0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ja bocs lehet, hogy inkább screenshot kellett volna.... Ha fontos akkor szólj!
Sziasztok! Valaki tudna valamit a Manila- ol? Az I900- n kívül? Van valami leírás v mit is tud valójában, Érdemes e felrakni? Kösy
Kipróbáltam a Resco contact manager progit,és nekem tetszik.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Kettő is van:
Írhatnál róla bővebben is! Fut rendesen? Mi a tapasztalat?
Fut rendesen,ami nekem feltünt mint hiba,azt már leirtam. Az az hogy amiket a kedvencekbe rakok névjegyek,nem maradnak ott. Amugy a többi funkcioja ott van a today képen,azok működnek szépen.
Szia! Bocsi még 1 kérdés. Jól tudom, hogy ez csak 2 hétig használható? A Resco oldalán nem találtam semmit erről! Kösy
Azért itt is van pár értetlen figura.Könyjelző nincs valahol?syaky
Az egy másik fórum, ahol van un. könyvjelző
Nem célozgatni akartam arra a fórumra ahonnan éppen menekülök.Máshol is van könyvjelző.De ha nincs hát nincs.syaky
Mindenkinek hellóAzt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom változtatni a today - en az alsó két érintőgomb funkcióját?Azt az alsó két gombét ami alapból a Phone - t és a Main menüt indítja el?Köszönöm a választ előre is.
TouchWiz Interface megjelenési idejéről bárki érdemlegeset???
Egyelőre semmi, ne várd nagyon hamar...
Akkor az SPB Mobileshell 3 az hamarább érkezik?
Jójó, egyszer van Karácsony... Ez ugyanaz, kivéve az ikonhátterek színezése.You are not allowed to view links. Register or Login
Nnna, ezt nem gondoltam volna, eddig 26-an töltötték le a háttérképemet! Használjátok tényleg?
Hát persze! Látod, milyen hasznos volt a könyörgésem!