2024, 11 22, 10:35:11

Szerző Téma: Froyo 2.2 újdonságok  (Megtekintve 147312 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bp71

• PDA: Samsung Galaxy S (i9000)
  • PDA ROM: I9000XWJS7
Re: Froyo 2.2 újdonságok
« Reply #275 Dátum: 2011, 02 11, 22:07:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szervizekben szervizkábelt használnak,ott teljesen mindegy hogy működik e a 3 gombos vagy nem.Én inkább arra tippelnék hogy a t-mobile-os emberke hozzá nem értése miatt történt ami történt.

Nos én is így jártam. A T-szervizben azt mondták hogy mivel nincs 3 gombos lehetőség ezért nem tudnak frissíteni. Utánakérdeztek és ezt sehol nem tudják megoldani. Úton van a Samsungtól egy "kütyü" amivel download módba tudják tenni, ezt mondták.
Mondtam is hogy biztosan az a 301KOhm-os ellenállás az USB-re, ők értetlenkedve néztek.....
Szóval a T nem tud olyan készüléket upgradeolni amin nem megy a download mód.

Nem elérhető kamikaze77

• Nem: Férfi
  • PDA: Note 4 N910C
« Reply #276 Dátum: 2011, 02 12, 16:49:44 »
hát én ma rászántam magam és kb. 10 perc alatt megcsináltam magamnak odin-nal... nem is értem mire vártam eddig. :hmm: 
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #277 Dátum: 2011, 02 12, 16:54:14 »
hát én ma rászántam magam és kb. 10 perc alatt megcsináltam magamnak odin-nal... nem is értem mire vártam eddig. :hmm:
kamikaze77, bp71: Profilt javítsátok légyszi!

Senki nem mondta, hogy ördöngősség frissíteni  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető les0130

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Froyo XWJPL
« Reply #278 Dátum: 2011, 02 14, 09:51:25 »
Üdv,
Na 7végén froyosítva lett a gép. Samsunghoz vittem be, hogy csinálja meg a 3 gombos módszert, és átbattyogok utána a T-be. Mondta a szerviz, h most már ők is meg tudják csinálni...a gond annyi volt, hogy úgy kaptam vissza a telefont, hogy nem voltak rajta a T-s 3G eléri pontok, csodálkoztam is :shock:, hogy "Nincs kommunikációs kapcsolat! " hibával nem tudtam a gmail accountra bejelentkezni...
úgyhogy otthon szépen be kellett lőnöm a mindenféle beállítás...a kollégámhoz képest a kernel verzió, és a Build is régebbi, nekem JPF, neki JPL...
foglalkozzam vele, vagy rakassam fel az újabbat a T-vel?
Most már legalább a 3 gombos módszer működik...
Viszont a Mybackup Pro egyik játék állását sem mentette el, úgyhogy kezdhetek mindent előröl... >:(
Les

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #279 Dátum: 2011, 02 14, 11:34:18 »
Üdv,
Na 7végén froyosítva lett a gép. Samsunghoz vittem be, hogy csinálja meg a 3 gombos módszert, és átbattyogok utána a T-be. Mondta a szerviz, h most már ők is meg tudják csinálni...a gond annyi volt, hogy úgy kaptam vissza a telefont, hogy nem voltak rajta a T-s 3G eléri pontok, csodálkoztam is :shock:, hogy "Nincs kommunikációs kapcsolat! " hibával nem tudtam a gmail accountra bejelentkezni...
úgyhogy otthon szépen be kellett lőnöm a mindenféle beállítás...a kollégámhoz képest a kernel verzió, és a Build is régebbi, nekem JPF, neki JPL...
foglalkozzam vele, vagy rakassam fel az újabbat a T-vel?
Most már legalább a 3 gombos módszer működik...
Viszont a Mybackup Pro egyik játék állását sem mentette el, úgyhogy kezdhetek mindent előröl... >:(
Les
Biztos, hog JPF és JPL? Csak mert én ilyen ROM-ot nem találtam.  :hmm: Bár ha totál szolgáltatói, akkor nem is fogom lehet.  :D

Nem elérhető les0130

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Froyo XWJPL
« Reply #280 Dátum: 2011, 02 14, 11:46:53 »
Biztos, hog JPF és JPL? Csak mert én ilyen ROM-ot nem találtam.  :hmm: Bár ha totál szolgáltatói, akkor nem is fogom lehet.  :D

Biztos, kétszer is megnéztem.  :D

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #281 Dátum: 2011, 02 18, 17:58:30 »
Na első pozitív csalódás a T mobilba azt mondták 10 nap alatt meglesz a SGS frissítés és meg is lett.
Viszont meg is van a gond forrása (PONT AZ AMIRE GONDOLTAM  :D) nekem nem működött a 3 gombos  megoldás és elvileg elküldték a gyártóhoz aki volt oly kedves és meg is csinálta nekem hogy tudjon frissíteni  :D

Úgyhogy ha valaki frissíteni akar ne hagyja ki sok + jelent a telefonnak.

