0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Persze, én is onnan lopkodtam össze az ikonkáim nagy részét. Pl a bordó kukucskáló androbi is egy másik készülékre készített red skinből való. A letöltés vége, és a telepítve ikonkák is abból vannak, be is linkeltem korábban, amikor éppen bordómániás voltam Most android zöld agylövésem van éppen
Szia!Egy videót tudnál betenni róla? Nem biztos, hogy én lecserélném az S betűmet.KösziAttila
PFC-s Boot animáció (kukucskálós):You are not allowed to view links. Register or LoginKészülékre bemásolni majd recoveryből telepíteni.
minden le van mentve itt figyuszol az összes ikon a laptopon ...persze, hogy most meg egyáltalán nem megy ez a lüke tv progi.
OFFA widget nem megy nálam, ha rákattintok a nem működő widgetre, akkor mutatja a műsorokat.
Annyira édes! Imádom!
Hova kell pontosan bemasolni?Bocs,de nem vagom...JPO-n megy amugy?
Köszönöm!Nekem nem jön be
You are not allowed to view links. Register or Login
na ja....de hátha valaki bele akarja ásni magát jobban:-))
Ha vágnám az angolt tuti én beleásnám
háááát...ha lesz egy kis időm....viszont azt mindenképpen át kell nézni vmelyik fejlesztőnek majd, mert szakszövegben csúnyán mellé lehet trafálni...
Képzeld el hogy mellé trafálnák én ha gugléval fordítanám le
Ilyesmi:Érthető, hogy lehet, hogy egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmező üzlet javaslatot kölcsönös érdeklődésre számot tartó megosztani veletek.
Van egy kis problémám! A framework-res.apk-t lecseréltem, de szerintem nem jók a beállításai. Valaki leírná nekem a helyes permission beállításokat? Előre is kösz!
A cserénél én semmit nem állítottam át.
Én igen, leírnád az eredetit?
Mindenhol van pipa, csak az Others/Write-be nincs.
Nekem ez a framework átalakítás nem jött be. Érdekes dolgokat csinál a telefon. Bekapcsoláskor pár alkalmazás kényszerbezárással kilép, a külső memóriát nem tudja csatolni, meg néha minden lefagy. ha visszaállítom, kkor minden megy normálisan.