0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem rossz! A névnapokat milyen progi csinálja?
HTC féle témát honnan lehet leszedni? (nem szürke, hanem valóban fekete színű sávok...)
You are not allowed to view links. Register or Login
valaki lécci mondja meg, hogy hova kell bemásolni a .tsk fájlokat?
My Device-->My documents könyvtár.
köszi
És ez született!
ezt a today-t honnét lehet letölteni?
You are not allowed to view links. Register or Login+ a taskbar feketítéséhez a progi : You are not allowed to view links. Register or Login ezen belül : You are not allowed to view links. Register or LoginMindjárt kipróbálom én is...
Ácsi.... Nekem nem jó egyelőre, de még próbálgatom. Találtam egy másik HTC filet az xda-n: You are not allowed to view links. Register or LoginNem tudom mit bénázok, de a taskbarok feketék a today meg kék...
Próba meg You are not allowed to view links. Register or Login
A guta megüt... más tsk file-lal meg megy. Csak a letöltött 4 HTC-sel nem. Szerintem alapból elzárkózik az én Samikám a Manilától és a skinektől
Ezzel jóóóó Ezzel a taskbarok szürkék, de arra gyógyír a Glossy black bar. Lehet, h az UItweaker is tudja, azt nem próbáltam.
Hát nem tudom, nálam az összes tsk fájl szürke lesz, a Glossy_Black_Bars.exe a pc-ről indítva hibaüzenettel elszáll, a pda-ról meg nem reagál az indításra.
A glossy black bart a pda-n kell elindítani és azonnal át kellene állítania a taskbarok színét !
Most működik, a sorrend volt rossz, először HTC_Diamond_Black.tsk, aztán Glossy_Black_Bars.exe. Köszi
Átszabtam egy kicsit a Mobile Shellt, hogy "passzoljon" a PDA Fan Clubhoz.