nekem is ez volt (a sabsánál is, illetve azóta a romoknál úgyhogy az kefélhetett el valamit) de az xda topicban ott a megoldás rá:
"Dialer fix: If the phone tab is missing in your dialer, you should first of all wipe cache and dalvik cache and fix permission as well in recovery if it still does not work, flash one of these patches:
This also includes weather animation and resizes gallery:
All In One Fix"
You are not allowed to view links.
Register or Login
még nem tettem fel majd holnap/után megnézem.. ha előttem csinálod meg akkor tapasztalatokat megköszönök
Közben még éjjel megtaláltam a megoldást, de azért nagyon köszönöm!
Az igaz, hogy közel 120 oldalt olvastam el google fordítóval a TrickDroid topicon...és lássatok csodát, ott volt az első oldalon.
De amit közben írtak, hogy 1.1.0 telepítés után cache+dalvic törlés után ott lesz a tárcsázo, meg, hogy biztos sérült a letöltött rom.zip és azért nincs, azokat mind kipróbáltam és akkor sem lett.
Aztán mikor már kezdtem egy picit nehesztelni a romra akkor az első oldalon meg lett.
Ezután következett a tweaks mizéria.
Mondanom sem kell, hogy abba is olyan szinten belekeveredtem, hogy újra kellett tenni az egész romot, pedig én a fontokkal nem is foglalkoztam megfogadva a tanácsodat.
De mostmár feltettem megint és most nézegetem, nyomogatom.
Először ez is döcögve indul, de fél óra nem nyomkodás, és újraindítás után elég gördülékenyen működik.
Induláskor 250-260Mb szabad ram van, de ez később picit lejjebb megy függően attól, hogy mennyit nyomkodod. Ez szerintem az előző verzióban is ilyen volt.
v2.0.0
Fully Fixed camera (nálam eddíg egyszer már kifagyott, csak a home gombal tudtam kilépni, ezután nem tudtam visszalépni csak ha feladatkezelőben kilőttem a kamera appot.)
Fixed dialer doesn't appear (Fullwipe needed if it still is present) (ennek ellenére flash után nem jelent meg a tárcsázó, csak az itt leírtak végrehajtása után: You are not allowed to view links.
Register or
LoginImproved Wi-Fi (nem tapasztalok változást...nálam teljesen jól működik)
Fixed twitter not updating (nem használom)
Added some stability patches (eddíg valóban stabil és gyors is, de még nem "laktam" be)
Added MusicBox by lyapota (Lehet, hogy bot fülű vagyok de beats bekapcsolásakor nem hallok változást, csak az előre beállított hanghatásoknál.
Reached nearly perfect status (számomra még azért nem tökéletes, de nem csak ez hanem egyik Sense4 rom sem. Mindegyikkel van valami. Mostmár azon gondolkozom, hogy visszateszem az egyik GB rom közül valamelyiket. Persze nem akarom leszólni egyiket sem)
Best feeling on the Desire HD (...)
Még amit észrevettem és zavar: Ha kirakok egy időjárás widgetet az egyik képernyőre akkor minden odalapozáskor üres a widget, és csak 1-2 másodperc alatt tölti bele az információt.
Nem lehet körbe lapozni a képernyőket.
Nem fordul el a főképernyő, sem a tárcsázó a telefon elforgatásakor (ez nekem azért kell, mert az autóban fektetve teszem a tartóba)
A car alkalmazásban kicsúszott a hívásindító gomb a képernyőről így azt nem lehet megnyomni, tehát csak a telefonkönyvben lévő kontaktokat lehet felhívni, ha a kontaktra tapizol. Érdekes, mert a befejezés gomb a hívás alatt már látható.
A samsung album viszont tetszik.
egyelőre ennyi a tapasztalat.