2024, 12 21, 17:16:07

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 189519 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető VGeorgio

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: HD-ROM-FN V4.2 Data2Extended++ PZoley
Re: Root
« Reply #850 Dátum: 2011, 02 27, 18:32:06 »
Sziasztok!

A mai napom ráment, de nem jutottam elöbbre, így gondoltam most már kérdezek is.
Adott egy Desire Froyoval, rootolnám.
Bootmanagerben megnézem PVT1-es szóval elvileg nem gáz. Legutolsó Unrevoked3 letölt-futtat (Linux alatt). Párszor különböző hibaüzenetekkel megállt a dolog, de szerencsére nem lett belőle gond.
Majd végre egyszer minden gond nélkül végigfutott látszólag minden ahogy kell, ki is írta hogy done, van superuser ikon.
DE, gondolom gyorsan kipróbálom a Titanium backupot, erre közli hogy nincs root jog. Újra bootolom, boot manager, erre kiderül hogy még mindig S-ON.

Ötlet?
Köszi,
Georgio

Nem elérhető batabe

• PDA: htc desire
  • PDA ROM: Ginger-Sense-DTP V2.5-A2SD+
« Reply #851 Dátum: 2011, 02 27, 18:42:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A mai napom ráment, de nem jutottam elöbbre, így gondoltam most már kérdezek is.
Adott egy Desire Froyoval, rootolnám.
Bootmanagerben megnézem PVT1-es szóval elvileg nem gáz. Legutolsó Unrevoked3 letölt-futtat (Linux alatt). Párszor különböző hibaüzenetekkel megállt a dolog, de szerencsére nem lett belőle gond.
Majd végre egyszer minden gond nélkül végigfutott látszólag minden ahogy kell, ki is írta hogy done, van superuser ikon.
DE, gondolom gyorsan kipróbálom a Titanium backupot, erre közli hogy nincs root jog. Újra bootolom, boot manager, erre kiderül hogy még mindig S-ON.

Ötlet?
Köszi,
Georgio

az S-on/off nem azonos a rootolással.

én is zavarban voltam a titanium backuppal a rootolás után, próbáld meg leszedni, majd újratelepíteni. nekem úgy ment.

Nem elérhető VGeorgio

« Reply #852 Dátum: 2011, 02 27, 19:41:46 »
az S-on/off nem azonos a rootolással.

én is zavarban voltam a titanium backuppal a rootolás után, próbáld meg leszedni, majd újratelepíteni. nekem úgy ment.

A titaniumot ujraraktam, nem segitett rajta.
De azzal hogy a nand lock aktiv nincs Clockworkmod recovery, igy nem tudok teljese mentest csinalni. A rom csererol mar nem is beszelve

Nem elérhető VGeorgio

« Reply #853 Dátum: 2011, 02 27, 20:51:39 »
A titaniumot ujraraktam, nem segitett rajta.
De azzal hogy a nand lock aktiv nincs Clockworkmod recovery, igy nem tudok teljese mentest csinalni. A rom csererol mar nem is beszelve

Közben annyival sikerült előbbre jutnom, hogy azért elkerült a Clockworkmod recovery, csinátam is backupot
A Titanium javasolja hogy rakjam fel a busyboxot, na az kiírja hogy "Zour phone is rooted", de aztán: "The application failed, either because your device is not nand unlocked or we were unable to remount...."

Nem elérhető Fej1973

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: Android 2.1
« Reply #854 Dátum: 2011, 03 01, 15:40:05 »
Ezzel az üzenettel találkozott már valaki ?
"failed to get root. is your firmware too new?"

Kösz

Nem elérhető kodek

• PDA ROM: Android 2.3.5 Redux2-31.08-TEST
« Reply #855 Dátum: 2011, 03 01, 18:56:38 »
Ezzel az üzenettel találkozott már valaki ?
"failed to get root. is your firmware too new?"

Kösz

Az unrevoked wiki részéből: "The program says “Error: failed to get root. Is your firmware too new?”
If you're on EVO 4G, we've seen this happen with some applications from the market that cause incompatibilities; try uninstalling other apps. If you're on Wildfire, then the message is as it suggests; your firmware is in fact too new, and has the vulnerability that we use to get root patched. Sorry."

