivel hd2-re,bár ezt azért vettem meg mert jobban tetszik külsőre!Sajnos ahogy írjátok,ezen nem lesz win,mobile.

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
« Reply #16203 Dátum: 2012, 11 01, 12:26:09 »
Köszi srácok.Az a baj ,hogy minden progim ahhoz van és azokat is szoktam meg!Pld nagyon szeretem az SPB-t és erre nem tudom rárakni.Az igo primo 2-vel is gondom van,mert az nekem full-os,amit pedig erre raktam,az meg sem közelíti.Aztán a többi sok hasznos progi.Én már nem igazán tudok ebbe bele tanulni.Ha hiszitek,ha nem,ez olyan dolog,hogy sok év alatt valamit használtál és megszoktál,hirtelen meg újra kellene mindent elölről kezdeni.Főleg hogy 2 infarktuson vagyok túl,ki tudja érdemes-lenne-e.Nem tudni,de ha nem lehet,akkor inkább megpróbálom elcserélni valakivel hd2-re,bár ezt azért vettem meg mert jobban tetszik külsőre!Sajnos ahogy írjátok,ezen nem lesz win,mobile.
Na akkor errol ennyit,megyek haza a HOX oldalra :)

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
Na akkor errol ennyit,megyek haza a HOX oldalra :)
utoirat: Bocs,egy kicsi off: en 60 eves vagyok DOS-al kezdtem , win 3.1-el folytattam,most win8-at gyurom,s imadom az Androidot.nem a kor szamit szerintem.

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #16205 Dátum: 2012, 11 01, 13:47:24 »

Szia, küldtem neked PÜ-t!
duji

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
utoirat: Bocs,egy kicsi off: en 60 eves vagyok DOS-al kezdtem , win 3.1-el folytattam,most win8-at gyurom,s imadom az Androidot.nem a kor szamit szerintem.

Én is azt gondolom nem a kor számít. 1,5 éve vettem a DHD-t akkor azt hittem egy UFO hozta egy másik naprendszerből, majd 1 hónap múlva már rootoltam.
Szánj rá időt olvasd át a GYIK-ot és 2 hónap múlva már csak nevetsz a mostani hozzászólásodon.

"Még annyi lenne,hogy leszedtem 2 progit is:
Android 4.0.4 IceCreamSandwich + Sense 4.1
Sabsa_Prime_v8.0_By_AlirezaB.zip
Sabsa_Prime_v8.5_By_AlirezaB.zip
,de azt sem tudom hogy ebben benne van-e a magyar nyelv vagy sem,egyáltalán erre a készülékre való vagy sem,azt sem tudom."
-ezek DHD-ra való romok, van bennük magyar nyelv de sajnos nem tökéletesek, ha visszalapozol a fórumban ezekről sokat olvashatsz.
- Én inkáb GB romot ajánlok pl: MikRunny-v1.01-DeOdex-signed vagy MikRunny-v1.01-Odex-signed vagy RCMix3D Runny v4.0 ezek atom stabilak, gyorsak és minden tökéletesen működik bennük.
- IGO is van androidra (Én is ezt használom).

UI.: a haverom aki "megfertőzött" androiddal HD2-vel kezdte. Az első alkalommal leszedte róla a WIN-t és ment fel a droid

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16207 Dátum: 2012, 11 01, 14:43:27 »

SPB fut a Desire HD-n, és Primo is van, sokkal többet tud, mint a Win CE megoldás. Privibe tudok segíteni, ha ezt nem akarod sok pénzből megvalósítani. MINDEN alkalmazásnak megvan a modernebb, jobb változata androidra.

Ha pedig HD2-t akarsz, azon már Win7 fut. Nem akarlak elkeseríteni, de az is GYÖKERESEN más, mint a 6.5 és egyéb verziók.
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
« Reply #16208 Dátum: 2012, 11 01, 15:10:03 »
SPB fut a Desire HD-n, és Primo is van, sokkal többet tud, mint a Win CE megoldás. Privibe tudok segíteni, ha ezt nem akarod sok pénzből megvalósítani. MINDEN alkalmazásnak megvan a modernebb, jobb változata androidra.

Ha pedig HD2-t akarsz, azon már Win7 fut. Nem akarlak elkeseríteni, de az is GYÖKERESEN más, mint a 6.5 és egyéb verziók.
Ne felejtsd el,hogy win7 nem frissitheto win8-ra!!

