2024, 12 23, 06:01:18

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 189592 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rem-X

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Desire
  • PDA: HTC Desire, Samsung Galaxy TAB
  • PDA ROM: LeeDroid HD port 3.3.3 R5, Overcome 7 v4
Re: Root
« Reply #550 Dátum: 2010, 10 23, 14:57:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt nem tudom!
Na akkor próbáld másik ro-ot felrakni! Aurax! 7.9 elődjét pl!+ rádiót megint!
Egyszer nekem is volt h az istennek nem ment fel egy Rom..felraktam egy másikat.De utána csak hajtott a kiváncsiság,neki áltam az elöttinek.Ugyan ugy csináltam elsőre mint az elött,s jééé fel is ment elsőre! Mai napig sem értem,mi volt a gond!
Esetleg azt is mepróbálhatod,h az auraxT oldalán a letöltő linknél 2 lehetőség van,huzd le a másikról uazt+ rádiot is! És ujra az egészet!

Na... felraktam a STOCK 2.2 Rooted verziót... az tökéletesn felment és elindult a teló...

NAgyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget legfőképp ramynak és csacsinak!!!!

Most nagy kő esett le a szívemről... de csak nem hagy ez engem nyugdni szerintem ha ma kialudtam magam holnap csak neki állok... ;)

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #551 Dátum: 2010, 10 23, 15:13:16 »
Na... felraktam a STOCK 2.2 Rooted verziót... az tökéletesn felment és elindult a [NEM TELÓ!]...

NAgyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget legfőképp ramynak és csacsinak!!!!

Most nagy kő esett le a szívemről... de csak nem hagy ez engem nyugdni szerintem ha ma kialudtam magam holnap csak neki állok... ;)

Na jól van Gratula!!
Figyuzd meg fel fog menni a másik is!!
Olvsad át az egészet,csináld végig fejben..menni fog!   :taps:

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #552 Dátum: 2010, 10 23, 19:39:32 »
Még ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha nem indul a ROM, akkor Sharp által FAQ-ban leírt fake-flash szépen a Clockworkmod recoverybe vezet, tehát én mindig rajta tartom a kártyámon a fake-flasht update.zip néven, mert azt a gyári, önmagában indítható "gagyi" recovery is képes futtatni. onnantól pedig bent vagyok a Clokworkmod recoveryben (akár működő ROM nélkül is) és mountolhatom az SD kártyát, akár kártyaolvasóként is, wipe-olhatok, backupolhatok, másik ROMot tehetek fel stb.
Egyszer már húzott ki a k@kiból ez a módszer :taps:
Persze akkor sem lett kevesebb az ősz hajszálam :D

Nem elérhető Rem-X

« Reply #553 Dátum: 2010, 10 24, 09:48:38 »
Még ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha nem indul a ROM, akkor Sharp által FAQ-ban leírt fake-flash szépen a Clockworkmod recoverybe vezet, tehát én mindig rajta tartom a kártyámon a fake-flasht update.zip néven, mert azt a gyári, önmagában indítható "gagyi" recovery is képes futtatni. onnantól pedig bent vagyok a Clokworkmod recoveryben (akár működő ROM nélkül is) és mountolhatom az SD kártyát, akár kártyaolvasóként is, wipe-olhatok, backupolhatok, másik ROMot tehetek fel stb.
Egyszer már húzott ki a k@kiból ez a módszer :taps:
Persze akkor sem lett kevesebb az ősz hajszálam :D

Tulképpen mi az az update.zip? Minden ROM-nak van olyan? Mire való?

