0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Ja, lassan pucolhatom le majd az összeset Ginger-hez kezdhetem elölről
Lehet, hogy jó lesz a kép a GB-hez csak más lesz a file név? Pati beelőzött.
Persze hogy meg van, csak azt nem értem miért kéregeti mikor a témában benne van amit kapott
Gyors mint a villám Látom már az SGS-t is elpasszolta, várja nagyon a II-őt Enyémet nem viszik, lehet maradok ennél
Nem akartam huszadszor leirni, de a kedvedert most megteszem. Nem adtam el, elcsereltem a fiammal, mert gondja volt a nexusszal, de ideje es turelme a jobbitsahoz nem volt.
Miért van az: ha egy apk programon belül megváltoztatom a parancsikonját egy ugyanolyan méretű és formátumú, de más ikonra, onnantól nem hajlandó feltelepülni?
nem csomagoltad ki az apkt ugye? csak megnyit es belehuz...
Akit érdekel, csináltam egy átlátszó tárcsázót visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginAkinek tetszik You are not allowed to view links. Register or Login letöltheti, CWM-ből telepíthető
Ez nagyon zsííír... Ez csak a tárcsázó? A háttér se rossz, csak a párom nem kultiválná.
Valaki segíthetne a bejelölt rész melyik fájl és hol található, mert azt is átlátszóvá tenném visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Hahóóóó, senki nem tud válaszólni, S.O.S. kéne
He-he készvan visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Akár az egész témát felrakhatnád látom, ebben a taskbar is átlászó...
Segíteni sajnos nem tudok, de nekem így is tetszik - és szerintem jobb is, mintha teljesen átlátszó lenne, mert így a háttérkép színtónusától függetlenül MINDIG jól olvasható az összes adat... volt már szerencsém olyan témához, amiről ez nem volt elmondható és csak egyes képekkel volt hajlandó jól együttműködni! Szerintem oszd meg a témádat... (hátmég' ha a rotary unlock is belekerülne... )
Mint látod minden jól olvasható, hiába világos a háttérkép You are not allowed to view links. Register or LoginMeg ha végre valaki megmondja melyik az a fájl utána már bármit lehet kezdeni vele De látom nem igazán tolonganak
Ez igen!! Le a kalappal!! Bejövős ez a tárcsázó!! Remélem, ha kész a mű, akkor megosztod a nagyérdeművel is!!
Sziasztok!You are not allowed to view links. Register or LoginEzt szeretném feltenni, de kicsit belebonyolódtam a dolgokba... ROOT van, Root Explorer is van. Ezt írja, hogy:"The Mod works only on de-odexed framework (no framework.odex in your phone)."Na, nekem 2.2.1-es JPY ROM van rajta, és találtam ilyen fájlt adott helyen... ezzel tudok valamit kezdeni?Köszi szépen.