0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszönöm a segítséged. Ilyen lett:
Ne csináljam kisebbre hogy ne legyen ilyen nagy böszme Szerk: mondjuk ekkorára
Teljesen mindegy mekkora az alap kép úgyis kinyújtja. Olyan öreges, hogy mi is lássuk mi van a kijelzőn
Kinyújtja, de nem mindegy mekkorára.Próbáld ki, gyorsan legyártom és küldöm.
Mindegy Laci mert 480x720-ra rakja tehát ha egy 90x90-es képet teszek be akkor is akkorára állítja.
Próba cseresznye, ment a PÜ
Most már látom mit műveltél Ez jó lehet. Nézem.
Ha még kissebre kell akkor szólj, pár perc az egész Amúgy melyik phone.apk-t variálod, a felvevős azt látom, de a kezdő hangos hangerőset
Jó lesz Köszönöm. A nem emelkedőset.
Akkor csinálnod kell a másik változatból mert Pati kirekesztve fogja magát érezni Ő az emelkedőset szereti
Miért nem jó neki az ami egyből a maximumot nyújtja? Nem kell várni arra amíg jó lesz.
AnzoMíg ügyködsz mesélek Képzeld hogy jártam, kész lett a fehér betü neked hála, mondom akkor a fekete ablakokat kicsit áttetszővé teszem.Na valami nem jött össze mert a szöveg szétugrott teljes képernyőre a kis ablak meg össze-vissza kavarodott.Pedig nem nyúltam semmihez csak a 7-8 png fájlt alakítottam át Erre varjál gombot hogy mitől lett
Én is jártam már így úgy látszik itt is vannak x akták nem csak a winmo-nál.
Szólj ha kész van a phone, kipróbálom A hsz-ben cseréld le a sreenshottot is ne csak a linket
Csak feltöltöm és belinkelem mert már így is elszaladt az idő majd éjjel csinálok képeket.You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor majd én berakom a képeket
Elég jó szórakosztok tik ANZO val
Lacus egy kérdésem lenne, ha ezt az új phone alkalkmazást felrakom, ez ugye nem bántja a tárcsázóba a színes menűmet? Ha jól emlékszem a menű kép csere az a DialerTabActivity fájlban volt.Érthető a kérdésem?
Nem bántja
Köszönöm , mert a szép színes menűmet nem akarom eltüntetni.
Láttad már mit alkottunk Anzo-val Fekete felugró ablakok fehér betüvel, lassan közzéteszem hogy saját téma