2024, 12 26, 21:06:22

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727088 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető galaxoh

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S1
  • PDA ROM: RemICS
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8400 Dátum: 2012, 06 28, 02:15:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg van par perc a kovetkezo Google IO eloadasig addig leirom. Az a zip amit letoltottel ki kell csomagolni lesz benne egy LEOIMG.nbh file. Be kell masolni az sd-d gyokerebe. Majd ujrainditani tricolor bootloaderbe. Kikapcsolt allapotban hangero le gomb * bekapcs. Asszem hangero fel gombal indithato a flash. Egybol egy cwm-et is felrak. Vigyazat a jelenlegi androidod nem fog elindulni.

köszi szepen, tehat ha jol ertem akkor a CWM-ben maradok ami megujult es mar onnan particionalhato a NAND. SD-S gyöker ? hol lenne es mi az, kell root hozza stb?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8401 Dátum: 2012, 06 28, 08:40:05 »
köszi szepen, tehat ha jol ertem akkor a CWM-ben maradok ami megujult es mar onnan particionalhato a NAND. SD-S gyöker ? hol lenne es mi az, kell root hozza stb?
Nem cwm-bol particionalsz hanem clk-bol. Szep szines felulete van. Az sd kartya gyoker konyvtara a memoria kartya legfelsobb szintu konyvtara. Ahoz, hogy ide masold az nbh filet nem kell root egyszeru file masolasi muvelet es kesz. Az informatikaban leg felsobb szintu konyvtarat ugy hivjak gyoker konyvtar.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #8402 Dátum: 2012, 06 28, 16:36:30 »
2mb-al nott az etvagya. 168-rol 170mb-ra. Cserebe ezt kapjuk ujdonsagul.
Changelog:

V2.4 HWA (June 27, 2012)

Updated to CM9.0.0-RC1 source code. Included the htcleo-2.6.32-ics kernel tytung_r3.1

Added fast charging support. (Credit goes to marc1706) Changed WiFi interface from eth0 to wlan0 (initrd.gz was changed).

Included marc1706's Lights Library w/ correct LED color & dual LED support.

You can flash back to old liblights if getting any problem.

Fixed the reboot issue in V2.3 ROM when using Elixir. Added WebGL support for the stock browser. Changed the softkeys size: set navigation_bar_height to 28.0dip and navigation_bar_width to 32.0dip.

Softkeys are compatible with Barcode Scanner v4.1 only. Don't update it to v4.2 from Google Play Store.

Changed the in-call volume from always maximum (100%) to 60%. (Credit goes to tytung) Added possible VoIP fix. (Not test yet.) Updated HTC-RIL lib from HTC-RIL 2.2.1001G (Jul 16 2010,21:52:13) to HTC-RIL 2.2.0019G (Aug 18 2011,21:08:53)

feltettem az 2.4-est...

- A hangerőt továbbra sem jegyzi megy, illetve 100%-on van ( 60% a kanyarban sincs...)
- Link2sd script nem indul el a frissítés után
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető czirjak.zoli

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.15.50.14
Re: Android a HD2-re
« Reply #8403 Dátum: 2012, 06 28, 17:50:52 »
Nem tudom neked mitől jobb vagy rosszabb egy rom.
Nekem az a fontos, hogy az általam használt programok megfelelően fussanak, ne akadozzon, jó legyen a memória  és SD kezelése, korszerű legyen. Tulajdonképpen ha a korszerűség nem lenne szempont, a GB 2.3.x romok már jóval kiforrottabbak. Én nagyon elégedett voltam a Dorimanx féle High End rommal - állítólag lesz ICS verzióban is.

De akármit is javasolnék, nem biztos, hogy tetszene neked. Próbálj ki néhányat, a jó backup és egy Google fiók segítségével nem olyan nagy meló, ha testreszabástól és belakástól eltekintünk.  ;)

Én valami olyanra gondoltam, mint a galaxy s2 vagy s3 romja csak nem SD-s hanem nand romot.
Csak itt vannak megbízható romok? : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8404 Dátum: 2012, 06 28, 20:25:11 »
Sziasztok!

Pár napja folyamatosan szarakodtam a telómmal. Kipróbáltam a Nexus ICS romot, de valahogy nem tudtam megcsinálni benne azt h az appok az ext-re (dtapps2sd 2.7.5.3 beta4) nem tetszett neki. Amit a rom leírásban írnak h link2sd azzal már voltak rossz tapasztalataim és ki sem próbáltam. Gondoltam felrakom a ParanoidAndroidot. Mindenképp ICS-t szerettem volna, mert új mert modern mert más stb stb...Ami integrálva van benne a2sd az (nálam) lassítja nem kicsit, akadozott mikor a menüt megnyitottam, lassabban töltött be rebbot után, amikor az alkalmazásokat frissíti. Letöröltem és felraktam az előbb említett dtapps2sd-t(CWM-ben)+a play store-ban levő guit hozzá+a titanium backupot. Na így már minden okés.
Tetszik az egész úgy ahogy van. Gyors nem akad (gyorsan bootol), van szabad 240 memória úgy h csak a wifi megy a viber a whatsapp az alap multinyelvű billentyűzet. Na mondjuk ez a billentyűzet nem tetszik de majd megbarátkozom vele. A wifinél van olyan beállítás, ha a win jelet megnyomjuk a spec alatt h aló mód, azt át állítottam sohára, mert lomha volt. Procit is lehet tolni, de én nem tologatom, a többi teljesítmény cuccot nem is nagyon merem így, h nem tudom mi lesz belőle, mert még külföldi fórumon se írtak róla.
Marad ez a cucc aztán ezt fogom frissítgetni. Azt is merem mondani, h aki akarja használhajta a mindennapokban nyugodtan, mert elég gyorsan összedobták és stabil is.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8405 Dátum: 2012, 06 28, 23:10:34 »
en az uj nexusnal vissza tertem erre You are not allowed to view links. Register or Login most megint mukodik vele.

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S1
  • PDA ROM: RemICS
« Reply #8406 Dátum: 2012, 06 29, 00:06:35 »
Nem cwm-bol particionalsz hanem clk-bol. Szep szines felulete van. Az sd kartya gyoker konyvtara a memoria kartya legfelsobb szintu konyvtara. Ahoz, hogy ide masold az nbh filet nem kell root egyszeru file masolasi muvelet es kesz. Az informatikaban leg felsobb szintu konyvtarat ugy hivjak gyoker konyvtar.

köszi Rizsi, megfogom probalni. (1 hülye kerdes: -mert nekem nincs HD2, hanem 1 ismerösnek fogom csinalni, kikapcsolt allapotbol hogyan lepek be a CLK menübe vagy leallitasnal? )

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8407 Dátum: 2012, 06 29, 10:44:59 »
feltettem az 2.4-est...

- A hangerőt továbbra sem jegyzi megy, illetve 100%-on van ( 60% a kanyarban sincs...)
- Link2sd script nem indul el a frissítés után
Én is feltettem a 2.4-est...
Elég nyögvenyelős volt. A Link2sd néhány reboot után működni kezdett.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8408 Dátum: 2012, 06 29, 11:20:26 »
köszi Rizsi, megfogom probalni. (1 hülye kerdes: -mert nekem nincs HD2, hanem 1 ismerösnek fogom csinalni, kikapcsolt allapotbol hogyan lepek be a CLK menübe vagy leallitasnal? )
Nem hulye kerdes jo az. Kikapcsolt allapotbol. Ugye bekapcsolas a telefon letesz gombal. Majd a home gmbot nyomva tudsz a clk menujebe belepni. Vagy lehet a vissza gombal. Egyik a recovery masik a clk. 1 honapja nincs nalam a hd2 kolcsonbe van igy a tevedes lehetosege fenn all. De valamelyik a ket gomb kozul ez biztos.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #8409 Dátum: 2012, 06 29, 22:32:19 »
Sziasztok,
Nemrég vágtam bele a robotolásba, el is olvastam TaRsY tudástárát, aminek segítségével fel is tettem cLK-val az egyik ICS-t. Csili-vili, meg minden, de egyet nem értek így utólag. Az alkalmazások tárhelye az csak 166MB, miközben a tulajdonságokban meg azt írja, hogy a memória 403MB. Mi a hiba?

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #8410 Dátum: 2012, 06 30, 00:35:01 »
Én is feltettem a 2.4-est...
Elég nyögvenyelős volt. A Link2sd néhány reboot után működni kezdett.

Ha a link2sd-bol inditod ujra , akkor valsz menni fog, de kapcsold ki a hd2-t, majd vissza! Na nalam ekkor van a gaz! Ismet nem ismeri fel a link2sd-t. >:(
Tapatalk 2-vel küldve az én NexusHD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8411 Dátum: 2012, 06 30, 10:16:29 »
nekem ez a link2sd túl macerás , és elég könnyen el lehet rontani . nekem a makis 2 jobban bejön amit ajánlanak nexushoz semmit nem kell állítani csak fel kell telepíteni és működik.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #8412 Dátum: 2012, 07 01, 22:02:37 »
nekem ez a link2sd túl macerás , és elég könnyen el lehet rontani . nekem a makis 2 jobban bejön amit ajánlanak nexushoz semmit nem kell állítani csak fel kell telepíteni és működik.

Errol egy picit irnal bovebben? Lehet , hogy inkabb atterek arra!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8413 Dátum: 2012, 07 02, 10:18:22 »
Errol egy picit irnal bovebben? Lehet , hogy inkabb atterek arra!

en a link2 mikor felraktam ,nekem azonnal osszeomlott a rendszer , de szerintem az en hibam miatt mivel valamelyik erteket rosszul adtam meg.
inkabb most ezzel a 2-t varialom , hogy melyik megy fel :                    You are not allowed to view links. Register or Login

most nekem a 2.4-el az 1. lett megint jól mert a data2sd-vel szórakozik a su es rootolasnal hibát ír ki.viszont a másikkal most meglepetésemre megint működik , pedig mióta az egyik verzióval összeakadt azóta nem raktam fel.nem kell semmit nalla felrakni plusszaba csak  a fix permissions-t nem szabad kihagyni , mert akkor nagyon halk lesz , de ha telepites utan lefut meg 1x újraindítás utan akkor a hang is jó lesz, és semmit se kell állítgatni működik rendesen.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #8414 Dátum: 2012, 07 02, 10:20:54 »
en a link2 mikor felraktam ,nekem azonnal osszeomlott a rendszer , de szerintem az en hibam miatt mivel valamelyik erteket rosszul adtam meg.
inkabb most ezzel a 2-t varialom , hogy melyik megy fel :                    You are not allowed to view links. Register or Login

most nekem a 2.4-el az 1. lett megint jól mert a data2sd-vel szórakozik a su es rootolasnal hibát ír ki.viszont a másikkal most meglepetésemre megint működik , pedig mióta az egyik verzióval összeakadt azóta nem raktam fel.nem kell semmit nalla felrakni plusszaba csak  a fix permissions-t nem szabad kihagyni , mert akkor nagyon halk lesz , de ha telepites utan lefut meg 1x újraindítás utan akkor a hang is jó lesz, és semmit se kell állítgatni működik rendesen.

de mi a gyík ez a fix permissions?? pontosan mikor kell ráengedni??  nekem általában nem indul el tőle..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8415 Dátum: 2012, 07 02, 11:06:11 »
de mi a gyík ez a fix permissions?? pontosan mikor kell ráengedni??  nekem általában nem indul el tőle..
CWM-ben Adcanced -> Fix permission. Telepites utan kel azthiszem, de le van irva az xda topikjaban.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #8416 Dátum: 2012, 07 02, 11:23:45 »
CWM-ben Adcanced -> Fix permission. Telepites utan kel azthiszem, de le van irva az xda topikjaban.

ezt tudom ,csak azt nem vágom ,hogy mi a funkciója!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8417 Dátum: 2012, 07 02, 13:08:22 »
ezt tudom ,csak azt nem vágom ,hogy mi a funkciója!
Szo szerinti forditasban jogosultsagokat javit. De ezzel nem lettunk kozelebb. Bar szerintem nem is lenyeges.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8418 Dátum: 2012, 07 02, 15:44:43 »
Szo szerinti forditasban jogosultsagokat javit. De ezzel nem lettunk kozelebb. Bar szerintem nem is lenyeges.

Oke, csak hzoli4 kollega valami hang javulasrol irt... :) az nekunk meg eleg fontos dolog (vagyis neked masodlagos) :)))

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8419 Dátum: 2012, 07 02, 17:15:59 »
Oke, csak hzoli4 kollega valami hang javulasrol irt... :) az nekunk meg eleg fontos dolog (vagyis neked masodlagos) :)))

Az a rendszer hangerot illeti. Az app2sd script-tol halk lesz a hangero. A fix permission az ami ezt helyre hozza. A telefonalaskori hangero megjegyzeshez semmi koze. Az sajnos tovabbra sem mukodik.

Nem elérhető Kakuka

• PDA ROM: NexusHD2-JellyBean-CM10.2 V3.0
« Reply #8420 Dátum: 2012, 07 02, 22:55:04 »
Bevallom, nem igazan ertem ezt a particionalast.
Ha jol ertem, az SD kartyat ket reszre lehet osztani. Egy kb. 1Gb-ot pl. ext3 vagy ext4-es particiora, a fenmarado reszt Fat32-re. Mindezt el lehet vegezni az Aeseus Partition-el vagy a telora feltett CWM-el? A ketto ugyanaz?
Ezt a levalasztott 1Gb-ot ha megnezzut pl. a Root Explorerrel akkor az ugy latszik mint sd-ext? Ez az 1Gb mire szolgal? Mert ha megnezem a tartalmat teljesen ures. Ha peldaul a Link2Sd-vel programokat pakolok at a kartyara akkor nem ebbe az sd-ext-be kellene keruljenek?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8421 Dátum: 2012, 07 02, 23:06:31 »
Bevallom, nem igazan ertem ezt a particionalast.
Ha jol ertem, az SD kartyat ket reszre lehet osztani. Egy kb. 1Gb-ot pl. ext3 vagy ext4-es particiora, a fenmarado reszt Fat32-re. Mindezt el lehet vegezni az Aeseus Partition-el vagy a telora feltett CWM-el? A ketto ugyanaz?
Ezt a levalasztott 1Gb-ot ha megnezzut pl. a Root Explorerrel akkor az ugy latszik mint sd-ext? Ez az 1Gb mire szolgal? Mert ha megnezem a tartalmat teljesen ures. Ha peldaul a Link2Sd-vel programokat pakolok at a kartyara akkor nem ebbe az sd-ext-be kellene keruljenek?

én a cwm-el csináltam azóta is úgy van.

Nem elérhető hzoli4

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8422 Dátum: 2012, 07 02, 23:08:20 »
Az a rendszer hangerot illeti. Az app2sd script-tol halk lesz a hangero. A fix permission az ami ezt helyre hozza. A telefonalaskori hangero megjegyzeshez semmi koze. Az sajnos tovabbra sem mukodik.

igen a rendszer hangerőre gondoltam , az is idegesítő tud lenni , pláne ébresztőnél meg a zenek hangerejénél.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8423 Dátum: 2012, 07 02, 23:13:21 »
igen a rendszer hangerőre gondoltam , az is idegesítő tud lenni , pláne ébresztőnél meg a zenek hangerejénél.
En tudom, hogy arra gondoltal. Csak Gyuri nem biztos. Igy jobbnak lattam tisztazni a dolgot. Mielott osszekeverne a csak nalunk elofordulo telefonalas hangerejenek megjegyzesevel.

Nem elérhető Kakuka

• PDA ROM: NexusHD2-JellyBean-CM10.2 V3.0
« Reply #8424 Dátum: 2012, 07 02, 23:56:04 »
én a cwm-el csináltam azóta is úgy van.
Es ha Root Explorerrel megnezed neked is ugy jelenik meg mint sd-ext? Es neked is ures?