Re all!
Mivel a wifi-m még mindig döglött superram1.5 alatt, ezért azt hiszem, váltok nand verzióra.
Lenne előtt pár gyors kérdésem, amire egyszerű igen/nem válaszok is jöhetnek
1: jól értem: az app2sd+ (a2sd+) buildeknél nekem kell ext2/3/4 particiót csinálni a kártya végére, a data.img verzióknál meg az van, mint eddig? (x méretű data.img a kártyán, az egyetlen partíción)
2: app2sd+ verziók (miután csinálok neki partíciót a kártya végére) maradéktalanul átrakják az appot a "kicsi"/"hátsó" (ext2/3/4) partícióra, vagy hagynak szemetet, ezt-azt a telefonon is?
(tehát többet tudnak, mint a a froyo beépített átmozgató funkciója)
3: van valami különbség a 2 fejlesztési/főzési irány közt, amit esetleg kihagytam?
4: lehet valahogy életet lehelni a wifi-be? (kb az kellene, mint win alatt az eszköz letiltása/engedélyezése), persze valami komolyabb, minthogy settings/wireless-ben ki-bekapcsolom
nyomorom:
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Darkstone 1.5 superram van fenn, eddig hibátlanul ment.
Azonban mára egyszer csak nem csatlakozik az itthoni wifihez (máshol nem próbáltam).
Tegnapig hibátlan volt.
Router most is látja, de a telefonon az értesítési sávban nem jelenik meg a wifi ikon.
wifi settingsben csak scanningg... obtaining ip... scanning... scanning... és más semmi.
Amit mostanában feltettem, az a market enabler meg a multi mount sd volt, nem tudom, hogy azok bezavarhattak-e (azóta leszedtem, de a wifi ugyanúgy nem megy)
Ötlet?
Javaslat?
Előre is köszi!