0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kénytelen leszek rootolni egyből, mert a market nagyon lassú. Valami beragadt a gmail címemnél és ez már egy életen keresztül végig fog kísérni úgy látom. Ez nem Nexus rom downgrade gond volt ezek szerint, ha másik készüléken is ilyen lassú.
Mi az, hogy beragadt? (4 éves húgom szokott ilyeneket kérdezni )
Mellékhatás a korlátozott memória.Volt amit nekem is bennehagyott, de a system/app mappából törölheted, újraindítod és kész
Azt hiszem sikerült Ezeket írtam be:adb shellsubusybox --install -s /system/xbincp -rp /data/data /dbdatamv /data/data /data/data.bakln -s /dbdata/data /data/datareboot
Érzed a változás szelét?
Igen Még a végén gyorsabb lesz mint a Nexus
Trackball color működik?
Az nem Valamit valamiért. Egyébként nem hallom mit mondasz, mert zenét hallgatok effektusokkal
Tudtam ám,hogy beszélő lesz ebből! Nem tudtam kihagyni....... a kisördög! És ha beállítod hogy mindig más effektet használjom emailre, gtalkra...
Ezt láttátok már? Sajna elég homályos, de 1 percnél a menü az állat! Elég gyorsnak tűnik ez a rom...
Ezt a menüt, mintha láttam volna egy "sima" home programnál is.
Mondom én, hogy láttam valahol. Korábban linkeltem egy videót ( You are not allowed to view links. Register or Login) és ebben volt ez a kinézet. Elméletileg ezzel csinálta a srác: You are not allowed to view links. Register or Login(tudom nem ide kéne írnom, de itt vetődött fel a dolog)
Az ADW launcherben is lehet a home-on 5 gomb? Isten bizony azt használtam a Nexuson még a hét elején, de már nem emlékszem
a menü mellett csak egy-egy a két oldalonA sorok és az oszlopok számát is lehet állítani
Akkor a videón a Launcher pro látszik, nem az ADW.
miért jó az ha frissítem? (az olyan szövegeket, hogy csak saját felelősségre nem szeretem )