0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Erre gondolsz? Ez a stream, de nem tudom van e új liquid! You are not allowed to view links. Register or LoginNekem a wildfire jobban bejön, nem tudom most van -e hasonló belépő szintű készülék!
Akkor ez úgy látom, csak nekem új! ))You are not allowed to view links. Register or LoginErre gondoltam! Láttam róla videót és nagyon jól néz ki, ez mellett pedig iszonyat gyors is. Árban is "majdnem" jó!
Igen, ezt a készüléket sem tegnap adták ki, ez bizony az az egyetlen liquid! A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy anzonak liquidje is van, még romot is csinált rá és az ő neve azért komoly fémjel! Most már szerintem összeállt nagyjából a kép a fejedben, ne hezitálj tovább válaszd ki ebből a háromból a Neked legjobban tetszőt és azt vedd meg vagy ha olyat választasz amit még nem adtak ki akkor tedd a dolgot ilyen álláspontra!
Rendben! Ha ez a 3 készülék meg fog felelni a céljaimnak, akkor most már csak ebből kellene tudni választanom!
Köszi szépen a segítséget! Végül is vártam egy kicsit és vettem egy Samsung Galaxy S-t! Tetszik! (Csak még nem tudom, hogy kell az elindított programot bezárni! )
Galaxy s VS Desire. Bakker nem tudok dönteni. Jobban tetszik a Dezső, de kicsit jobban dicsérik a Galaxist, de nincs benne vaku, és rádió Bár ennél nagyobb problémám ne legyen az életben
Rádió mintha lenne benne
Várj még egy kicsit, hamarosan HTC dömping lesz
na az a legnezebb, várni Olyan mintha a kezedben lenne a szülinapi ajándék, de nem bonthatnád ki