2025, 01 11, 07:50:06

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728366 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7425 Dátum: 2012, 02 19, 15:20:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok

Az ICS-ben, ha alulra bekapcsolom a "soft key"-eket, akkor az igo 320x455 -ben akarna elindulni.
Van esetleg valakinek erre méretre megoldása?
Köszi

Szerintem ez logikus. Ez nem Galaxy Nexus. Itt a kijelzobol veszi el a helyet a soft key.

Nem elérhető gezapapa

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: RCMix3D Runny v5.1, Sense3.5, Android 2.3.5
Re: Android a HD2-re
« Reply #7426 Dátum: 2012, 02 19, 15:35:20 »
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni (biztosan volt már róla szó korábban is) hogyan kell, lehet a droidot frissíteni?
Úgy láttam hogy az enyémhez jelent meg új verzíó...
Köszönöm előre is!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7427 Dátum: 2012, 02 19, 15:41:42 »
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni (biztosan volt már róla szó korábban is) hogyan kell, lehet a droidot frissíteni?
Úgy láttam hogy az enyémhez jelent meg új verzíó...
Köszönöm előre is!

1. fontos program biztonsagi mentes
2. ugyanúgy felrakod lépésről lépésre mint az előzőt , mert a régi törlődik.

Nem elérhető gezapapa

« Reply #7428 Dátum: 2012, 02 19, 16:36:23 »
1. fontos program biztonsagi mentes
2. ugyanúgy felrakod lépésről lépésre mint az előzőt , mert a régi törlődik.

Akkor ezek szerint tehetek fel vmi teljesen újat is?!
Érdemes már az ICS-el próbálkozni?

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7429 Dátum: 2012, 02 19, 17:12:44 »
Akkor ezek szerint tehetek fel vmi teljesen újat is?!
Érdemes már az ICS-el próbálkozni?

persze , csak mindig követni kell telepítési útmutatót. előbb utóbb mindenki megtalálja neki megfelelőt.
nekem ics van fent 1-2 dolog meg nem működik , de mar alakul. alap dologkora mar használható. videó felvetél meg nem tökéletes, meg hardver gyorsítás meg nem teljes. de ami nekem van fent minden verzioval jobb lesz, mar kamera mód is jobb , egyre tobb program jol kezeli, de videó felvételre nem alkalmas csak fényképezni.telefonalasra jól használható. csak néha hülyül meg 1-2 programtól és olyankor újra indul és hálózat újra engedélyezéskor akkor lehalkul. de 1 újra indítás általában segit. de ez nálam mostanában egyre ritkábban van. más komoly hibával halkulason kivul meg nem találkoztam. egyre több program meg ics kompatibilis.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7430 Dátum: 2012, 02 19, 17:24:14 »
Szerintem ez logikus. Ez nem Galaxy Nexus. Itt a kijelzobol veszi el a helyet a soft key.

Ez oké, de ennyibe kerül? Alapból ugye 480x800, így meg akkor elég butított módban megy Leo 320x455-ben.

(a Sygic Aura szépen elindul)

Nem elérhető gezapapa

« Reply #7431 Dátum: 2012, 02 19, 17:27:53 »
persze , csak mindig követni kell telepítési útmutatót. előbb utóbb mindenki megtalálja neki megfelelőt.
nekem ics van fent 1-2 dolog meg nem működik , de mar alakul. alap dologkora mar használható. videó felvetél meg nem tökéletes, meg hardver gyorsítás meg nem teljes. de ami nekem van fent minden verzioval jobb lesz, mar kamera mód is jobb , egyre tobb program jol kezeli, de videó felvételre nem alkalmas csak fényképezni.telefonalasra jól használható. csak néha hülyül meg 1-2 programtól és olyankor újra indul és hálózat újra engedélyezéskor akkor lehalkul. de 1 újra indítás általában segit. de ez nálam mostanában egyre ritkábban van. más komoly hibával halkulason kivul meg nem találkoztam. egyre több program meg ics kompatibilis.
Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7432 Dátum: 2012, 02 19, 17:51:55 »
Ez oké, de ennyibe kerül? Alapból ugye 480x800, így meg akkor elég butított módban megy Leo 320x455-ben.