Ha a profilodban jelzett legendet próbálod rootolni, akkor nem jó helyen jársz, ha desiret akkor törölj pár alkalmazást, ami ezt okozhatja (pl: tűzfal, antivirus,...). Én is kaptam ilyen üzenetet, adw és lookout törlése után simán végigment.

Nem elérhető Fej1973

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: Android 2.1
« Reply #856 Dátum: 2011, 03 01, 19:06:44 »
Az unrevoked wiki részéből: "The program says “Error: failed to get root. Is your firmware too new?”
If you're on EVO 4G, we've seen this happen with some applications from the market that cause incompatibilities; try uninstalling other apps. If you're on Wildfire, then the message is as it suggests; your firmware is in fact too new, and has the vulnerability that we use to get root patched. Sorry."

Ha a profilodban jelzett legendet próbálod rootolni, akkor nem jó helyen jársz, ha desiret akkor törölj pár alkalmazást, ami ezt okozhatja (pl: tűzfal, antivirus,...). Én is kaptam ilyen üzenetet, adw és lookout törlése után simán végigment.

Szia

Történetesen ez Wildfire, csak hasonló üzenete valamikor itt találtam ezért voltam bátorkodni itt feltenni a kérdést. Kösz nagyon

Nem elérhető Rizsa

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #857 Dátum: 2011, 03 09, 19:20:23 »
Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a témában. Ma viszont érdekes dolog történt velem. HTC Desire 2.2 gyári Froyo van a telómon. A következő leírás alapján elkezdtem rootolni a készüléket. Lépésről lépésre pontosan.

Képzeljétek nem kellett visszabutítani 2.1-re a telefont. :shock: Az Unrevokeddel 3-mal sikerült a root. A telefon 2 szer indult újra magától, és másodszorra megjelent a superuser ikon :taps: Működik a telefon a Marketen megjelentek a fizetős cuccok. Persze ehhez kellett az enabler.
Szerintetek létezik megoldás arra hogy ext partíció után működjön a gyári rommal az ap2 sd? egyelőre nem akarok még más romot használni.
Köszönettel Rizsa 

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #858 Dátum: 2011, 03 09, 19:26:38 »
Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a témában. Ma viszont érdekes dolog történt velem. HTC Desire 2.2 gyári Froyo van a telómon. A következő leírás alapján elkezdtem rootolni a készüléket. Lépésről lépésre pontosan.

Képzeljétek nem kellett visszabutítani 2.1-re a telefont. :shock: Az Unrevokeddel 3-mal sikerült a root. A telefon 2 szer indult újra magától, és másodszorra megjelent a superuser ikon :taps: Működik a telefon a Marketen megjelentek a fizetős cuccok. Persze ehhez kellett az enabler.
Szerintetek létezik megoldás arra hogy ext partíció után működjön a gyári rommal az ap2 sd? egyelőre nem akarok még más romot használni.
Köszönettel Rizsa

Az app2sd rootolatlan és particionálás nélkül is működik a 2.2 Froyo óta.
A kártyára gyári állapotban is át tudod helyezni az arra alkalmas appokat...
Ha segédprogramot telepítessz, akkor ezt a metodikát nem kell manuálisan végezned. A Marketben számos alkalmazás van erre.
Használd a Quick System Info Pro (free) és az AppManager (free) alkalmazásokat!
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Rizsa

« Reply #859 Dátum: 2011, 03 09, 19:45:12 »
Az app2sd rootolatlan és particionálás nélkül is működik a 2.2 Froyo óta.
A kártyára gyári állapotban is át tudod helyezni az arra alkalmas appokat...
Ha segédprogramot telepítessz, akkor ezt a metodikát nem kell manuálisan végezned. A Marketben számos alkalmazás van erre.
Használd a Quick System Info Pro (free) és az AppManager (free) alkalmazásokat!

