2024, 11 25, 02:43:25

Szerző Téma: Fülhallgatók  (Megtekintve 48196 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető VGergo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
Re: Fülhallgatók
« Reply #200 Dátum: 2009, 11 07, 00:39:29 »
semmi nem látja nem ismeri fel az sbh650et.. se omnia se f480 se nokia 6500 se a számitógép :S
bekapcsolás után nyomva tartom a hivás gombot akkor villog gyorsan kéken pirosan és utána folyamatosan kékek egy ideig ez alatt probáltam rekeresni mindennel ami otthon van és blutácsos de nem látja :S  ti hogy csináltátok ?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #201 Dátum: 2009, 11 07, 08:46:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek van SBH-650 blutács heasejte folyamat ég nekik a piros lámpa töltés alatt ?? Én kéken még nem láttam.. és Omniával sem párosodott össze :S
Nekem nincs, de a pár db ami van/volt (BT headset), azokon mind égett töltés alatt.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #202 Dátum: 2009, 11 07, 08:51:04 »
semmi nem látja nem ismeri fel az sbh650et.. se omnia se f480 se nokia 6500 se a számitógép :S
bekapcsolás után nyomva tartom a hivás gombot akkor villog gyorsan kéken pirosan és utána folyamatosan kékek egy ideig ez alatt probáltam rekeresni mindennel ami otthon van és blutácsos de nem látja :S  ti hogy csináltátok ?

Nekem úgy tűnik, nem kapcsol át "párosítás" módba.

Van olyan cuccom, amin majt 10 másodpercig kell nyomni a gombot.

Kezelési mit ír a párosításról?

Innen leszedheted: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető VGergo

« Reply #203 Dátum: 2009, 11 07, 12:24:59 »
Na sikerült összakapcsolt működik végre :)  kényelmes kis cucc nekem tetszik csak a gyárilag adott fejhallgató ritka  censored zl szól. de rádugtam a gyárit azzal türhető :) mindegy ebayről 3500ért postával hibátlan xd speedshop ár asszem 5x

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #204 Dátum: 2009, 11 07, 17:50:10 »
Na sikerült összakapcsolt működik végre :)  kényelmes kis cucc nekem tetszik csak a gyárilag adott fejhallgató ritka censored zl szól. de rádugtam a gyárit azzal türhető :) mindegy ebayről 3500ért postával hibátlan xd speedshop ár asszem 5x
:ok:

Nem elérhető majkreem

• Must
  • Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: PDA:i900DXD1 / TEL:i900DXIF1
  • PDA ROM: -
« Reply #205 Dátum: 2009, 11 08, 11:39:27 »
Sziasztok!

Korábban már feltettem az alábbi kérdésem a "BT problémák" rovatban, de azóta láttam, hogy ez megfelelőbb hely lenne, a kérdésemnek, valamint kicsit ki is bővíteném, bocsi a hossza miatt!

"Remélem jó helyen kérek tanácsot.... A napokban tönkre ment sajnos a gyári  fülhallgatóm, így keresgélni kezdtem a neten, hol tudok újat venni. E közben találtam egy SBH-650 Stereo Bluetooth elnevezésű fülhallgatót, melyet mint Omnia Bluetooth Headset árulnak sok helyen.
Érdemes beruháznom egy ilyen fülhalgatóba, van valakinek tpasztalata e téren? Nem tudom milyen elven működik, egyáltalán működik-e
 Omniával be kell állítani valamit, hogy bluetooth headsettre küldje a hangot?
Ugyanakkor az alábi linken:
azt írják ha jól értem, a Multiconnect szekció alatt, hogy ezt PC-vel is tudnám használni, ami számomra pozitívum, ugyanis épp wifi-s fejest akartam venni, de így elképzelésem szerint két legyet ütök egy csapásra... jól gondolom?
... és még nem fejeztem be... azonban a PC-ben nincs bluetooth, de gondolom ez egy szimpla adapterrel, ahogy írják is, kiküszöbölhető. Ezzel az adapterrel szintén megoldható, hogy a PC hangforrásait ráküldje erre a headset-re?
Előre is köszönöm, ha kicsit megerősítenétek abban, hogy ez így működő elképzelés, hogy hol PC-hez, hol Omniához használnám, ha jól láttam akkor elméletileg akár mindketőhöz is lehet.
Gondolom a működése Omniával, nem függ attól, hogy s2p-n hallgatom a zenét, vagy a gyárilejátszóval. Elméletileg egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy rádióhalgatásra a gyári zsinor nélkül, nem tudom használni.
Előre is köszönöm, ha tudtok segítni, mert ez a kütyü most megtetszett főleg, ha 2 füles vétele helyett ezt az egyet kéne csak vennem."

Fentebb láttam, hogy e-bay-ről rendelte VGergo 3500-ért! Annyiért ha működik, ha nem, a pc-vel is, bőven megéri nekem, de még sosem hazsnáltam az e-bay-t, tényleg új ha a Price $0.01? Mert nem nagyon licitálnak rá, pedig olcsónak tűnik, a szállítás persze magasabb. Szóval hogy jutok hozzá 3500-ért én is? :)
Előre is kösz a segítségeket!

Toti

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #206 Dátum: 2009, 11 08, 12:06:07 »
Sziasztok!

Korábban már feltettem az alábbi kérdésem a "BT problémák" rovatban, de azóta láttam, hogy ez megfelelőbb hely lenne, a kérdésemnek, valamint kicsit ki is bővíteném, bocsi a hossza miatt!

"Remélem jó helyen kérek tanácsot.... A napokban tönkre ment sajnos a gyári  fülhallgatóm, így keresgélni kezdtem a neten, hol tudok újat venni. E közben találtam egy SBH-650 Stereo Bluetooth elnevezésű fülhallgatót, melyet mint Omnia Bluetooth Headset árulnak sok helyen.
Érdemes beruháznom egy ilyen fülhalgatóba, van valakinek tpasztalata e téren? Nem tudom milyen elven működik, egyáltalán működik-e
 Omniával be kell állítani valamit, hogy bluetooth headsettre küldje a hangot?
Ugyanakkor az alábi linken:
azt írják ha jól értem, a Multiconnect szekció alatt, hogy ezt PC-vel is tudnám használni, ami számomra pozitívum, ugyanis épp wifi-s fejest akartam venni, de így elképzelésem szerint két legyet ütök egy csapásra... jól gondolom?
... és még nem fejeztem be... azonban a PC-ben nincs bluetooth, de gondolom ez egy szimpla adapterrel, ahogy írják is, kiküszöbölhető. Ezzel az adapterrel szintén megoldható, hogy a PC hangforrásait ráküldje erre a headset-re?
Előre is köszönöm, ha kicsit megerősítenétek abban, hogy ez így működő elképzelés, hogy hol PC-hez, hol Omniához használnám, ha jól láttam akkor elméletileg akár mindketőhöz is lehet.
Gondolom a működése Omniával, nem függ attól, hogy s2p-n hallgatom a zenét, vagy a gyárilejátszóval. Elméletileg egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy rádióhalgatásra a gyári zsinor nélkül, nem tudom használni.
Előre is köszönöm, ha tudtok segítni, mert ez a kütyü most megtetszett főleg, ha 2 füles vétele helyett ezt az egyet kéne csak vennem."

Fentebb láttam, hogy e-bay-ről rendelte VGergo 3500-ért! Annyiért ha működik, ha nem, a pc-vel is, bőven megéri nekem, de még sosem hazsnáltam az e-bay-t, tényleg új ha a Price $0.01? Mert nem nagyon licitálnak rá, pedig olcsónak tűnik, a szállítás persze magasabb. Szóval hogy jutok hozzá 3500-ért én is? :)
Előre is kösz a segítségeket!

Toti
Nekem van egy Sony Ericsson és egy Jabra ST Bt fülesem. A notimban alapból van BT. Mindkét füles működik a notival is és az Omniákkal is. Az asztali pc-n BT dongle van, azzal is működik mindkét füles. Kell egy jó program hozzá és kiadja szépen a hangot. (Bluesoil)
Az ebay-en licites cuccot sose vettem, mindig a Buy Now-kat keresem, így azonnal az enyém lehet az áru :)   

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető VGergo

« Reply #207 Dátum: 2009, 11 09, 16:41:20 »
PC vel müködik hibátlanul ! sőt ha pc n multiszinkronos szal össze van kötve pc vel meg telefonnal és pc n megy a zene de jön egy hívás a gép meg mondjuk a messzebb tőled a hívás miatt automatikusan lehuzza a hangot a gépen :)

jo ez az sb650 csak amit adnak hozzá fejhallgató az zene hallgatásra teljes mértékben minősithetetlen nagyon rossz ! viszont a kis gumi bogyokat áttéve a gyári fejhallgatóra és azt beledugva nagyon jol szól! A gyári fülesnek jót tesz hangban nagyon és sokkal kényelmesebb is lesz ha másik gumi akári mi van a végén :)

buy Now kell leütni posta ingyen volt és 19$ vettem.

Nem elérhető novoszath

• ROM MANIAKUS
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3.2.X
  • PDA: Samsung Omnia + Omnia2 + LG Optimus + Samsung Galaxy S4 GT-I9506
  • PDA ROM: Phone:XBIC1 pda: PFC HUN Omnia2: gyari 6.5 LG: Black rom 2.2
« Reply #208 Dátum: 2009, 11 10, 13:30:47 »
hi all

keresek bluetooth -os fülest ami agyba dughato es stereo füles

kb max 10.000-et szannek ra

segítsegeteket köszi

Üdv
Az élet egy sz@ar játék de qurva jó a grafikája!! :D

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #209 Dátum: 2009, 11 14, 00:53:40 »
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy erről / ilyenről mi a véleményetek? :

nagyon erősen gondolkodok egy ilyenen, minnél kevesebb kábellel, mert hát szerintem ez omnia legnagyobb hibája. De ezt valahol (ha nem is olcsóbban) de olcsóbb házhozszállítással be lehet szerezni? valaki nem tud róla?

Előre isk öszi!

Üdv.: Gergő

Nem elérhető VGergo

« Reply #210 Dátum: 2009, 11 21, 00:55:45 »
van valakinek nem bluethootos fm transmisterre omniába ? telefonba dughatós ?

Nem elérhető majkreem

• Must
  • Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: PDA:i900DXD1 / TEL:i900DXIF1
  • PDA ROM: -
« Reply #211 Dátum: 2009, 11 21, 12:42:59 »
Sziasztok!

Megvettem e-bay-en, a korábban általám is emlegetett SBH-650 Stereo Bluetooth fülest, kb 2 hete, de még mindig nem jött meg...
Még sosem vettem semmit e-bay-en, ez normál időtartam eddig, vagy már meg kellett volna jönnie? Utána tudok nézni valahol, hogy merre jár? Mert a pénz át lett utalva :)

Toti!

Nem elérhető SteveOH

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung i9000 Galaxy S, HTC Universal
  • PDA ROM: Tsunami 2.1.1, Semaphore 1.2
« Reply #212 Dátum: 2009, 11 22, 16:00:08 »
van valakinek nem bluethootos fm transmisterre omniába ? telefonba dughatós ?

Hello VGergo!

Nekem van egy eladó, rendeltem e-bayről, de csak kibontva lett, mert vettem egy bluetoothos fejegységet a kocsiba. Ha érdekel, írj PM-et, a többit ott megtárgyaljuk.

Üdv: Steve

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #213 Dátum: 2009, 11 22, 18:28:57 »
Hello jelenleg egy Plantronics Explorer 390-es tulajdonosa vagyok.
Ez az: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kristálytiszta hangzás, több készülék egyszerre kezelése... szval minden működik. Egyre lennék még kiváncsi meg tudom oldani azt hogy amikor csak simán zenét hallgatnék kitegye erre az omnia? Vagy ez nem kivitelezhető? Tud erről nekem valaki valamit mondani? Ha megoldható valahogy akkor hogy? Előre is köszi a segítséget...
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #214 Dátum: 2009, 11 22, 19:49:54 »
Egyre lennék még kiváncsi meg tudom oldani azt hogy amikor csak simán zenét hallgatnék kitegye erre az omnia? Vagy ez nem kivitelezhető? Tud erről nekem valaki valamit mondani? Ha megoldható valahogy akkor hogy? Előre is köszi a segítséget...

Nem hallottam róla :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #215 Dátum: 2009, 11 22, 19:51:42 »
Hello jelenleg egy Plantronics Explorer 390-es tulajdonosa vagyok.
Ez az: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kristálytiszta hangzás, több készülék egyszerre kezelése... szval minden működik. Egyre lennék még kiváncsi meg tudom oldani azt hogy amikor csak simán zenét hallgatnék kitegye erre az omnia? Vagy ez nem kivitelezhető? Tud erről nekem valaki valamit mondani? Ha megoldható valahogy akkor hogy? Előre is köszi a segítséget...
Úgy tudom, hogy csak Stereo BT fülessel oldható meg.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #216 Dátum: 2009, 11 22, 20:11:47 »
Úgy tudom, hogy csak Stereo BT fülessel oldható meg.

