Egyrészt dicséretes dolog hogy minden előélet nélkül, és eszetlenül nem vágsz bele új dolgokba.
Ismeretlen készüléknél és rendszernél nem árt a "buhera" előtt megismerni mindkettőt. Ehhez idő, türelem, és némi elszántság kell, és talán nem árt átnyálazni a használatit sem.
Tegnap is esett szó a frissítés bonyolultságáról, nem véletlenül lett ilyen a leírás. Aki kezdetektől követi észrevehette hogy folyamatosan kerültek bele dolgok és módosítottuk. Úgy gondoltunk minden eshetőségre föl kell készülni, és jobb minimalizálni azon percek számát amit a fölhasználók feszengve töltenek a gép előtt egy rosszul sikerült művelet után.
Több olyan lépés is szerepel benne amit csak egyszer kell megtenned a legelső frissítés előtt, és nem is biztos hogy konkrétan a frissítéshez szükség van rá, de probléma esetén jelentősen megkönnyíti a javítás lehetőségét. Téglásítani nem könnyű a készüléket. Mi is kerültünk kellemetlen helyzetekbe, míg nem volt ennyire kitaposott út a frissítésig.
Ha a leírás kevés lenne, elég sok jó szándékú ember van mindig itt a fórumon akik segítségedre lesznek, sőt ha nagyon bizonytalan vagy, lakhelyedhez köz is találsz fórumozót aki megmutatja személyesen is a dolgokat.
Nem akarok senkire sem rábeszélni olyan dolgot amitől idegenkedik (root vagy rom frissítés), de alapvetően egy sokkal felhasználóbarátabb és élhetőbb készüléket kapunk, ha belevágunk.
Nem lehet elégszer megköszönni azon emberek munkáját akik időt és energiát áldoznak arra hogy jobbá tegyék az amúgy is jó készülékünket.
Külön öröm számomra Sztupy munkája EZER KÖSZÖNET érte, és remélem ha megkapja a beígért söröket nem fog átnyergelni a vendéglátóiparba, hogy megszabaduljon a sörfölöslegétől.
Biztonsági játékos vagyok és szeretem tudni, hogy mi fog következni. Felkészületlenül nem vágok bele.
Nem tudom, te milyen használati utasítást kaptál, de az enyém finoman szólva is fos volt.
Nokiához szoktam és ha még emlékeztek, ott minden egyes menüpont le volt írva, ha erre kattintasz, ez fog történni... szerettem is azt.
Na ehhez képest ez a kis füzetecske, nem igazán nevezhető Felhasználói Kézikönyvnek.
Többek között ezért is vagyok itt minden nap, hogy tanuljak, de legtöbbször csak háttérben maradva figyelek, mert hozzá se tudok szólni...
De szerintem a legtöbben így kezdték... egyszer majd kiokosodok én is.