Nem elérhető Buru

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: HTC DESIRE HD
  • PDA ROM: Jellytime
« Reply #16209 Dátum: 2012, 11 01, 17:43:12 »
Holá!
Mágusok, mit gondoltok? Jellytime vagy Pacman?  :ima:

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16210 Dátum: 2012, 11 01, 18:16:49 »
Holá!
Jellytime
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető Buru

« Reply #16211 Dátum: 2012, 11 01, 18:23:57 »
Jellytime

Tapasztalatból?

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #16212 Dátum: 2012, 11 01, 20:31:38 »
Holá!

Jellytime. :)... Tapasztalatból mondom hogy nagyon jó, nekem bevállt és alig észlelni valamilyen hibáját(még nem találkoztam FC-al).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
« Reply #16213 Dátum: 2012, 11 01, 20:38:58 »

Szerintem nem érdemes semmiképp sem DHD-t HD2-re cserélni ! Ami meg az operációs rendszert illeti, a windows 6.5 elavult, a programok régiek. Ha windows-ot akarsz mindenképp akkor win7/8...
Véleményem szerint egy esélyt megérdemel az android, ami meg a programot illeti, mindent megtalálsz ami a windows-on volt. Ne félj a váltástól, mert biztos vagyok benne, hogy az android-ról (ha ismernéd) nem váltanál vissza win-re.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Buru

« Reply #16214 Dátum: 2012, 11 01, 20:47:19 »
Jellytime. :)... Tapasztalatból mondom hogy nagyon jó, nekem bevállt és alig észlelni valamilyen hibáját(még nem találkoztam FC-al).
Én csak a Pacman-t teszteltem, a Jellyre éppencsak ráláttam pár percre. Ami elsőnek feltűnt, hogy a Pac-ben sokkal több a beállítási lehetőség, viszont kicsit talán lassabb. De pl. az akksira vonatkozóan megint csak nincs infóm  :(
Ezé' lenne jó, ha valaki tolta volna már mindkettőt...

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
Re: Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #16215 Dátum: 2012, 11 02, 05:50:11 »
Én csak a Pacman-t teszteltem, a Jellyre éppencsak ráláttam pár percre. Ami elsőnek feltűnt, hogy a Pac-ben sokkal több a beállítási lehetőség, viszont kicsit talán lassabb. De pl. az akksira vonatkozóan megint csak nincs infóm  :(
Ezé' lenne jó, ha valaki tolta volna már mindkettőt...
Én Pacman-t nem használtam... De a jellynél nekem 2 napot kibír ha nem matatok vele csak telefonálni használom és SMS - t írni . Ha megállás nélkül  játszok akkor max 4 óra.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Nem elérhető Rixman

• PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: Stock...egyelőre
« Reply #16216 Dátum: 2012, 11 02, 15:51:56 »
Megjött az R25. :-) You are not allowed to view links. Register or Login
Olyan pálinka... előtte is hányni kell...

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #16217 Dátum: 2012, 11 02, 20:04:07 »
Tisztelt OTee !A következő helyzet van!Én 50 éves vagyok!Ez idáig csak is win.mobilos pda-m volt!Angolul nem tanultam/nem is tudok/,a mi időnkben Oroszt tanítottak.A google fordító semmit nem ér!Ne haragudjatok ha hülyeségeket kérdezek,csak ajánlották és javasolták ezt az oldalt,mert azt mondták hogy itt egy nagyon segítő kész ,jó fej csapat van és mindenben segítenek,bármi kérdésem lenne,akár szájba rágósan is!Én be vallottam hogy teljesen sík vagyok az egész androidhoz,ezért kérnék segítséget!Miért baj az hogy volt egy kérdésem arra utalva hogy telepíthető rá win.Ha van rá mód,akkor igen,azt szeretnék.minden programom egyébként is arra van és ahhoz értek egyedül?Miért nem olyat vettem akkor ?Jöhetne a kérdés!Mert nem kaptam pld hd2-öt és ez jobban is tetszik külsőben.Viszont még mindig nem tudom hogy lehet-e rakni rá win-t vagy sem!ha nem ,akkor hogy tudom magyarítani?Teljesen tényleg szájba rágósan az elejétől.Amúgy végig csináltam a dolgot hardreset-tel is és nincs benne a magyar nyelv lehetősége.Köszönöm az ajánlott oldalt is,de az is valóban kínai számomra.
Ezek szerint 1 kicsit mégis csak pharaszt voltam kicsit ;) bocsánat.
Én 44 vagyok, Winmobil, WM5, WM 6.5 után váltottam droidra, és isten mentsen meg a Windóztól újra!!
Ami az olvasást illeti, továbbra is fenntartom: Tessék átnyálazni a fórumokat! MINDEN le van írva magyarul több helyen is, itt is a legtöbben ilyen módon szerezték a tapasztalataikat. Hidd el, megéri!
Ha nem akarsz ilyen mélységig eljutni, akkor is megtalálod (ha keresed/akarod) a segítséget a kezdeti lépésekhez.
A droid és a win összehasonlítása felesleges, más dimenzió....
Ami nincs meg androidra az nem is létezik :D
Amennyiben tényleg kínai az, ami pl. ennek a fórumnak az alapja, akkor esetleg keress valakit a környéken, aki személyesen tud kicsit "korrepetálni" Androidból, mert erre a fórum kevésbé alkalmas szerintem.
Ami a win telepítést illeti azt már a többiek leírták elég részletesen, én annyit tennék hozzá, hogy éppen a fordítottja ami divat: HD2-re Androidot! Éppen emiatt keresgélek HD2-t (20k körül már láttam :taps:) mert olcsón lenne 1 1GHz procijú nagy kijelzős telóm a gyereknek!!! Teljesen korrekt 2.3.6 és 4.X romok vannak rá!
Egyébként pedig Szeretettel üdvözlünk itt közöttünk, nézd el kérlek, hogy 1 kicsit kioktató stílusban reagáltunk a hozzászólásodra, de az itt lévők (aktív, beirkálós) többsége elég "kocka" és az istene a DHD (a HOXosok is :D) segítünk ha tudunk!

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető OTee

• Navigáció / Navigation: Note 3/SGS III
  • PDA: Note 3/SGS III
  • PDA ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0/Official 4.3
« Reply #16218 Dátum: 2012, 11 02, 20:05:44 »
Megjött az R25. :-) You are not allowed to view links. Register or Login

Már kúszik is felfelé, elsőként az _n4-et próbálom ki azt hiszem.
Ja és dirty flash ... :D

OTee
>>Note 3 <<
ROM: CivZ_Flex_Lollipop 5.0

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #16219 Dátum: 2012, 11 02, 22:13:20 »
Ezek szerint 1 kicsit mégis csak pharaszt voltam kicsit ;) bocsánat.
Én 44 vagyok, Winmobil, WM5, WM 6.5 után váltottam droidra, és isten mentsen meg a Windóztól újra!!
Ami az olvasást illeti, továbbra is fenntartom: Tessék átnyálazni a fórumokat! MINDEN le van írva magyarul több helyen is, itt is a legtöbben ilyen módon szerezték a tapasztalataikat. Hidd el, megéri!
Ha nem akarsz ilyen mélységig eljutni, akkor is megtalálod (ha keresed/akarod) a segítséget a kezdeti lépésekhez.
A droid és a win összehasonlítása felesleges, más dimenzió....
Ami nincs meg androidra az nem is létezik :D
Amennyiben tényleg kínai az, ami pl. ennek a fórumnak az alapja, akkor esetleg keress valakit a környéken, aki személyesen tud kicsit "korrepetálni" Androidból, mert erre a fórum kevésbé alkalmas szerintem.
Ami a win telepítést illeti azt már a többiek leírták elég részletesen, én annyit tennék hozzá, hogy éppen a fordítottja ami divat: HD2-re Androidot! Éppen emiatt keresgélek HD2-t (20k körül már láttam :taps: ) mert olcsón lenne 1 1GHz procijú nagy kijelzős telóm a gyereknek!!! Teljesen korrekt 2.3.6 és 4.X romok vannak rá!
Egyébként pedig Szeretettel üdvözlünk itt közöttünk, nézd el kérlek, hogy 1 kicsit kioktató stílusban reagáltunk a hozzászólásodra, de az itt lévők (aktív, beirkálós) többsége elég "kocka" és az istene a DHD (a HOXosok is :D ) segítünk ha tudunk!

OTee
hagy kotnyeleskedjek bele :)
- tényleg át kell nyálazni a magyar nyelvű leírásokat, azt hittem én is h megúszom, de nem... lehetetlen úgy válaszolni kérdésekre h érthető legyen ha nincs hozzá semmilyen lövésed, és sokkal jobban megérted ha egyszer rászánsz 2-3 órát, mintha itt hetekig csak kérdésekre kapsz választ.
- HD2 20k-ért androiddal? erről eddig nem hallottam..  :shock:
- igazság szerint elég nagy reményekkel vagyok a win8 iránt... ismerve a microsoft termékeket szerintem több fontos téren verni fogja az androidot, zárt rendszer ide vagy oda.. múltkoriban megnéztem egy 20 perces google videót az új androidról, majd még aznap egy 20 perces microsoft videót a win8-ról, és meg kell valljam az utóbbi jobban tetszett..

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
« Reply #16220 Dátum: 2012, 11 02, 22:47:11 »
hagy kotnyeleskedjek bele :)
- tényleg át kell nyálazni a magyar nyelvű leírásokat, azt hittem én is h megúszom, de nem... lehetetlen úgy válaszolni kérdésekre h érthető legyen ha nincs hozzá semmilyen lövésed, és sokkal jobban megérted ha egyszer rászánsz 2-3 órát, mintha itt hetekig csak kérdésekre kapsz választ.
- HD2 20k-ért androiddal? erről eddig nem hallottam..  :shock:
- igazság szerint elég nagy reményekkel vagyok a win8 iránt... ismerve a microsoft termékeket szerintem több fontos téren verni fogja az androidot, zárt rendszer ide vagy oda.. múltkoriban megnéztem egy 20 perces google videót az új androidról, majd még aznap egy 20 perces microsoft videót a win8-ról, és meg kell valljam az utóbbi jobban tetszett..

1 hete feljött 1 barátom a laptopjával együtt amin Win8 fut. Kb 1/2  órát "járkáltam benne" - mit mondjak komoly!

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16221 Dátum: 2012, 11 02, 23:22:29 »
1 hete feljött 1 barátom a laptopjával együtt amin Win8 fut. Kb 1/2  órát "járkáltam benne" - mit mondjak komoly!

ráadásul én a mobilról beszéltem :D

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #16222 Dátum: 2012, 11 03, 11:59:03 »
Én meg ha a munkámhoz nem kellenének bizonyos programok, már rég elfelejtettem volna az összes winfosos  censored t...

Röhellem őket.

A Win8 meg szerintem rémálom...
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #16223 Dátum: 2012, 11 03, 21:07:15 »
Én meg ha a munkámhoz nem kellenének bizonyos programok, már rég elfelejtettem volna az összes winfosos  censored t...

Röhellem őket.

hát nem tudom... volt szerencsém felhasználói és szerveroldali munkához is velük és nem azt mondom h leányálom (melyik az?), de eléggé összetett rendszer ahhoz h ha van pénzed akkor megkapj mindent és jó minőségben. próbáltam nem egy levelezőt, irodai csomagot, ha csak a felhasználói szempontot nézem és az office nyomába egyik sem ér, sajnos ki kell mondani. os tekintetében lehet isteníteni a mac-et meg a linux-ot, azért nem csak a "marketing" miatt nincsenek elterjedve jobban közel 20 éve mint most. mindkettő speciális szegmens kiszolgálásában erős, nem pedig általános igényben. ugyanez szerver oldalon is elmondható.. ha nincs spec igény akkor egy tartományvezérlésre (főleg h a gépeken is win megy) a win-nél nincs kézenfekvőbb.
mobilokon fáziskésésben vannak, de azért nem szabad lebecsülni őket... egy teljesen más szemszögből álltak a dolgokhoz, lehet szeretni, nem szeretni, létjogosultsága sztem van. nem utolsósorban komplett rendszerrel jönnek amiről max a google mondhatja el h van, bár ott minden full cloud (docs, mail, calendar) míg a microsoft erre külön programmal rendelkezik ami ráadásul full kompatibilis egymással egy összevissza vannak egymásba integrálva.. ez bőven ad olyan pluszt ami miatt a "szeretem-nemszeretem"-et megéri félredobni..
nem mellesleg amikor pda-t (gps) vásároltunk régen akkor az volt a szempont h win legyen rajta mert azt meg lehet törni ;)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
« Reply #16224 Dátum: 2012, 11 03, 21:14:05 »
Én meg ha a munkámhoz nem kellenének bizonyos programok, már rég elfelejtettem volna az összes winfosos  censored t...

Röhellem őket.

Kinek hogy. Mindenkinek szíve joga azt használni ami tetszik. Nekem bejött és ha lesz egy kis akkor felteszem a saját gépemre is.