(a Sygic Aura szépen elindul)

igo nincs android-ra legalábbis hivatalos. :D
nálam simán működött teljes képernyőn , viszont én a Tosti féle ics-et használtam és a softkey-ek is kisebbek voltak mint az eredetiben - igo-nál pedig szépen eltűntek.
valószinű a romod készitője nem gondolt mindenre, neki kéne jelezned a hibát

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7433 Dátum: 2012, 02 19, 17:57:02 »
igo nincs android-ra legalábbis hivatalos. :D
nálam simán működött teljes képernyőn , viszont én a Tosti féle ics-et használtam és a softkey-ek is kisebbek voltak mint az eredetiben - igo-nál pedig szépen eltűntek.
valószinű a romod készitője nem gondolt mindenre, neki kéne jelezned a hibát

nexushd2-nel a felső rész karara tolja feljebb és ott látszódik kevesebb ahol az óra van.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7434 Dátum: 2012, 02 19, 23:34:54 »
Sziasztok!
Dorimanx 4.6-os kernel van fent a hd 5.8 alatt. Ritkan jatszom a telefonon, de most 2× is lefagyott az Angry Birds ugy, hogy csak akksi kivetel segitett. Valaki tapasztalt hasonlot?

Nem elérhető mackoapo

• Navigáció / Navigation: mio a501
  • PDA: mio a501
  • PDA ROM: ---
« Reply #7435 Dátum: 2012, 02 19, 23:57:04 »
Hello.

Sokan mondanak sokfélét.Létezik olyan stabil HD2-re való androidos sense-s rom ami stabilan fut ,nem fagy és gps,wifi,mobilinternet,kamera,kamkorder megbízhatóan működik?Nagyon sokat kipróbáltam és mindegyik vagy lefagy vagy pedig a gps-el vannak gondok,lefagy az igo8 és a készülék is.
Segítsetek légyszi. :ima:

Köszi előre,üdv.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7436 Dátum: 2012, 02 20, 01:16:34 »
Sziasztok!
Dorimanx 4.6-os kernel van fent a hd 5.8 alatt. Ritkan jatszom a telefonon, de most 2× is lefagyott az Angry Birds ugy, hogy csak akksi kivetel segitett. Valaki tapasztalt hasonlot?

Nekem ics alatt meg nem igazan fagyott ki ez a jatek. Plane ugy ahogy neked. Max akkor szokott kifagyni ha kirakom hatterbe es ugy akkor neha, de akksit akkor se kell kivenni,hanem ilyenkor ujra indul android.

Nem elérhető bezi76

• Navigáció / Navigation: Sygic-Primo
  • PDA ROM: Driod,WP7,mikor melyik.;-)
« Reply #7437 Dátum: 2012, 02 20, 07:47:37 »
Sziasztok!

Nem okoz galibát ha csak a kernelt frissítek? Vannak olyan dolgok,amik nem kellenek a romba nekem. Telepítés előtt ha törlöm az apk,abbol nem lehet galibám(ezeket minden rommal kapcsolatban kérdezem)?
HD2 PDA Fan

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7438 Dátum: 2012, 02 20, 09:29:28 »
Sziasztok!

Nem okoz galibát ha csak a kernelt frissítek? Vannak olyan dolgok,amik nem kellenek a romba nekem. Telepítés előtt ha törlöm az apk,abbol nem lehet galibám(ezeket minden rommal kapcsolatban kérdezem)?

program törlésből gond nem hiszem , hogy gond lenne ha nem a rendszer része , de kernel cseréből mar adódhatnak gondok.

Nem elérhető magee

• PDA: HTC HD2, HTX ONE X
  • PDA ROM: [CWR]BOYPPC-SHIFTPDA_GINGER-Sense.s V26
« Reply #7439 Dátum: 2012, 02 20, 16:52:56 »
Sziasztok!

Egymillió éve nem voltam errefelé, mégpedig ilyen rég óta: [CWR]BOYPPC-SHIFTPDA_GINGER-Sense.s V26

Ezt a romot nagyon szerettem, semmi bajom nem volt vele, de most úgy vagyok vele hogy megérett a cserére.
Én nagyon kedvelem a sense-es romokat de most úgy döntöttem megpróbálom a sokak által agyondícsért HyperDroid-CM7-v5.8.0 at. Ám azóta hogy nem jártam errefelé van egy pár újdonság amit nem értek (ilyen pl a a2sd ha valaki elmagyarázná nagyon megköszönném.) Ezt néztem ki magamnak, remélem nem nyúltam nagyon mellé: You are not allowed to view links. Register or Login  Viszont nem működik a leírásban belinkelt oldalon a hozzá való CWM letöltési linkje: You are not allowed to view links. Register or Login

Tudnátok segíteni benne?

Esetleg valami újabb sense-es rom ami tökéletesen működik?
Vagy MIUI? Mit ajánlotok?
[img width= height=]http://i191.photobucket.com/albums/z140/tanzen_album/vegyes/7063.png[/img]

Nem elérhető magee

• PDA: HTC HD2, HTX ONE X
  • PDA ROM: [CWR]BOYPPC-SHIFTPDA_GINGER-Sense.s V26
« Reply #7440 Dátum: 2012, 02 20, 17:44:15 »
Viszont nem működik a leírásban belinkelt oldalon a hozzá való CWM letöltési linkje:

Akarom mondani recovery lnkje...
[img width= height=]http://i191.photobucket.com/albums/z140/tanzen_album/vegyes/7063.png[/img]

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7441 Dátum: 2012, 02 21, 04:17:40 »
Tegnap este kijott 1.4-es nexushd ics. Kapott 1 kis tuningot beallitasi lehetosegeknel.

Nem elérhető lipee83

« Reply #7442 Dátum: 2012, 02 21, 08:08:40 »
Tegnap este kijott 1.4-es nexushd ics. Kapott 1 kis tuningot beallitasi lehetosegeknel.

Én este felraktam az sd verziót. 7 óra alatt merült 6%-ot készenlétben. lehet százalékosítani az akkumulátor kijelzést, van T9-es tárcsázó, egész jó a sebessége is, társítja a +36-os számokat a névjegyzékben tárolt 06-al kezdődőekkel, viszont híváskor csak fél képernyőnyi képet láttam.
Most töltöm a Nand verziót, és nemsokára kipróbálom azt is.

Nem elérhető lipee83

« Reply #7443 Dátum: 2012, 02 21, 09:42:41 »
Én este felraktam az sd verziót. 7 óra alatt merült 6%-ot készenlétben. lehet százalékosítani az akkumulátor kijelzést, van T9-es tárcsázó, egész jó a sebessége is, társítja a +36-os számokat a névjegyzékben tárolt 06-al kezdődőekkel, viszont híváskor csak fél képernyőnyi képet láttam.
Most töltöm a Nand verziót, és nemsokára kipróbálom azt is.

Csak most tünt fel, hogy némelyik csengőhangból 3-4 db  is van. sok "szemét" lenne a kártyámon, amit megtalált, vagy tényleg több zene van a kelleténél?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7444 Dátum: 2012, 02 21, 10:17:45 »
Csak most tünt fel, hogy némelyik csengőhangból 3-4 db  is van. sok "szemét" lenne a kártyámon, amit megtalált, vagy tényleg több zene van a kelleténél?

nálam csak egyből volt 2 db.

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #7445 Dátum: 2012, 02 21, 10:40:22 »
Az app2sd annyit jelent, hogyha a kártyádon csinálsz (pl) egy 1gb-os EXT2/3/4 partíciót, akkor azt a telefon belső memóriaként fogja kezelni => gyakorlatilag nem fog betelni a telefon memóriája, ide települnek majd a progik.

Sziasztok!

Egymillió éve nem voltam errefelé, mégpedig ilyen rég óta: [CWR]BOYPPC-SHIFTPDA_GINGER-Sense.s V26

Ezt a romot nagyon szerettem, semmi bajom nem volt vele, de most úgy vagyok vele hogy megérett a cserére.
Én nagyon kedvelem a sense-es romokat de most úgy döntöttem megpróbálom a sokak által agyondícsért HyperDroid-CM7-v5.8.0 at. Ám azóta hogy nem jártam errefelé van egy pár újdonság amit nem értek (ilyen pl a a2sd ha valaki elmagyarázná nagyon megköszönném.) Ezt néztem ki magamnak, remélem nem nyúltam nagyon mellé: You are not allowed to view links. Register or Login  Viszont nem működik a leírásban belinkelt oldalon a hozzá való CWM letöltési linkje: You are not allowed to view links. Register or Login

Tudnátok segíteni benne?

Esetleg valami újabb sense-es rom ami tökéletesen működik?
Vagy MIUI? Mit ajánlotok?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7446 Dátum: 2012, 02 21, 12:42:17 »
Valaki probalta mar az uj tytung fele ics cm9-et app2sd scriptel?

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #7447 Dátum: 2012, 02 21, 14:15:44 »
Sziasztok!
Velemenyem szerint ezek nem stabilak hyperen!
Nalam is neha kifagyogatott

Szedd le marketbol az Index.hu alkalmazasat! Feltelepited, elinditod, elkezded az oldalt gorgetnives beledoglik! Normalis kernel ezt nem csinalja!

De fagyas tapasztalhato pl ha gmailt inditod el.

Küldve az én HTC HD2-emről Tapatalk használatával.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7448 Dátum: 2012, 02 21, 14:28:47 »
Velemenyem szerint ezek nem stabilak hyperen!
Nalam is neha kifagyogatott

Szedd le marketbol az Index.hu alkalmazasat! Feltelepited, elinditod, elkezded az oldalt gorgetnives beledoglik! Normalis kernel ezt nem csinalja!

De fagyas tapasztalhato pl ha gmailt inditod el.

Te most mit hasznalsz hyperen?

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7449 Dátum: 2012, 02 21, 14:35:22 »
Te most mit hasznalsz hyperen?
Egy regi hyperhez valo 3.3-as kernelt.
Igazabol ez atomstabil

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login