:'( Hát ez szomorú...pedig én monoba is élvezném a dolgot...
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #217 Dátum: 2009, 11 23, 11:09:04 »
Sziasztok!

Megvettem e-bay-en, a korábban általám is emlegetett SBH-650 Stereo Bluetooth fülest, kb 2 hete, de még mindig nem jött meg...
Még sosem vettem semmit e-bay-en, ez normál időtartam eddig, vagy már meg kellett volna jönnie? Utána tudok nézni valahol, hogy merre jár? Mert a pénz át lett utalva :)

Toti!
KÉT HÓNAP után érdemesebb aggódni.

Kínából (a felől) általában hajóval jön, az meg ugye nem rakéta :) - (gondolom onnan veszed).

Az utánanézés attól függ, hogyan lett postázva. (ha van csomagszámod és szállítód akkor egyszerű, ha nincs max. a feladó tud segíteni)

Ha Paypal-lal fizettél, még őket lehet piszkálni, valami garit vállalnak!

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #218 Dátum: 2009, 12 05, 21:28:23 »
Sziasztok!

Van valakinek ilyen? Vélemény?
Megéri? Össze lehet hozni Omniával?
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #219 Dátum: 2009, 12 06, 00:01:09 »
Sziasztok!

Van valakinek ilyen? Vélemény?
Megéri? Össze lehet hozni Omniával?
Nekem Jabra BT620 van és eladó, ha érdekel.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Pufi

« Reply #220 Dátum: 2009, 12 06, 08:40:27 »
Nekem Jabra BT620 van és eladó, ha érdekel.

Szia Ismo! Köszönöm szépen, de inkább még nem élnék vele :) egyelőre csak érdeklődöm, h amelyik tetszik az jó lesz-e az omniához. De akkor úgy néz ki a Jabra cuccok is jók hozzá és működnek is rendesen. Még egy ami közül tudok válogatni :)
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #221 Dátum: 2009, 12 06, 10:30:59 »
Szia Ismo! Köszönöm szépen, de inkább még nem élnék vele :) egyelőre csak érdeklődöm, h amelyik tetszik az jó lesz-e az omniához. De akkor úgy néz ki a Jabra cuccok is jók hozzá és működnek is rendesen. Még egy ami közül tudok válogatni :)
Jabrák elég jók, mennek szinte mindennel (annak ellenére, hogy sokan nem ismerik, neves gyártó). Nagyon fontos, hogy az összes (asszem) multipointos, azaz két eszközt is tudsz vele kezelni (pl. az Omnia és a szgéped, ha bluetooth van rajta, vagy egy másik mobil). Nekem ez szinte mindig priorítás. Ennek nagyon jó hangja is van.
Jó válogatást.  :ok:
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Pufi

« Reply #222 Dátum: 2009, 12 06, 10:53:32 »
Jabrák elég jók, mennek szinte mindennel (annak ellenére, hogy sokan nem ismerik, neves gyártó). Nagyon fontos, hogy az összes (asszem) multipointos, azaz két eszközt is tudsz vele kezelni (pl. az Omnia és a szgéped, ha bluetooth van rajta, vagy egy másik mobil). Nekem ez szinte mindig priorítás. Ennek nagyon jó hangja is van.
Jó válogatást.  :ok:

Köszönöm :)

Nem elérhető gyula88

• PDA: Samsung Galaxy S2
« Reply #223 Dátum: 2009, 12 06, 20:36:23 »
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem. Vettem egy bluetooth headsetet Jabra bt2040est, az istennek sem akarja felismerni az omniam! Nincs valakinek valami otlete?
Megkoszonnem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #224 Dátum: 2009, 12 06, 20:43:38 »
Olyan minőségi -nem agybadugós, nem tarkótámaszos- ST BT-os fülest keresek, ami könnyű, párnázott (szemüvegesnek is kényelmes) és vezetékkel is lehet vele zenét hallgatni! Mondanom sem kell, hogy sürgős lenne....  :ima: :ima: