2024, 11 23, 05:12:15

Szerző Téma: Reiben Titanium skinelde  (Megtekintve 75781 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Bamba

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
Re: Reiben Titanium skinelde
« Reply #325 Dátum: 2010, 11 05, 09:08:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudsz kiválasztani programokat a legalsó pluginnal?
Na látod, ezt nem tudok. Beszól nekem is, hogy hiba, és küldje-e el. Alapból is van bent egy, meg igo-t, stb akartam betenni....
18MB... Jó lassan is tette fel! Mármint az előzőhöz képest!  :D
Ezt a taskbaros témát nem értem :D. Szóval ami nekem van kint a képeken az nem tetszik? Ha igen azt tudom linkelni.
Igen, az nem tetszik, mert olyan egyszerű, fekete-fehér, viszont jobban menne hozzá. Mert ami most van nekem fent a pda-n, az színes... Hol tudok ilyen taskbarokat nézni?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #326 Dátum: 2010, 11 05, 09:13:07 »
Na látod, ezt nem tudok. Beszól nekem is, hogy hiba, és küldje-e el. Alapból is van bent egy, meg igo-t, stb akartam betenni....
18MB... Jó lassan is tette fel! Mármint az előzőhöz képest!  :DIgen, az nem tetszik, mert olyan egyszerű, fekete-fehér, viszont jobban menne hozzá. Mert ami most van nekem fent a pda-n, az színes... Hol tudok ilyen taskbarokat nézni?

Hol találsz ilyen taskbarokat? A neten :D

Nem elérhető Bamba

« Reply #327 Dátum: 2010, 11 05, 09:15:06 »
Dehogy állítottam be.  :p
És kösz a tanácsot! >:(

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #328 Dátum: 2010, 11 05, 09:16:21 »
Dehogy állítottam be.  :p
És kösz a tanácsot! >:(
No, de így már tudsz hozzá adni progikat?

Nem elérhető sapphire

• Mister
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i9100
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #329 Dátum: 2010, 11 05, 09:19:45 »
És titanium felülettel használtad a Sense ROM-t? Nem futott a háttérben?
Én arra tippelnék, hogy nincs kikapcsolva teljesen és mivel eltart a 18mb telepítése egy darabig, lehet kell neki egy kis memória ez idő alatt és a Sense-l együtt már sok.

Mellesleg nem került a skinbe semmi olyan dolog, amit nem lehetne telepíteni. "Csupán" 3 újabb felület, 480x800-as háttérképek stb...

Az általad leírt módszerrel eltávolítottam a v1.1-et, Sense kikapcsolva,minden maradvány elpucolva, v2.0 telepítés indításkor kb 10 sec után hibaüzi,mely szerint nem rendelkezik a progi megf. engedéllyel :ok:Az 1.1-es verzió telepítéskor Sense kikapcs,telepítés a leírt módszereddel,gond pedig semmi :ok: (kronológiailag persze a sorrend először 1.1 ,aztán 2.0)

Nem elérhető Bamba

« Reply #330 Dátum: 2010, 11 05, 09:20:58 »
No, de így már tudsz hozzá adni progikat?
Nem. Igo-t akartam betenni, de nem akarja, az előzőn még betette, itt nem. Szóval miután kiválasztom az Igo.exe-t, utána még kér egy képet, viszont az nincs. Gondolom ezért nem teszi ki. :) Előzőben nem emlékszem, hogy kért volna képet is, egyszerűen kirakta, hogy igo.
Valamint alapból benne van egy ház, az a ma képernyő? vagy mi akar lenni? Hiába nyomok rá, nem csinál semmit.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #331 Dátum: 2010, 11 05, 09:25:16 »
Nem. Igo-t akartam betenni, de nem akarja, az előzőn még betette, itt nem. Szóval miután kiválasztom az Igo.exe-t, utána még kér egy képet, viszont az nincs. Gondolom ezért nem teszi ki. :) Előzőben nem emlékszem, hogy kért volna képet is, egyszerűen kirakta, hogy igo.
Valamint alapból benne van egy ház, az a ma képernyő? vagy mi akar lenni? Hiába nyomok rá, nem csinál semmit.
Az a ház a Today, ami arra szolgál, hogy ha rákattintasz akkor mindig visszaugrik az első oldalra. Próbáld ki azt, hogy lapozol egy párat, kiraksz oda egy indító ikont, majd rányomsz a házikóra.

A plugin pedig úgy működik, hogy szükséges neki egy ikon fájl is. Első kézből ki kell választani egy exe-t, majd egy ikont mellé. Szal sztem szedj le a netről vmi igo ikont és úgy próbáld.
Az előzőben voltak ikonok amiket én készítettem, de ebből kivettem mindent. Szal saját ikonokat kell használnod :)

Mondjuk You are not allowed to view links. Register or Login, de ezer féle van a neten

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #332 Dátum: 2010, 11 05, 09:25:27 »
Az általad leírt módszerrel eltávolítottam a v1.1-et, Sense kikapcsolva,minden maradvány elpucolva, v2.0 telepítés indításkor kb 10 sec után hibaüzi,mely szerint nem rendelkezik a progi megf. engedéllyel :ok:Az 1.1-es verzió telepítéskor Sense kikapcs,telepítés a leírt módszereddel,gond pedig semmi :ok: (kronológiailag persze a sorrend először 1.1 ,aztán 2.0)
Ha nem akarod a Sense-t használni, én csak azt tanácsolnám, hogy ne rakj fel ilyen ROM-t. Biztos vagyok benne, hogy nem a skin hibájából jön a hiba üzi.

Taskmanagerrel sem látszik a Sense?

Nem elérhető sapphire

• Mister
« Reply #333 Dátum: 2010, 11 05, 09:37:48 »
Ha nem akarod a Sense-t használni, én csak azt tanácsolnám, hogy ne rakj fel ilyen ROM-t. Biztos vagyok benne, hogy nem a skin hibájából jön a hiba üzi.

Taskmanagerrel sem látszik a Sense?

Én  biztosra veszem,hogy nem a skin hibája,valószínüleg naked ROM-on fogom legközelebb kipróbálni,csupán lusta-kiváncsiságból kisérleteztem egyéni módszeremmel,mindezzel együtt gyorsan,flottul futott a v1.1 skined  :ok: :ok: Ja a Taskmannal sem látszik semmi.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #334 Dátum: 2010, 11 05, 09:45:05 »
Én  biztosra veszem,hogy nem a skin hibája,valószínüleg naked ROM-on fogom legközelebb kipróbálni,csupán lusta-kiváncsiságból kisérleteztem egyéni módszeremmel. Ja a Tasmannal sem látszik semmi.
Értem. Ha tetszik a Sense akkor nincs értelme más today felületű alkalmazást mellé rakni. Én azt sem értem aki SPB-t használ alóla, mert ilyen is van...

Ha viszont meguntad, szerintem a Rapid csupaszaira vígan felmegy, persze ha nincs kiszedve belőle a Windows Default felület. Bár ez is megoldható utólag.
Mellesleg az AIJH1 elég jóra sikerült ROM, akár gyárival, akár Rapidéval használod

Nem elérhető sapphire

• Mister
« Reply #335 Dátum: 2010, 11 05, 09:48:53 »
Értem. Ha tetszik a Sense akkor nincs értelme más today felületű alkalmazást mellé rakni. Én azt sem értem aki SPB-t használ alóla, mert ilyen is van...

Ha viszont meguntad, szerintem a Rapid csupaszaira vígan felmegy, persze ha nincs kiszedve belőle a Windows Default felület. Bár ez is megoldható utólag.
Mellesleg az AIJH1 elég jóra sikerült ROM, akár gyárival, akár Rapidéval használod

A Sense tetszik,(nem is az a baj vele) csak a TE Skined sebesebb működése per-ma nyomós érv arra,hogy használjam :ok: Elismerésem ezúton szeretném kifejezni számodra :ok: :ok:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #336 Dátum: 2010, 11 05, 10:03:41 »
A Sense tetszik,(nem is az a baj vele) csak a TE Skined sebesebb működése per-ma nyomós érv arra,hogy használjam :ok: Elismerésem ezúton szeretném kifejezni számodra :ok: :ok:
A Sense nekem is tetszik és leírtam már, hogy a legjobb UI ami létezik a készülékre, viszont nem működik olyan jól O2-n a brutális hardver igénye miatt. Ezért kezdtem bele egy olyan dologba, amiből hasonló kinézetű ám kevésbé terhelő felületet készítsek.

