0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Megpróbáltam felrakni a lag fix-t (update.zip-es verzió), de valami félresikerült, így most a samsung logo után már nincs videó, csak a hang. Aztán semmi.Ezért próbálok odinnal rom-t frissíteni, de csak ennyit ír ki:<ID:0/004> Added!!<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..<ID:0/004> File analysis..Ezután nem történik semmi. Próbáltam többször is. Minden ötletért hálás lennék....
Én a One Click Lag Fix-et akartam megcsinalni, sikeresen lement a folyamat, bár nem néztem, hogy közben hibát írt volna ki, de valószínű mégsem csinálhatta meg, mivel a tesztnél ugyanúgy 800-as értéket kaptam.Azóta újraindítás után én sem látok mást, csak a samsung logót és utána feketeség. Most kivettem pár percre az akksit, ha így sem fog menni akkor nekem is újra kell raknom a romot?
nagy rá az esély.Ha volt fönt bármilyen gyorsítás akkor nem működik, és hasonló a végeredmény, én is így jártam. Ezért is írtam be hogy jobb egy friss romra föltenni.
A system recovery-ben a wipe data/factory reset ugyanazt jelenti, mint winmobilnál a hard reset?
Elsőre nekem is meghalt, aztán wipe minden és odinnal újraraktam mindent. Utána one click root, 1.71.es busybox, one click lagfix, és íme az eredmény:
Aztán tehetsz fel minden újra
nem megy a market letoltes. Mar mindent megprobaltam a downloadnal fc-zik.
megnéztem neked hátha csak a market szenved....de nem ...megy rendesen...
Megcsináltam mégegyszer, most jó lett. Szeretem az ilyen x aktákat...
Van valami gyakorlati elonye a lagfix-nek a benchmark eredmenyeken kivul?Hogy erzed, simabb, gyorsabb lett a mukodes pl. a Paul fele gyorsitashoz kepest?
meg nem laktam be teljesen de sokkal gyorsabb mint a paul fele.
Van ez az online kitchen féle okosság modaco-n. Ott azt írja, hogy a jg5 Romnak kell fent lennie. Halkan megkérdezem, hogy kizárólag csak és ezt, semmilyen más frissebb rom-mal nem szabad használni?
Értettem, köszönöm Amúgy te mennyire ajánlod használatát?
lehet tudni tőmondatokban, hogy mit csinál ez a módszer?valami memória élettartamot hámoztam ki belőle...ez meg nem túl jól hangzik elsőre...
Engem is érdekelne, hogy érdemes e lecserélni a JM2-t JM5-re ?Valaki elárulná mi a különbség (inkább a pozitívum) ?