Köszönöm!
Azt tudom hogy működik az app2sd a 2.2-ön. De alig tettem fel telefonomra progikat mégis elfogyott a belső memória. Eddig a sima app2sd progit használtam. A program döntötte el hogy melyik alkalmazást tesz kártyára és melyiket hagyja belsőn. Most arra gondoltam hogy a Rom managerrel létrehozok egy ext3 partíciót. Az lenne a kérdés hogy létezik e ehhez script amit ha beflashelek akkor úgy működik mint a főzött romoknál. Vagy felejtsem el és szánjam rá magam főzött Romra
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek :ima: 

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #860 Dátum: 2011, 03 09, 19:51:15 »
Köszönöm!
Azt tudom hogy működik az app2sd a 2.2-ön. De alig tettem fel telefonomra progikat mégis elfogyott a belső memória. Eddig a sima app2sd progit használtam. A program döntötte el hogy melyik alkalmazást tesz kártyára és melyiket hagyja belsőn. Most arra gondoltam hogy a Rom managerrel létrehozok egy ext3 partíciót. Az lenne a kérdés hogy létezik e ehhez script amit ha beflashelek akkor úgy működik mint a főzött romoknál. Vagy felejtsem el és szánjam rá magam főzött Romra
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek :ima:

Az AppManager segítségével rakd aát a tübbségüket manuálisan!
Van néhány, amelyeket nem lehet áttenni, a widgeteket pedig nem javallott. Vannak, melyeknél az első kattintásra nem sikerül, de a másodikra minden esetben...
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Rizsa

« Reply #861 Dátum: 2011, 03 09, 19:55:33 »
Az AppManager segítségével rakd aát a tübbségüket manuálisan!
Van néhány, amelyeket nem lehet áttenni, a widgeteket pedig nem javallott. Vannak, melyeknél az első kattintásra nem sikerül, de a másodikra minden esetben...

Ok kipróbálom. Akkor azért csináljak ext3 partíciót? Vagy hagyjam ahogy eddig volt.
Nagyon köszönöm a segítséget :D

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #862 Dátum: 2011, 03 09, 20:04:15 »

Ok kipróbálom. Akkor azért csináljak ext3 partíciót? Vagy hagyjam ahogy eddig volt.
Nagyon köszönöm a segítséget :D

Azért, mert egyes ROM verziók oda tolják az appokat a beépített app2sd+ segítségével...  :D
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Rizsa

« Reply #863 Dátum: 2011, 03 10, 00:04:49 »
Azért, mert egyes ROM verziók oda tolják az appokat a beépített app2sd+ segítségével...  :D

Köszönöm a segítséget. Azt hiszem a Rom managerrel és és a gyári rommal nem fog menni az ext partíció.
Mini tools-al próbálkozom majd. 
Nagyon kicsi a belső memória :shock: ebből főzött Rom lesz, de előbb azért még olvasgatok :ok:

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #864 Dátum: 2011, 03 17, 08:41:20 »
Én csak egy gyári független Desirét szeretnék 2.1-ről  2.2 v. 2.2.1-re frissíteni.Segítenétek h mi  a teendőm.Nem kell se root se semmi.Az egyik barátomnak csinálnám meg de nekem nem volt soha Desirém és nem tudom h h megy nála.Gondolom nem úgy mint a Galaxy S-emen :)

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #865 Dátum: 2011, 03 17, 08:49:05 »
Én csak egy gyári független Desirét szeretnék 2.1-ről  2.2 v. 2.2.1-re frissíteni.Segítenétek h mi  a teendőm.Nem kell se root se semmi.Az egyik barátomnak csinálnám meg de nekem nem volt soha Desirém és nem tudom h h megy nála.Gondolom nem úgy mint a Galaxy S-emen :)

Settings - About - Update
Ha van aktuális frissítés a készülékre, automatikusan letölti és telepíti...  :hmm:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető orimate

• PDA ROM: Gyári Android 2.2
« Reply #866 Dátum: 2011, 03 17, 14:18:31 »
Hello!

Tudna nekem segíteni, hogy kell gyári romot visszavarázsolni?
Eddig annyit tudok, hogy innen: You are not allowed to view links. Register or Login le kell tölteni valamelyik WWE romot. A 3 közül melyiket? Legfrissebbet? Ha ez megvan akkor goldcardot,be és futtatni a letöltött exe file-t. A goldcard az megegyezik azzal amit szolgáltató függő telefonok root-olásánál használtak?
Mert itt van egy leírás, hogy kell elkészíteni: You are not allowed to view links. Register or Login

root-olt Leedroid extended rom van a telefonomon és Vodafone függő. Szeretném gyári állapotra hozni a Desire-öm.
Előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető imre64

• PDA: HTC DESIRE
  • PDA ROM: CELEBRATION HD MIUI 1.7.22
« Reply #867 Dátum: 2011, 03 17, 15:19:00 »
Hello!

Eddig annyit tudok, hogy innen: You are not allowed to view links. Register or Login le kell tölteni valamelyik WWE romot. A 3 közül melyiket? Legfrissebbet? Ha ez megvan akkor goldcardot,be és futtatni a letöltött exe file-t. A goldcard az megegyezik azzal amit szolgáltató függő telefonok root-olásánál használtak?
Mert itt van egy leírás, hogy kell elkészíteni: You are not allowed to view links. Register or Login

root-olt Leedroid extended rom van a telefonomon és Vodafone függő. Szeretném gyári állapotra hozni a Desire-öm.
Szia,
az eredeti rom felrakásához nem kell goldcard. telepíted és minden gyári lesz.
Üdv

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #868 Dátum: 2011, 03 17, 18:48:41 »
Hello!

Kapcsold össze adatkábellel a PC-vel, válaszd a HTC Sync opciót, majd a PC-n füttass egy gyári RUU-t!
Ha a root jogokat szeretnéd megtartani (érdemes) akkor az xda-developers-ről egy rootolt gyári ROM verziót, de ezt megtalálod ezen a portálon is, a ROM szekcióban...  :hmm:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #869 Dátum: 2011, 03 17, 21:02:34 »
Tudnátok abban segíteni h melyik az a gyors,stabil ROM amiben benne van a magyar nyelv?Root után tenném fel mert az ismerősömnek mindenkép kell a magyar.THX Ja és persze ha linkkel együtt érkezne a segítség azt megköszönném.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #870 Dátum: 2011, 03 17, 21:10:28 »
Tudnátok abban segíteni h melyik az a gyors,stabil ROM amiben benne van a magyar nyelv?Root után tenném fel mert az ismerősömnek mindenkép kell a magyar.THX Ja és persze ha linkkel együtt érkezne a segítség azt megköszönném.

A ROM szekcióban keresd PZoley ROM-jait!
Csak a Desire HD ROM-okban van magyar nyelvi lokalizáció...  :hmm:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #871 Dátum: 2011, 03 17, 22:14:14 »
A ROM szekcióban keresd PZoley ROM-jait!
Csak a Desire HD ROM-okban van magyar nyelvi lokalizáció...  :hmm:
És a Desire HD romjai  gond nélkül felmennek a kicsi Desire-re?Akkor ugyanugy kell mint a HD-n?RomManagerrel install a feltett zip fájlra és kész?

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #872 Dátum: 2011, 03 17, 22:46:19 »
És a Desire HD romjai  gond nélkül felmennek a kicsi Desire-re?Akkor ugyanugy kell mint a HD-n?RomManagerrel install a feltett zip fájlra és kész?

Nem hiszem, hogy ezt írtam volna le!  >:(
Azt írtam le, hpgy PZoley ROM-jai ilyenek. Ezek portplt DHD ROM-ok a HTC Desire-re és ugyanúgy flesselhetők, mint a többi Desire-re való ROM verziók.

Megnézted egyáltalán PZoley oldalát és a ROM szekció topikot itt, ezen a portálon?!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #873 Dátum: 2011, 03 17, 22:49:03 »
PZoley oldala You are not allowed to view links. Register or Login
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető orimate

• PDA ROM: Gyári Android 2.2
« Reply #874 Dátum: 2011, 03 17, 22:59:11 »
Köszönöm a segítséget a gyári rommal kapcsolatban, sikeresen felment. Öröm s bódogság!  :ima: