0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
programokat is saját felelősségre töltesz fel rá csak odaírták, ha valami gond van, akkor ne verd szét a feltöltőt, mert nem az ő hibája.frissíteni mindig jó. gyorsabb lesz, stb, stb.
Én is félek a frissítéstől, de majd meglátom. Támogatom a "frissítés hülyéknek" című cikket, mert én se fogtam fel amit írtak. Bár részletes, de nekem még mindig nem eléggé.
naszóval megint megpróbálkoztam a frissítéssel és ezt írja ki ennél "- A hangerő gombokkal tudunk mozogni a menüben, válasszuk ki a Apply sdcard:update.zip menüt"installation aborted - pirossal. tehát valami nem jó.
Paul féle konyhás romot akartad föltenni?
nem. ezt amit Te írtál le. aztán pati adott egy paul valamit azt elvileg feltette---de már én sem tudom, hogy mi van, nem hogy a galaxy
Nem adtam fel! Azért is feltettem azt a romot! Szóval csak odin-nal ment. És már rootolva is van. Patival együtt rágtam a körmöm Köszi a segítséget, Neki is És még azt mondta valaki , hogy az androiddal nyugodt életem lesz
És még azt mondta valaki , hogy az androiddal nyugodt életem lesz
Jöhet a szájbarágós leírás
szegény pati! mit össze szenvedett velem. tehát romoltam, rootoltam és gyorsítottam is a samut.na, az én szájbarágós leírásomból egy ovis is meg tudná szerintem csinálni.
Na akkor légyszi rugaszkodj neki a leírásodnak, mert elseje óta van meg a galaxy-m, de nem tudom a leírásokat végrehajtani.WIN7-em van. Lehet, hogy ez a baj?
Tényleg az android velejárója ez?
Kezdek elbizonytalanodni hogy kell-e nekem ilyen. Nincs kedvem hetente új rom-ot frissíteni és imádkozni hogy jól sikerüljön. Tényleg az android velejárója ez?
Én azt nem értem, hogy a 2.2-es verziótól igérték, a hot-spot funkciót. de, én most is meg tudom osztani a netet wifi-n keresztül a szgépemmel... Most, akkor ez nem ugyanaz? Vagy, ami a 2.2-ben lesz, az más?
Azt hiszem sikerült Ezeket írtam be:adb shellsubusybox --install -s /system/xbincp -rp /data/data /dbdatamv /data/data /data/data.bakln -s /dbdata/data /data/datarebootSzerk: nagyon gyors lett tényleg Nem érdekel a kevesebb memória
Segítsetek Vuknak a kisrókának? Segítenék szívesen, de még sose buheráltam a telefonomat, jó nekem a gyári ROM is...
ezt hogy lehet visszacsinálni?
ujrarakod a romot de lehet h a wipe is visszacsinalja.