0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hát ezt nagyon elszúrtam :'(már nem tudom visszatenni, az előző romot, tehát a szép kis 5 ikonosomat sem. hol látom azt a TW3D-ben, hogy mik voltak a régebbiben módosítva? gondolom akkor csak a változásokat kéne átmásolnom az újabb romos tw3d-be és kész. vagy nem?
köszönöm. azzal másoltam felül, amit Imhotep küldött nekem. minden jó is lett volna, de egyszerűen eltűnt vele a tárcsázó ikonom és a névjegyzék ikonom. amúgy totál jó minden, de hát így....
és ha belemész a ADD to Home Screen-Shortcuts-Aplication-------megkeresed a tárcsázót kiteszed a főképernyöre,azutám pedig lehúzod a többi mellé
hogy miii? aztaaa. ezért cseréltem ma 5x romot? hamahama próbálomóó hogy miért nem jöttél előbb
Szia !Érdeklödöm ,hogyan tudom a today-t kicserélni? Már telepítetem ,és nem találom.köszi
szia. ezt tőlem kérdezted?ha telepítetted, akkor ha rányomsz a home gombra, ott ki lehet választani, hogy melyiket akarod. (már ha egyre gondolunk)
minden jó volt, de a framework-be másolástól megdeglett a GS. újra romolok. ma már vagy 9x
most értem gép közelbe,látom már megvan a baj A fremw.... nem ajánlatos egészben lecserélni csak a változtatásokat dobd bele az ujba (ilyenkor is dögölhet de 80% hogy nem)
mindkét változattal próbálkoztam. lecserélőssel és bemásolóssal is. mindegyiknek romfrissítés lett a vége. sajnálom a színes wifit és a színes térerőt majd ha megtanulok romot lementeni, akkor megint megpróbálom.
Nekem a cat paranccsal még mindegyik romnál sikerült.
A mostani romban is sikerült Hogy
Sziasztok!Én is felraktam Doc új ROMját, és a fájlok módosításához a Dena témáját használom, átírom a fájlokat (framew + twframe) a kedvenc ikonjaimmal, azán CWM-ből frissítem.Egyelőre itt tartok, Dena vs. Tayu vs. én:
Sziasztok! Én is felraktam Doc új ROMját, és a fájlok módosításához a Dena témáját használom, átírom a fájlokat (framew + twframe) a kedvenc ikonjaimmal, azán CWM-ből frissítem.Egyelőre itt tartok, Dena vs. Tayu vs. én:
Én Pati-t kérdeztem a CAT módszere kapcsolatban épp ez miatt mert tudom hogy itt csak a CWM lehet átirni amit le is irtam annoYou are not allowed to view links. Register or Login
szép
Én is a DOC romot használom, és pont úgy megy a cat mint bármelyiknél. De a CWM módszer is jó kell legyen.