Akkor idemásolom azt is, amit a Mobilarena fórumban már jeleztem, hátha még nem olvasta valaki:
Mivel sajnos a WM 6.5 sem zárja be az X gombbal a futó alkalmazást, én feltettem rá a HTC-kben használatos Task Managert, a v. 2.1 built 34837.5 változatot. Úgy állítottam be, hogy az X button megnyomására bezárja a futó programot.
Igenám, de van egy beépített X button progi a Gsmartban is, ami hasznos, mert egy csomó setting közvetlenül onnan állítható (képernyőforgatás, csengőhang, tel. profil, stb.).
Úgy lehet megoldani, hogy mindkettő működjön, hogy a HTC Task Managerben telepítés után a Settings-ből elérhető konfigurációs paneljében kiveszed a pipát az "Enable Quick Menu" on Today screen" beállításnál, viszont bejelölöd, hogy az X button megnyomása rögtön zárja be az adott programot. A HTC progi így láthatalan lesz, de a háttérben így is teszi a dolgát, bezárja az épp futó proramot, ha a jobb felső sakokba böksz. Hosszú megnyomásra viszont a Gsmart eredeti - egyébként szintén Qick menünek nevezett - progija jön elő.
Megpróbálom feltölteni a HTC progit.
A HTC Task Manager mellett az SDKCerts cab-ot is telepíteni kell, majd soft reset. Utána a fent jelzett beállításokkal jól működik ez a kombináció.