0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Samsung i900 Omnia asztali dokkoló eladó. Egyszer használtam.USB és hálózati töltő is van hozzá, plusz egy akksi töltésére extra hely. Árat nem mondok írjátok kinek mit érne meg.
1000ft
1004Ft
1005ft
1024
- 2 000 Ft...(ha jól értelmezem, akkor ez egy olyan verzió,ami tud külön tölteni pl egy pót aksit, illetve amikor a gépre van dugva, akkor is tölti...(usb-n,vagy hálózatról)
ÍGY VAN, jó értelmezed!Látom megy a licit ezerrel :.Lassan közelítetek az elképzelésem felé
Nem lett volna egyszerűbb beírnod az elképzelésed? Akkor legalább tudnánk mennyi a fele.
Pont ez az elképzelésem fele :DDD. 4.000 Ft-ot szeretnék érte, melyben lepostázom.
Akkor a fele, plussz egy kicsi. 2001Ft.
- 2000?Eddig mindenki fizetni akart, de ez se egy rossz ötlet.
Ez mint usb szinkron kábel is mükszik? Pl. romot lehet vele cserélni? Vagy ha azt nem is, de adatokat töltögetni oda-vissza? Legyen ez egy jó kis UP 2 200Ft többre többre..
Annyira nem teszteltem, USB összekötés miatt adatot tuti cserél, de hogy rom-ot is, ez jó kérdés. Nagyon stabil a gépen, had ne kelljen kipróbálnom. Szerintem Pati tudna erről infót adni, úgy tudom ő is használt ilyet.Vidd el 3.500-ért, ebben el is postázom!
Nem mertem rom frissítésre használni, az i900 amúgy is elég érzékeny volt erre.
Szia! Meg van még a dokkolód?Ha igen,azt is írd meg, hogy hol?javascript:void(0);Zoltán
szia!engem érdekelne a doksi,ha esetleg megvolna.