Sziasztok!
Talán ide kapcsolódnak a kérdéseim:
Reibenhez lenne az első: A Samsung widget plus felületre is meg lehetne írni a Titaniumban lévő alsó ikonsor progiját? Ui. Exe-Png párosítással?
Vagy meg lehet-e változtatni egy exe ikonját, már a telepítő .cab-ban, hogy install után az kerüljön az asztalra?
Köszi!
Hát sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert a Samsung Widget Plusnak abszolút nem ismerem a működését és sosem használtam. Na jó addig amíg haza nem vittem a készülékem a gsm boltból és elmolyoltam rajta, de ekkor már annyira felkészült voltam az O2-ből, hogy alapból azt mondtam, ez kuka...
Amint írtam már neked az az, hogy szerintem nem éri meg a fáradságot foglalkozni vele, mert nem hiszem, hogy annyi mindent ki lehet belőle hozni. Bár mivel nem használtam még, lehet te majd rácáfolsz erre a mondatomra ha majd előállsz egy skinnel
.
Én csak annyit tanácsolnék, hogy nagyon olvasgass utána, hogyan működik, honnan veszi a fájlokat, mit és hogyan módosíthatsz registry-vel, esetleg MortScriptben tudsz-e programozni és ha igen, akkor tudod-e érvényesíteni a widgetben. Szal
Aztán kíváncsi vagyok, hogy mire jutottál és majd keress meg