2020, 04 09, 20:04:32

Szerző Téma: FÓRUMSZABÁLYZAT  (Megtekintve 6460 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ismo

  • ALAPÍTÓ TAG
  • *****
  • Hozzászólások: 2653
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
FÓRUMSZABÁLYZAT
« Dátum: 2009, 01 24, 13:00:02 »
PDA FAN CLUB Tízparancsolat + 1 ráadás

1. Ha válaszolsz egy hozzászólásra, használd az idézet gombot! Az idézett szövegből lehetőség szerint töröld a képeket, videókat, gondolj a pda-ról fórumot olvasó társaidra.
2. Töltsd ki rendesen a profilodat! A romverzióra különösen figyelj!
3. Illegális tartalom, vagy arra utaló link tilos!
4. Ne szidd fórumtársaid felmenőit, kerüld a személyeskedő megjegyzéseket.
5. Gondold át a kérdésedet, próbálj elsőre érthetően fogalmazni!
6. Ha 1 percen belül nem kapsz választ a kérdésedre, ne tedd fel újra!
7. A gyakori "csúnya" szavak automatikusan moderálásra kerülnek.
8. A fórumot a nem regisztrált felhasználók csak olvashatják, hozzászólni csak regisztráció után lehet. Bizonyos részek csak regisztráció után láthatóak!
9. Ép elmével elfogadhatatlan vagy obszcén nicknév, valamint a közízlést sértő, obszcén, megbotránkoztató, szexualitásra utaló, meztelenséget ábrázoló, önkényuralmi jelképet tartalmazó avatar törlésre kerül!
10. Figyelj a magyar helyesírás szabályaira - tartsd is be!
+1. Kerüld a nem témába vágó hozzászólásokat. Mindig nézz körül, van-e már az adott kérdéssel, programmal foglalkozó téma, és ott szólj hozzá. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs ilyen jellegű téma, úgy a You are not allowed to view links. Register or Login, amit a moderátorok majd felülbírálnak, hogy szükséges-e. Egyedül a téma tartalmának megfelelő hozzászólás elfogadható.
 

Házi feladat - olvasd el ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Részletezve:

Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, sze xuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni.

Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért.
Továbbá nem vállalunk felelősséget a topikokban megjelenített ROM-ok tartalmáért, használhatóságáért sem.
Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag Te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak, az adminisztrátort kivéve a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A Te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell Téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.
Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre vonatkozóan.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!