müködik a 3gombos de mint irtam nem fut a busybox nem tudom , hogy miért
fogalmam sincs , hogy mi az a root / unroot és hogy hogy kell csinálni hiába olvsatam el
nem tudom mi az a efs mappa miért kell lementeni és hova kell vissza rakni beleolvastam csak egy txt láttam nem tudom hogy az-e
és hiába olvasom a faq-ot nem találom a product kódod és hgy kell vissza állítani
szal inkább nem probálkoznék
(a winmo egy kicsit 1* volt )
ga
A winmo volt az egyszerű?Na,naaa.
Akkor haladjunk sorban.A root rendszerhozzáférést biztosít számodra,olyan dolgokat tudsz megcsinálni amit átlagos felhasználóként nem.Csak előnyökkel jár és mielőtt kérdeznéd,nem okoz garanciavesztést.Többféle módszer létezik amivel root-olni lehet a készüléket.Pl Z4root(ezzel a telefonon lehet rootolni),super one click(ezzel a windows-on) vagy ha felteszed a speedmod kernelt a gyári helyett(ami szintén komoly előnyökkel jár) akkor a recoveryből lehet root-olni.Az unroot értelemszerűen a root-olás nyomainak eltüntetése.
Az efs mappa tartalmaz olyan fontos adatokat mint pl a telefon imei száma,vagy a product code és azért ajánlatos kimenteni hogy nyugodt legyen a lelked,amolyan titkos mentésnek ha bármi közbe jön,mondjuk egy áramszünet frissítés során vagy ha elállítódik a product code romcserekor.Ilyenkor csak visszamásolod az egész mappát a helyére és örülsz.Ehhez a művelethez root jogosultság kell így érdemes azzal kezdeni.
Olvasd át még egyszer a faq-t mert ott van az a fránya product code csak jól elbújt
*2767*4387264636# <--ezzel a kóddal meg tudod nézni.
Ne hogy azt hidd hogy bonyolult frissíteni a rendszert,csak az első alkalommal előtt tűnik annak.Nekem is izzadt ám a tenyerem rendesen,a szívem majd kiesett a helyéről.
Elolvastam a leírást egyszer-kétszer-háromszor.Majd mikor végeztem akkor csak ennyi reakcióm volt.Ja csak ennyi az egész?Azóta tucatszor cseréltem már.Szóval semmi ördöngösség nincs benne.