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #554 Dátum: 2010, 10 24, 10:41:13 »
Tulképpen mi az az update.zip? Mire való?
Éppen ezt írta le atravel.  :shock:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rem-X

« Reply #555 Dátum: 2010, 10 24, 11:15:00 »
Éppen ezt írta le atravel.  :shock:

Jó azt ebben az esetben vágom... de minden romnak van saját ilyen zipje? Mire használják? :)

Amúgy felraktam ma próbákozásképpen a LEeDroidot, szépen felment de egyszercsak akksis kivételes fagyást produkált... mondom még1x megnézem felmegy-e az AuraX... hát nem... ugyanúgy csak áll boot közben... szóval valami még mindig nem keres a Dezsőmmel :(

Dehát akkor maradok a Stocknál... :(

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #556 Dátum: 2010, 10 24, 11:50:26 »
Jó azt ebben az esetben vágom... de minden romnak van saját ilyen zipje? Mire használják? :)

Amúgy felraktam ma próbákozásképpen a LEeDroidot, szépen felment de egyszercsak akksis kivételes fagyást produkált... mondom még1x megnézem felmegy-e az AuraX... hát nem... ugyanúgy csak áll boot közben... szóval valami még mindig nem keres a Dezsőmmel :(

Dehát akkor maradok a Stocknál... :(
Ha vágod, akkor miért kérdezed, hogy mire használják? Ezt írta le atravel, még egyszer mondom! Ha meg hülyéskedsz ezzel, akkor ezt légyszíves ne itt tedd. Az update.zip (flash fake zip átnevezése!!!) nem a rom része.
Ha megcsinálod azokat a wipe-okat stb., amit már egyszer leírtam, KIZÁRT hogy ne menne fel az AuraxtSense rom. Nem áll az meg a botnál, csak idegzet kell kivárni :D, ami lehet 10-15 perc is első induláskor.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rem-X

« Reply #557 Dátum: 2010, 10 24, 12:50:13 »
Ha vágod, akkor miért kérdezed, hogy mire használják? Ezt írta le atravel, még egyszer mondom! Ha meg hülyéskedsz ezzel, akkor ezt légyszíves ne itt tedd. Az update.zip (flash fake zip átnevezése!!!) nem a rom része.
Ha megcsinálod azokat a wipe-okat stb., amit már egyszer leírtam, KIZÁRT hogy ne menne fel az AuraxtSense rom. Nem áll az meg a botnál, csak idegzet kell kivárni :D, ami lehet 10-15 perc is első induláskor.

Eszem ágában sincs itt hülyékedni ezzel :) Csak még kezdő vagyok, vannak homályos foltok...

Az AuraX-ra meg vártam 20 percet is de csak állt a fehér képernyőn, még a boot animáció sem jött be...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #558 Dátum: 2010, 10 24, 14:16:52 »
Eszem ágában sincs itt hülyékedni ezzel :) Csak még kezdő vagyok, vannak homályos foltok...

Az AuraX-ra meg vártam 20 percet is de csak állt a fehér képernyőn, még a boot animáció sem jött be...

Akkor nem jó vagy nincs az ext partíció a kártyán.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #559 Dátum: 2010, 10 24, 14:20:25 »
Akkor nem jó vagy nincs az ext partíció a kártyán.
Persze! Ezért ment fel csak a gyári rom, ahhoz nem kell ext3.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #560 Dátum: 2010, 10 24, 14:23:06 »
Persze! Ezért ment fel csak a gyári rom, ahhoz nem kell ext3.

Láttam már, hogy voltak próbálkozások ez ügyben, viszont nem értettem, hogy miért nem sikerül, pedig a RomManager is szóba került...

Nem elérhető ramy

« Reply #561 Dátum: 2010, 10 24, 14:47:52 »
Láttam már, hogy voltak próbálkozások ez ügyben, viszont nem értettem, hogy miért nem sikerül, pedig a RomManager is szóba került...

Szasztok!
Csinált ext-patriciot azt szonta!
Elsőre elfeledte feltenni a rádiót hozzá! De a rom-ot feltette-el is inult csak fagyott!
Utána egy másik sd-ről tette fel a rádiót,mert nem volt kártyaolvasója,ha utólag a patricionált kártyára rátegye és ugy ujra az egészet! Szerintem ez igy nem nagyon jó...azt nem tudom,h ezek után megcsinálta e az egészet előröl. extes sdre rom-rádio fel..recovery indít feltesz örül!   :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #562 Dátum: 2010, 10 24, 15:09:53 »
Viszont, ha van ext3 partíciója és nem formázta le, az ő lelkén szárad, én leírtam azt is. :D

Nem elérhető Rem-X

« Reply #563 Dátum: 2010, 10 24, 15:14:46 »
Milyen jó kis társalgást indítottam el :)

Szóval köszi ramy! Pontosan úgy történt ahogy ő elmondta.

Aztán fogtam a kártyát amire először akartam feltenni az AuraX-ot, kártyaolvasóval partícionáltam, EXTet is tettem rá, majd feltettem 3 különböző romot ami EXT-et használ. Ebből az egyik (LeeDroid) ment is egy ideig de aztán csak akksi kivétellel tudtam elindítani úgy lefagyott...

Most ez van fenn: You are not allowed to view links. Register or Login és egyelőre tökéletesen működik, minden fagyás, akadás nélkül.

Szóval az EXT működik de az Auraxot másodszori nekifutásra sem tudtam feltenni, pedig újra letöltöttem a zipeket hátha rosszul jöttek le... de nem :(

Majd lehet megpróbálom a 7.8-ast mit csinál...

Tényleg nem akarok én senkit felidegelni itt, vagy feltartani, csak tájékozódom :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #564 Dátum: 2010, 10 24, 15:26:15 »
Akkor még egyszer a biztonság kedvéért, nem mindegy hogy milyen ext partíció!
EXT3 kell. Most már megvan az összes infód, amit az egészhez tudni kell.

Nem elérhető Rem-X

« Reply #565 Dátum: 2010, 10 24, 15:27:24 »
Akkor még egyszer a biztonság kedvéért, nem mindegy hogy milyen ext partíció!
EXT3 kell. Most már megvan az összes infód, amit az egészhez tudni kell.

Jaja! Csacsi és Ramy sokat segítettek. Csacsi segítségével csináltam az EXT3-as partíciót is PC-n... mondom kettő rom aminek szintén kellett ext3-as az ment frankón...

Úgy látszik az AuraX nem szeret engem :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #566 Dátum: 2010, 10 24, 15:34:58 »
Jaja! Csacsi és Ramy sokat segítettek.
:taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #567 Dátum: 2010, 10 24, 16:54:39 »
Jaja! Csacsi és Ramy sokat segítettek. Csacsi segítségével csináltam az EXT3-as partíciót is PC-n... mondom kettő rom aminek szintén kellett ext3-as az ment frankón...

Úgy látszik az AuraX nem szeret engem :)

És ugye először a fat32 partíciót hoztad létre, majd utána a kártya végén az ext3-at?

Nem elérhető ramy

« Reply #568 Dátum: 2010, 10 24, 16:57:44 »
:taps: ez is egy harapás!  köszi   :p

Gondolom ez mosz arra utal(h mi gagyik vagyunk) aláírom..még mindíg vannak hiányosságaim!! Ettől még tudok élni e földön..igérem pótlom!

Megtennéd azt(te mint vér profi) h az elejétől (ami kb neked 10 mondat) leírod neki mit ,hogyan! Patricionálás ext 3 azt leformázni.... H végre neki is gond nélkül működhessen az AuraxT  bármely uj válozata is!
előre is köszi !   :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #569 Dátum: 2010, 10 24, 17:10:14 »
Gondolom ez mosz arra utal(h mi gagyik vagyunk) aláírom..még mindíg vannak hiányosságaim!! Ettől még tudok élni e földön..igérem pótlom!

Megtennéd azt(te mint vér profi) h az elejétől (ami kb neked 10 mondat) leírod neki mit ,hogyan! Patricionálás ext 3 azt leformázni.... H végre neki is gond nélkül működhessen az AuraxT  bármely uj válozata is!
előre is köszi !   :D
Neked mi bajod van?  Egy árva szót nem szóltam hozzád! Ez valami üldözési mánia nálad? Te tudod, hogy mi vagy én semmi ilyesmit nem mondtam, azt sem hogy vérprofi lennék. Ezeket honnan veszed? Annak segítek, akinek tudok és akarok! Nehogy már a te felszólításodra tegyem ezt! Mit képzelsz magadról? Olvasom az iphone4 topikot is és látom ott is kóstolgattad mrmarkus fórumgazdát és másokat is totál alaptalanul. Ezt itt fejezd be azonnal!! >:(

Nem elérhető csacsi67

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: RCMixHD v0.10
« Reply #570 Dátum: 2010, 10 24, 17:13:04 »
És ugye először a fat32 partíciót hoztad létre, majd utána a kártya végén az ext3-at?
Ti niztos ugy születtetek hogy egyböl tudtátok ezeket a dolgokat .Ti már olyan nagyok vagytok hogy arra sem veszitek a fáradságot hogy válaszoljatok.Tudom nagyon sokszor le van irva minden de az egy földi halandó számára nem mindig egy értelmü.Nem akarok személyeskedni de olvastam én itt lévö tag irását pl Linux ügyben nem tudom neki hogy esett volna ha nem válaszol neki senki.Pedig Ö olyan nagyra tartja magát ezek szerint ö sem tudd mindent.Kicsit el lehet ezen gondolkozni hogy ki ezt tudja ki pedig mást jobban én ugy vagyok vele amiben tudok segitek.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #571 Dátum: 2010, 10 24, 17:17:08 »
Sharp! Te érted ezt? Kérdezel valamit és letolnak érte?

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #572 Dátum: 2010, 10 24, 17:26:54 »

Majd lehet megpróbálom a 7.8-ast mit csinál...

Vagy esetleg a 7.7-est... nekem az volt az utolsó, ami tök simán, gond nélkül ment. Most is azt használom.

A korábbi kérdésedre pedig (update.zip) bár az androidot nem próbáltam, és nem is tudtam megérteni, mert alapvetően jól működik.
Szóval HTC Desire tulajdonosok abban a "kiváltságos" helyzetben vannak, hogy egy nagyon alap recoveryt tudnak csak elérni, azt is némi trükközés árán (ugye amikor megáll a képernyő a piros felkiáltójeles háromszöggel, akkor hangerő fel + power) na itt egy olyan lehetőség van, hogy instal update.zip. Tehát nincs lehetőséged válogatni a felmásolt ROM-ok közül, hanem azt telepíti, ami memóriakártya gyökerében ilyen néven szerepel. Lehet, hogy bármilyen ROM felmenne, de még sose próbáltam. Helyette én a fake-flash file-t tartom update.zip néven, hogy ha kell, akkor a clockworkmod recoverybe tudjak jutni. Ez ugyanaz, mintha a ROMManagerből jutnánk a recoverybe, sok-sok hasznos funkcióval.

Remélem ez jó válasz, és közelebb visz mindahhoz, amit én sem értek ;)

Nem elérhető walacky

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 3
  • PDA ROM: legfrissebb gyári ROM
« Reply #573 Dátum: 2010, 10 24, 17:59:07 »
Sziasztok!

Rootolni próbálok, de nem megy. (unrevoked)
Telepítem a drivert, de amikor újraindítom a telefont (normál módban), akkor nem csinál semmit a reflash.exe.
Egyszer el se indult semmi, egyszer meg ezt írta: Failed to flash recovery image.

Help  :ima:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #574 Dátum: 2010, 10 24, 18:23:46 »
Ti niztos ugy születtetek hogy egyböl tudtátok ezeket a dolgokat .Ti már olyan nagyok vagytok hogy arra sem veszitek a fáradságot hogy válaszoljatok.Tudom nagyon sokszor le van irva minden de az egy földi halandó számára nem mindig egy értelmü.Nem akarok személyeskedni de olvastam én itt lévö tag irását pl Linux ügyben nem tudom neki hogy esett volna ha nem válaszol neki senki.Pedig Ö olyan nagyra tartja magát ezek szerint ö sem tudd mindent.Kicsit el lehet ezen gondolkozni hogy ki ezt tudja ki pedig mást jobban én ugy vagyok vele amiben tudok segitek.

Ha ezt most nekem szántad, akkor innentől nem kérdezek többet. Szerettem volna kideríteni, hogy mi maradt ki, ami miatt nem működik a dolog. Az efféle reakciókat nem díjazom,amikor én nem bántottam senkit sem.
Amennyiben nem nekem jött ez a kifakadás, akkor szívesen leírom mit hogyan.