Ha valaki akar Windows default felületű skint, ezt már megcsinálta gChris is és úgy tudom ez megy i900-on is, mivel (WVGA-VGA-WQVGA-QVGA)-ra készült.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginMivel sajna csak WVGA-n tudok tesztelni, így csak O2-re tudok optimalizálni. A GChris-s arc is úgy hozta össze a cuccot, hogy más emberkék tesztelték, átbuherálták a skinjét és bele építette a cab-jába a felbontásokat.
Csak én nem akarom, hogy épp így nézzen ki. Változtatni akarok rajta sok mindent, de szépen az alapoktól kezdem, mivel még csak ismerkedem a MortScript-el és a benne rejlő dolgokkal.
A teljes képernyős weathert szerintem meg lehet oldani. Bár nem tudom mennyire fog tetszeni. Sense-n szép volt az animált időjárás cucc, de nagyon sokat lassított az O2-n. Egy egyszerű, sima kép pedig nem biztos, hogy jól mutat.
Imo: az a baj a képekkel, hogy szerintem ezek egy kis méretű képből lettek felnagyítva és eléggé nem tetszik némelyik minősége (én erre is adok
), szal ha már ott tartok, hogy teljes képes weather akkor googlézok majd össze cuccokat és PS-el javítgatok rajtuk. Azért van közte egy jó pár használható is
.
No csak az a baj, mint mindenki mással, hogy van ám melóm is
és mellette mindig csak tyúklépésben haladok. A csajom is mindig a fejemhez vágja, hogy "Mikor lesz már kész végre a
[NEM TELÓ!]d"