0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Szép! Én is nézegettem hasonló órát, de nekem nemigazán tetszett mert nem praktikus. Ha ránézek akkor rögtön tudni akarom az időt, ezen meg túl sok infó van. De hát lehet neked rögtön egyértelmű, nem vagyunk egyformák!
Azóta már rájöttem én is . Kicsit változtattam rajta visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Azóta már rájöttem én is . Kicsit változtattam rajta
Ha mégis szereted az analóg órát akkor ted fel ezt, nem csicsás és átlátszó You are not allowed to view links. Register or Login
Én is tudok szerkeszteni órát . Amikor rájöttem, hogyan kell manila fájlokat buherálni már saját magam készítettem őket és nem a netről szedtem a cab-kat. Van egy HTC All-in-one.cab-om amit én csináltam és van benne vagy 130 manila fájl .De azért köszönöm
Hát ez így egész jól néz ki Amúgy az a Samsung Omnia II felírat a bal felső sarokba, azért van ott, hogy el ne felejtsd, hogy milyen telefon van a kezedbe??
Mégis jobb mintha a szolgáltatót reklámoznám . Mellesleg én nem vagyok megelégedve a vodával és csak a csajszim miatt vagyok az
Na megcsináltam én is a todayem visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginnOObody & Rapid JD6 Sense 2.5 V4.2 + Cookie Home Tab 1.7.1 + CHT Editor 1.7.1.2
Tetszik !
Itt az új SPB-m visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Szépnek szép , csak hiányzik belőle a szín
Na nekem ezt sikerült kihoznom az MS-ből, csak háttért nem raktam még be visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
tetszik, így feketén.Nagyon jó !!
Most már ilyen:
Jesszusom, hogy néz ez ki
Ha tudnád mi az, és hogy mi van a szájában!
Csak neked....