Üdv

Nem elérhető blueye

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: PDA: I9000XWJPL PHONE: I9000XXJPP CSC: I9000TMHJP2 Build Info: 2011.01
« Reply #282 Dátum: 2011, 02 19, 11:19:54 »
Na első pozitív csalódás a T mobilba azt mondták 10 nap alatt meglesz a SGS frissítés és meg is lett.
Viszont meg is van a gond forrása (PONT AZ AMIRE GONDOLTAM  :D) nekem nem működött a 3 gombos  megoldás és elvileg elküldték a gyártóhoz aki volt oly kedves és meg is csinálta nekem hogy tudjon frissíteni  :D

Úgyhogy ha valaki frissíteni akar ne hagyja ki sok + jelent a telefonnak.

Üdv
Annak a tíz napnak tíz percnek kellett volna lennie...

Nem elérhető akos123

« Reply #283 Dátum: 2011, 02 21, 18:26:49 »
Hali
Olyan problémám lenne hogy frissítés után a telefonkönyvben oldalt a gyors kereső sávban nem jelennek meg betűk pl a H meg még más is pedig  van H betűs ismerősöm és nem jelzi ki valahol olvastam ilyen problémáról itt de nem tudom melyik részen esetleg valaki tudna segíteni hogy mit lehet tenni.
Itt is jó a válasz de pm be még jobb lenne előre is köszönöm mindenkinek!!!!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #284 Dátum: 2011, 02 21, 18:49:59 »
Hali
Olyan problémám lenne hogy frissítés után a telefonkönyvben oldalt a gyors kereső sávban nem jelennek meg betűk pl a H meg még más is pedig  van H betűs ismerősöm és nem jelzi ki valahol olvastam ilyen problémáról itt de nem tudom melyik részen esetleg valaki tudna segíteni hogy mit lehet tenni.
Itt is jó a válasz de pm be még jobb lenne előre is köszönöm mindenkinek!!!!
Nem lehet hogy úgy szerepelnek nálad a nevek hogy keresztnév és vezetéknév?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető akos123

« Reply #285 Dátum: 2011, 02 22, 00:58:23 »
Mindegyik megjelenési beállítással próbáltam, de így is hiányzik az f után a g és a h egy pont jelenik meg helyettük de ha legörgetem akkor meg ki van emelve hogy ez a H betűs csoport 13 bejegyzés van.

Esetleg ötlet?

Lacus_

• Vendég
« Reply #286 Dátum: 2011, 02 22, 12:23:31 »
Mindegyik megjelenési beállítással próbáltam, de így is hiányzik az f után a g és a h egy pont jelenik meg helyettük de ha legörgetem akkor meg ki van emelve hogy ez a H betűs csoport 13 bejegyzés van.

Esetleg ötlet?
Ha jól emlékszem a 2.1-nél van ez, igaz nem volt fent csak egy napig  :hmm:
Tedd fel a 2.2-t vagy a 2.2.1-et és ott lesz az összes betü  ;)

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #287 Dátum: 2011, 02 22, 19:29:26 »
Volt már valakinek hasonló problémája?Fennt volt a gépemen a speed kern 13 c 256.Eggy napig semmi se volt bekapcsolva rajta de amugy se szoktam használni csak a becup,restort.Érdekes jelenséget vettem észre,mert néha bezzümmögött a sgs és kivágott a progibol.( kényszer bezárás) Pár programban igy viselkedik,rájön az öt perc.Csak ugy véletlen gyanitottam a kernelre.Föltettem vissza a 13 b és láss csodát,azóta megszüntek ezek a problémák. :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető reca888

• Navigáció / Navigation: i betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S4 / Asus TF300
  • PDA ROM: Gyári Tré mobil
« Reply #288 Dátum: 2011, 02 24, 10:09:33 »
Ha jól emlékszem a 2.1-nél van ez, igaz nem volt fent csak egy napig  :hmm:
Tedd fel a 2.2-t vagy a 2.2.1-et és ott lesz az összes betü  ;)

Nekem 2.1 alatt megvolt minden betű, de Froyon nekem is ki van pontozva jó néhány helyen.
Ha jól emlékszem, akkor 2.1-en viszont nem volt felül egy névkereső sáv. Az egy csomó helyet elfoglal, szerintem azért nem fér ki minden betű, kikapcsolni viszont nem tudtam...

Lacus_

• Vendég
« Reply #289 Dátum: 2011, 02 24, 11:04:08 »
Nekem 2.1 alatt megvolt minden betű, de Froyon nekem is ki van pontozva jó néhány helyen.
Ha jól emlékszem, akkor 2.1-en viszont nem volt felül egy névkereső sáv. Az egy csomó helyet elfoglal, szerintem azért nem fér ki minden betű, kikapcsolni viszont nem tudtam...
Nekem fent a kereső sáv és minden betü látszik  :hmm:
De asszem erről annó beszéltünk hogy romfüggő  :hmm:

Nem elérhető laci643

• Navigáció / Navigation: Nüvi 765T
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: JB
« Reply #290 Dátum: 2011, 02 24, 11:28:47 »
Tedd fel ezt, és meglesznek a hiányzó betűk.  :D

Nem elérhető reca888

• Navigáció / Navigation: i betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S4 / Asus TF300
  • PDA ROM: Gyári Tré mobil
« Reply #291 Dátum: 2011, 02 24, 12:14:53 »
Tedd fel ezt, és meglesznek a hiányzó betűk.  :D

Köszönöm, ha hazaértem melóból ránézek!  :ok:

Nem elérhető laci643

• Navigáció / Navigation: Nüvi 765T
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: JB
« Reply #292 Dátum: 2011, 02 24, 12:48:42 »
Köszönöm, ha hazaértem melóból ránézek!  :ok:
Szívesen. A leírás is benne van.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #293 Dátum: 2011, 02 24, 16:20:28 »
Hogy lehet levenni a hangot az írásnál? azon kívül h lenémítom a telot:D 2.1-en letudtam,de most...
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #294 Dátum: 2011, 02 24, 18:27:06 »
Hogy lehet levenni a hangot az írásnál? azon kívül h lenémítom a telot:D 2.1-en letudtam,de most...
A billentyűzet beállításainál általában ki lehet kapcsolni, csak nem tudom milyet használsz  :hmm:

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #295 Dátum: 2011, 03 28, 11:20:32 »
Sziasztok !

Szombaton kies ben lefrissítettem a SGS 2.2.1 re t-mobil most rakta fel.Időbe :D.Egész jól müködik tényleg jobb lett a teló.Ami felltünt hibának,Valamilyen alkalmazásból kilépek vissza jön a menübe és 1-2 másodperces szünettel rezeg 3at.A másik kiírja hogy teljesen feltöltve az aksi lehúzom és csak 97% mutat.Többszöri rádugásra sem tölti fel 98% ment fel.Másnál is vannak ilyen problémák ?

Nem elérhető akos123

« Reply #296 Dátum: 2011, 03 28, 12:04:10 »
Szia lehetnek ilyen problémáid de ha megnézed itt a FAQ ban ott vannak módszerek hogy az akumlátor statisztikáját felfrissítsd és elvileg utána jó lesz. Az első hibádat nem értem nekem nem volt olyan de egy Hard resetet vagy egy factory resetet elbírna szerintem azt is megtalálod a FAQ ban.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #297 Dátum: 2011, 03 28, 12:52:16 »
Sziasztok !

Szombaton kies ben lefrissítettem a SGS 2.2.1 re t-mobil most rakta fel.Időbe :D.Egész jól müködik tényleg jobb lett a teló.Ami felltünt hibának,Valamilyen alkalmazásból kilépek vissza jön a menübe és 1-2 másodperces szünettel rezeg 3at.A másik kiírja hogy teljesen feltöltve az aksi lehúzom és csak 97% mutat.Többszöri rádugásra sem tölti fel 98% ment fel.Másnál is vannak ilyen problémák ?
A %-os kijelzést sajnos (97,98,99%) így kell elfogadni, az gyárilag ilyen, ezen nem tudsz változtatni.  :)

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #298 Dátum: 2011, 03 31, 11:45:35 »
Most ha teljesen fel van töltve és lehúzom akkor 99% ugrik le egyből.Régebben amikor írtam akkor meg 97% ugrott le egyből.De ha vissza dugom töltőre akkor egyből kiírja hogy 100% lehúzom és 99% ugrik vissza.2.1 nem volt ilyen probléma.Majd megnézem a dolgokat amit írtatok.Köszönöm

Nem elérhető akos123

« Reply #299 Dátum: 2011, 04 01, 00:04:55 »
Szerintem fölösleges azon az 1 százalékon parázni igazad van hogy zavaró de ha jobban belegondolsz meddig marad százon 10 percig? talán akkor már sokat mondok.
Meg igazából sima alap romon ha nincs más fent  jobb felső sarokba fullon van az akkujelző az úgyis csak 85 % körül kezd el fogyni bár nem tudom de ha azt veszed  addig tele van :D :D
Szerintem a lényeg az hogy azért 1 napot de ha lehet többet bírjon ez meg függ a felhasználótól.
De később biztos lesz rá valami megoldás ha valakit nagyon idegesít és ért hozzá megoldja majd :ok: