Sziasztok!
Pár napja folyamatosan szarakodtam a telómmal. Kipróbáltam a Nexus ICS romot, de valahogy nem tudtam megcsinálni benne azt h az appok az ext-re (dtapps2sd 2.7.5.3 beta4) nem tetszett neki. Amit a rom leírásban írnak h link2sd azzal már voltak rossz tapasztalataim és ki sem próbáltam. Gondoltam felrakom a ParanoidAndroidot. Mindenképp ICS-t szerettem volna, mert új mert modern mert más stb stb...Ami integrálva van benne a2sd az (nálam) lassítja nem kicsit, akadozott mikor a menüt megnyitottam, lassabban töltött be rebbot után, amikor az alkalmazásokat frissíti. Letöröltem és felraktam az előbb említett dtapps2sd-t(CWM-ben)+a play store-ban levő guit hozzá+a titanium backupot. Na így már minden okés.
Tetszik az egész úgy ahogy van. Gyors nem akad (gyorsan bootol), van szabad 240 memória úgy h csak a wifi megy a viber a whatsapp az alap multinyelvű billentyűzet. Na mondjuk ez a billentyűzet nem tetszik de majd megbarátkozom vele. A wifinél van olyan beállítás, ha a win jelet megnyomjuk a spec alatt h aló mód, azt át állítottam sohára, mert lomha volt. Procit is lehet tolni, de én nem tologatom, a többi teljesítmény cuccot nem is nagyon merem így, h nem tudom mi lesz belőle, mert még külföldi fórumon se írtak róla.
Marad ez a cucc aztán ezt fogom frissítgetni. Azt is merem mondani, h aki akarja használhajta a mindennapokban nyugodtan, mert elég gyorsan összedobták és stabil is.