Köszönöm az elismerő szavakat :ok:

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
« Reply #337 Dátum: 2010, 11 05, 11:04:25 »
Az a ház a Today, ami arra szolgál, hogy ha rákattintasz akkor mindig visszaugrik az első oldalra. Próbáld ki azt, hogy lapozol egy párat, kiraksz oda egy indító ikont, majd rányomsz a házikóra.

A plugin pedig úgy működik, hogy szükséges neki egy ikon fájl is. Első kézből ki kell választani egy exe-t, majd egy ikont mellé. Szal sztem szedj le a netről vmi igo ikont és úgy próbáld.
Az előzőben voltak ikonok amiket én készítettem, de ebből kivettem mindent. Szal saját ikonokat kell használnod :)

Mondjuk You are not allowed to view links. Register or Login, de ezer féle van a neten
így már tökéletes köszönöm! :)
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető Bamba

« Reply #338 Dátum: 2010, 11 05, 14:30:13 »
Köszi én is!  :ok:
Ha én csinálok képet mekkora legyen? 175x175 jó?

Imhotep

• Vendég
« Reply #339 Dátum: 2010, 11 05, 14:35:29 »
Akár akkora is lehet, de png legyen  ;)
Amúgy álltalában 128x128-asok  ;)

Nem elérhető DennisX

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note3 / MiniX X7 MiniPC
  • PDA ROM: KitKat 4.4.2 BobCat v4.0
« Reply #340 Dátum: 2010, 11 05, 15:23:03 »
Sziasztok!
Talán ide kapcsolódnak a kérdéseim:
Reibenhez lenne az első: A Samsung widget plus felületre is meg lehetne írni a Titaniumban lévő alsó ikonsor progiját? Ui. Exe-Png párosítással?
Vagy meg lehet-e változtatni egy exe ikonját, már a telepítő .cab-ban, hogy install után az kerüljön az asztalra?
Köszi!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #341 Dátum: 2010, 11 05, 20:36:09 »
Átlagban 128x128-as png-ket szoktam készíteni, de teljesen mind1 mekkorát készítesz, mert 85x85-nél nem engedtem nagyobbat megjeleníteni, mert az már nem esztétikus :p
Egyébként millió van a neten és csak fanatikusok készítenek maguknak :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #342 Dátum: 2010, 11 05, 20:48:26 »
Sziasztok!
Talán ide kapcsolódnak a kérdéseim:
Reibenhez lenne az első: A Samsung widget plus felületre is meg lehetne írni a Titaniumban lévő alsó ikonsor progiját? Ui. Exe-Png párosítással?
Vagy meg lehet-e változtatni egy exe ikonját, már a telepítő .cab-ban, hogy install után az kerüljön az asztalra?
Köszi!
Hát sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert a Samsung Widget Plusnak abszolút nem ismerem a működését és sosem használtam. Na jó addig amíg haza nem vittem a készülékem a gsm boltból és elmolyoltam rajta, de ekkor már annyira felkészült voltam az O2-ből, hogy alapból azt mondtam, ez kuka...

Amint írtam már neked az az, hogy szerintem nem éri meg a fáradságot foglalkozni vele, mert nem hiszem, hogy annyi mindent ki lehet belőle hozni. Bár mivel nem használtam még, lehet te majd rácáfolsz erre a mondatomra ha majd előállsz egy skinnel :D.

Én csak annyit tanácsolnék, hogy nagyon olvasgass utána, hogyan működik, honnan veszi a fájlokat, mit és hogyan módosíthatsz registry-vel, esetleg MortScriptben tudsz-e programozni és ha igen, akkor tudod-e érvényesíteni a widgetben. Szal  :olvass: :olvass: :olvass:

Aztán kíváncsi vagyok, hogy mire jutottál és majd keress meg :)

Nem elérhető Bamba

« Reply #343 Dátum: 2010, 11 05, 22:47:21 »
Ma az egyik OII-re vettem fóliát, gyerek épphogy elkezdte volna felrakni, mennie kellett... Így sajnos nem került fel rá.
Viszont a skin nagyon tetszett neki, dicsérte.  :taps:

Nem elérhető Szucsi44

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: GT-I9100
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #344 Dátum: 2010, 11 06, 00:27:57 »
Ma reggel felpakoltam én is az új cab-ot. Ez már nem produkál akadást, király a lock időjárása meg az androidos felület. Egyébként AIJH1 tényleg nem rossz rom, csak hát kevés ram marad.....Most rákattantam a lite romokra és félturbózóm őket tetszés szerint. A mostanin is tökéletesen megy a titániumod, pedig alapból ki van szedve belőle a titanium.
Gratulálok a skin-hez nagyon szép munka!!!!!  :ok:

Nem elérhető BluesBolha

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: LG Optimus Black
« Reply #345 Dátum: 2010, 11 06, 11:11:11 »
Nagyon tetszik az új skin és örömmel tapasztaltam, hogy az akadás is megszűnt. úgyhogy csatlakozom a boldog Reiben skin használók közé. :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #346 Dátum: 2010, 11 06, 12:25:01 »
Köszönöm szépen az elismerő szavakat :D. Igyekeztem és még igyekezni is fogok.

Az időjárás magyarításával kapcsolatban egyezünk már meg abban, aki angol kifejezést lát legyen szíves írja le ide a fórumba, hogy magyaríthassam.
(Nekem nincs net a telefonomon, így nem frissítem olyan sűrűn az időjárást)

Előre is köcce  :ok:

Nem elérhető DennisX

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note3 / MiniX X7 MiniPC
  • PDA ROM: KitKat 4.4.2 BobCat v4.0
« Reply #347 Dátum: 2010, 11 06, 12:26:04 »
Hát sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert a Samsung Widget Plusnak abszolút nem ismerem a működését és sosem használtam. Na jó addig amíg haza nem vittem a készülékem a gsm boltból és elmolyoltam rajta, de ekkor már annyira felkészült voltam az O2-ből, hogy alapból azt mondtam, ez kuka...

Amint írtam már neked az az, hogy szerintem nem éri meg a fáradságot foglalkozni vele, mert nem hiszem, hogy annyi mindent ki lehet belőle hozni. Bár mivel nem használtam még, lehet te majd rácáfolsz erre a mondatomra ha majd előállsz egy skinnel :D.

Én csak annyit tanácsolnék, hogy nagyon olvasgass utána, hogyan működik, honnan veszi a fájlokat, mit és hogyan módosíthatsz registry-vel, esetleg MortScriptben tudsz-e programozni és ha igen, akkor tudod-e érvényesíteni a widgetben. Szal  :olvass: :olvass: :olvass:

Aztán kíváncsi vagyok, hogy mire jutottál és majd keress meg :)
Köszi!
Korrekt.
Nem valószínű, hogy sokkal mélyebbre jutok.  :) Egy-két lecserélhető dolgot találtam a rendszerben, az meglesz, aztán hagyom.
Megvárom a Samsung új quad core-os PDA-jat, és cserélek...  :D
Amúgy elismerésem a Titaniumért!

Nem elérhető Steve850

• Navigáció / Navigation: S5 G901F
  • PDA: Samsung S5
  • PDA ROM: [XXU1ANK5] SimpleGX ROM v1.1.1
« Reply #348 Dátum: 2010, 11 06, 21:34:25 »
Először is gratula Reiben-nek a munkáért!! A #135 hozzászólásban található bejövő e-mail-re történő piros-x probléma nálam is jelentkezik. A 6. oldalon található bejegyzésre adott válaszod alapján megcsináltam a Titanium_mail.png létrehozást, majd reset, stb., de nem használt Nem sikerült rá valami megoldást találnia Reiben-nek?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #349 Dátum: 2010, 11 06, 22:05:30 »
Először is gratula Reiben-nek a munkáért!! A #135 hozzászólásban található bejövő e-mail-re történő piros-x probléma nálam is jelentkezik. A 6. oldalon található bejegyzésre adott válaszod alapján megcsináltam a Titanium_mail.png létrehozást, majd reset, stb., de nem használt Nem sikerült rá valami megoldást találnia Reiben-nek?
Egy pár kérdés:
- masinádat indítotattad újra vagy a titaniumot?
- mivel másoltad be a windows könyvtárba a png fájlt?

Amennyiben regisztrálva vagy a modaco-ra töltsd már le ezt a cab-t és írd le a véleményed légyszi. Ha gyógyír akkor elkészítem én is a saját ikonom vagy módosítok a cab-n. You are not allowed to view links. Register or Login

Egyébként ez a dolog ROM függő lehet, mert nagyon ritkán jön elő egy-egy embernél :hmm: