Nem lehet hogy nálad a szótárprogrammal magával van a gond? Milyen verziót használsz? Amit használsz ment már valaha bármilyen romon megfelelően?
2 éves készülékről van szó, minden eddig felpakolt rommal ment. na jó pontosítok, aszem mindegyiken ment, de kb 3-4 hónapja nem használtam. Bár aez idő alatt meg egy ryzir rom volt fent, amin meg először elindult, a telepítőt, már direkt e célból újra is letöltöttem, szóval ötletem sincs, mi lehet... Zavar, mert így online szótárat kell használnom, amihez kell net, amihez kell feltöltenem a telefonálásra ritkán használt készülékre 5000-et havonta, mert balszerencsémre a 3és az 1 GBos net csomagok dominósaknak megszűntek a t-mobilenál.... elő-fizura meg nem válthatok.....
Más jóféle, akár ma is felügyelt offline szótárat tud valaki? A lényeg: minél több szót és kifejezést ismerjen. Angolul tanulok, és idegesít, amikor nem találom egy szó jelentésést a szótárkönyvbe... (pl hearkened, aught) és még tippem sincs mi lehet... (Az előbb említetteket félig végül kitotóztam, aztán hazaérve webforditas google translate sztaki szótárakkal ellenőriztem...)
Most a S2U2vel játszogatok rajta, próbálom belőni stb... Theme stb.